Kanadin yedeksiz kalirsa Q7 boyle asiri tempodan sakatlanir. Alacagin maci verirsin. Illa stoper transferi yapilacaksa bize lazim olan sol ayakli stoperdi sag ayakli bu el bombasi arkadas degil. Stoperde Rhodolfo, Atinc, Ersan, Necip hatta Atiba'yla bile oynayabilirsin. Hepsi de Mitrovic kadar oynar ama kanadin bombos. Babel yazmis bi arkadas komik olmus. O da alinmasa sifir kanat 7-2-1 seklinde oynardin artik. Ben komisyon var demiyorum Eger komisyon yoksa biri bana mantikli aciklamasini yapsin bu transferin diyorum. Hala aklim almiyor sifir kanat rotasyonuyla yarim sezon oynamayi. Bu arada Q7 ve Babel 30+ adamlar. Boyle planlama olmaz.
rudolfhonun olmayacağı ilk yarı anlaşıldı sakatlıktan dönemedi.
atibayı orda stopere çekersen zaten artık kanat oyuncusuna ihtiyacın kalmaz
ortayı boşalttığında kevgire dönersin Atınç ersan necipmi sağ stoper oynatıyorsun
onlar sağ stoper oynadığından daha iyi kanat oynarlar.
Bu yönetime yönelttiğin ithama cevap değil ordaki yöneticilerin hepsi iş adamı zengin
insanlar mitrovic 4 M bonservise alındı hadi yediler bunun ne kadarını yiyenilirler birde
kendi aralarında pay edecekler o yönetimde o paraya tenezzül edecek insanmı var. bu bir
ikincisi Beşiktaş muhasebesi bakkal hesabıyla yönetilmiyor her 3 ayda bir bağımsız uluslar arası
denetim firmaları tarafından denetleniyor. sen transfer usulsüzlüğü yapılıp bunu uefadan ve
uluslararası denetim kuruluşlarından kaçırılabileceğine inanıyormusun.
burda boş boş konuşamazsın varsa kanıtın bir usulsüzlüğe dair sunarsın ama burda çamur at izi kalsın
yapılmaz
@Panjandrumbunu daha öncede oyuncumuza yaptın burda böyle şeyler alışkanlık edilmez. biraz dışarda kal düşün
bunları. yazma üslubunun bir Beşiktaşlıya ne kadar yakıştığına düşün bu iki oldu üçüncüde uyarılmayacaksın