Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115896 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

lyon deplasmanında taraftarlarımız ne yaparsa yapsın biz ev sahibi değildik güvenlik tedbirlerini almakla sorumlu tarafta biz değildik. eşit cezanın verilmesi tam bir skandaldır. cezanın normalde 17sinde açıklanması bekleniyordu sonra 18inde açıklanacak dendi ama 19u akşam saatleri neredeyse maça sadece 24 saat kala açıklandı her şey o kadar manidar ki amaç lyona her türlü avantajı sağlayacak koşulu oluşturmak maziç ataması için söylediklerim belki artık daha net anlaşılacaktır.

spor hukukçusu uefa disiplin komitesi türk üyesi levent bıçakçı maç sonu olaylar ile alakalı olarak beşiktaş sadece meşalelerden ceza yer daha evvel benzer cezası oldugu çin ceza %50 katlanır hepsi bu olur ve ceza maddi boyutla sınırlı olur. kuruldaki türk ve fransız üye dışarda bırakılarak diğer yeler kararı alırlar diyordu. bunu bu adam işkembe-i kübradan sallamıyordu. üyesi bulunduğu disiplin kurulunun daha evvel vermiş olduğu emsal kararlara dayandırıyordu elbette.

velhasıl kelam cezanın ne hukuken ne de ahlaken dayanağı yoktur ve tamamen türk düşmanlığı mesnetlidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

noldu  :alala:

verilen cezaya istinaden yazdım gülhan, sevdiğimizin başına kötü bişey gelince geçmiş olsun deriz ya o mealde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sahaya taraftar giriyor, maça çıkmıyoruz desek iş bitecek, çıkıyoruz...

Maç içinde Oğuzhan'a köşe gönderinde madde yağıyor, yere yatsa iş bitecek, yatmıyoruz...

Bize yakışmaz aslında, ama ''bu allem kullemlerin hakkını da onlara keşke bu şekilde verseydik'' demekten de kendimi zor alıkoyabiliyorum...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Farkli düsünüyorum. Bir de forumda diger üyleri "renklilik" ile suclamak hos görülmüyor diye biliyorum acaba yaniliyor muyum?

Kusura bakma ama orda iki seçenek sordum sana osun yada busun demedim benim gözümde bu yorumu yapan ikisinden beri.Çünkü lyon başkanı bile nededi yani fazla dedi farklı düşünebilirsin ama bu renklere gönül vermiş bu renklerin aşığı olan birinin bu cezayı normal karşılaması beni şaşırttı.Çünkü açık açık haksızlık var burda bence burda Beşiktaş'ın bu kararına böyle yorum yapıyosan açık açık kanıtlarla en azından etkili bir savunmayla gelmen gerekir yoksa asıl böyle haksızlığa uğradığımızda tam tersini savunmanı hoş görmedim diğer forum üyeleri için konuşamam ama bir çok insanında hoşuna gitmemiştir.
Burdan şu sonucu çıkarma Beşiktaş hakkında olumsuz yorum yapılmaz yapılır tabi oyuncuyu teknik direktörü beğenmeyebilirsin gelirsin tartışırız mesela Tosic'in sözleşme uzatması falan tek kelime de etmem konuşuruz Beşiktaş'taki yanlış giden şeyleri tartışırız saygı duyarım.Ama bu farklı düşünmene hiç saygı duymadım ve açık açık yorumumu belirttim.Yöneticiler istiyosa bu yorumlarımdan dolayıda atabilir ama Beşiktaş'ın haksızlığa uğradığı yerde saygı duymamı beklemesin kimse.

Çevrimdışı 38life

Ya elenirsek de eleniriz arkadaşlar bu kadar sıkıntı yapmayın. Buraya kadar gelmek de bu şartlarda başarıdır. Şanssızlıklar, oyunlar vs. Sonuçta Şampiyonlar Ligi de değil bu. Şampiyonlar Liginde çeyrek finale kalmak UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu olmaktan daha büyük itibardır. Önemli olan ceza almamak, tahriklere gelmemek, Ali Cengiz oyunlarına yem olmamak. Çıkarız oyunumuzu oynarız yenersek çıkarız yarıfinale yenemezsek döneriz ana hedef olan lige. Seneye Şampiyonlar liginde gelsin paralar, gelsin 16 turu. Allahın izniyle seneye şanslı bir 16 kurası ile çeyrek finale çıkarız. Bütün dünya'ya Beşiktaşı gösteririz. Kaybedersek kimse çıldırmasın yani, dert değil bu. Biz yükseliş dönemindeyiz ve yükselişe devam ediyoruz önemli olan tek şey bu.

Çevrimdışı taner37

Gel benim vefası eksik yarim
Ben sensiz olur muyum

Gece olduğu için mesajı atıyorum maç öncesi böyle bir şey yazmam zaten :/:

Resimdeki arkadaşla ilgili haber

http://m.fotospor.com/haber-besiktasta-kardan-korkan-maia-icin-sinirlar-zorlanacak-250331?content_id=250331
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ceferin'i biz seçtirdik, geldi YD den icazet aldı, artık UEFA' da çok güçlüyüz diye konuşanlar vardı.
Allah' tan çok güçlüyüz yoksa adamlar direk kulübü kapatacak.  :akuma:
bu sana ortalığı yakıp yıkma hakkı verirmi. neden sefk edildik meşale yakmak
deplasman tribününde, merdiven boşluklarını işgal etmek. tribünde kavga ve saha dışı olaylar.
peki herşeyi haksız buluyorsunuz eyvallah çarşı berlinin dışarda polisle çatıştığı videoları gördünüzmü
bu staddan uzak olsa uefa gene karışmıyor ama stadın dışında oluyor. gazla dağıtabildiler gözaltılar
oldu hatta bir kişi 2 ayda hüküm yemiş. Avrupa bunlara katlanmak zorunda değil katlanmıyorlarda
biz avusturya ve almanyada hazırlık maçı bile yapamıyoruz o taraftar bozuntuları yüzünden uefa
meşale konusunda çok hassas ve bunun bedeli var kiev deplasmınında yaktık ve ceza aldık kiev
deplasmanındada aynı sebeplerden sefk edildik. Her deplasmanımızdada oluyor. Burda kulüp hatalı
gelen biletleri bazen Türkiyede bile satışa çıkartmayıp direk avrupa derneklerine veriyorlar. Uzun
zamandır zaten bunlara bilet satışı yapılmaması gerektiği söyleniyordu. Bizi yakacakları belli
uefa bunu bizden önce görüyor olan bu ve cezada vermemiş sadece taraftarına sahip çık ceza vereceğim diyor
buna bile tahammülümüz yok. eleştirilerde güzel ilk olayda bizi men edecekler eee ne olmuş ederler
olay yapmayalım denmiyorda ilk olayda men edileceğiz deniyor. Arkadaşlar iğrenç bir taraftar profili
oluştu avrupada resmen sokak çetesi bunlar birbirlerini karşılıklı dövüşe falan davet ediyorlar.
tribünde Beşiktaş taraftarına bile saldırıyorlar meşale yakmayın atmayın dendiği için abartmıyorum
mafya örgütlenmesi gibiler birilerinin bunlara dur demesi gerekiyor bunu uefa demez işte uyarıyı veriyor
sahip çık diyor. @panic13 tribündeydi @ZEKI tribündeydi maç esnasında bunlarla sürekli irtibattaydım
devre arası bile tribünde kavga çıktı. fransızlar saldırdı ama saldırıdan öncede yukardan aşağı meşale
patlayıcı atan kimdi. uefa genede senden sadece deplasman tribünündeki olaylardan ve dışardaki olaylardan
savunma istedi uyarıyıda bunlardan verdi bu bir ceza değil uyarı bir daha yapma diyor. götürme deplasmana
taraftar bir olay olduğunda benim taraftarım yok dersin şimdi diyemedin dışarda senin kontrolün
dışında kavga çıktı ama seninde götürdüğün taraftar olduğu için olayı direk üstüne yıktılar. Türkler
polise saldırdı seninde götürdüğün 2800 taraftar var.saldıran bunlar değildi diyebilirmisin.
kızalım tepki gösterelim ama kendimizede dürüst olalım biz masum değiliz. kendine çeki düzen vermediğin
sürece bunları yaşamanda kaçınılmaz. uefa art niyetli bizi istemiyor vs diye yaygara yaparak yıllardır
çözemedik gelecektede çözemeyeceğiz. geçen hafta faciadan dönüldü. bir sürü taraftarımız ceset torbasında
dönebilirdi. Türkiyede bitirdik bu olayları ama yurt dışı seviye gerçekten çok düşük. çuvaldızı kendimize
batırma zamanı geldi. Yönetim tamam itirazlarını yapsın haklı yanlarımız var haksızlık olarakta nitelenir
her iki kulübe aynı cezanın gelmesi ama türklere bilet satmadılar türkler o biletleri aldı. zaten farkettiklerinde
durdurdular satışları. Komplo teorisi olay çıksın diye türklere bilet sattılar neden yapsınlar böyle bir şeyi
al işte aynı ceza kendi başlarındada var onlarında hiçde masum olmayan taraftarı var.iki yıl onlarda topun ağzında
neden böyle bir riske girsinler. çok büyük bir faciada olabilirdi korunacaklarmıydı ingilizler korundumu.
2 yıl men yediler ingilizler 2 az 5 yıl olsun dedi. heysel faciası öyle kavgada değildi ingiliz holiganların saçma
bir tribün gösterisi yüzünden çıkan panikdi. geçen hafta olanlar ise ciddi iki taraftar grubunun karşı karşıya
gelmesiydi. fransız türk farketmez bir avuç it yüzünden bir çok masum insan ölebilirdi. Birde sahaya indiler
deniyor ya bu ceza gerektirmiyor. yeni stadlarda taraftarın kolayca sahaya inebilmesi için imkan sağlanıyor
merdivenlerin önlerine çıkışlar konuyor. Tribünde çıkan kargaşada taraftarın sahaya kaçması sağlanıyor.
o büyük çıkışlarda bu tip durumlarda tribündeki insanların sahaya girip acil çıkış yapmaları için konuyor
heysel faciasında bu imkan olsaydı tribünde ezilerek o kadar insan ölmezdi. uefa güvenlik talimatlarına
koydu bunu. tribünde kargaşa olunca fransızlar sahaya atladı hemen ama türkler inmedi çünkü çekindiler
inersek takım ceza alır diye. aslında güvenlik prosedürü bu. fransızlar büyük ihtimal gol nedeniyle inenlerden
ve tribün olaylarından aldılar bizim kusurumuz daha fazla oyuncular sahadayken saldırı amaçlı inilseydi
durum farklı olurdu. olay esnasında inmeseler belkide panikle ezilenler ölenler olurdu
Bir şeyi unutmayın acil durumlarda yangın panik deprem vs tribündeki taraftarın öncelikli kaçış alanı sahadır.
buda yasak değildir. merdivenlerde taraftarın engelle karşılaşmadan sahaya inmesi için şartlar oluşturulması zorunlu

Çevrimiçi Necmi

Kusura bakma ama orda iki seçenek sordum sana osun yada busun demedim benim gözümde bu yorumu yapan ikisinden beri.Çünkü lyon başkanı bile nededi yani fazla dedi farklı düşünebilirsin ama bu renklere gönül vermiş bu renklerin aşığı olan birinin bu cezayı normal karşılaması beni şaşırttı.Çünkü açık açık haksızlık var burda bence burda Beşiktaş'ın bu kararına böyle yorum yapıyosan açık açık kanıtlarla en azından etkili bir savunmayla gelmen gerekir yoksa asıl böyle haksızlığa uğradığımızda tam tersini savunmanı hoş görmedim diğer forum üyeleri için konuşamam ama bir çok insanında hoşuna gitmemiştir.
Burdan şu sonucu çıkarma Beşiktaş hakkında olumsuz yorum yapılmaz yapılır tabi oyuncuyu teknik direktörü beğenmeyebilirsin gelirsin tartışırız mesela Tosic'in sözleşme uzatması falan tek kelime de etmem konuşuruz Beşiktaş'taki yanlış giden şeyleri tartışırız saygı duyarım.Ama bu farklı düşünmene hiç saygı duymadım ve açık açık yorumumu belirttim.Yöneticiler istiyosa bu yorumlarımdan dolayıda atabilir ama Beşiktaş'ın haksızlığa uğradığı yerde saygı duymamı beklemesin kimse.
neden bende benzer şeyler düşünüyordum men beklemiyordum ama çok ciddi bir yaptırım
geleceğini tahmin ediyordum. Beşiktaş haksızlığa uğradımı evet bana görede uğradı. Diğer taraftan
sefk nedenlerimiz yüzünden daha öncede ceza aldık daha yeni aynı sebeplerden sefk edildik ve ceza aldık
gelecek cezanın aynı olmasını beklemiyordunuz herhalde bu ceza bile değil aslında uyarı. aslında suçun
büyüğü lyonda olmasa bizim daha ağır bir ceza almamız işten bile değildi. şimdi böyle düşündüğüm için
renklimiyim. Beşiktaş düşmanımıyım. sadece iki yıl ağır olmuş bu arada fener seyircisiz oynadığı maçta
bir paraşüt aydınlatma nedeniyle yedi bu cezayı.
kimseyi fikrinden dolayı renkli falan diye itham edemezsin insan bazen sevdiğinin kusurlarını görmez görmek istemez
bazende kusurları görüp düzeltmek ister. iki farklı yoldan birini seçmen daha az veya daha fazla sevdiğini
göstermez. aslında ya haksızlığa uğradık bizi istemiyorlar şöyle demek yerine iyice bir eleştirisel gözle
bakıp gerçekten kusurumuz varmı yokmu anlamaya çalışmak varsada düzeltmek daha doğru bir yaklaşım değilmi.
yoksa birilerini suçlamak işin kolay kısmı ama gene yaşayacağız bunları. taraftarlar kaybolmuyor almanyada
hollandada duruyor gene maçlara gidecekler gene olay çıkaracaklar ve gene ceza alacağız.

Çevrimiçi Necmi

Sahaya taraftar giriyor, maça çıkmıyoruz desek iş bitecek, çıkıyoruz...

Maç içinde Oğuzhan'a köşe gönderinde madde yağıyor, yere yatsa iş bitecek, yatmıyoruz...

Bize yakışmaz aslında, ama ''bu allem kullemlerin hakkını da onlara keşke bu şekilde verseydik'' demekten de kendimi zor alıkoyabiliyorum...
kendinden bir kere taviz verdiğinde bunun arkası gelir. Bize yakışmaz bu hangimiz isteriz
bir oyuncumuzun yalandan kendini yere atmasını burda cenki bir senedir neden eleştiriyoruz.
en iyi cevabı yarın sahada verelim güzel olan bu. Tribünle sahadaki takımla çıkıp biz buyuz diyelim.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ben acikcasi olasi taraftar taskinligindan korkuyorum. Kendini bilmez, dusunmesini bilmeyen cok insan var.  Hani olurda bizden biri kirmizi yer, lyon 3-0 falan one gecer de taraftar sahaya atlarsa  :bur2:

Elensekte onemli degil, kulup olarak hergun iyiye gidiyoruz. Seneye daha saglam bir takimla CL'de ilerlemeye calisiriz. Bu sene 2. sampiyonluk daha onemli.

Çevrimiçi Necmi

Ben acikcasi olasi taraftar taskinligindan korkuyorum. Kendini bilmez, dusunmesini bilmeyen cok insan var.  Hani olurda bizden biri kirmizi yer, lyon 3-0 falan one gecer de taraftar sahaya atlarsa  :bur2:

Elensekte onemli degil, kulup olarak hergun iyiye gidiyoruz. Seneye daha saglam bir takimla CL'de ilerlemeye calisiriz. Bu sene 2. sampiyonluk daha onemli.
bizim staddamı öyle bir şey olmaz heleki bu saatten sonra hiç olmaz.
şu anda taraftar zaten şampiyonluğa odaklı birinci hedefi o bu olaylar maçın önemini
arttırdı artık bu maçıda istiyorlar ama travma yaşamazlar. yeterki sahadaki oyuncular yaşamasın.
tribündeki taraftar bu sosyal medyadaki gibi değil çok olgun tepkileri var eski yapıyla karıştırmayın bence

Çevrimdışı 38life

bizim staddamı öyle bir şey olmaz heleki bu saatten sonra hiç olmaz.
şu anda taraftar zaten şampiyonluğa odaklı birinci hedefi o bu olaylar maçın önemini
arttırdı artık bu maçıda istiyorlar ama travma yaşamazlar. yeterki sahadaki oyuncular yaşamasın.
tribündeki taraftar bu sosyal medyadaki gibi değil çok olgun tepkileri var eski yapıyla karıştırmayın bence

Hangi maçtı hatırlamıyorum ama içerdeki son 3 maçtan biriydi herhalde belki de Olimpiakos maçıydı kapalı üstün en yukarısında meşale yakılmıştı. Yani evet taraftar profili her geçen gün daha aklı başında bir kitleye doğru gidiyor ama bu kendini bilmezlerin hiç olmadığı anlamına da gelmiyor. Gerçi yarınki maçta kimse meşale yakamaz. Linç edilir. Ben meşaleden değil de küfürden korkuyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

aynen katılıyorum benfica maçında 3-0 geride kapattık ilk yarıyı ilk yarı sonunda sahaya bi indik takımımızı korkuttuk 3-3 bitti maç.

Olimpiakos maçında 2-1 öndeyken abuo kırmızı kart gördü sinirlenip sahaya nasıl daldı 2-3 kişi.

Daha örnekleri çok gs bizim can düşmanımız onlarda 2-0 ilk yarıyı önde kapatmıştı yine sahaya bi indik 2.ci yarı beraberlik.

Çok sahaya iniyoruz biz ben sayısını unuttum :)

İşin şakası bir yana o eski Beşiktaş yok artık takımına destek veren Beşiktaş var  :ok:
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 04:55:35 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Egos

... ama türklere bilet satmadılar türkler o biletleri aldı. zaten farkettiklerinde
durdurdular satışları. Komplo teorisi olay çıksın diye türklere bilet sattılar neden yapsınlar böyle bir şeyi
al işte aynı ceza kendi başlarındada var onlarında hiçde masum olmayan taraftarı var.iki yıl onlarda topun ağzında
neden böyle bir riske girsinler. çok büyük bir faciada olabilirdi korunacaklarmıydı ingilizler korundumu.
2 yıl men yediler ingilizler 2 az 5 yıl olsun dedi. ...

fark ettiklerinde biletleri geri alma yoluna gitselerdi, belki yanlışlarından dönebilirlerdi; fakat biletler rakip takım taraftarına verildiyse ve 4. seviye güvenlik önlemi söz konusuysa o tribünlere herhangi bir yabancı maddenin girişi engellenmeli. komplo kurmamaları üst üste hata yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor. cezaları bu lakaytlığı neredeyse karşılar nitelikte.

taraftar profilimiz için ise tribünlere bakmaya gerek yok, forumdaki arkadaşları gözlemleyince de ne kadar farklı karakterler taşıdığımız ortada. üstelik forumdakiler efendi çocuklar, buna rağmen büyük problemler göze batıyor. başarıya karşı verdiğimiz tepkilerde genellikle sınıfta kalıyoruz, bizi bütünleştiren başarısızlıklara tavrımız. o tribünde bahsettiğin arkadaşlarımız da akılları 3. büyüklükte kalmış kişiler, avrupa'ya ilk turda veda etmeyince ipin ucunu kaçırıyorlar; bitmeyen aşırılık çabası fark yaratmak için, göz korkutma, büyüklenme, kuralları çiğneme nedenleri bunlar; birkaç sene sonra belki o günlerin geçtiğini idrak ederler, başka yol tutmaları gerektiğini anlarlar. o zamana kadar takıma verecekleri zararı azaltmamız herkesin tetikte olmasına bağlı.

sen zaten dikkati çekiyorsun, burada bile her hakem tetikçi, her karar kasti. sürekli "ben daha önce söylemiştim" demek amacıyla yakınmalar ya da içi boş öz güvenle yapılan tahminler ve sanki bunlar bir temenni değilmiş gibi aksini söyleyene düşmanca tavırlar. seneler boyunca içimize kimler çöreklenmeye kalktı da hepsinden kurtulduk, yara aldık, geri düştük; ama birbirimize bağlılığımızı kaybetmedik. verilen cezanın -indirime gidilmezse- tek etkisi, bizi daha çok kaynaştırmak olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Neyse herkese iyi sabahlar.

Herşey gönlümüzce olsun bugün.

Çevrimdışı Egos

Neyse herkese iyi sabahlar.

Herşey gönlümüzce olsun bugün.

senin de gönlünce olsun, iyi sabahlar.

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin, nedir bu sessizlik?
Canlanin biraz. Totemlere baslayin, forma totemi ile basliyoruz. Buyucu ile istisare yapip gun ici totemler konusunda bilgilendirecem.

Çevrimdışı ferdi1903

günaydin arkadaslar, bu aksamki maci calisacagim icin bakamiyorum, acaba bi arkadas maci kayit edip nete koyabilirimi yada bildiniz bir site varmi maci tekrar izleyebilmek icin?

Çevrimdışı mylife1903

günaydin arkadaslar, bu aksamki maci calisacagim icin bakamiyorum, acaba bi arkadas maci kayit edip nete koyabilirimi yada bildiniz bir site varmi maci tekrar izleyebilmek icin?
Mac sonrasi banttan goruntu isine bizim @underworld bakiyor, ozelden bi dilekce verirsen mactan sonra 12 saat icinde sana donus yapacaktir

Çevrimdışı taner37

Gunaydin, nedir bu sessizlik?
Canlanin biraz. Totemlere baslayin, forma totemi ile basliyoruz. Buyucu ile istisare yapip gun ici totemler konusunda bilgilendirecem.
Var mı medyum tanıdık 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Var mı medyum tanıdık 😂
Medyum, saman buyucusu, oz buyucusu, sarlatan, saklaban, tarotcu, astralog at hepsini miksere karistir o cikan sonuc gibi ekip var, ilgileniyoruz

Çevrimdışı ferdi1903

Mac sonrasi banttan goruntu isine bizim @underworld bakiyor, ozelden bi dilekce verirsen mactan sonra 12 saat icinde sana donus yapacaktir

süper tesekürler yardimci oldun icin  :halay:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Var mı medyum tanıdık 😂

günaydın, avatardaki arkadaş totem mi yoksa gelme ihtimali olan biri mi  :D

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

@Necmi abi ile maç sırasında devamlı kontak halinde idik. Hatta devre arasında bizim bulunduğumuz bölümdeki kapalı alt kısımda devamlı hararet vardı, ona da yazdım "kapalı alt kanıyor, her an patlayabilir" diye. Polis uyandı da araya güvenlik yığdı, öyle önlendi olaylar.

İnsan gidince daha iyi görüyor, maalesef gurbetçi vatandaşlarımız bu işlere sadece futbol üzerinden değil milliyetçi duygularla da bakıyor. Haşa, kimseyi yargılamak haddimize değil, hepsi bizim vatandaşımız, toprağımız. Bununla birlikte lyon seyircisinin üzerine yanan meşale atmak, hem de bunu defalarca tekrarlamak akıl karı iş değil. Maçta da gördünüz, en son bizim takım komple tribünlere döndü "artık yapmayın" dedi. Türkiye'den gelen seyircilerin tamamı bizim gurbetçi tribününe döndü, aynı ikazda bulundu. Duyduğum kadarı ile bu meşale meselesi yüzünden taraftar da birbirine girecekmiş. Valla ben o meşaleleri görünce ağır küfür ettim, bu kadar salaklık olamaz. Resmen haklı iken haksız durumuna düştük durduk yerde. Lyon zaten kucağa alınacak, insan bu kadar düşüncesiz olmamalı.

Burada 2 çözüm var aklıma gelen;

1) Tüm deplasman biletlerini kulüp alacak, türkiye'de satacak. Ama sorumluluğu da tabii ki bizde olacak. Türkiye'den giden taraftar asla oyle şey yapmaz.
2) Kulüp hiç bir sorumluluk almayacak, deplasman tribünü de istemeyecek, ne olay olursa suç evsahibinde olacak.

Valla bu işin vebali büyük, şu an gerçekten 3 tane gerizekalı yüzünden kulüp Avrupa'dan men yiyebilir. Artık herkes birbirine mukayet olsun.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Etiketler: