Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115650 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

uefadan indirim beklentisi var malum, bence indirmezler, velev ki indirirlerse de 2 yıl olan denetimli serbestlik süresini 1 yıla indirirler başka da bişi olmaz...
maç ne olur maç ? Adriano 11'deymiş.

Çevrimdışı Berat

Adriano ilk 11 via Ö.Özdem.

Erken bir değişiklik olmasın.

Çevrimdışı tangaz

2 ihtimalli maç ye eleyecez ya elenecez :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Ilkyari delecez ikinciyari desecez, delik desik edecez

Çevrimdışı tangaz

ilk maçta mitroviç dk.27de orta sahaya geçip 57de oyundan çıktığı ana kadar olan 30 dk içerisinde topla 1 defa bile buluşmamış. bu kadar saklanması manidar, forvet olursun top gelmedi vbvb açıklaması olur ama orta saha oynayıp bunu başarmak enteresan!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

ilk maçta mitroviç dk.27de orta sahaya geçip 57de oyundan çıktığı ana kadar olan 30 dk içerisinde topla 1 defa bile buluşmamış. bu kadar saklanması manidar, forvet olursun top gelmedi vbvb açıklaması olur ama orta saha oynayıp bunu başarmak enteresan!
Iyi alan savunmasi yapmis derrrleeee

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı taner37

saf silkeleyecez. Bobrek karaciger yuklu girin, kirmizi penalti kombosu yapin.
4-1 bu mac
Goller
Babel
Cenk
Taliska
Tosic
Sol böbreği bastım yatarsak geçmiş olsun.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Yok tosic bi o kaleye bi bu kaleye

Marselo yok, tosic saplayacak yan toptan. Mitrovis arka direkten indirecek, altipasta tosic muhtaassaam saay ayaaaylan tavana takacak

3-1 alırız
2 Noah 1 Yelena, Tosic kendi kalesine  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Sol böbreği bastım yatarsak geçmiş olsun.
Sikinti yok, sivi ihtiyacini karsilayacak kadar su tuketiyon, yagli ve aci tuketimini birakiyon, tek bobrekle gul gibi yasaniyor yani bak ben mesela valeranga macindan beri aci yagli yemiyorum

Çevrimdışı tangaz

SON DAKİKA: BJK 4 - LİON 2  :bandit:

Çevrimdışı Berat

SON DAKİKA: BJK 4 - LİON 2  :bandit:

Li-on batarya takımı mı bu? 🤔

Çevrimdışı Mavi Tuna

Cezanın ağır olduğu bir gerçek ama sen meşale yakmanın yasak olduğunu biliyorsan, bunu sürekli deplasmanda yapıyorsan, sonra çıkıp biz bir aileyiz, Beşiktaş bir ailedir diyorsan ailene en büyük İHANETİ ediyorsundur. Sonra da çıkıp şöyleydi böyleydi demenin anlamı yok bu ceza uzun süredir süre giren İHANETLERİN yansımasıdır.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 12:45:00 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı tangaz

Li-on batarya takımı mı bu? 🤔

@Berat sınav haftası mı yoksa sevgilinden mi ayrıldın  :icool:

Çevrimdışı caner.eryigit

Siyah forma siyah şort kaleci yeşil..oh yeah

Çevrimdışı tangaz

Ceza ağır olduğu bir gerçek ama sen meşale yakmanın yasak olduğunu biliyorsan, bunu sürekli deplasmanda yapıyorsan, sonra çıkıp biz bir aileyiz, Beşiktaş bir ailedir diyorsan kulübüne en büyük İHANETİ ediyorsundur. Sonra da çıkıp şöyleydi böyleydi demenin anlamı yok bu ceza uzun süredir süre giren İHANETLERİN yansımasıdır.

bir sürü maçta meşale yakılıyor (uefa organizasyonlarında) kimse böle kupadan men cezası almıyor, para cezaları ile geçiştiriyorlar. mesela bu maç 30 kadar lion taraftarlarının kale arkasında hemen reklam panoları dibinde maç izlemesi gol sevincinde takımla kucaklaşması hayatımda hiç görmediğim bir olaydır. sırf bu mevzu bile eşdeğer verilen cezanın adaletsizliğine örnektir.

mesela @Necmi abi ceza almadık ihtar aldık diyor ama yanlış bir ifade bu biz ceza aldık ama ceza 2 yıl ertelendi bu 2 yıl içinde en ufak bir suç daha işlersen devreye girecek buna ister denetimli serbestlik deyin isterseniz de hukukçuların ifadesi ile "hükmün açıklanmasının geri bırakılması" deyin. olaylar olmuştur yanlışlar vardır hepsine kabulüm ama eşdeğer ceza verilmesi dahi adaletin olmadığının delilidir. liona 2 yıl bize 1 yıl denir yada liona takip eden ilk iç saha maçına seyircisiz denir sonra da 2 takıma diğer ceza eşdeğer olur bunların hepsine tamam ama mevcut verilen cezaların eşdeğer olması hukukun adaletin olmadığının göstergesidir.

Çevrimdışı tangaz

Siyah forma siyah şort kaleci yeşil..oh yeah

seneye inşallah kaleci yeşilini tedavülden kaldırırız.

Çevrimdışı panic13

bir sürü maçta meşale yakılıyor (uefa organizasyonlarında) kimse böle kupadan men cezası almıyor, para cezaları ile geçiştiriyorlar. mesela bu maç 30 kadar lion taraftarlarının kale arkasında hemen reklam panoları dibinde maç izlemesi gol sevincinde takımla kucaklaşması hayatımda hiç görmediğim bir olaydır. sırf bu mevzu bile eşdeğer verilen cezanın adaletsizliğine örnektir.

mesela @Necmi abi ceza almadık ihtar aldık diyor ama yanlış bir ifade bu biz ceza aldık ama ceza 2 yıl ertelendi bu 2 yıl içinde en ufak bir suç daha işlersen devreye girecek buna ister denetimli serbestlik deyin isterseniz de hukukçuların ifadesi ile "hükmün açıklanmasının geri bırakılması" deyin. olaylar olmuştur yanlışlar vardır hepsine kabulüm ama eşdeğer ceza verilmesi dahi adaletin olmadığının delilidir. liona 2 yıl bize 1 yıl denir yada liona takip eden ilk iç saha maçına seyircisiz denir sonra da 2 takıma diğer ceza eşdeğer olur bunların hepsine tamam ama mevcut verilen cezaların eşdeğer olması hukukun adaletin olmadığının göstergesidir.

Yalnız şöyle bir detay var; bizim taraftar yanan meşaleleri lyonlulara attı. Hem de defalarca. Ceza gelmesinin en büyük sebebi o bence. Yoksa yakılan meşaleler veya ses bombaları yüzünden en fazla uyarı ve para cezası alırdık.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşımız; O. Lyon maçına siyah forma, siyah şort ve siyah konç ile çıkacak. Kalecimiz yeşil forma giyecek.
#Beşiktaş #UEL :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mavi Tuna

@tangaz

Ceza ağır orada hem fikiriz ama UEFA'nın nasıl bir yer olduğunu biliyoruz. Çifte standartların cirit attığı bir yer olduğunu biliyoruz. Bize taraftar olarak düşen bu çifte standart olayını biliyor iken daha dikkatli olmak. Keşke dünya da herşey adil olsa ama bu na mümkün bir durum. UEFA'nın Barça'yı PSG maçında Real'i Bayern maçlarında nasıl tur geçirdiğini gördük bu sene bunlar sıradan kulüpler bile değildi. Bizim taraftar olarak daha dikkatli olmaktan başka yapacak bir şeyimiz yok. Daha geçen gün UEFA güçlü bir atama yaptık bakalım etkisi ne olacak. Lobi olayları önemli Kiev maçında da bunu görmüştük. Cezayı savunulacak bir tarafı yok sadece dikkatli ve dikkatli olmamız gerekiyor.

Çevrimdışı Berat

@Berat sınav haftası mı yoksa sevgilinden mi ayrıldın  :icool:

Tez fırtınası yaşanıyor. :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo: "Bu akşam kalbim sizinle beyler. İyi şanslar savaşçılarım!"
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

@tangaz

Ceza ağır orada hem fikiriz ama UEFA'nın nasıl bir yer olduğunu biliyoruz. Çifte standartların cirit attığı bir yer olduğunu biliyoruz. Bize taraftar olarak düşen bu çifte standart olayını biliyor iken daha dikkatli olmak. Keşke dünya da herşey adil olsa ama bu na mümkün bir durum. UEFA'nın Barça'yı PSG maçında Real'i Bayern maçlarında nasıl tur geçirdiğini gördük bu sene bunlar sıradan kulüpler bile değildi. Bizim taraftar olarak daha dikkatli olmaktan başka yapacak bir şeyimiz yok. Daha geçen gün UEFA güçlü bir atama yaptık bakalım etkisi ne olacak. Lobi olayları önemli Kiev maçında da bunu görmüştük. Cezayı savunulacak bir tarafı yok sadece dikkatli ve dikkatli olmamız gerekiyor.

olmuşla ölmüşün çaresi yok bundan sonrası için elbette dikkatli olmalıyız ben başkan olsam deplasmanlara bilet istemem taraftarda götürmem sıfır risk politikası izlerim ama bu uefanın (Hakaret Yasak)₅ dile getirmeme de engel olmaz gider uefayı basardım hukuk ordusu ile saldırır ağır davalar açardım. iyiniyet gösterisi vbvb belli ki bir işe yaramıyor...

Çevrimdışı tangaz

Yalnız şöyle bir detay var; bizim taraftar yanan meşaleleri lyonlulara attı. Hem de defalarca. Ceza gelmesinin en büyük sebebi o bence. Yoksa yakılan meşaleler veya ses bombaları yüzünden en fazla uyarı ve para cezası alırdık.

@panic13 hepimiz yıllardır ne meşale olayları gördük uefadan men cezası çıkmadı kimseye. öte yandan tekrara düşeceğim ama reklam panoları dibinde 30 tane taraftarın maç izlediği tek bir maç söyleyebilirmisiniz?

Etiketler: