öyle bir adamla bütün lobinin bittiğine inanmıyorum abi , ayrıca bir kiev maçı dediğin bütün grubun kaderini belirleyen tek maç idi , daha ne olacaktı, daha hangi maç olabilirdi operasyon için ? şimdi ilk maç iyi bir hakem atandı diye ( ki hayatımda gördüğüm en iyi yönetimlerden biriydi ) ikinci ve en kritik maça operasyon hakemi atanmayacak diye birşey mi var ?
bende istiyorum iyi adil bir hakem atansın ama çekincelerim var , ayrıca bunlar avrupalı tutarlar birbirlerini
gerçekten gündemi hiç takip etmiyorsunuz şu uefa başkanını seçtirebilmek için neler yaptık
seçilmeseydi sen o zaman seyret türk takımlarının başına ne geliyor. uefada Başkan herşeydir onun tavrı bütün
tabanı etkiler. uefaya Türkiyeden temsilci sokamıyorduk bak bir anda sihirli değnek deydi. Uefa her ülkenin temsilcilerinden
oluşur bunu Türkiye gibi düşünme o nedenle rüzgar hep seçilmiş başkanın üzerinde döner. Uefanın yaşadığı depremden
sonra fransa diye bir güç kalmamıştır orda.bizim uefadaki lobimiz şimdiki başkanı seçtirdi. Mesela örnek vereyim seçildikten
sonra ilk bireysel röportajını türk basınına verdi. uluslararası camiada bunlar hep işarettir. bırak onu senin maçlarına atanan hakemler bile
diğer hakemlere işarettir. ha hakem faciası olmazmı olur her takımında başına gelir manuplasyondan ayrı olarak bu bize özel değil
bireysel hakem satın alma olur adam türk düşmanı olur. Avrupada hatırı sayılır düşmanımız var hakemler içinde yokmudur.
uefa buna bir şey yapamaz maç oynanır biter yapacağı bir şey kalmaz. Elit katagorideki hakemler kolay feda edilmiyor
bir maç kötü yönetti diye harcanmıyorlar. En fazla bir daha senin maçlarına vermemeye özen gösterirler. eskiden düşünsene
bırak lyon maçındaki hakemi haklı olduğumuz anlarda lehimize düdük çalmazlardı.
Bırakın artık ya şu düşüncelerden sıyrılın her kötü sonucu bir şeylere bağlamayın biz en iyiyizde hakemler yolumuzu kesiyor
yok öyle bir şey olduğunda bunu hemen farkediyorsun zaten kaldıki biz bu konuda bayağı tecrübeliyiz az darbesini yemedik
bunların artık takımınıza inanın takım güçlendikce hakemler gözüne daha şirin görünecek bu işler birazda böyledir sahada
iyi olan takım tutulur. sen iyi ol bu turu geçmek istediğine her kesi inandır gerisine ondan sonra bak. Peşinen ağlamakla
yapacağın tek şey kendini doldurmak olur. Bak lyon bu turu geçeceği konusunda kendisine hiç güveni yoktu bundan emin
olsa ne taraftarı ne takım bu derece kendini riske atacak durumların içine girmezdi. Delimi bunlar turu atlayacaklarını bilerek
sahalarında böyle bir şeyin olmasına müsade etsinler. Yönetim erken uyanmış uefaya yazı göndermiş ben 2800 bilet alıyorum ve
deplasman tribünündeyim başka bilet talebim olmadı gelen hiç bir taraftardan mesul değilim diye bildirimini yapmış.
Demekki bekliyorlardı bunları. Düşün aslında bu olayı istesek biz lehimize kullanabilirdik.