Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9109130 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarın "Dünya derbisini" kaç kişi izler? Dünyada kaç kanal yayınlar? :D :D :D
40 k seyirci bile olmayabilir abi  :D 20 gündür bilet satıyor adamlar en ucuz biletler bile bitmemiş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu sezon oynadığı Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi  maçları sonunda Beşiktaş'ın kasasına 20,5 milyon Euro girdi. Via fırat günayer.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu sezon oynadığı Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi  maçları sonunda Beşiktaş'ın kasasına 20,5 milyon Euro girdi. Via fırat günayer.

direk gruplarda başladık şampiyonlar liginde ligin 2.cisi katılamadı elendi ondanda para geldi onlar dahil mi buna  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

direk gruplarda başladık şampiyonlar liginde ligin 2.cisi katılamadı elendi ondanda para geldi onlar dahil mi buna  :alala:
bilmiyorum ama bugün twitterda totalde 39 m euro gelir elde ettiğimizi gördüm.
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2017, 22:35:16 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı ferdi1903

Biz bu taliscayi 1 mi 2 sezonmu kiraladik?

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı abdusta

Olayların olduğu yeri akredite alanı dışı demiştim ancak sadece kartla giriş yapılan bir yermiş
Bu durumda Göksel Gümüşdağın telefon trafiği başlamıştır

saygılar

Çevrimdışı underworld

Günay  orta sahadan gol yemiş (kiralık mı değildi dimi ?)

Çevrimdışı ekrembaser

Cüzzi bi rakama sattık 50000 € ya galiba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olayların olduğu yeri akredite alanı dışı demiştim ancak sadece kartla giriş yapılan bir yermiş
Bu durumda Göksel Gümüşdağın telefon trafiği başlamıştır

saygılar
Abi Basın işin arkasında durursa oyuncuların ceza alması gerekiyor, bakalım ceza verecekler mi

Çevrimdışı abdusta

Abi Basın işin arkasında durursa oyuncuların ceza alması gerekiyor, bakalım ceza verecekler mi

Bizim açımızdan olumlu olacak ama apartta her daim aleyhimizde düşünce yaratanların yaygarası tamda burada başlayacak
olası ceza almaları ve eksiklikleri bizim B.şehir maçına yansıması halinde
TFF B.Şehirin önünü kesti,şaibeli şampiyonluk yaygarası ile
tertemiz ve iyi oyunumuzla hakettiğimiz liderlik ve sonucundaki şampiyonluğa leke sürmeye çalışacaklardır.

Uyanık olalım

Saygılar

Çevrimdışı arda

Bizim açımızdan olumlu olacak ama apartta her daim aleyhimizde düşünce yaratanların yaygarası tamda burada başlayacak
olası ceza almaları ve eksiklikleri bizim B.şehir maçına yansıması halinde
TFF B.Şehirin önünü kesti,şaibeli şampiyonluk yaygarası ile
tertemiz ve iyi oyunumuzla hakettiğimiz liderlik ve sonucundaki şampiyonluğa leke sürmeye çalışacaklardır.

Uyanık olalım

Saygılar

Hınç-al  aynı kanalda program yapıyor yanlız  :lol:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Anıl1903

Bandırmaspor ve birkaç maçını daha izledim akıl almaz hatalar yaparak goller yiyor,gitmesi bizim için isabet olmuş.

Çevrimdışı Egos

Bandırmaspor ve birkaç maçını daha izledim akıl almaz hatalar yaparak goller yiyor,gitmesi bizim için isabet olmuş.

bandırma maçında iyiydi, göztepe'nin defansı berbat.

Çevrimdışı Anıl1903

bandırma maçında iyiydi, göztepe'nin defansı berbat.
Hakkını yemeyeyim iyi olduğu maçlar oldu da ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Yolu açık olsun.

Çevrimdışı mellfred

günay adına üzüldüm neyseki göz göz kazanmış

Çevrimdışı Kalyoncu

+ Es es maçı geçen seneki GS maçında yediğimizin benzerini yedi çıktı adam aldı topu gitti attı. Neyse ki Gomez ipten almıştı hem takımı hem onu. Başakşehirli oyuncular bencede en ağır cezayı almalılar böyle bir olay cezasız geçilmemeli bu bize avantaj olsun diye değil tam kadro olsalarda birşey farketmez bizim takım için. Emekçilere geçmiş olsun diyorum.

Çevrimiçi Necmi

İnşallah Fener yener, şampiyon olduğumuz hafta her ikisine de en az 12'şer puan fark atmış olmak istiyorum.
gs yenerse zaten bu hafta atmış oluyoruz o farkı sen gene vicdanlıymışsın
ben en az 15 puan fark atarız ikisinede diyorum.

Çevrimiçi Necmi

fenere yarar bu hafta kupa maçları var. Bizim cezayla işimiz yok çıksınlar tam kadro
nesinden korkacağız. ceza verilecekse olaya karışan oyunculara kesili 50 şer bin dolar ceza buda o basın emekçilerine
verilir  200-250 bin dolar onların rüyalarında görmeyeceği bir para. maç primi için birbirini
yiyen oyunculara en büyük ceza budur.
bu ligin üstünde en iyi kadroya sahibiz. Neden çekinelim şu oyuncu ceza almış almamış bize ne şu anda fenerliler
daha fazla bekliyorlardır bu cezaları.

Çevrimdışı 38life

Dudu'nun maçı var şuan. Çok çalışkan oyuncu. Aboubakar ile yanyana oynadıklarını düşünüyorum. Rakip takımların başını döndürürler.

Çevrimiçi Necmi

Dudu'nun maçı var şuan. Çok çalışkan oyuncu. Aboubakar ile yanyana oynadıklarını düşünüyorum. Rakip takımların başını döndürürler.
sol açık değilmi o babel varken bir sol açık daha alırlarmı yabancı
ama o 25 yaşında sanırım. yatırım transferi olur. sağ açıkta oynayabiliyorsa
töre ile birlikte kanat rotasyonu gayet iyi bir şekilde tamamlanmış olur.
abou ile birlikta Ba alınsa forvet hattıda tamam olur. geriye çokda dokunmak iyi değil bulunursa iyi bir sol stoper.
ama sırf alınmış olmak için alınmamalı bomba gibi bir takım oluruz.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ba'nın alınmasını isterim şahsen ucuza kapatırız gibi bu işi Ba yeterki Çin'e transfer olmadan önceki form durumuna ulaşsın sakatlık yaşamasın rahat 30 gol yazar hanesine.

Çevrimdışı 38life

sol açık değilmi o babel varken bir sol açık daha alırlarmı yabancı
ama o 25 yaşında sanırım. yatırım transferi olur. sağ açıkta oynayabiliyorsa
töre ile birlikte kanat rotasyonu gayet iyi bir şekilde tamamlanmış olur.
abou ile birlikta Ba alınsa forvet hattıda tamam olur. geriye çokda dokunmak iyi değil bulunursa iyi bir sol stoper.
ama sırf alınmış olmak için alınmamalı bomba gibi bir takım oluruz.

Şuanki maçta santrafor gibi oynuyor. Babel ile ikisinden biri sağ kanada geçer, bu Dudu olabilir. Zaten çok hareketli bir oyuncu, kesinlikle durduğu yerde durmuyor. Az önce santra yuvarlağına gelip stoperden top aldı pas verip ceza sahasına koştu.

Ba'nın alınmasını ben de istiyorum. Çinden bonservisini alabilir mi acaba. Bedavaya gelirse süper iş olur.

Stoper zaten en önemli konu. En az Marcelo seviyesinde bir stoper alınmalı, en az.

Bi de yatırım amaçlı bi sağ bek iyi olur. Gökhan yaşlanıyor. Fazlalıkları gönderip kadroyu koruduğumuz bir transfer dönemi olmalı. Zaten malum mevzular var. kadromuz zaten iyi. Ortasaha korunsun 1 kanat 1 Ba 1 Caner 1 Stoperle iş tamamdır. Ha bi de Aboubakar tabi. Ama işte Ba ve Caner cüzi miktarlara alınsa bile iyi bir stoper, iyi bir kanat ve Aboubakar'ın bonservisi çok yüksek rakamlara mâl olur.

Çevrimdışı mellfred

bonservis kısıtlamamız devam ediyorsa şayet dudu mudu alamayız  :)
bonservissiz ghezzal'a çökeriz muhtemelen

Etiketler: