Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138749 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

burda ceza puanı diye bir şey yok elbette birinci amacımız bildiğimiz çlçüde
elimizden geldiğince Beşiktaş taraftarını bilinçlendirmek birleştirmek Beşiktaş düşmanlıklarına tavır
koyup bunlarla mücadele etmek ama bunu yaparken onların reklamınıda yapmamak
çünkü reklamın iyisi kötüsü olmaz burda paylaştığında reklamlarını yapmış oluyorsun
ve reklamın her türlüsü kazançdır adamların amacı sitelerine insanları çekmek senin mesajınla
küfretmek için bile gitseler bu onlar için kazanç oluyor hit veriyorsun onlara amaçlarına ulaşmalarına
yardımcı olmuş oluyorsun buralarda veya sosyal medyada Beşiktaş düşmanlarının haberlerini
yaymak linklerini paylaşmak hangi niyetle yaparsan yap onlara menfaat sağlar böyle bir haberin
Beşiktaşlıların tepkisini çekeceğini onlar bilmiyormu zaten amaçlarıda bu tepkiylede olsa kendilerine
hit çekmek seninde yaptığın onların istediği şey oluyor. @taner37
uyanık olmak lazım.
Anlıyorum teşekkür ederim uyarı için
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Tolisso sendikalida Valencia harranli mi ?
Benim ordaki yazdığım isimler oyuncu profili için  temsiliydi.
Yani burda transfer veya rakip oyuncuyu büyük görme gibi birsey yok.

Çevrimiçi Necmi

Tolisso sendikalida Valencia harranli mi ?
Benim ordaki yazdığım isimler oyuncu profili için  temsiliydi.
Yani burda transfer veya rakip oyuncuyu büyük görme gibi birsey yok.

:alala:
anlayamadım o zaman ne var peki
transfer amaçlı değil rakip oyuncuyuda büyük görme değilse kendi kadrona kendi oyuncunu silip rakibinin oyuncusunu
yazmanın amacı ne oluyor.

Çevrimiçi levitate

Tevfik Yamantürk Divan Kurulu Başkanı olmuş hayırlı olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

:alala:
anlayamadım o zaman ne var peki
transfer amaçlı değil rakip oyuncuyuda büyük görme değilse kendi kadrona kendi oyuncunu silip rakibinin oyuncusunu
yazmanın amacı ne oluyor.
Deplasmanda hangi kadro cikaricaz diye düşünmeye gerek kalmayan kadro planlaması

Çevrimiçi Necmi

Deplasmanda hangi kadro cikaricaz diye düşünmeye gerek kalmayan kadro planlaması
Beşiktaşın deplasmanlarıda dert etmeyecek kadar iyi bir kadrosu var zaten
daha iyisi olsun diyorsan bu bizim gibi şl den elenen lyon oyuncularıyla olmaz herhalde :alala:
senin derdin Beşiktaşı lyon kadrosu karşısında ezik göstermek değilse tabi

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş için hayırlı olur inşallah.
sonunda bir Beşiktaş düşmanından daha kurtuldu yönetim mekanizması.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni Divan kurulumuz.

Yıldırım demiören'in adamlarından temizliyoruz klübü iyice :)

Çevrimdışı underworld

Beşiktaşın deplasmanlarıda dert etmeyecek kadar iyi bir kadrosu var zaten
daha iyisi olsun diyorsan bu bizim gibi şl den elenen lyon oyuncularıyla olmaz herhalde :alala:
senin derdin Beşiktaşı lyon kadrosu karşısında ezik göstermek değilse tabi

Takımına , oyuncu ismine takilmayin volume 45632258

Çevrimdışı mylife1903

Orda fbden beter bir yalcin karadeniz gercegi var, son mahkemeye kadar gider, gotu yapismis adamin koltuga, boyle rezillik gormedim arkadas. Bir bu bir de levent erdogan, dusun su kulubun yakasindan bunlari da pektemek, ismail ve cenk gonen gibi rakiplere paylastirmak lazim.
Levent erdogan gsye
Yalcin karadeniz fbye
Iki seneye ikinci kumeye duserler

Bu camia yeni yeni kurtuldu mahkeme kapilarindan yahu alacagin olsa insan utanir mahkemeye vermez bu camiayi. Herif kesin kripto fbli, mahkeme mahkeme geziyor, gitmedigi bi galaktik cumhuriyetler bagimsiz sistemler senatosu tahkim kurulu kaldi, oraya gitsin bak orda feto tipli bi abi var o yalcin karadenize yardim eder

Çevrimiçi Necmi

Orda fbden beter bir yalcin karadeniz gercegi var, son mahkemeye kadar gider, gotu yapismis adamin koltuga, boyle rezillik gormedim arkadas. Bir bu bir de levent erdogan, dusun su kulubun yakasindan bunlari da pektemek, ismail ve cenk gonen gibi rakiplere paylastirmak lazim.
Levent erdogan gsye
Yalcin karadeniz fbye

Bu camia yeni yeni kurtuldu mahkeme kapilarindan yahu alacagin olsa insan utanir mahkemeye vermez bu camiayi. Herif kesin kripto fbli, mahkeme mahkeme geziyor, gitmedigi bi galaktik cumhuriyetler bagimsiz sistemler senatosu tahkim kurulu kaldi, oraya gitsin bak orda feto tipli bi abi var o yalcin karadenize yardim eder

:busted_cop:

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş için hayırlı olur inşallah.
sonunda bir Beşiktaş düşmanından daha kurtuldu yönetim mekanizması.

Levent erdogan gsye
Yalcin karadeniz fbye

Adam cidden utanmaz gene olay çıkarmış kürsüyü falan işgal etmişler

Açıklama yapmış birde ben hala başkanım görevimdeyim diye
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Transfer olayina da takik @Necmi abi

Seni iyi bir incelemis olmali, feystaymle forma kontrolu falan yapmistir yoksa 50 sefer derdini anlatmaya calismazdi, roketlerdi.

Azicik sabret yahu transfer sezonu acilacak.

Biriktir ac bi vord belgesi yaz oraya sonra transfer basliginda kopi pasta yaparsin yazdiklarini.

Bana ismaili gomdurmedi hak ettigi gibi, transfer konusunda ise cok hassas aslinda @Necmi abi, azicik dikkat et.

Çevrimdışı mylife1903

Adam cidden utanmaz gene olay çıkarmış kürsüyü falan işgal etmişler

Açıklama yapmış birde ben hala başkanım görevimdeyim diye
Benim gozumde iki gun zorunlu baskanlik yaptigi zaman, gidip besiktasin secilmis baskanlarinin yanina fotografini astigi gun bitmisti, yasi basi olmasa gordugum yerde kafayi koyacagim adamlardan biri oburu malum

Çevrimiçi Necmi

Benim gozumde iki gun zorunlu baskanlik yaptigi zaman, gidip besiktasin secilmis baskanlarinin yanina fotografini astigi gun bitmisti, yasi basi olmasa gordugum yerde kafayi koyacagim adamlardan biri oburu malum
yaş maş önemli değil takılma öyle şeylere :D

Çevrimdışı Egos

hayır, sen bizi ezikledin. lyon'dan adam almayız, üçüncü oldular. hannover ve deportivo'dan alabiliriz, onlar üçüncü olmadı.

dost acı söyler, iki ay bekleyip şu kadroyu yazmak varken bizi eziklemeyi seçmen yakışmadı.

Çevrimiçi Necmi

Transfer olayina da takik @Necmi abi

Seni iyi bir incelemis olmali, feystaymle forma kontrolu falan yapmistir yoksa 50 sefer derdini anlatmaya calismazdi, roketlerdi.

Azicik sabret yahu transfer sezonu acilacak.

Biriktir ac bi vord belgesi yaz oraya sonra transfer basliginda kopi pasta yaparsin yazdiklarini.

Bana ismaili gomdurmedi hak ettigi gibi, transfer konusunda ise cok hassas aslinda @Necmi abi, azicik dikkat et.

yani sende gömemedim diyorsan yuh artık derim :bandit:
merak ettim daha ne yapabilirdin :D

Çevrimdışı arena_t2000

Simdi  kim baskan? Y.Karadeniz mi yoksa T.Yamanturk mu? Bu isin yasal olarak olurunu bilen varmi? Yoksa yine mahkemelerdemi olacaz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi  kim baskan? Y.Karadeniz mi yoksa T.Yamanturk mu? Bu isin yasal olarak olurunu bilen varmi? Yoksa yine mahkemelerdemi olacaz.

yazdık ya yukarda yeni divan başkan'ı yamantürk diye.

Çevrimdışı arena_t2000

Baskan benim demis Y.Karadeniz. o yuzden sordum.

Çevrimdışı Egos

Baskan benim demis Y.Karadeniz. o yuzden sordum.

muhtemelen dediğin gibi yine mahkeme haberleri okuruz.

Çevrimdışı taner37

2002 Brezilya Türkiye yarı final maçını izledim uzun özeti. Rivaldo dikkatimi çekti.. Bildiğiniz talisca imiş. Uzun boylu paso kaleyi yoklayan bir oyun anlayışı var. Sizce Talisca bir rivaldo olur mu? Daha mı iyi olur. Rivaldo kaç yaşında Avrupaya geldi bilmiyorum eskiden pek takip etmezdim dünya futbolunu.

( Umarım bu mesaj konu dışı olmamıştır. )
Şampiyon Beşiktaş

Bu kadroyla 1-0 Liverpool'u yenmiştik, şimdi üst düzey bir oyun ve kadroya sahibiz. Lyon'u eleyeceğiz ve şampiyon olacağız!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

✖️Lyon'un Beşiktaş öncesi Bastia ile oynayacağı maçın kafilesine Mammana, Morel, Jallet, Tolisso, Fekir, Valbuena ve Lacazette alınmadı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

✖️Lyon'un Beşiktaş öncesi Bastia ile oynayacağı maçın kafilesine Mammana, Morel, Jallet, Tolisso, Fekir, Valbuena ve Lacazette alınmadı.

korku :D

Etiketler: