Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120138 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA | Adriano, antremana çıktı... (Fırat Günayer) :ishock: :ishock:

yarın belli olucak yunus tam olarak.

Bacağında bandaj var :)

İnşallah yarın birşey çıkmaz :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

UEFA başkanını biz seçtirdik panpalar, rahat olun. :akuma:
Böyle rezalet olamaz, inanamıyorum

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ceferin'i biz seçtirdik, geldi YD den icazet aldı, artık UEFA' da çok güçlüyüz diye konuşanlar vardı.
Allah' tan çok güçlüyüz yoksa adamlar direk kulübü kapatacak.  :akuma:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tosic: "Rakibimizi iyi analiz ettik. Neler yapabiliriz biliyoruz. Yarın bu maçın hakkını verip tarihi bir sonuç almak istiyoruz."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gonalons: Güvenlik açısından şüphemiz yok

Maxime Gonalons: Güvenlik açısından şüphemiz yok
Lyon’un orta saha oyuncusu Maxime Gonalons, İstanbul’da çok iyi karşılandıklarını belirterek, “Güvenlik açısından şüphemiz yok. Güvenli bir şehirde olduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

Lyon, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında yarın Vodafone Arena'da Beşiktaş ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Maxime Gonalons, “Zor bir hafta oldu. Çok zor şeyler yaşadık. Önceliğimizin futbol olmasını isterdik. Oyunumuza konsantre olmak isterdik. Yine de ikinci maç için iyi hazırlanmaya çalıştık” şeklinde konuştu.

“Güvenlik açısından şüphemiz yok”

Bastia maçında yaşanan olaylardan sonra takımın son durumunun sorulması üzerine Gonalons, “Bu hafta zor şeyler yaşadık. Bugün çok iyi karşılandık. Güvenlik açısından şüphemiz yok. Güvenli bir şehirde olduğumuzu düşünüyoruz. Herkese teşekkür ederiz. Futbola odaklanamıyorduk. Şiddet olayların yaşanması bizi düşündürüyor. Futbolda böyle şeyler olabilir. Bunun içinde önemler alınması gerekiyor” diye konuştu

“40 bin Türk taraftar olacak”Yarın oynanacak maçın ilk maçtan farklı olacağını belirten deneyimli oyuncu, “Çok gürültülü olacak. Zorlu olacak. 40 bin Türk taraftarı olacak. Geçen hafta ilk yarıda çok iyi oynamadık. 1 gol yedik. İkinci yarı kendimizi bulduk. Çok farklı ikinci yarı yaşadık. Yarın çok zorlu bir maç olacak” ifadelerini kullandı.

“Vodafone Arena'nın atmosferine hazırız”

Vodafone Arena'nın atmosferinin sorulması üzerine Gonalons, “Bu atmosfere hazırız. Çok gürültü bir stat bekliyoruz. Oyuna odaklanacağız. Ne yapıp, yapamayacağımızı biliyoruz. Yarın maç için çok konsantreyiz. Yarın çok farklı maç olacak” dedi.

“Sahaya çıkmak istemedik”

Son karşılaşmalarda yaşanan olaylardan dolayı çok zor geçirdiklerini belirten Gonalons, “Zor şartlarda oynadık. Sahaya çıkmak istemedik. Maçta kendimizi bulmak çok zordu. Yarın böyle bir şey beklemiyoruz. Güvenlik açısından şüphemiz yok” diye konuştu.

“İstanbul'a büyük bir savaşa geldik”

İstanbul'a çok büyük bir savaşa geldiklerini vurgulayan Fransız oyuncu, “Büyük bir Türk takıma karşı oynayacağız. Büyük maç olacak. Bastia maçından sonra moralimiz bozuldu. Bunlarında futbolda olacağını düşünüyoruz. Hayatta olabilecek olaylar. Farklı takımla farklı bir atmosferde oynayacağız. Kendimizi çok vermemiz gereken bir maç olacak” diye konuştu.
Gonalons son olarak ise geçtiğimiz hafta oynanan maçın ikinci yarısında oynanan oyun gibi oynamaları gerektiğini söyledi.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

Biz bir şekilde bu cezayı alırız. Maalesef bizim yönetim bu konularda biraz pasif kalıyor. Daha Mario Gomez ve Fiorentina konusunda transfer dahi çözümlenmedi. 1 yıl olacak neredeyse.

Burdan onetime pay cikarmana sapka cikariyorum. Yalcin Karadeniz gibisin masallah.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Ensar

https://twitter.com/UltrasTifo/status/832489126008025088

https://twitter.com/tcasuals_/status/839961444603011076

Uefa acaba bunlara da men cezası verdi mi?
ya bırak ne cezasi , konuşuyor millet yok efendim yaparsan verir yok orası türkiye değil , napoli deplasmanında olan olaylar da napoli ceza aldı mı ? nice örnekleri var ceza meza yok anca bize kalkıyor bunların seyleri
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı caner.eryigit

Yrn Allah'ın izniyle şöyle maça topa sert girip mesaj vererek başlamamız lazım ne olduğunu anlamadan bam bam bam çok önemli maç başlangıcı çok.Allahım zaman geçmiyor bu takıma acaip taktım kafayı!!!

Çevrimdışı underworld

Maça gidecek arkadaşlar lütfen sakin olsun ve alkolden bu maçta uzak dursun lütfen

Çevrimdışı Ensar

Yrn Allah'ın izniyle şöyle maça topa sert girip mesaj vererek başlamamız lazım ne olduğunu anlamadan bam bam bam çok önemli maç başlangıcı çok.Allahım zaman geçmiyor bu takıma acaip taktım kafayı!!!

+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı BJKTÜRK23

itiraz edelim bu sene men etsinler bitsin gitsin... 2 sene içinde hiç taraftar gitmese maçlara içeride dışarıda, kentte taşkınlık olur yine de her türlü yeriz o cezayı  :akuma:
1 sene cl gelirinden olacaz... cezayı seçeceğimiz sene çok fazla gelir kaybı yaşayacaz... takım mecbur küçülmeye gidecek...bir 5 sene daha puanımız istediğimiz seviyeye gelemeyecek... saydıkça yaşama sevincim gidiyor inş cayılır bu karardan...

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Librarius

İtirazla cezayı indirecekler. Bu maça kadar itiraz gelmemesi için kararı bu akşam açıkladılar. Hukukla bağdaşmayan saçma sapan bir ceza. Ama boşverelim cezayı biz işimize bakalım. Maçtan sonra düşünürüz cezayı.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UEFA karari bugune birakarak Lyon'un tur atlamasini istedigini gostermistir. Besiktas'in moralini bozmak, ayrica taraftarin atesini dusurmek icin yapilmis bir son dacia magari bu. (Hakaret Yasak)₅ zirvesidir bu karar.

Çevrimdışı Sercan62

Cuma günü yapılacak itiraz neticesinde cezanın daha makul bir seviyeye geleceğini düşünüyorum. Bu tarz mahkemeler bazen cezayı gereğinden fazla verip itiraz hakkı tanıyor. Burada amaç ceza alacak kurumlara ne kadar ciddi olduğunu gösterebilmek. Bir nevi aba altından sopa göstermek gibi bir şey. Beşiktaş taraftarı olduğum için söylemiyorum; ortada bir ceza dengesizliği var. Bu durum itiraz sonucu muhtemelen düzeltilecektir.

Şu an için cezadan daha önemli olan şey yarın ki maç. Takımın, yönetimin ve taraftarın ceza olayını bir kenara bırakıp yarınki maça odaklanması gerekiyor. Şu an yönetime çok iş düşüyor. Şenol Hoca gözüme biraz stresli gözüktü. Bir an önce o ruh halinden çıkması gerek. Tabi ben yanlış da hissetmiş olabilirim. Bunlara yer vermeden Lyon'a o sahayı dar edip yarı finale çıkmamız gerekiyor. Yarın maça gidecek arkadaşlar da statta olgun davranıp sağında solunda saçmasapan işlere girişecek birileri olursa onları uyarması gerekiyor. Yarın Lyon'u hep beraber yeneceğiz. Kimse enseyi karartmasın. Takıma yarın her zamankinden daha fazla destek verip yarı final kutlamalarını yapalım. Hadi kardeşler!

Çevrimdışı El Nino

Lyon'u İstanbul boğazından denize gömeceğiz Allah'ın izniyle.

Çevrimdışı Librarius

Farkli düsünüyorum. Bir de forumda diger üyleri "renklilik" ile suclamak hos görülmüyor diye biliyorum acaba yaniliyor muyum?

Yooo gayet guzel sinek avlar gibi renkli avlaniyor burda. Verilen bu skandal karara dogru dersen renkli muamelesi gorursun. Farkli dusunuyormus. Hadi ordan.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2017, 22:02:11 Librarius ]

Çevrimdışı mylife1903

Arada mental fark var bi 200 sene adamlarin zaten kendi dertleri baslarindan askin. Yok uefa boyle soyle bizi istemiyorlar falan oisikolojisine girmemek lazim.

Sanki her tarafimiz duzgun, norvec gibi ulkeyiz de adamlar bizi istemiyor.

O ceza iner, firansiz lobisinin bir basarisi. Cezayi verenin kaseti falan vardir

Çevrimdışı Kuntz

Hukukcu degilim ama ben bu karari bir skandal veya komplo teorilik bulmadim. Evet biletleri Lyon satti da vesaire, mesaleleri senin takiminin formasini giyen adamlar atti. Büyük bir arbede olustu, mac gecikti, kismet kimse zarar görmedi. Bir kere daha böyle birsey olacaksa macinda hic gelme diyorlar iste. Mantikli da, kim niye cefanizi ceksin. Tek tarafli olsa anlardim ama iki tarafli olmasi adil. Lyon'a da bir daha dogru düzgün önlemini al diyorlar iste.

Bir kaç soru ile belki neyi nasıl değerlendirmen gerektiğini fark edebilirsin.

Güvenliği sağlamaktan kim sorumlu ? Lyon mu Beşiktaş mı ?

Beşiktaş kulübü hem Lyon'a hem Uefa'ya ben deplasman tribünlerinden sorumluyum, bunun haricinde Türk taraftarlara bilet satmayın demiş mi dememiş mi ?

Güvenlik sorumluluğu Lyon'da olmasına rağmen adamlar bu biletleri satmış mı satmamış mı ?

Parayı cebe koyduktan sonra, çıkan olaylar sonrası gözlemcinin ve hakemin de belirttiği gibi takımlar maça Şenol Güneş sayesinde çıkmamış mı ?

Lyon'lu taraftarlar çocuklara ve kadınlara saldırırken çekilen görüntülerle, meşale yakılan görüntüler bir midir ?

Son oynadıkları Bastia maçında sahaya taraftar girince Lyon başkanı güvenlikten ev sahibi takım sorumluydu diye açıklama yapıp, kendi sorumluluğunu fark etmeden dile getirmemiş mi ? Bu yüzden de takımını sahadan çekmemiş mi ?

Şimdi bu soruları samimi şekilde kendi kendine samimi olarak cevapla, hala fikrin değişmiyorsa arkadaşların renkli ithamı biraz yerini bulacaktır. Çünkü bırak Beşiktaşlı olmayı objektif bir insan bile burada Beşiktaş'a yapılan haksızlığı görür ve dile getirir.

Çevrimdışı Tolga

Ne olursa olsun yarın ki maçta Şenol Hoca, futbolcular ve en önemlisi taraftar çok sakin olmalı.

Zaten istedikleri de bu. Bizi iyice germek ve bu şekilde motivasyonumuzu düşürerek kolayca tur atlamayı hedefliyorlar. Hepimizin sakin olup yarın ki maça konsantre olmamız lazım.

Çünkü gerginlik bize hiçbir zaman fayda getirmemiştir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Eğer Fransa'daki gurbetçilerde biraz akıl varsa, 200-250 tanesi organize olup Lyon'un bir dahaki Avrupa kupası iç saha maçında Lyon formasıyla sahaya dalarlar.

Çevrimdışı cagdas44

Eğer Fransa'daki gurbetçilerde biraz akıl varsa, 200-250 tanesi organize olup Lyon'un bir dahaki Avrupa kupası iç saha maçında Lyon formasıyla sahaya dalarlar.

Böyle bir düşüncenin gerçekleşmesine binde bir ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı Egos

Böyle bir düşüncenin gerçekleşmesine binde bir ihtimal vermiyorum.

bize verilen cezanın da gerçeklikle alakası yok, uefa resmen -bana göre göstermelik de olsa- belayı çağırıyor. eğer beşiktaş'ın cezası indirilmezse her maçta sahaya atlayan, meşale yakan 200-300 kişilik gruplarla karşılaşabilirler; kaldı ki potansiyelimiz bunun 100 katından fazla. türkiye'deki alman, ingiliz, fransız, ispanyol, rus sayısı onların ülkelerindeki bizim yoğunluğumuz yanında hiç; cevap da veremezler.

lyon maçında olay çıkaran türklere men cezası verilsin, geri kalan problemlerin sorumlusu lyon kulübü kabul edilsin ve deplasmana ayrılan bölüm dışında rakip taraftara bilet satmak yasaklansın, gizlice girenler için taşkınlık durumunda bir daha maçlara alınmayacakları deklare edilsin.

olayları türk taraftarlar çıkarmışsa lyon'a verilen 2 sene ertelemeli 1 yıl men cezası gayet yerinde; ama kurgulanış biçimi pek de bu doğrultudaymış gibi değil. cezaya itirazımıza verilen cevaba kadar bu konunun değeri yok; takım ve taraftar yarın turu geçsin, geri kalanını yönetim halleder.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2017, 22:56:05 Egos ]

Çevrimdışı cagdas44

bize verilen cezanın da gerçeklikle alakası yok, uefa resmen -bana göre göstermelik de olsa- belayı çağırıyor. eğer beşiktaş'ın cezası indirilmezse her maçta sahaya atlayan, meşale yakan 200-300 kişilik gruplarla karşılaşabilirler; kaldı ki potansiyelimiz bunun 100 katından fazla. türkiye'deki alman, ingiliz, fransız, ispanyol, rus sayısı onların ülkelerindeki bizim yoğunluğumuz yanında hiç; cevap da veremezler.

lyon maçında olay çıkaran türklere men cezası verilsin, geri kalan problemlerin sorumlusu lyon kulübü kabul edilsin ve deplasmana ayrılan bölüm dışında rakip taraftara bilet satmak yasaklansın, gizlice girenler için taşkınlık durumunda bir daha maçlara alınmayacakları deklare edilsin.

olayları türk taraftarlar çıkarmışsa lyon'a verilen 2 sene ertelemeli 1 yıl men cezası gayet yerinde; ama kurgulanış biçimi pek de bu doğrultudaymış gibi değil. cezaya itirazımıza verilen cevaba kadar bu konunun değeri yok; takım ve taraftar yarın turu geçsin, geri kalanını yönetim halleder.

Hocam sayısal olarak Avrupa'daki gurbetçilerimizin yoğunluğu konusunda haklısın ama böyle bir işe girişmeye cesaret edeceklerini sanmıyorum. Plansız hareket edip başlarını belaya sokarlar ama planlı mümkün gelmiyor bana.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Maçtan sonra  stadta bunu calsinlar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Egos

Hocam sayısal olarak Avrupa'daki gurbetçilerimizin yoğunluğu konusunda haklısın ama böyle bir işe girişmeye cesaret edeceklerini sanmıyorum. Plansız hareket edip başlarını belaya sokarlar ama planlı mümkün gelmiyor bana.

doğrusu ben de söylediklerimin gerçekleşme ihtimalini cezada değişiklik yapılmaması ihtimali ile aynı görüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: