Hukukcu degilim ama ben bu karari bir skandal veya komplo teorilik bulmadim. Evet biletleri Lyon satti da vesaire, mesaleleri senin takiminin formasini giyen adamlar atti. Büyük bir arbede olustu, mac gecikti, kismet kimse zarar görmedi. Bir kere daha böyle birsey olacaksa macinda hic gelme diyorlar iste. Mantikli da, kim niye cefanizi ceksin. Tek tarafli olsa anlardim ama iki tarafli olmasi adil. Lyon'a da bir daha dogru düzgün önlemini al diyorlar iste.
Bir kaç soru ile belki neyi nasıl değerlendirmen gerektiğini fark edebilirsin.
Güvenliği sağlamaktan kim sorumlu ? Lyon mu Beşiktaş mı ?
Beşiktaş kulübü hem Lyon'a hem Uefa'ya ben deplasman tribünlerinden sorumluyum, bunun haricinde Türk taraftarlara bilet satmayın demiş mi dememiş mi ?
Güvenlik sorumluluğu Lyon'da olmasına rağmen adamlar bu biletleri satmış mı satmamış mı ?
Parayı cebe koyduktan sonra, çıkan olaylar sonrası gözlemcinin ve hakemin de belirttiği gibi takımlar maça Şenol Güneş sayesinde çıkmamış mı ?
Lyon'lu taraftarlar çocuklara ve kadınlara saldırırken çekilen görüntülerle, meşale yakılan görüntüler bir midir ?
Son oynadıkları Bastia maçında sahaya taraftar girince Lyon başkanı güvenlikten ev sahibi takım sorumluydu diye açıklama yapıp, kendi sorumluluğunu fark etmeden dile getirmemiş mi ? Bu yüzden de takımını sahadan çekmemiş mi ?
Şimdi bu soruları samimi şekilde kendi kendine samimi olarak cevapla, hala fikrin değişmiyorsa arkadaşların renkli ithamı biraz yerini bulacaktır. Çünkü bırak Beşiktaşlı olmayı objektif bir insan bile burada Beşiktaş'a yapılan haksızlığı görür ve dile getirir.