Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131444 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Volkan Babacan'a bir maç ceza, şansa kupa maçında çekecek cezasını.
Karşımıza kalecisiz çıkarmaya cesaret edemediler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Şimdi benim alamadığım Tosic mac içinde Rvp'ye kafa ile dokundu kırmızı aldı 3 4 hafta da ceza aldı dimi?

Bunu mac çıkışı yapsaydı 1 mi alacaktı? Hayır bilelim bundan sonra yapacaklarını mac çıkışı yapsın oyuncularımız.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şimdi benim alamadığım Tosic mac içinde Rvp'ye kafa ile dokundu kırmızı aldı 3 4 hafta da ceza aldı dimi?

Bunu mac çıkışı yapsaydı 1 mi alacaktı? Hayır bilelim bundan sonra yapacaklarını mac çıkışı yapsın oyuncularımız.

Yok o adamına ve kulübüne göre değişiyor Tosic Beşiktaş forması altında dışarda birisinin suratını tutsa 10 maç ceza alırdı ama başka bi forma altında bu 1 maç olurdu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

öyle yapmak lazım bundan sonra.

Çevrimdışı cursedofdragon

fernandes kapı teklemedi diye 3 maç ceza almıştı.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Soyunma odası kapısına tekme at 3 maç ye. Adam yumrukla, boğaz sık 1 maç ye helalllll.

Çevrimiçi Necmi

Yok o adamına ve kulübüne göre değişiyor Tosic Beşiktaş forması altında dışarda birisinin suratını tutsa 10 maç ceza alırdı ama başka bi forma altında bu 1 maç olurdu..
iyide ona bakarsan canerde fener maçında ceza almadı :D
olaylar çıkınca inmiş aşağıya hazır ortalık karışıkken eski hesapları kapatayım demiş :D

Çevrimdışı mellfred

ne güzel meleket. dünyanın hiç bir yerinde ne o dayak atılır ne de ertesi gün gidip zoraki çiçek verilir alınır. bir tarafta devletin takımı başakşehir öte tarafta devletin kanalı ve onun çalışanı. zorlama yapılan özür kabul edilen özür vbvb. hukukun adaletin iyice dip yaptığı bir foto olmuş. gazeteci delikanlı olsa özrü kabul etmez diyecem ama bu sefer adam hem dayak yediği ile kalacak hem de işinden olacak. yazık adama diyecem ama yazık edilen aslında hak hukuk...
adamcağız yediği dayakla kaldı. dediğin gibi özrü kabul etmese bi daha döverler işinden de ederlerdi.
-kardeş biz seni dün çok dövdük ya!
-ağzına ağzına tekmeledik hep, yanlışlıkla
-anana da küfür ettik ama kusura kalma
-şimdi sen bu çiçeği alıyorsun şikayetini de aynen geri çekiyorsun. hadi bakalım

Çevrimdışı Savaş

Bu kadar sacmalamalarina gerek yok ya. Ben şu an yönetimin yerinde olsam başvururum TFF'ye derim ki Yalçın, Ufuk ve Epruanu'nun cezalarını da erteleyin. Biz bunları karşımızda tam kadro istiyoruz. Böyle işlere girmenize gerek yok komik duruma düşüyorsunuz derim.

Valla bak. Keşke yapsalarda o şekilde yensek bunları. Daha güzel olur benim içime siner.

Çevrimdışı tangaz

göksel gümüşdağ volkana sormuş "vurdun mu?"  "vurmadım başkanım" demiş buda, başkanda aferim olum demiş de be adam körmüsün ben videolarda gelip yukardan indirdiği yumruğu görüyorumda sen görmüyormusu? yersen papaz eriği...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Volkan'ın 1 maçı içinde itiraz edicekmiş Başakşehir bence yarım maça düşürsünler 45 dakka oynasın en azından yazık.

Welcome to Turkey.

Çevrimdışı mylife1903

Bunu maç içerisinde yapıp kırmızı görürsen en az 3 maç aliyosun.

Bundan sonra maç bitince yapmak lazım demekki 1 maçla yırtıyorsun baksana.

Çıkışa gel derler birbirlerine artık liseli gibi.

Tosic bunu beeeeendi

Çevrimdışı MUSTAFA_

olaylar çıkınca inmiş aşağıya hazır ortalık karışıkken eski hesapları kapatayım demiş :D
@Necmi abi biz neyden bahsediyoruz sen neyden bahsediyorsun   :D Caner in videosu var mı? Olay yatağa yansımış mı? Yok o zaman ceza da yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı taner37

Volkan babacan sende olsan kalede o talisca sana saplayacak
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Kameraların kendine zoom yaptığını görünce

Masum ve uslu çocuk formatına hızla biçimlendiriyor kendisini

Acıdım kendisine,çok pişman olmuş..

saygılar
Camide kamerayi gorunce aglayan amcaya benziyir

Çevrimdışı mylife1903

Tosic karisini dovse, sahaya yansidi derler once fernandese 3 mac sonra abu ile cenke 2ser mac sakatlik durumuna gore omere 1 mac verirler, ismaile verilen ceza ise tahkimden doner

Çevrimiçi Necmi

Volkan Babacan'a bir maç ceza, şansa kupa maçında çekecek cezasını.
Karşımıza kalecisiz çıkarmaya cesaret edemediler.

iyide volkanla çıksalar karşımıza kaç yazar neden medet umuyorsunuzki?
bizim özelimizde bir durum değil biz çıkar işimizi görür yolumuza devam ederiz.
hiç olmazsa kimsede başak durduruldu Beşiktaşın yolu açıldı diyemez.
cezalar beklediğim gibi çıktı. Bize giren çıkan bir şey yok. Başak kupadan olacak büyük ihtimal
kulüpleri düşünsün fenerin ekmeğine yağ sürdüler.

Çevrimdışı tuncaboylu

iyide volkanla çıksalar karşımıza kaç yazar neden medet umuyorsunuzki?
bizim özelimizde bir durum değil biz çıkar işimizi görür yolumuza devam ederiz.
hiç olmazsa kimsede başak durduruldu Beşiktaşın yolu açıldı diyemez.
cezalar beklediğim gibi çıktı. Bize giren çıkan bir şey yok. Başak kupadan olacak büyük ihtimal
kulüpleri düşünsün fenerin ekmeğine yağ sürdüler.
Bize karşı iki tane 1.90'lık stoperleri cezalı ve yerlerine iki tane 1.79'luk defansif orta saha oynatacaklar. Volkan olsa da olmasa da yeneceğiz bunları.

Buradaki insanların çoğunun asıl isyanı çifte standarta.

Fernandes falan ayrı hikaye. Tayyip Erdoğan'dan sırıtarak gol yiyen kaleci 1 maç alırken, milli takıma alınmadığı için veryansın eden Yalçın 5 maç alıyor.

Çevrimdışı Tolga

Volkan-Yalçın-Mahmut-Emre falan farketmez. İstiyorlarsa hepsi oynasın çok önemli değil.

Fakat verilen ceza gerçekten komik ama böyle olacağını da Spor Toto başlığında yazmıştım. Zaten bugünkü özür görüşmesiyle de ortam hazırlanmıştı.

Bundan sonra herhangi bir oyuncu Volkan Babacan gibi saldırı da bulunduğu zaman cezası 1 maçtır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

ama diğer taraftan iki tane zırzopun çıkıp bir takımın bir sezonluk emeğini çöpe atmasıda var
başakşehir iki oyuncudan dolayı yanmamalı adamların bu hafta hep kupada hem ligde iki hayati maçı varken
bu verilecek cezalar oyuncuyamı kulübemi veriliyor.
Devletin takımı deyipde tukaka etmekde yanlış o devletin gerçek takımı gs dir. yıllarca kaymağını yediler.
bu sene Başakşehirin verdiği mücadelede bulunduğu yerde devletin ne kadar çabası oldu adamlar hakemler
tarafından korundu diyemeyiz. karşımızda delikanlı bir rakip vardı. hiç sporun dışına çıkmadan bu güne kadar
getirdiler. şimdi iki üç oyuncuları yüzünden bütün sezon çöp oluyor. Yazık
bu işden fener medyası tırmalayıp duracak çünkü sahada kazanacağına emin olmadığı için önüne gelen pastayı reddedemez.
bizim böyle şeylere ihtiyacımız yok. TFF ne ceza verir elbette yapılanın ört bas edilmesi olamaz bu işden bir bedel
ödeyecekler ama bizimde zil takım oynamamıza gerek yok. nihayetinde bir RVP den dahamı çirkef bunlar.
Başak devletin takımıymış oymuş buymuş geçelim onları ben böyle rekabeti özledim.rakibinle yarış ama saygı duy ve
saygı gör güzel şeyler bunlar ve rakibin bir hata yapmış evet kötü bir şey ama zil takım oynamaya gerekde yok.

cezalar her daim kulübe rücu eder, suçu ister sporcu ister taraftar isterse de yönetici icra etsin sonuçları kişileri de etkilemekle birlikte esasta kurumu yani kulübü etkiler. bunu değiştiremeyiz ki. fener kendince burada haklı eline fırsat geçmiş kullanacak başaklı oyuncular az akıllı olsaydı ve bu fırsatı vermeseydi. zil takılıp oynandığı kanaatine nasıl vardın bilmiyorum ama kendimce böle bir ruh halinde değilim ama görüntüler bu denli netken birilerini ceza kuruluna sevk et birilerini etme aynı eylemi yapan yedek kaleciye 5 maç ver as kaleciye 1 maç ver falan filan hoş şeyler değil. ben şahsım adına sadece hak ve hukuku savunur ve beklerim.

devletin takımı her daim gese idi bunu en çok dile getirenlerin sanırım başında geliyorumdur ama rüzgar bu aralar başakşehirin yelkenlerini dolduruyor bunu da göz ardı edemem.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan

Stad otoparkında tekme tokat saldırsa agzını burnunu kırsa 2 maç alırdı.Bosluguna geldi sanırım.

Çevrimdışı Orhan

Abi Caner'i ayrı seviorum. Adam ... feneri dedi koltuk değnekleriyle geldi. :evillol:

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tangaz

Volkan-Yalçın-Mahmut-Emre falan farketmez. İstiyorlarsa hepsi oynasın çok önemli değil.

Fakat verilen ceza gerçekten komik ama böyle olacağını da Spor Toto başlığında yazmıştım. Zaten bugünkü özür görüşmesiyle de ortam hazırlanmıştı.

Bundan sonra herhangi bir oyuncu Volkan Babacan gibi saldırı da bulunduğu zaman cezası 1 maçtır.

o adamına göre değişir şimdi 20 numaragillerden biri saldırır volkan gibi saldırdı 1 maç derler ama kalkıp ben saldırsam ulan bu yalçından beter saldırıyor üst limitten kesin cezayı 10 maç derler. adamına göre muamele...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi biz neyden bahsediyoruz sen neyden bahsediyorsun   :D Caner in videosu var mı? Olay yatağa yansımış mı? Yok o zaman ceza da yok  :tabe:
:D bizim stad akıllı stad her yerde gözü var 3 metrede bir kamera var
ama o sırada elektrikler kesilmiş olabilir :utan
yatağa yansımışmı bilemem onu kaldırıma sormak lazım çok hopluyordu ama
belkide ayak üstü şeyetmiştir caner. :bandit:

Etiketler: