Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9110806 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı El Nino

Anlamadığım bir başka durum da bu. Cezamız varken gayet isabetli ve dengeli transferler yaptık ve şampiyon da oluyoruz iki senedir.

Şimdi ceza kalkacak diye Mata'lar Torres'ler Fabregas'lar havada uçuşuyor. Yani bu adamlar öpücük ile gelecek değil. İki sene beli biraz doğrulttuk diye tonla para dökmeye ne gerek var?

Gördük yani para yokken de akıllı yapılan transferlerle şampiyon olunuyor. Yıldız oyuncuya ihtiyaç yok, takım oyuncusuna ihtiyaç var ama hala bazı kesim bunu anlamamış durumda. Gün yüzü görmeye başladık diye hemen coşuyoruz.

Şimdi böyle diyorsunda Lyon'a pisi pisine kaybedince de keşke bir sağ açık oyuncumuz olsaydı diye hayıflanıyorsunuz. Koca takımda Marcelo dışında stoperde güven veren başka oyuncun bile yoksa Avrupa'da başarı sadece çok iyi kura çekimi ile gelir. Yedekte oyuna giripte işte bu akışı değiştirebilir diyebileceğimiz bir oyuncu bile yokken. Bu bir eleştiri değil sadece öngörü.

Çevrimdışı cagdas44

@underworld

Ömer'in sözleşmesi Haziran'da bitiyor

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Uefa nin bizimle ilgili FFP açıklaması akabininde klübün yaptığı açıklamaya rağmen kamuoyunun konu ile ilgili çok net ve şüphe götürmez şekilde aydınlatılmadıgını düşünüyorum.Gerek Yöneticilerin daha önceki açıklamaları gerekse de medya da çıkan haberlere dayanarak hepimizde bu kısıtlamaların önümüzdeki sene kontrollü olmak kaydı ile kaldırılacağına inanılırken maalesef farklı bir sonuçla karşı karşıyayız.Umarım bu haber bizim doğal olarak son aşamada öğrenmemize rağmen,yönetimin finansman ile ilgili organları tarafından önceden öngörülmüş ve gerekli planlamalar yapılmıştır.Talisca ve Abou nun yaptıkları piyasa göz önünde bulundulursa bir b planımızın çoktan oluşturulmuş olması çok hayati.

Çevrimdışı underworld

@underworld

Ömer'in sözleşmesi Haziran'da bitiyor
istersek kolay uzatırız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

istersek kolay uzatırız diye düşünüyorum.
gerek var mı, altyapıdan potansiyelli bir oyuncuyla devam etmek daha mantıklı olur.

Çevrimdışı underworld

gerek var mı, altyapıdan potansiyelli bir oyuncuyla devam etmek daha mantıklı olur.
ömer veya bir x oyuncu bizim için çok fazla önem arz eden bi durum değil.

Çevrimdışı tangaz

Uefa nin bizimle ilgili FFP açıklaması akabininde klübün yaptığı açıklamaya rağmen kamuoyunun konu ile ilgili çok net ve şüphe götürmez şekilde aydınlatılmadıgını düşünüyorum.Gerek Yöneticilerin daha önceki açıklamaları gerekse de medya da çıkan haberlere dayanarak hepimizde bu kısıtlamaların önümüzdeki sene kontrollü olmak kaydı ile kaldırılacağına inanılırken maalesef farklı bir sonuçla karşı karşıyayız.Umarım bu haber bizim doğal olarak son aşamada öğrenmemize rağmen,yönetimin finansman ile ilgili organları tarafından önceden öngörülmüş ve gerekli planlamalar yapılmıştır.Talisca ve Abou nun yaptıkları piyasa göz önünde bulundulursa bir b planımızın çoktan oluşturulmuş olması çok hayati.

walla bence bir çapanoğlu var ama nedir bilemiyorum. polyannatif yaklaşım gösterenler ne varki uefa aynı şeyi söylüyor değişen bişey yok vbvb diyor  ama kazın ayağı belli ki öyle değil. ne diyor uefa febe hedefi tutturmuş bjk ve tese kısmen tutturmuş bu nedenle transfer kısıtı sürecek diyor.  febenin hedefi -30du kolaydı zordu yok ilk senesini tutturmak demek o değildr bu değildir anlamam ben. ben günümüze bakarım seneye -20 idir -10mudurtutturamazsa o zaman bakılır ama rapo diyor ki febe tutturdu bjk kısmen tutturduyani bu yıl koşullardan bir yada daha fazlasını gerçekleştirememişiz ve bu husus yönetime direk (-) yazar. başkan ne diyordu bakar transferinde bu sene bonservis ödeyemiyoruz kiraladık seneye bu şart kalkıyor ödeyecez alacaz oyuncu 4 yıl bizimle diyordu. yani geçen yazdan bu yana bişeyler ters gitmiş yürütülememiş...

olay maalesef bu denli net ve negatif yönde duruyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

walla bence bir çapanoğlu var ama nedir bilemiyorum. polyannatif yaklaşım gösterenler ne varki uefa aynı şeyi söylüyor değişen bişey yok vbvb diyor  ama kazın ayağı belli ki öyle değil. ne diyor uefa febe hedefi tutturmuş bjk ve tese kısmen tutturmuş bu nedenle transfer kısıtı sürecek diyor.  febenin hedefi -30du kolaydı zordu yok ilk senesini tutturmak demek o değildr bu değildir anlamam ben. ben günümüze bakarım seneye -20 idir -10mudurtutturamazsa o zaman bakılır ama rapo diyor ki febe tutturdu bjk kısmen tutturduyani bu yıl koşullardan bir yada daha fazlasını gerçekleştirememişiz ve bu husus yönetime direk (-) yazar. başkan ne diyordu bakar transferinde bu sene bonservis ödeyemiyoruz kiraladık seneye bu şart kalkıyor ödeyecez alacaz oyuncu 4 yıl bizimle diyordu. yani geçen yazdan bu yana bişeyler ters gitmiş yürütülememiş...

Katılıyorum.
Uyamadığımız bir kısım var, ama ne olduğunu bilmiyoruz.
Yönetim daha şeffaf davranıp bunu açıklarsa, taraftar da beklentilerini ve kulübe desteğini ona göre ayarlar. Mesela çıkıp gelirimiz "7 milyon euro eksik kaldığı" için dese, taraftar ona göre seferber olur.
Muhtemelen şampiyonluk yarışında camia olumsuz etkilenmesi diye açıklamadılar detayları, şampiyonluk sonrası bir bilgilendirme ve ona yönelik hamleler bekliyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

çapanoğlu var zaten ve çok net, doğru yönetilen bir klübün neler yapabileceğini çok iyi biliyorlar. Beşiktaş potansiyelini kullandıkça Avrupayı sallayacak bu normal şartlar altında kaçınılmaz, lyon maçı sonrası ceza tehdidi de geldi, Beşiktaş lyon,sevilla gibi takımlarla kıyaslanamayacak kadar büyüktür ve bunun farkındalar tabi biraz da siyaseten yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü 2 sene içinde gelecek muhtemel şampiyonluklar, artacak sponroluk gelirleri, serbest kalacak gelirler vs. Beşiktaşı zaten otomatik olarak Avrupanın en büyük klüpleri arasına sokacak, normal şartlar altında bunu durdurmak imkansız.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Yönetimi sevmek ve desteklemek ki,bende bu gruba dahilim,yönetimin hiç bir konuda hata yapmayacağını kabul etmemek değildir.Dünya üzerinde ne kadar başarılı olursa olsun, her kurumun yönetimsel hataları hayatın doğası gereği çok ta olasıdır.Sadece rüzgarın da arkamızda olduğu bu dönemde,maddi kısıtlamalarımızın kalkacağı düşüncesi hepimizde önümüZdeki 5 senede olumlu manada freni patlamış kamyon gibi Türkiye yi her platformda domine edebileceğimiz ve Avrupa da ki konumunuzu geliştirebileceğimiz,beklentisini doğurmuştu.Çok ta karalar bağlamaya gerek yok ama bu konuda yönetimsel bir hata var ise bunun açık yüreklilikle itiraf edilebilmesi bizim tanıdığımız,koltuk ve konum kaygısının asla olmadığını düşündüğümüz Fikret Başkan a yakışır bir harekettir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yönetimi sevmek ve desteklemek ki,bende bu gruba dahilim,yönetimin hiç bir konuda hata yapmayacağını kabul etmemek değildir.Dünya üzerinde ne kadar başarılı olursa olsun, her kurumun yönetimsel hataları hayatın doğası gereği çok ta olasıdır.Sadece rüzgarın da arkamızda olduğu bu dönemde,maddi kısıtlamalarımızın kalkacağı düşüncesi hepimizde önümüZdeki 5 senede olumlu manada freni patlamış kamyon gibi Türkiye yi her platformda domine edebileceğimiz ve Avrupa da ki konumunuzu geliştirebileceğimiz,beklentisini doğurmuştu.Çok ta karalar bağlamaya gerek yok ama bu konuda yönetimsel bir hata var ise bunun açık yüreklilikle itiraf edilebilmesi bizim tanıdığımız,koltuk ve konum kaygısının asla olmadığını düşündüğümüz Fikret Başkan a yakışır bir harekettir.
yönetimin bu konuda nasıl bir hatası vardır açıkçası hiçbir fikrim yok, konunun daha çok siyasi olduğunu düşünüyorum. usd bazında borcumuzu hiç arttırmadan 100 milyon uds lik stad yaptık. sportif olarak hızla yükseliyoruz ve kadro maliyetimiz çok uygun, uefa bunu nasıl görmezden gelir? önümüzdeki yıldan itibaren finansman giderlerimiz düşmeye başladığında 100 milyona yakın kar yazmaya başlayacağız. bunları yapan bir klübü uefanın engellemeye çalışması gerçekten çok tuhaf, olsa olsa siyasidir.

Çevrimdışı Librarius

sol açık değilmi o babel varken bir sol açık daha alırlarmı yabancı
ama o 25 yaşında sanırım. yatırım transferi olur. sağ açıkta oynayabiliyorsa
töre ile birlikte kanat rotasyonu gayet iyi bir şekilde tamamlanmış olur.
abou ile birlikta Ba alınsa forvet hattıda tamam olur. geriye çokda dokunmak iyi değil bulunursa iyi bir sol stoper.
ama sırf alınmış olmak için alınmamalı bomba gibi bir takım oluruz.

Necmi abi bu Dudu tam bir bas belasi. Pire gibi. Dar alanda top kontrolu cok ama cok iyi. Ikili basmalarina ragmen korkusuzca topu ileri surup rakip defansi deliyor. Bucuruk biri ama bir suru kaf golu atmis. Ara pas atabiliyor, frikik atabiliyor ve cok guclu. Golcu bir kanat oyuncusu. Bize gelirse cok ama cok guc katar. Sagda ve sol kanatlarda oynayabiliyor. Yasi genc oldugu icin buyuk paralara satilabilir. Tabi eger bize yar ederlerse.  Sagda Dudu solda Babel ortada Talisca ileride Aboubakar veya BA super ligde her rakibin icinden geceriz. Belli ki Duduyla bir temasimiz var. Yoksa adam durup dururken bizim maci niye izlesin, niye paylasim yapsin. Insallah olur.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Kalyoncu

İlave olarak gelir kısmını bu kadar gelire rağmen tutturamadıysak şampiyon olamazsak çok büyük sıkıntıya gireriz.
Caner Erkin 1 milyon €
Adriano 750 bin €
Ersan bedelsiz
Ba bedelsiz
Şuanda ihtiyacımız olan minimum para bu. Babel'in yerine yada yanına kanat almayız Adriano Caner önlü arkalı deneyebiliriz. Q7,Töre ve çok ümitli olmasamda Aras var o tarafta tamam. Santraforda Aboubakarı tutarsak onada gerek kalmaz.Çok ince hesaplar yine bizi bekler.

Çevrimdışı Librarius

Arkadas ne sacma sapan insanlar medyada bariniyir, bunlari dovduklerinde gene biz uzulup, tepki veriyoruz, azalarak tukenirler insallah.

Gerizekali ergen renkli tayfasini gectim bu salaklarin uzantilari medyada barinarak para kazaniyor.

Neymis, abubakar fbdeymis. Lan fb ciplak gotune don alsin once.

Sosa olayinin olacagini yazmistim, cunku tahmin edilebilir bir ayku seviyesinde bu renkli medya.
Seneye de once karim firayi falan yazarlar sonra yeniden sosa yaz mevsiminde gomez haber gonderdi, derler
Aynisi nihat kahvecide olmustu. Her transfer doneminde yazmislardi.
Yakinda taliska gsde haberleri de cikar bu basinda.

Fikret orman ucuncu sampiyonluk sonrasi bu medya olayina da el atmali onuda duzletmeli.

Yanliz kendileride inanmamis olacak ki utangac utangac vermisler haberi.  :D Dedigin gibi fB'nin kendine don alacak parasi yok ama Abou gibi super bir yildizi satin alacaklar. Biz 10 milyona almazsak Porto onu 10'a birakmaz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cagdas44

@tangaz @tuncaboylu ve diğer abilerim borsaya kote olan bir şirket olarak UEFA açıklamasını henüz borsaya bildirmedik, Trabzon UEFA'dan gelecek bilgilerle detaylandırılacak bir açıklama olacağını KAP'a bildirdi ama bizde hala ses yok. Bence kulüpte şuan ne olduğunu bilmiyor. Muhtemelen gelen evraklara göre yarın gelecek KAP ile daha net bir açıklama oluşmuş oalcak.

Ben hala kısıtlamanın 23 kişilik A listesi üzerinde olacağı oyuncu al sat hususuna girilmeyeceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Arkadas ne sacma sapan insanlar medyada bariniyir, bunlari dovduklerinde gene biz uzulup, tepki veriyoruz, azalarak tukenirler insallah.

Gerizekali ergen renkli tayfasini gectim bu salaklarin uzantilari medyada barinarak para kazaniyor.

Neymis, abubakar fbdeymis. Lan fb ciplak gotune don alsin once.

Sosa olayinin olacagini yazmistim, cunku tahmin edilebilir bir ayku seviyesinde bu renkli medya.
Seneye de once karim firayi falan yazarlar sonra yeniden sosa yaz mevsiminde gomez haber gonderdi, derler
Aynisi nihat kahvecide olmustu. Her transfer doneminde yazmislardi.
Yakinda taliska gsde haberleri de cikar bu basinda.

Fikret orman ucuncu sampiyonluk sonrasi bu medya olayina da el atmali onuda duzletmeli.
ya neden sinirleniyorsun anlamadım Beşiktaşın izinden gidilmesi gerektiğini söyledi ya Muharrem Usta
bunlar yanlış anlamış işte Beşiktaşla yolları ayrılan oyuncuları toplamak olarak algılamışlardır.
ismaili bile aldılar. gomez sosa ismail töreyide alsınlar kerim frei de okey tolga da olur işte ellerinde şampiyon kadro var. serdar kurtuluşuda unutmayalım kaç etti 7 oyuncu rudolfhoyuda veririz 8 bu senenin şampiyon kadrosundan ömeri veririz 9 iki tanede kendileri bulsun al sana işte şampiyon kadro :bandit:

Çevrimdışı tangaz

@tangaz @tuncaboylu ve diğer abilerim borsaya kote olan bir şirket olarak UEFA açıklamasını henüz borsaya bildirmedik, Trabzon UEFA'dan gelecek bilgilerle detaylandırılacak bir açıklama olacağını KAP'a bildirdi ama bizde hala ses yok. Bence kulüpte şuan ne olduğunu bilmiyor. Muhtemelen gelen evraklara göre yarın gelecek KAP ile daha net bir açıklama oluşmuş oalcak.

Ben hala kısıtlamanın 23 kişilik A listesi üzerinde olacağı oyuncu al sat hususuna girilmeyeceğini düşünüyorum.

@cagdas44 seninde belirttiğin gibi hiç birimiz ne olduğunu bilmeden tabir yerinde ise fal açarak yorum yapıyoruz. transfer kısıtı ve/veya oyuncu sayısı kısıtı çok öenmli olmayabilir ve doğru yapılanma ile aşılabileceğini hepimiz görüyorz ama esas parametre şu; uyulmayan husus nedir? kısmen uyuldu denen husus nedir? neyi sağlayamadığımız hususu tam bir soru işareti. kulübün dün resmi siteden yaptığı açıklama çok belirsiz olup borsa da işlem gören bir şirket olmamız münasebetiyle ve olası değer kayıplarının önüne geçmek için yapılmış gibi duruyor. ama tekrarlayacağım ben kısmen uyup kısmen uyamadığımız madde ve koşullar nedir bunu bilmek istiyorum. @tuncaboylu nunda dediği gibi mevzu 3-5 milyonsa hepimizin birer forma daha almasına bakar ve hepimiz taşın altına elimizi koyarız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

franco : 1,5
miloş : 1
boyko : 3
rodolfo : 1,5
tolgay : 3,5
pektemek : 1

bu rakamlar civarında satsak 11 milyon bonservis bütçesi oluşur. o parayada bir kanat bir Ba bir de sol stoper alınır işlem tamamlanır. olurda talisca 25milyon ve üstüne X bir takıma satılırsa benfica bize 2 milyonumuzu iade eder bütçe bir tık daha artar  :bandit:

Çevrimdışı 38life

franco : 1,5
miloş : 1
boyko : 3
rodolfo : 1,5
tolgay : 3,5
pektemek : 1

bu rakamlar civarında satsak 11 milyon bonservis bütçesi oluşur. o parayada bir kanat bir Ba bir de sol stoper alınır işlem tamamlanır. olurda talisca 25milyon ve üstüne X bir takıma satılırsa benfica bize 2 milyonumuzu iade eder bütçe bir tık daha artar  :bandit:

Boyko'yu alacak olan takım üstüne para ister.

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyko'yu alacak olan takım üstüne para ister.
Ben deilave yapayım:
Pektemek'i alacak takım üstüne Oğuzhan'ı ister.
O listedeki adamlardan Tolgay haricindekilerden 3 milyon bonservis kazansak bana yeter.

Çevrimiçi Necmi

ben bu nedenli net bir şey göremiyorum biz ve ts kısmen tutturmuşuz o nedenle bizim transfer kısıtlamamız devam edecek dediği bu ama bu kısıtlama ts de katıldığına göre FFP nin 23 oyuncu maddesini söylüyor. Buda bir transfer kısıtlaması. yoksa bildiğim ts nin bonservis kısıtlaması yok bizim ffp maddesinde 23 oyuncu kısıtlaması için şartlar tam olarak yerine getirildiğinde kalkar maddesi vardı. Bonservis yasağı zaten ana paketteki FFP kuralları içine dahil bir madde değildi ek bir maddeydi. ana FFP maddeleri üzerindende yürüyen bir şey olabilir. kulüp açıklaması yeni bir yaptırım söz konusu değil yönünde bonservis kısıtlaması uzuyan bir şey değildi bu senede uygulanması yeni bir yaptırım olur. açın uefa FFP maddelerine bakın orda bahsedilen transfer kısıtlaması sayısal kadro kısıtlamasıdır. transfer kısıtlaması getirdiklerinde bir takıma 20 kişilik kadrodan başlar 25 kişilik kadroya kadar kısıtlama verirler kısıtlamanın kalkması 25 kişilik kadro vermektir. kadronda şu kadar yabancı şu kadar yerli şu kadar alt yapı oyuncusu bildirirsin kısmı FFP nin transfer kısıtlaması oluyor. bonservis kısıtlaması FFP nin içinde olmayan ek bir anlaşmadır. Bahsedilenin bu olduğunu sanmıyorum. -30 kolaydı zordu anla anlama hiç önemli değil biz o dönemi kolayca geçmiştik hemde stad yaparken kasadan ek 130-140 M$ çıkartmışken geçtik. kaldıki bunu geçerkende şampiyon kadro kurduk. bundan ötesini anlamasanda olur bizim elimizde şampiyon kadro var ve seneyede şampiyon olacak bunuda FFP kıskacında yaptık adamlar daha ilk senesinde orta sıra takımı oldu seneye küme düşmemeye oynarlar biz elimizdeki şampiyon kadroyla gene şampiyon oluruz. hiç transfer yapmasakda yönetime yazacak olan tek şey önümüzdeki sene üçüncü şampiyonluğu almak olur. daha büyük oyuncular alınca sana iki tane şampiyonluk kupası vermiyorlar. kimi alırsan al takımın genel seviyesinide 3-4 tık yukarı çıkartmadan şl de bir başarı hayal bile edemeyeceğine göre fazlada şey etmeye gerek yok.
nasıl diyoruz bizim kadromuza giremeyen olcay ts de fark yarattı diye aynı şekilde Barçanın kadrosuna giremeyen adrianoda bizde fark yarattı. O nedenle onların liginde bu ekonomik durumla mücadele etmek sadece masal okumaktır. ligdede bize yeten kadroyada futbol aklınada sahibiz çok şükür.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ben deilave yapayım:
Pektemek'i alacak takım üstüne Oğuzhan'ı ister.
O listedeki adamlardan Tolgay haricindekilerden 3 milyon bonservis kazansak bana yeter.

Pektemek ile Başakşehirin yıldızı uyuştu sanki, bizden alabilirler. Başakşehir para konusunda ilginç şekilde bonkör görünüyor.

Çevrimdışı izmirkartali

Pedro Franco'nun doğum günüymüş yaw!
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Mahmut

Ayrıca 2015'taki kap aciklamamiz ki o uefayla anlasmanin turkce tercumesi. Ona gore anlasma 4 yıllık, bu son aciklama anlasmanin 3 yillik oldugunu soyluyor. Yakistiramiyorum ama gozuken sey yalan soyledikleri taraftara. Insallah goz onune almadigimiz birsey vardir da ben yanlis cikarim, ozrumu de dilemesini bilirim.

Çevrimdışı tangaz

Ayrıca 2015'taki kap aciklamamiz ki o uefayla anlasmanin turkce tercumesi. Ona gore anlasma 4 yıllık, bu son aciklama anlasmanin 3 yillik oldugunu soyluyor. Yakistiramiyorum ama gozuken sey yalan soyledikleri taraftara. Insallah goz onune almadigimiz birsey vardir da ben yanlis cikarim, ozrumu de dilemesini bilirim.

birşeylerde çarpıtma yanlış bilgi vb gibi bişeyler oldugu ortada ama TEK gerçek birşeyleri bu yıl tutturamadığımız! ve ben bu tutmayan şey nedir çok merak ediyorum. belki de bize çok önemsiz gelecek altyapıdan yetiştirme konulu bizim hiç bakmadığımız bir detay yada öle bişey. bu 23 kişilik kadro konusu sıkıntılı yalnız 4altyapı 4 TR kökenli oyuncu şey edip gurbetçileride işin içine katamayınca nasıl zorlandığımızı gördük bu yıl (uefa organizasonlarında) 

Etiketler: