Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134207 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ben Q7den gol bekliyorum  :icool:
Abi cok erken gol icin, 2-3 mac sonra belki penaltidan falan atar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyimserliğine hayranım, gol olmadı da asist oldu o da olumlu abi  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

İyi de, yeni başkanın onayladığı CL formatı küçük ülkelerin takımlarının CL'ye girmesini imkansız hale getiriyor.
Büyük ülke takımlarının ön elemedeki olası iş kazalarını da ortadan kaldırıyor.
Gayet güzel yediriyor yani.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guzel algi yapiyor adamlar. Amerikanin demokrasi, ingilterenin bilim getirmesi gibi bisi
Bunlara en iyi ders urfa kupasini alip clye cek takimi gondermektir.

Butun cekistan yari finalde arkamizda

Çevrimdışı mylife1903

iyimserliğine hayranım, gol olmadı da asist oldu o da olumlu abi  :evillol:
Sahada dursun, korner direginin oraya gidip top tutsun yeterli. Kanat oyuncusu olmayinca herifler kumelenecek ceza sahasi icinde. Faulleri de darbe yiyerek aldigi icin cok duran top kazaniriz. Heriflerin bekleri ismail performansinda. Azicik defanslari genisledi mi daha da toparlanamazlar.

Babelden arka direk golu beklentim var, cenkten karsi karsiya plase, takiskadan da uzaktan ampul gibi
Ekstra gol olursa da onu tosic atar. Obur kaleye sokusturabilirse 4-0 aliriz obur kale olmadi da bizim kale oldu o da olumlu 3-1 olur, yeterli sonuc

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sahada dursun, korner direginin oraya gidip top tutsun yeterli. Kanat oyuncusu olmayinca herifler kumelenecek ceza sahasi icinde. Faulleri de darbe yiyerek aldigi icin cok duran top kazaniriz. Heriflerin bekleri ismail performansinda. Azicik defanslari genisledi mi daha da toparlanamazlar.

Babelden arka direk golu beklentim var, cenkten karsi karsiya plase, takiskadan da uzaktan ampul gibi
Ekstra gol olursa da onu tosic atar. Obur kaleye sokusturabilirse 4-0 aliriz obur kale olmadi da bizim kale oldu o da olumlu 3-1 olur, yeterli sonuc
mükemmel senaryo umarım gerçekleşir  :D

Çevrimdışı mylife1903

Cenk yorulunca, hemen cenk atinc degisikligi yapacaksin, 1-0 falan ondeysek tosici bizim kaleden uzaklastiracaksin, karsi kaleye gonderecen, diyecen duran toplar dahil geri donme abijim, ortasahaya yaklasma, rakip dusunsun. Ustelik cenkden daha iyi basar, stoperlere kayar falan orda, ustelik pozisyon bulursa muhtessem say ayayiylan da yapistirir.

Aslan tosic ayni maldini

Çevrimdışı benyv-

mükemmel senaryo umarım gerçekleşir  :D

Benim gönlümden 1-0 geçiyor, Liverpool hesabı. Ama riskli bir skor, 1 gol yesen çıkarması zor.

Çevrimdışı tangaz

ne zamandır gol atmıyor zamanı gelmiştir diyordum ama saymamıştım sen 2-3 maç daha var diyorsan doğrudur reis  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim gönlümden 1-0 geçiyor, Liverpool hesabı. Ama riskli bir skor, 1 gol yesen çıkarması zor.
aslında benimde öyle, Dk 78'e kadar 0 0 devam edecek ondan sonra da Talisca frikikten saplayacak sonrada uzatmalarla beraber 15 dk civarı yüreğimiz ağzımızda izleyeceğiz  :D

Çevrimiçi Necmi

İyi de, yeni başkanın onayladığı CL formatı küçük ülkelerin takımlarının CL'ye girmesini imkansız hale getiriyor.
Büyük ülke takımlarının ön elemedeki olası iş kazalarını da ortadan kaldırıyor.
Gayet güzel yediriyor yani.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunun onayladığı proje değil o kaç yıldır planlanıyordu.
şl yi 5 ülkenin ligi haline getirmeye uğraşıyorlar avrupa parayı toplayım
bu beş ülke ligini besleyecek
diğer avrupa ülkeleri salakki buna itiraz etmiyorlar.

Çevrimdışı benyv-

aslında benimde öyle, Dk 78'e kadar 0 0 devam edecek ondan sonra da Talisca frikikten saplayacak sonrada uzatmalarla beraber 15 dk civarı yüreğimiz ağzımızda izleyeceğiz  :D

Liverpool gerçi biraz daha kapanarak oynamıştı kontra atak tarzı, Lyon istese de çok kapanabilecek bir takım değil. Bu bizim için hem avantaj hem dezavantaj. Bakalım hiç kestirilemeyen de bir maç, Liverpool maçında öyle ya da böyle oyunu tahmin edebilmiştim. Daha durağan bir takımdı  :D

Çevrimdışı mylife1903

ne zamandır gol atmıyor zamanı gelmiştir diyordum ama saymamıştım sen 2-3 maç daha var diyorsan doğrudur reis  :icool:
abi dur daha son golunu 21 ocakta atti, aceleye getirme 21 mayista atar bir tane daha

Çevrimdışı tangaz

yahuu neden yüreğimiz ağzımızda izleyelim ilk yarı 2 tane atsak ikinci devre ilk 15 dk 1 tane daha saplasak sonra Al Bundy modunda göbeğimizi kaşıyıp bir elimizi pantolonun içine sokup diğer elimizde bira şişesi izlesek fena mı olur. fantazi yapcaksanız böle yapın illa bi gerilim aksiyon içindesiniz :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yahuu neden yüreğimiz ağzımızda izleyelim ilk yarı 2 tane atsak ikinci devre ilk 15 dk 1 tane daha saplasak sonra Al Bundy modunda göbeğimizi kaşıyıp bir elimizi pantolonun içine sokup diğer elimizde bira şişesi izlesek fena mı olur. fantazi yapcaksanız böle yapın illa bi gerilim aksiyon içindesiniz :D
ne zaman rahat maç izledik, Beşiktaş baharı gösterip yazı göstermiyor  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

ne zaman rahat maç izledik, Beşiktaş baharı gösterip yazı göstermiyor  :evillol:

10-0lık adana demir maçı  :icool: gerçi tv vermiyordu radyodan naklen dinlemiştim. çok rahattım bir de o yıllardaki tüm febe maçlarını çok rahat izlerdik  :D

Çevrimdışı tangaz

bugün kadıköyde derbi tarihine son noktayı koy!uşumuzun yıldönümü  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

şu bayernin kale arkası alt katındaki uzun sopalı büyük bayrak sallandırma şovu çok güzel görünüyor. bizde öle bişey yapsak hatta kulüp 20 tane bayrakçı tutsa maaşlı işleri maçta bayrak sallama olsa efsane olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

10-0lık adana demir maçı  :icool: gerçi tv vermiyordu radyodan naklen dinlemiştim. çok rahattım bir de o yıllardaki tüm febe maçlarını çok rahat izlerdik  :D
o zamanlar gazetelerdeki haberler genelde şöyle oluyordu: Beşiktaş fenerbahçeyi yine marizledi  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

o zamanlar gazetelerdeki haberler genelde şöyle oluyordu: Beşiktaş fenerbahçeyi yine marizledi  :evillol:

o zamanlar iddia olsaydı maçlara içerde dışarda 1,05 oranı verirlerdi, millet handikap kovalardı o da 2den başlardı  :evillol:

Çevrimdışı Gokhan-

şu bayernin kale arkası alt katındaki uzun sopalı büyük bayrak sallandırma şovu çok güzel görünüyor. bizde öle bişey yapsak hatta kulüp 20 tane bayrakçı tutsa maaşlı işleri maçta bayrak sallama olsa efsane olur.

İndir bayrağı kardeşim maçı seyredemiyoruz diyenler olacağı için biz de yemez o işler.
Bizim kale arkalarına dikkat et, hep böyle basın mensuplarına poz vermek için tellere tırmanan,  tv'ye gazete'ye çıkma meraklıları var.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

İndir bayrağı kardeşim maçı seyredemiyoruz diyenler olacağı için biz de yemez o işler.
Bizim kale arkalarına dikkat et, hep böyle basın mensuplarına poz vermek için tellere tırmanan,  tv'ye gazete'ye çıkma meraklıları var.

o yüzden sabit olsun stad çalışanı olsun kimse bişi diyemez. o onu der bu bunu derleri düşünürsek hiç bir kararı alıp uygulayamayız...

Çevrimiçi Necmi

3 olunca rahatmı edeceksin :bandit:
hatırlatayım 83 den sonra bir dakikada iki tane yedik
şimdi 3 atarız sende gevşersin falan diye şeyettim

Çevrimdışı mylife1903

3 olunca rahatmı edeceksin :bandit:
hatırlatayım 83 den sonra bir dakikada iki tane yedik
şimdi 3 atarız sende gevşersin falan diye şeyettim
bej atalim abi, ustune temizde bir dayak sirketten

Çevrimiçi Necmi

o yüzden sabit olsun stad çalışanı olsun kimse bişi diyemez. o onu der bu bunu derleri düşünürsek hiç bir kararı alıp uygulayamayız...
sen tv de bayrakları görüp mutlu olacaksın diye biz 90 dakika maçmı
izlemeyelim :alala: ne oluyor bayrak sallayınca baskımı yapıyoruz :D

Çevrimdışı mylife1903

sen tv de bayrakları görüp mutlu olacaksın diye biz 90 dakika maçmı
izlemeyelim :alala: ne oluyor bayrak sallayınca baskımı yapıyoruz :D
Okcular ile suvarileri salacaz abi bayragina gore

Etiketler: