O olmasa başka bir golcü olurdu belki 2.olup çıkardık
Varsayımlar üzerine konuşmak güzel, geçen sene mesela Tolga olduğu için çıkamadık
Tolga olmasaydı uefadan çıkardık yüzde 90
Bak ben de varsayım yaptım
ortada olan bir şeye varsayım denmez. Belki dediğin şey varsayımdır.
benim bahsettiğimde gerçekler.
şurda yıllardır varsayımla konuşuyorsun daha iyi bir golcü evet olsa çok güzel olurdu kim
istemezki ama işte sorun o daha iyisini alabiliyormusun bana sakın gomez demeyin geçen
seneki avrupa performansını gördük onunda. Kusura bakmayın ligde bu takımda herkes gol
atıyor bana avrupada atanı lazım.
Gomez yok gitti gönderilmedi kendi Beşiktaşı küçük gördü ve gitti. Gomez geçen sene bir şansdı
çok şey kattı bize ama ortada gerçekler var. Bize o ayarda golcü gelmez zorlarsanda çok büyük
bedeller ödemek zorunda kalırsın. Herkesde bizi realle barçayla mukayese etme huyu varda
onlar bir oyuncuya gel dediğinde oyuncu kim olursa olsun dili dışarda koşarak gelir.
Ben hayatımda yeni yeni şeylere tanık oluyorum. Bu kadar Beşiktaşı küçük gören bir oyuncunun hala
istendiğine şaşıyorum. Senin formanı giymek için gemileri yakan oyuncularla teraziye konup tartıldığına tanık oluyorum.
Abou benim için evet değerli hemde gomezden daha değerli çünkü gomezin sırtından çıkarıp attığı
formayı kapmak için uğraşıyor.
Elbette leblebi gibi gol atan oyuncuyu kim istemez bende isterim. Her sene şampiyon olmak isterim gurur duyacağım oyuncularla
devam etmek isterim ama hala benim içimde Beşiktaş değerleri bazı şeylerin üstünde duruyor.
Talisca performansı ötesi benim için değerli çünkü adam kendini Beşiktaşdan büyük görmüyor beni
alın diye yalvarıyor. Bonservisi belli alabilirmiyiz zor görünüyor ama bir gün giderse arkasından hep iyi
anacağım Abouda öyle evet son vuruş tercihleri ilk zamanlar çok kötüydü panikliyordu bir santraforda olması
gereken soğukkanlılık kendine güven yoktu. Ama her gün üstüne koydu. Burda kalmak istiyor sahiplendi takımı
giydiği formanın değerini biliyor ve seneye alışmış kendine güveni gelmiş bir Abounun takıma büyük katkısı
olacağıda açık görünüyor. Aboumu gomezmi dendiğinde terettüt bile etmeden Abou derim. Aksi durumda
benim başarı için her yol mübahtır herkesi miğdem kaldırır diyen renkli taraftardan bir farkım kalmaz.
Bizi onlardan farklı kılan değerlerimiz vardır. Bu değerler her şampiyonlukdan değerlidir. Önemli olan
bu değerleri feda etmeden kazanılan şampiyonluklardır. Beni beğenmeyip burun kıvırıp sonra olmadı ben
geri geleyim diyecek bir oyuncu benim miğdemi kaldırmıyor. Benim formamı giymek için çabalayan
oyuncularla bir teraziye konup tartılmasıda miğdemi kaldırmaz.
Elbette bir oyuncu sırf formamızı giymek istiyor diye alınmaz bunu haketmeside gerekiyor. ama artık bu
gomez muhabbetinden sıkıldım nedir anlamıyorum Beşiktaş taraftarı ne zamandır aşağılanmaktan
zevk alır oldu.