walla bence bir çapanoğlu var ama nedir bilemiyorum. polyannatif yaklaşım gösterenler ne varki uefa aynı şeyi söylüyor değişen bişey yok vbvb diyor ama kazın ayağı belli ki öyle değil. ne diyor uefa febe hedefi tutturmuş bjk ve tese kısmen tutturmuş bu nedenle transfer kısıtı sürecek diyor. febenin hedefi -30du kolaydı zordu yok ilk senesini tutturmak demek o değildr bu değildir anlamam ben. ben günümüze bakarım seneye -20 idir -10mudurtutturamazsa o zaman bakılır ama rapo diyor ki febe tutturdu bjk kısmen tutturduyani bu yıl koşullardan bir yada daha fazlasını gerçekleştirememişiz ve bu husus yönetime direk (-) yazar. başkan ne diyordu bakar transferinde bu sene bonservis ödeyemiyoruz kiraladık seneye bu şart kalkıyor ödeyecez alacaz oyuncu 4 yıl bizimle diyordu. yani geçen yazdan bu yana bişeyler ters gitmiş yürütülememiş...
olay maalesef bu denli net ve negatif yönde duruyor...
Katılıyorum.
Uyamadığımız bir kısım var, ama ne olduğunu bilmiyoruz.
Yönetim daha şeffaf davranıp bunu açıklarsa, taraftar da beklentilerini ve kulübe desteğini ona göre ayarlar. Mesela çıkıp gelirimiz "7 milyon euro eksik kaldığı" için dese, taraftar ona göre seferber olur.
Muhtemelen şampiyonluk yarışında camia olumsuz etkilenmesi diye açıklamadılar detayları, şampiyonluk sonrası bir bilgilendirme ve ona yönelik hamleler bekliyorum.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi