İkinci yarı önümüzde oynadı. Epey hareketliydi, gol pozisyonu buldu ama atamadı, golü attığımız frikiği kazandırdı, rakip kaleciye epey baskı yaptı.
Tahminimce hoca bu son maddeyi yeterli bulmadı, çünkü ayakları kötü bir kaleciydi ve her baskı sonuç verdi.
Ayrica UEFA kararından mental olarak olumsuz etkilenmiş olabilir, sene sonunda Beşiktaş'a transfer olamayacağını öğrendi adam bir anlamda.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekşide bi arkadaş duygularıma tercüman olmuş Abou için. Bize kinder surpriz yumurta değil bildiğin fıstıklı çikolata lazım tadını bildiğimiz ve her yediğimizde aynı tadı alacağımız. 2 kere çok kritik noktalarda takımı yalnız bıraktı onları hiç katmıyorum bile.
6-7 milyon euroya alınabilir. ama şenol güneş'in istediğini düşünmüyorum. çünkü bazen şenol güneş'in sinir krizi geçirdiğini görüyorum.
aboubakar maçın bir anında maçtan kopuyor. rakibe basmadığı, boş alanlara koşmadığı, ruh gibi sahada alakasız alakasız dolaştığı bölümler oluyor ve bu bölümler bazen 30-35 dakikalara çıkıyor. işte o anlarda beşiktaş adanaspor'a karşı bile top tutamaz hale geliyor.
şenol güneş çok uğraşmıştır adam etmek için ama, adamın zeka problemi var çok net. şenol güneşin dediklerini anlamıyor, devre arasında muhtemelen fırçayı yiyor, sahaya çıkınca her şey sil baştan, hiç konuşulmamış gibi.
ortası olmayan bir adam, daha önce de söyledim. 90 dakika maçta kaldığında (mental olarak), 25 milyon euroluk oynuyor. maçın başında konsantrasyonunu yitirince 500bin euroluk oynuyor. ama sezon geneline bakınca 6-7 milyon euroluk oynuyor. 40 dakika var, 50 dakika yok. 30 dakika var, 60 dakika yok.