Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131076 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

sen tv de bayrakları görüp mutlu olacaksın diye biz 90 dakika maçmı
izlemeyelim :alala: ne oluyor bayrak sallayınca baskımı yapıyoruz :D

@tangaz abi bak gördün mü dakika 1 muhalefet 1  :D

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Okcular ile suvarileri salacaz abi bayragina gore
rengimiz siyah beyaz bayrak beyaz olunca yanlış anlaşılma falan olmasın :D

Çevrimdışı tangaz

3 olunca rahatmı edeceksin :bandit:
hatırlatayım 83 den sonra bir dakikada iki tane yedik
şimdi 3 atarız sende gevşersin falan diye şeyettim

bak benim formül güsel kangren olma yürek ağızda izleme falan yok 3-0 öndeyiz rahatız göbeğmizi kaşıyıp biramızı yudumlayıp şampanyaları sıvazlıyoruz patlatmak için sonra dediğin gibi 2 tane yiyip elenirsek küt pat kalp krizi ve ebediyyet yolculuğu, sürpriz şaibe vbvb yok NET çözümler  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

sen tv de bayrakları görüp mutlu olacaksın diye biz 90 dakika maçmı
izlemeyelim :alala: ne oluyor bayrak sallayınca baskımı yapıyoruz :D

evet abi baskı olcak bayern nasıl 3-5-7 atıyor sanıyorsun millet tırsıyor özellikle kaleciler ulan şu sopaya bak ohaa falan oluyorlar topu içeri almayan kaleci hissetmeye başlıyor kobrayı dokandırıyorlar sopanın ucunu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi bak gördün mü dakika 1 muhalefet 1  :D

@Gokhan- cım zaten yazarken ilk aklıma @Necmi abi geldi onun koltuğun yeri güzel onun önündeki koltukta biri olabilir ilk gönüllü bayrak sallayıcı, @Necmi abi muhalefet eder falan ama kulüp uygularsa vardır başkanın bir bildiği der susar itiraz etmez  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Gokhan- cım zaten yazarken ilk aklıma @Necmi abi geldi onun koltuğun yeri güzel onun önündeki koltukta biri olabilir ilk gönüllü bayrak sallayıcı, @Necmi abi muhalefet eder falan ama kulüp uygularsa vardır başkanın bir bildiği der susar itiraz etmez  :bandit:
görüş açımı kapattığında başkanmı tanırım sence.

Çevrimdışı Gokhan-

Ahh be abi ters taraftayım ben, keşke Necmi abilerin oradan alsaydım güzel şöyle büyükcene bir bayrak 90 dakika durmadan sallardım.

Çevrimdışı mylife1903

rengimiz siyah beyaz bayrak beyaz olunca yanlış anlaşılma falan olmasın :D
Abi ben okcular icin turkuaz rengini dusunmustum ama sen sevmiyon o rengi iste

Çevrimdışı tangaz

görüş açımı kapattığında başkanmı tanırım sence.

tanırsın tanırsın hatta başkan gelince o taraflara "sayın başkanım bu çocuğa neden para ödüyorsun ben bilabedel yaparım" dersin  :money:

Çevrimdışı tangaz

Ahh be abi ters taraftayım ben, keşke Necmi abilerin oradan alsaydım güzel şöyle büyükcene bir bayrak 90 dakika durmadan sallardım.

iyi de 2 kale arkasına da düşünüyorum öteki kale arkasında da sen sallarsın arada da rakip kaleciye dokandırırsın sonuçta bi devre orda bi devre burda kaleci  :icool:

Çevrimdışı Berat

iyi de 2 kale arkasına da düşünüyorum öteki kale arkasında da sen sallarsın arada da rakip kaleciye dokandırırsın sonuçta bi devre orda bi devre burda kaleci  :icool:

Zeki Müren de bizi görecek mi?

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi Necmi

iyi düşün bence bayrak ne kadar büyük olursa sopasıda o kadar büyük olur. :bandit:
sen git öbür tarafta antipatiyle birlikte lay lay lom yap :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Hoca gözlemci ve hakemi mest etmiş!

Lyon-Beşiktaş karşılaşması öncesinde iki takım taraftarının tribünde yaşadığı kavga ve Fransız seyircilerin sahaya inmesi ile olayların tehlikeli boyutlara gelmesi maçın 45 dakika geç başlamasına neden olmuştu.

Gerilimin yatıştırılmasında başrolü oynayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in soğukkanlı yaklaşımlarıyla hem maçın Belçikalı gözlemcisi hem de İspanyol hakem Lahoz’u adeta mest ettiği ortaya çıktı.
90 dakika başlamadan önce Belçikalı gözlemci ile hakem Lahoz durum değerlendirmesinde bulunmak için her iki kulübün idari direktörleri ve teknik direktörleri ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Bu görüşmede her iki kulüp yetkililerine, “Ortam olayların yeniden alevlenmesine çok müsait... Maçı oynatmak istiyoruz ama oyuncular ve teknik heyetler kendine dikkat etsin. Taraftarları gerecek ve tahrik edece hareketlerden kaçınsın” uyarısı yapıldı.
Bunun üzerine teknik direktör Şenol Güneş’ten, “Her iki takım oyuncuları ve teknik direktörleri sahaya el ele çıksın ve saha ortasında taraftarları selamlasın” önerisi geldi.
Bu teklifi çok olumlu bulan Belçikalı gözlemci, UEFA yetkililerinden de izin aldıktan sonra uygulamanın yapılması için onay verdi. Gerçekten bu uygulama, tansiyonun düşmesinde etken oldu. Karşılaşma sonrasında ise Güneş tebrikleri kabul etti.
Soyunma odasına giden gözlemci ve hakem “Bize göre fair-play ödüllük bir davranıştı. Bu konuyla ilgili bizim fikrimiz alınırsa gereken şeyleri söyleriz. Gerçekten herkese örnek olacak bir hareketti” ifadelerini kullandılar.
Kaynak: HT Spor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Abi ben okcular icin turkuaz rengini dusunmustum ama sen sevmiyon o rengi iste
orda konu renk değildi. bence sesini çıkartıp turkuazın ikinci kurbanı olma derim :bandit:
günlerce sabrettim yazar yazar bırakır belki diye hadi ses etmeyeyim dedim
tırstım erguvanda istanbulun rengi erguvan forma isterim derse diye :bandit:
şaka bir yana orda amaç belliydi sistematik olarak sürekli yazıyordu bir iki değil
milli takımdan kırmızıyı atmaya çalıştıkları gibi gözü bizim formayada diktiler.

Çevrimdışı Gokhan-

iyi düşün bence bayrak ne kadar büyük olursa sopasıda o kadar büyük olur. :bandit:
sen git öbür tarafta antipatiyle birlikte lay lay lom yap :D

Onlarla işim olmaz abi, potansiyelli ama bu potansiyeli kullanacak zeka'ya sahip olmayan bir grup, 2 blok uzağım onlardan neyse ki.
Ben olmasamda Karagümrük Tayfası var önünüzde onlar yakın zamanda girişebilirler böyle bir işe  :evillol:
Abi sen bir gün maça gel de beraber yapalım şu işi, baksana tehdit ediyor büyük sopa falan  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

orda konu renk değildi. bence sesini çıkartıp turkuazın ikinci kurbanı olma derim :bandit:
günlerce sabrettim yazar yazar bırakır belki diye hadi ses etmeyeyim dedim
tırstım erguvanda istanbulun rengi erguvan forma isterim derse diye :bandit:
şaka bir yana orda amaç belliydi sistematik olarak sürekli yazıyordu bir iki değil
milli takımdan kırmızıyı atmaya çalıştıkları gibi gözü bizim formayada diktiler.
Ben o konuyu hala anlamadim ya neyse, bir ara aciklarsin

Çevrimdışı tangaz

Onlarla işim olmaz abi, potansiyelli ama bu potansiyeli kullanacak zeka'ya sahip olmayan bir grup, 2 blok uzağım onlardan neyse ki.
Ben olmasamda Karagümrük Tayfası var önünüzde onlar yakın zamanda girişebilirler böyle bir işe  :evillol:Abi sen bir gün maça gel de beraber yapalım şu işi, baksana tehdit ediyor büyük sopa falan  :bandit:

bakma sen necmi abinin şimdi bıdı bıdı yaptığına bayrağı görse önce o atlar ilk ben sallayacam die  :D

Çevrimdışı tangaz

Ben o konuyu hala anlamadim ya neyse, bir ara aciklarsin

yeni törkiş stayla abi

Çevrimiçi Necmi

Ben olmasamda Karagümrük Tayfası var önünüzde onlar yakın zamanda girişebilirler böyle bir işe  :evillol:Abi sen bir gün maça gel de beraber yapalım şu işi, baksana tehdit ediyor büyük sopa falan  :bandit:
karagümrükmü onların sayısı seti doldurmaya yetmiyor. :D
setten inip bayrak sallasalar set boş kalır

Çevrimiçi Necmi

bakma sen necmi abinin şimdi bıdı bıdı yaptığına bayrağı görse önce o atlar ilk ben sallayacam die  :D
yok bayrak bulunca hemen çaktırmadan rulo yapıp koltuğun altına sokuşturuyorum
ama bir türlü büyük bayrak ele geçiremedim şampiyonluk yaklaşıyor bayrak lazım :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

biletlere nasıl bir hücum varsa passoligin sitesi kilitlenmiş  :evillol:

Çevrimdışı taner37

Arkadaşlar Lyon maçından önce herkesi gusül abdesti almaya davet ediyorum.  Ciddiyim.   Birde namaz kılıp dua edelim. Gerisini futbolcular halleder inşallah.. olmassa da nasip değilmiş lige odaklaniriz
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar Lyon maçından önce herkesi gusül abdesti almaya davet ediyorum.  Ciddiyim.   Birde namaz kılıp dua edelim. Gerisini futbolcular halleder inşallah.. olmassa da nasip değilmiş lige odaklaniriz
O konu bende merak etme, dusumuzu aliyoruz, buyuyu biraktik o kotu oldu

Çevrimiçi Rasim

vipde bile bilet yok bu nedir arkadas cocuk almanyadan yola cikti bilet yok iyimi :s20:
Beşiktaş!

Etiketler: