Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133490 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Sosa 41 maç (3.247 dakika) 9 gol 14 asist 141 dakikada bir gol katkısı
Talisca 29 maç (2.169 dakika) 14 gol 6 asist 108 dakikada bir gol katkısı
ve ilk yılı tam süre alamadı sakatlık gibi bir durumla karşılaştı 29 maç dediğimiz maçların
bir çoğunda kısa süreler yer aldı. herşeyden önemlisi bizi ipten alan kritik goller attı.
şu haliyle bırakın sosayı nerdeyse gomez katkısı vermiş olacak gomezin 34 golde katkısı var
talisca şimdilik 20 golde katkı yapmış lig bitene kadar tahminim 25-26 gibi olur

Çevrimdışı Kuntz

Volkan-Yalçın-Mahmut-Emre falan farketmez. İstiyorlarsa hepsi oynasın çok önemli değil.

Fakat verilen ceza gerçekten komik ama böyle olacağını da Spor Toto başlığında yazmıştım. Zaten bugünkü özür görüşmesiyle de ortam hazırlanmıştı.

Bundan sonra herhangi bir oyuncu Volkan Babacan gibi saldırı da bulunduğu zaman cezası 1 maçtır.

Ülkenin çivisi çıktı iyice. Mevzu bu adamların bizim maça eksik çıkması değil. Tam kadro çıksınlar yine ezip geçeriz. Bizi bağlayan bir durumda yok. Meselenin adalet boyutu can sıkıcı. Bu tarz cezalarla önümüzdeki senelerin tohumları atılıyor. Başakşehir tam devlet takımı haline getirilecek gibi duruyor. Bunun sinyallerini alıyorum ben. Fener ve Galatasaray'daki Beşiktaş nefreti gerçekleri de görmelerini engelliyor. Başakşehir'e bu destek arttıkça cidden silinip gidecekler. Biz mevcut yapımızla her türlü ayakta kalır, mücadele ederiz. Onların durumu çok daha zor.

Ayrıca emsal falan diye düşünmeyin. Aynısını bugün gitsin Tosic yapsın en az 6-7 maç cezayı çakarlar. Adalet ve hakkaniyet diye bir şey kalmadı. İsterseniz bunu tüm kamuoyuna göstermek için deneyelim. Gitsin Tosic aynısını yapsın bakın nasıl çakıyorlar cezayı. Yazık cidden.

Çevrimdışı 38life

Gomezin Beşiktaşda  ortalaması 119 dakikada bir gol
Aboubakarın gol ortalaması 133 dakikada bir gol
Cenkin ortalaması 143 dakikada bir gol tabiki penaltılarda var işin içinde
şimdi penaltıları abou atsa ortalaması Gomezden bile iyi olur. tahminen 90 dakikada bir olur
gomezde penaltı atmadı tabi ama bunu cenkle mukayese etmek için yazdım
bu tempoyla devam ederse lig bitene kadar bu dahada düşer.
hiçde gömülecek bir istatistik değil birde attığı goller gerçektende çok değerli gollerdi.
Ben kalırsa gelecek sene çok tatmin edici bir rakamda olur diye tahmin ediyorum

Yanılmıyorsam 1 gol dışında bütün golleri tek farklı kazandığımız maçlarda geldi. Adamın "istatistik golü" yok yani. Her golü puan!

Çevrimdışı Necmi

Ülkenin çivisi çıktı iyice. Mevzu bu adamların bizim maça eksik çıkması değil. Tam kadro çıksınlar yine ezip geçeriz. Bizi bağlayan bir durumda yok. Meselenin adalet boyutu can sıkıcı. Bu tarz cezalarla önümüzdeki senelerin tohumları atılıyor. Başakşehir tam devlet takımı haline getirilecek gibi duruyor. Bunun sinyallerini alıyorum ben. Fener ve Galatasaray'daki Beşiktaş nefreti gerçekleri de görmelerini engelliyor. Başakşehir'e bu destek arttıkça cidden silinip gidecekler. Biz mevcut yapımızla her türlü ayakta kalır, mücadele ederiz. Onların durumu çok daha zor.

Ayrıca emsal falan diye düşünmeyin. Aynısını bugün gitsin Tosic yapsın en az 6-7 maç cezayı çakarlar. Adalet ve hakkaniyet diye bir şey kalmadı. İsterseniz bunu tüm kamuoyuna göstermek için deneyelim. Gitsin Tosic aynısını yapsın bakın nasıl çakıyorlar cezayı. Yazık cidden.
deneyelim falan deyip tosiçi devre dışı bırakma planı seziyorum :D

Çevrimdışı Kuntz

deneyelim falan deyip tosiçi devre dışı bırakma planı seziyorum :D

Benimkisi tamamen hak ve adalet arayışı   :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Benimkisi tamamen hak ve adalet arayışı   :evillol:
tosiçi ateşe atarakmı hak ve adalet arıyorsun :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Ryan Babel, "Beşiktaş'ta harika bir ortam var ve çok iyi bir takımız. Ben bu takıma gerçekten çok geç gelmişim"

ryan baboş :D

Çevrimdışı Kuntz

tosiçi ateşe atarakmı hak ve adalet arıyorsun :alala:

:boxin: Çocuk alsın intikamını Persie'den  :bandit:

Çevrimdışı abdusta

http://www.calciomercato.com/news/talisca-dalle-favelas-al-man-united-di-mou-milan-inter-e-juve-lo-74203

Manchester United Taliscayı alacakmış,
Milli olma kriterlerini karşılamıyan  bu transfer nasıl gerçekleşecek.?

Neyse en alt satırda haber kaynağının Fanatik gazetesi olduğunu okuyunca rahatladım.

Uyuma-Uyutma.Taliscanın varlığından bazı Türk medyası rahatsız

saygılar

:boxin: Çocuk alsın intikamını Persie'den  :bandit:

dışarda dövüşünce 1 maç saha içinde 4 maç alıyorsun :D

Dışarda dövsün tosic o yüzden :D

Çevrimdışı Anıl1903

ve ilk yılı tam süre alamadı sakatlık gibi bir durumla karşılaştı 29 maç dediğimiz maçların
bir çoğunda kısa süreler yer aldı. herşeyden önemlisi bizi ipten alan kritik goller attı.
şu haliyle bırakın sosayı nerdeyse gomez katkısı vermiş olacak gomezin 34 golde katkısı var
talisca şimdilik 20 golde katkı yapmış lig bitene kadar tahminim 25-26 gibi olur
Abi biz Talisca'yı Sosa'nın yerine aldık, o ne yaptı hem Sosa'nın hem de Gomez'in görevleri yapmaya çalıştı attı da artırdı da :bandit:
Dediğin gibi ilk senesinde sakatlık geçirmesini göz ardı edersek müthiş bir performans sergiledi ve bu ilerleyen yıllar için sadece fragman nasıl bir yapıya bürünecek merak ediyorum,Allah sahibine bağışlasın  :iblush:

http://www.calciomercato.com/news/talisca-dalle-favelas-al-man-united-di-mou-milan-inter-e-juve-lo-74203

Manchester United Taliscayı alacakmış,
Milli olma kriterlerini karşılamıyan  bu transfer nasıl gerçekleşecek.?

Neyse en alt satırda haber kaynağının Fanatik gazetesi olduğunu okuyunca rahatladım.

Uyuma-Uyutma.Taliscanın varlığından bazı Türk medyası rahatsız

saygılar

küçük talisca'yı(talisca'nın oğlu) alırlar anca :D

Talisca gitmek istemiyor bir yere :)

Çevrimdışı Necmi

Yanılmıyorsam 1 gol dışında bütün golleri tek farklı kazandığımız maçlarda geldi. Adamın "istatistik golü" yok yani. Her golü puan!
ama bir çok arkadaşın haklı olduğu yanda var yaşına göre çok toy
panik oluyor bazen koskoca bir ilk yarıyı heba etti. alışma süreci vs derken
çok daha iyi bir istatistik yapması gerekiyordu. buda gomezdeki tecrübeye sahip olamamasından kaynaklanıyor.
alınamazsa gerçekten değerli bir oyuncu kaybetmiş oluruz. Ba Abou cenk forvet hattı çok ciddi
acımasız bir forvet hattı olur iki tane avrupada çok golcü olan forvete sahip olmak ayrıcalıktır.
Cenkde sonradan girip iyi katkı veren bir oyuncu. Bonservissiz gelecek bir BA parayıda süspanse eder
uyum sorunu yaşamayacak sağlam bir hat kurmuş oluruz 2-3 sene sorun olmaz Töre geliyor en
kötü bir kaliteli sol stoperle seneye şampiyonluğu garanti altına alır avrupadada iş yapabilecek iyi
bir kadromuz olur.

Çevrimdışı underworld

Iyide necmi abi biri orta saha diğeri forvet

Çevrimdışı underworld

Biri hayrina cenk'in geçen sezonki dk başına gol şeysini de paylaşsin da hesabı tam yapalım.

Çevrimdışı 38life

ama bir çok arkadaşın haklı olduğu yanda var yaşına göre çok toy
panik oluyor bazen koskoca bir ilk yarıyı heba etti. alışma süreci vs derken
çok daha iyi bir istatistik yapması gerekiyordu. buda gomezdeki tecrübeye sahip olamamasından kaynaklanıyor.
alınamazsa gerçekten değerli bir oyuncu kaybetmiş oluruz. Ba Abou cenk forvet hattı çok ciddi
acımasız bir forvet hattı olur iki tane avrupada çok golcü olan forvete sahip olmak ayrıcalıktır.
Cenkde sonradan girip iyi katkı veren bir oyuncu. Bonservissiz gelecek bir BA parayıda süspanse eder
uyum sorunu yaşamayacak sağlam bir hat kurmuş oluruz 2-3 sene sorun olmaz Töre geliyor en
kötü bir kaliteli sol stoperle seneye şampiyonluğu garanti altına alır avrupadada iş yapabilecek iyi
bir kadromuz olur.

Aboubakar İstanbula ayak bastığında biz 2.ci hafta maçını oynamıştık. Bu adam kamp görmedi. 8.ci haftaya kadar 11de başlamadı. Takımla uyum yakalayacak bir şansı olmadı. Genç, heyecanlı, çaylak olduğu doğru ama bu faktörleri de unutmamak gerek.

Çevrimdışı 38life

Biri hayrina cenk'in geçen sezonki dk başına gol şeysini de paylaşsin da hesabı tam yapalım.

Geçen seneki Beşiktaşla bu seneki Beşiktaş aynı değil. Oyun farklı, roller farklı. Cenk bu sene de takımda, oynuyor. Neden geçen seneki istatistiğe bakalım ki? Takımdan gitmiş birisi olsa tamam geçen senekine bakalım ama Cenk burda.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahmet Çakar: "Süper Lig'in adı seneye 'Şehir eşkiyası Volkan Babacan sezonu' olsun. PFDK üyeleri de zil takıp oynasınlar.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Geçen seneki Beşiktaşla bu seneki Beşiktaş aynı değil. Oyun farklı, roller farklı. Cenk bu sene de takımda, oynuyor. Neden geçen seneki istatistiğe bakalım ki? Takımdan gitmiş birisi olsa tamam geçen senekine bakalım ama Cenk burda.
Bi bakalım zarari olmaz

Rıdvan Dilmen'den Başakşehir yorumu; "Federasyonda bu kararları verenler istifa etmelidir. İnsanlarla alay etmesinler."

Şırnak , Kars ve Bitlis'te el yapımı patlayıcı ve mayın tuzaklamalarında 5 askerimiz şehit düştü ve 2 yaralımız var. Allah şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar versin. :bawling: :bawling:

Çevrimdışı 38life

Bi bakalım zarari olmaz

Yanlış hatırlamıyorsam kolay kolay kimsenin yetişemeyeceği bir rakamdı.

Edit: 90 dakikada 1 gol. Bu rekoru uzun yıllar kimse kıramaz.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2017, 19:23:04 38life ]

Bu sezon ligde 13 maça ilk 11'de başlayan Tolgay, yaptığı 6 asistle Quaresma'dan sonra takımda en fazla asist yapan futbolcu konumunda.

Kulübümüz, Kalde ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi
-
Fikret Orman: “Bir sözümüzle başlayan birlikteliğimize keyifle devam ediyoruz”

Kalde'nin Beşiktaşımıza uzun yıllardır verdiği büyük desteğin önemini vurgulayan Başkanımız Fikret Orman, "Yönetimimin ilk yıllarında bir sözümle, hiç tereddüt etmeden Beşiktaş için desteğe hazır olan Kalde, yıllar içerisinde hep bizimle birlikte olarak kulübümüzün geldiği noktada büyük pay sahibi oldu. Sektöründe çok önemli bir marka olan Kalde ile karşılıklı olarak birbirimize değer kattık ve katmaya devam edeceğiz. Kalde firmasına, kulübümüze gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Aksel Topalyan: “Beşiktaş’ın bir dünya kulübü olarak hak ettiği başarılara ulaşması için desteğe devam dedik”

Türk sporunun en önemli değeri Beşiktaş ile bir arada bulunmaktan onur duyduklarını belirten Kalde Yönetim Kurulu Başkanı Aksel Topalyan ise "Köklü tarihi, dünyada eşine az rastlanır taraftarı ve büyük başarılarıyla Türk sporunun önemli değerlerinden biri olan Beşiktaş JK ile olan birlikteliğimizi önümüzdeki yıllarda da sürdürecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Beşiktaş'ın bir dünya kulübü olarak hak ettiği başarılara ulaşabilmesi için Kalde olarak desteğe devam dedik. Beşiktaş JK’nın değerli başkanı ve kadim dostum Fikret Orman'a, yönetim kuruluna ve tüm Beşiktaş camiasına bize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür eder, bir kez daha bu beraberliğin her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını dilerim" diye konuştu.

Çevrimdışı Necmi

Iyide necmi abi biri orta saha diğeri forvet
iyide sağdan soldan duyduğunuzla sürekli işkembeden sallıyorsunuz.
ilk yarı evet forvet gibiydi gol atmadan başka bir şey düşünmüyordu sonra sakatlandı
sakatlıktan çıktı her genç oyuncu gibi kendini gösterme derdine düştü gol kovaladı
ama şu son 5-6 maçta tam bir orta saha sosa değil daha farklı sosa bunun yapabildiği hiç bir şeyi yapamaz
ama talisca sosnın yapabildiği her şeyi yapar. Otur sosanın maçlarını izle ondan sonra
sosa orta saha bu değil de. son 5-6 maçta sosadan çok daha fazla orta saha katkısı var.
hep geçen seneki tiki taka oyunumuza bakıp ah sosa diyorsunuz ama o pas oyunun bir tanesinde bile
sosa göremezsiniz benim aklımda hiç yok bizim pas oyunumuz atiba ozi olcay üçgeninde dönüyordu
birileri bir şey atar ortaya bu gündem olur sonra döner bunun böyle olduğunu savunursunuz hiç dönüpde
sorgulamıyorsunuz gerçekten ne diyor bunlar diye bir bakın sosanın ilk senesine ne yapmış siz ikinci sene takımın kilit oyuncularından
biri olmuş sosayla takıma yeni gelmiş alışamadan sakatlanmış bir talisca mukayese ediyorsunuz.
adam bildiğin golcü on numara sosa daha çok kanat karışımıydı.
Değerli olan hangisi adam ceza sahası çevresinde bile diyemeyeceğim daha geniş bir alanda patlamaya hazır
bomba gibi dolaşıyor marke edilemiyor çünkü ne yapacağı kestirilemiyor. sosaya göre çok net asist özelliği var direk al at pasları
var. sosadan ayrı kafa vuruşu uzaktan şut ve çok daha iyi frikik atma özelliği var bir şey daha unutmayalım sosanın önünde gomez oynuyordu.
öyle bir golcüyle oynarsan asist sayında fırlar. birde geçen sene daha hücumcu bir takımdık buda sosaya yaradı
şimdi geride daha dominant bir takımız ama hücum hattımız zayıf ve quaresma egosunda yürüyor. Orta sahada topu kapan
quaresmaya atıyor.
Sosa çok fazla şişirilmiş bir balon kesinlikle çok iyi katkı verdi geçen sene ama hiçde şu anda düzülen methiyelerde değil
gitmesine zerre üzülmedim çünkü yeri dolar ama taliscaya üzülürüm sosa iyi bir takımın iyi bir oyuncusudur Talisca oynadığı takıma leval atlatan bir
oyuncudur farkı o.

Etiketler: