Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113430 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Akşam maçı kaybedeceğiz heralde.Tüm maçları kaybettiğimiz günlerde başıma gelen olaylar yine başıma gelmeye başladı...
deme abi aman allah korusun ya yenecegiz inşallah
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl1903

#VodafoneArena'da muhteşem taraftarımızla birlikte, centilmence mücadele edeceğiz. Zafer için bastır #Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

sen totem yapma abi senin bütün totemler patladı artık :)
Totem buyu vudu mudu hersekil girdim bu maca. 4 kose olacaz mac sonu keyiften

Çevrimdışı mylife1903

Akşam maçı kaybedeceğiz heralde.Tüm maçları kaybettiğimiz günlerde başıma gelen olaylar yine başıma gelmeye başladı...
Sen dujunu al hemen, sikinti yok bu mac baska mac

Çevrimdışı Koa_lAA

ya o bayraklar nerden çıktı... neden taraftarın eline malzeme veriyolarki...

ters bi durumda kendini bilmez üç beş taraftar çıkar o bayrakların plastik sapını çıkarıp atarsa görürüm ben o yönetimi ozaman...

ne gerek varki.. bayrakta olmayıversin yav... yani şovu başka maçta yapsak olmuyomuydu...

Çevrimdışı 38life

Mitrovic, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Gökhan ve Adriano. Maçı sarı kartla tamamlayabilir. Sıkıntı yok. Yeterki yanlarından geçip gitmesine izin vermesinler rakip hücümcuların. Karşılarına duvar gibi çıksınlar.

Çevrimdışı mylife1903

Mitrovic, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Gökhan ve Adriano. Maçı sarı kartla tamamlayabilir. Sıkıntı yok. Yeterki yanlarından geçip gitmesine izin vermesinler rakip hücümcuların. Karşılarına duvar gibi çıksınlar.
Sinirda oyuncu var mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sinirda oyuncu var mi?
Yanlış hatırlamıyorsam Oğuzhan sınırdaydı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Sinirda oyuncu var mi?
Yanlış bilmiyorsam Yarı Final'e çıktığın zaman kartlar sıfırlanıyor. (Sarı kartlar için sadece.)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yanlış bilmiyorsam Yarı Final'e çıktığın zaman kartlar sıfırlanıyor.
O final için değil miydi? Biri üstümüze kural kitabını atsın...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ozzie bir haftadır dinlendi.
Artık bu maçı sahiplenecek, kaptanlık bunu gerektirir.

Büyük maçlarda kayboluyor tezini yıkmak için büyük fırsat.

Çevrimdışı Tolga

Yanlış da biliyor olabilirim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fransa'da doğdu Beşiktaş'li oldu 🏁💪
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şimdi baktım yarı finalde sıfırlanıyor abi. :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

allah Beşiktaşlılara sabır versin.
UEFA'nın zamanlamasına ayıp derken,kulübe bugün Divan Kurulu seçiminin iptali için mahkeme kararı gelmiş. Via fırat günayer, bu yalçın karadeniz'den kurtuluş yok mu, ne iğrenç bir adam.

Tivitırda şööle bişey gördüm  :D

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi baktım yarı finalde sıfırlanıyor abi. :)
Güzel o zaman Kırmızı kartlar dahil mi buna peki?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

Maça bilet bulamayanlar fena gergin hele bir de olayın içinde renk varsa:

twitter.com/BlackEA10/status/855034858892120065
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Maça bilet bulamayanlar fena gergin hele bir de olayın içinde renk varsa:

twitter.com/BlackEA10/status/855034858892120065
Bence güzel bir görüntü haksızlık etmişler tamam öncelik elbet Beşiktaş taraftarında olmalı fakat yabancı biri geliyorsa da laf edilmemeli bence yani olay çıkartma ihtimalini düşünen arkadaşlar olucak üstünde fener forması olduğu için yaptığı hareketlere daha fazla dikkat edicek daha zor olay çıkartır çünkü  linç edilme ihtimalinden korkacağı için olay çıkartma ihtimali daha az asıl beşiktaş formasıyla böyle birşey kalkışmaya çalışanlardan korkulmalı.

Çevrimdışı cursedofdragon

değil galiba.

Çevrimdışı Tolga

Sadece sarı kartlar olması lazım. :)

Çevrimdışı 38life

Tam Lyon'u ne olup bittiğini anlamadan İnönüye gömme havası var bugün. Yağmur, dolu, Beşiktaş...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Yağmur başlamış, bugün havada bereket kokusu var :)
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı benyv-

Fenerli her kimse, Beşiktaşlı arkadaşıyla Beşiktaşlı atkısıyla güzel bir görüntü vererek maça gelmiş. Yok biz bilet bulamadık, o nasıl buldu, yok bu maçı izlemek sadece beşiktaşlıların hakkı vs. gibi düşünceler çok ilkel malesef. Futbol nihayetinde eğlence ve barış getirmek içindir. Malesef bazıları unutuyor bunu. Barcelona-Real Madrid gibi takımların en önemli maçlarında stadın yarısı dünyanın her yerinden gelen insanlarla doluyor, böyle büyüyorlar. Bu kadar at gözlüğüyle futbola bakılmamalı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fenerli her kimse, Beşiktaşlı arkadaşıyla Beşiktaşlı atkısıyla güzel bir görüntü vererek maça gelmiş. Yok biz bilet bulamadık, o nasıl buldu, yok bu maçı izlemek sadece beşiktaşlıların hakkı vs. gibi düşünceler çok ilkel malesef. Futbol nihayetinde eğlence ve barış getirmek içindir. Malesef bazıları unutuyor bunu. Barcelona-Real Madrid gibi takımların en önemli maçlarında stadın yarısı dünyanın her yerinden gelen insanlarla doluyor, böyle büyüyorlar. Bu kadar at gözlüğüyle futbola bakılmamalı.

o fenerli taraftar sahaya birşey atarsa 1 yıl men cezası alırsak şampiyonlar ligine gidemezsek seneye nediceksin merak ediyorum ?

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kırmızı kartlar belirtilmemiş abi sifirlanan beklemedeki sarı kartlar ozi bu maçta sarı kart görürse yarı finaldeki ilk maçı kaçırır.

Etiketler: