Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9142188 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

tolisso olmamış orada min 30 35 m euro  :evillol:
İsimler oyuncu tiplemesine örnek olması açısından temsilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsimler oyuncu tiplemesine örnek olması açısından temsilidir.
anladım yahu :D bilet satışlarıyla alakalı bilgilendirmeyi bekliyorum,bir an önce açıklasın da seyircisiz olayı kapansın.

Çevrimdışı taner37

Farazi bir kadro kuruyorum ;

Fabri
Gg--Marcelo--Mathieu--adriano
Ati--Ozi
Valencia--tolisso--Babel
------- Ba-----

Bu kadro daha sert ve savaşçı bir takım olmaz mi ?
Veteran takımı güzelmiş 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Beyler şuan gün transfer günü değil birlik beraberlik günü böyle sürekli birilerinin yerine birilerini yazınca takıma zarar veriyorsunuz. oyuncuların buraları görmediğini mi sanıyorsunuz. lig bitsin transfer başlığı açılınca yazarsınız   :biggrinking:

temsilidir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

cakalliga bakin beyler , cin gibiler , helal olsun :D 

ramos ve takım arkadaşlarının gol taktiği 

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Kapkarakartal

Beyler şuan gün transfer günü değil birlik beraberlik günü böyle sürekli birilerinin yerine birilerini yazınca takıma zarar veriyorsunuz. oyuncuların buraları görmediğini mi sanıyorsunuz. lig bitsin transfer başlığı açılınca yazarsınız   :biggrinking:

temsilidir  :bandit:

@Necmi hesabı ele geçirdi galiba.  :evillol:

Çevrimdışı 'TaNeR'

BJK TVyi açın Fikret Başkan konuşuyor!
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

başkan çok iyi hazirlanmis

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

BU ÜLKENİN ŞİKE GERÇEĞİ DİYE BİR ŞEYİ DE VAR AMA ONUDA UNUTMAYALIM.

Sike gerceklerini fb vs gs forumlarinda paylas renkdas bizi baglayan bisi Yok, biz ergun gursoyu, yurdesen karahasanogullarini falan unutmadik, fetoyu mehmet agarlari da unutmadik, merak etme

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben geldim beyler sa başkan çok güzel konuşuyor :D

Çevrimdışı tardu

başkan son basın toplantısın da çok doğru bir noktaya değindi;taraftarlar maçtan önce eğlenip enerjilerini boşa harcamasınlar kendilerini maça saklasınlar dedi''maçtan önce laylaylom bağırıp sesleri kısılmasın demek istedi''
bu maça gidecek arkadaşlara söylüyorum maçtan önce eğlenmek tezahürat yapmak hakkınız para ödüyorsunuz ama bu maç farklı lüften taşın altına elinizi koyun.maç başladığında herkes yorgun ve sesi kısılmış oluyor.maçtan önce bağırmayın ses telleriniz için bıldırcın yumurtası final götürün yanınızda üçlüden önce gömersiniz :D

ama ne olursa olsun maç esnasında laylaylomu bırakın hep ıslık,tam ıslık mottosuyla hareket edin ha ilk yarı 4-0 öne geçecek olursak o zaman kafanıza göre tabi...

Çevrimdışı taner37

Arena da Lyon u ezeceğimize inanıyorum ama sonra aklıma klasik Beşiktaş golü yersek düşüncesi geliyor sonra için kötü oluyor..

Finale çıkacaksak ve kaybedeceksek bence bu turda veda etmek lazım diye düşünüyorum. Finalde kaybetmeye yüreğim vallahi dayanmaz.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

"Türkiyede saha dışı oyun oynayanları çok görmüştüm de avrupada ilk defa görüyorum."

-Fikret Orman

Çevrimiçi Necmi

Kanadin yedeksiz kalirsa Q7  boyle asiri tempodan sakatlanir. Alacagin maci verirsin. Illa stoper transferi yapilacaksa bize lazim olan sol ayakli stoperdi sag ayakli bu el bombasi arkadas degil. Stoperde Rhodolfo, Atinc, Ersan, Necip hatta Atiba'yla bile oynayabilirsin. Hepsi de Mitrovic kadar oynar ama kanadin bombos. Babel yazmis bi arkadas komik olmus. O da alinmasa sifir kanat 7-2-1 seklinde oynardin artik. Ben komisyon var demiyorum Eger komisyon yoksa biri bana mantikli aciklamasini yapsin bu transferin diyorum. Hala aklim almiyor sifir kanat rotasyonuyla yarim sezon oynamayi. Bu arada Q7 ve Babel 30+ adamlar. Boyle planlama olmaz.
rudolfhonun olmayacağı ilk yarı anlaşıldı sakatlıktan dönemedi.
atibayı orda stopere çekersen zaten artık kanat oyuncusuna ihtiyacın kalmaz
ortayı boşalttığında kevgire dönersin Atınç ersan necipmi sağ stoper oynatıyorsun
onlar sağ stoper oynadığından daha iyi kanat oynarlar.
Bu yönetime yönelttiğin ithama cevap değil ordaki yöneticilerin hepsi iş adamı zengin
insanlar mitrovic 4 M bonservise alındı hadi yediler bunun ne kadarını yiyenilirler birde
kendi aralarında pay edecekler o yönetimde o paraya tenezzül edecek insanmı var. bu bir
ikincisi Beşiktaş muhasebesi bakkal hesabıyla yönetilmiyor her 3 ayda bir bağımsız uluslar arası
denetim firmaları tarafından denetleniyor. sen transfer usulsüzlüğü yapılıp bunu uefadan ve
uluslararası denetim kuruluşlarından kaçırılabileceğine inanıyormusun.
burda boş boş konuşamazsın varsa kanıtın bir usulsüzlüğe dair sunarsın ama burda çamur at izi kalsın
yapılmaz @Panjandrum
bunu daha öncede oyuncumuza yaptın burda böyle şeyler alışkanlık edilmez. biraz dışarda kal düşün
bunları. yazma üslubunun bir Beşiktaşlıya ne kadar yakıştığına düşün bu iki oldu üçüncüde uyarılmayacaksın
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2017, 15:10:08 Necmi ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Arena da Lyon u ezeceğimize inanıyorum ama sonra aklıma klasik Beşiktaş golü yersek düşüncesi geliyor sonra için kötü oluyor..

Finale çıkacaksak ve kaybedeceksek bence bu turda veda etmek lazım diye düşünüyorum. Finalde kaybetmeye yüreğim vallahi dayanmaz.

@taner37 Kardeşim neden burda eleniyoruz ? Hadi finale çıktık neden eleniyoruz.  :D
Burayı geçtikten sonra hedef direkt Stockholm zaten. Bu kupanın favorileriden biri Lyon'du.
Onu saf dışı bıraktık mı kupa zaten bizim Allahın izni ile.  :pray:

Çevrimiçi Necmi

Mitrovic de Tosic de Atınc da bizim stoperimiz

Marcelo cezalı diye diğer stoperlere sövenler var.. hele mitrovic.. Atiba ilk geldiği zamanlarda da aynısını yaptılar. Şimdi hepsi Atibacı.. Yapmayın etmeyin. Her puan kaybından da her yenilgi de böyle ağlayanlar suçu oyuncuya atanlar olursa işimiz var..

Serdar necip pedro İsmail veli Olcay ile Liverpool u eledik. İsteyince oluyor herşey. Ama dellenmemek elde değil şu oyunculara küfür eden küfürbazları görünce..
geçen sene kiralandığında marceloyada küfrediyorlardı.
burda bile az gömülmemişti.

Çevrimdışı taner37

@taner37 Kardeşim neden burda eleniyoruz ? Hadi finale çıktık neden eleniyoruz.  :D
Burayı geçtikten sonra hedef direkt Stockholm zaten. Bu kupanın favorileriden biri Lyon'du.
Onu saf dışı bıraktık mı kupa zaten bizim Allahın izni ile.  :pray:
Öyle zaten manu var sadece Lyon'u geçersek yeneriz hatta ona inanıyorum ama 90 dk oynayıp saçma sapan bir gol yiyip kupayı kaybedersek travma yaşarız. Loser fenerbahçeliler arkadaşlarım var. Hepsinin psikolojisi bozuk. Adamlar finalde kaybetmekten kafayı yediler.. Allah korusun Bursa fener timsah olayı bize olaydı son maçta şampiyon olduk sanıp şampiyon Bursa olduğunu öğrensem o an muhtemelen kalp krizi geçiririm. Bende hafif kalp ritim bozukluğu var. Stresten oluşmuş. Sebebi Beşiktaş 😂 ama yinede seviyoruz abi
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Öyle zaten manu var sadece Lyon'u geçersek yeneriz hatta ona inanıyorum ama 90 dk oynayıp saçma sapan bir gol yiyip kupayı kaybedersek travma yaşarız. Loser fenerbahçeliler arkadaşlarım var. Hepsinin psikolojisi bozuk. Adamlar finalde kaybetmekten kafayı yediler.. Allah korusun Bursa fener timsah olayı bize olaydı son maçta şampiyon olduk sanıp şampiyon Bursa olduğunu öğrensem o an muhtemelen kalp krizi geçiririm. Bende hafif kalp ritim bozukluğu var. Stresten oluşmuş. Sebebi Beşiktaş 😂 ama yinede seviyoruz abi

@taner37 Kardeşim kendi ağzınla diyosun onlar Looser  :kop: :kop: :kop:
Adamlar alıştı artık final winner becerileri yok.Bırak beter olsunlar  kudursunlar biz yarı finalde iken  :halay:
1- İyi dönüşler yaptık Arena'da. 2- Lyon, deplasman fakiri.

1-0 ile bu iş bitecek inş. kendimize güvenelim baskın oynayalım yeter :money:

Çevrimdışı taner37

geçen sene kiralandığında marceloyada küfrediyorlardı.
burda bile az gömülmemişti.
Aynen sonra oyuncu iyi olunca hepsi oyuncuya kral diyor. Aynısı bu sene. Memleket takımı Kastamonuspor'a oldu. İlk devre 15 puanla düşme potasında idik sonra Ziya doğan geldi ve süper lig tecrübesi olan 30 yaş civarı tam 10 oyuncu transfer edildi. Herkes Ziya doğan kim çalıştığı takımlar küme düştü yaşlı oyuncular aldiniz paralar boşa gitti Yönetim gitsin﹗ Ziya doğan istifa dediler. Sonra ne mi oldu?

19 maçtır Kastamonu spor yenilmiyor. Şampiyon Ankaragücü iki maçta yendi. Şuan ,54 puanla 5. Ve playofflar da..

Şimdi hocaya  oyunculara atıp tutanlar Ziya Doğancı oldu.. 😀

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı sametbagan

Perşembe sanırım herkesinin ortak kanaati Beşiktaşımızın tarihi birkaç maçından birini oynayacağız.

İlk maçta ilk yarı takım lyona orta sahada oyun kurdurmadı

Özellikle ozi tollisoyu sürekli kovaladı.Yana yada geriye oynamasını sağladı

İlk yarı rakip sahada baskıyı da yapabildik.

Fakat ikinci yarı Atiba dahil ozi talisca ve özellikle cenk oyundan düştü

Zaten ozi çıktıktan sonra lyon bizi iyice geriye itti adamlar 2-1 daha önce de yakalayabilirdi ama şans yanımızdaydı

Burdaki maçta da tıpkı ilk maçın ilk yarısı gibi iki yarıyı da oynarsak uzatmaya gitmeden iş bitiririz.

Biz yardımlaşarak takım savunması yapan bir takımız savunmamız forvetten başlıyor.

Defansa gelene kadar atakları olgunlaşmadan eritiyoruz.Ne zaman bunun dışına çıkıyoruz hep tehlikeli pozisyon ve atak yiyoruz.

Onun için ya topa sahip olup oynayacağız ya da önde rakip 3.bölgemize gelmeden baskı yapmalıyız

Lyon öyle çantada keklik değil maalesef + olarak bizde marselo yok onların atiba klasında ki orta sahaları gonalos da oynayacak sanırım.

90 dakika full konsantarsyonla bu takımı eleyebiliriz.Tabi ki korkulacak bi takım değil lyon ama saygı duyulacak bir takım.

Bunu aklımızdan çıkarmayıp gol yüzdesini yüksek tutarsak ilk yarıda en az  2 farklı öne geçeriz.Ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir zaten

Çevrimdışı taner37

Gökhan İnler kalitesinde ki adam neden oynamıyor.

Gerçi oynasa Atiba Oğuzhan birini kesmek gerekiyor

Ama Gökhan da boş topçu değil acaba pas oyununu oynayamıyor mu? Eminim Gökhan 1-2 maç üst üste oynasa uzaktan güzel bir gol atar. Malum bizim ortadaki oyuncular şut atma özürlü..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

İçimizdeki Fransızlar...
neden böyle paylaşımlar yapıp yayılmasına ön ayak oluyorsun
bunun beşiktaşa yarar sağlayacağınımı sanıyorsun @taner37

Çevrimdışı Constantino

Lyon maçı hazırlıkları başladı
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

Çevrimdışı taner37

neden böyle paylaşımlar yapıp yayılmasına ön ayak oluyorsun
bunun beşiktaşa yarar sağlayacağınımı sanıyorsun @taner37
Aksine bu tip Beşiktaş düşmanı yerleri forum üyeleri ve ziyaretçileri bilsin ve takip etmesin diye paylaştım.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

rudolfhonun olmayacağı ilk yarı anlaşıldı sakatlıktan dönemedi.
atibayı orda stopere çekersen zaten artık kanat oyuncusuna ihtiyacın kalmaz
ortayı boşalttığında kevgire dönersin Atınç ersan necipmi sağ stoper oynatıyorsun
onlar sağ stoper oynadığından daha iyi kanat oynarlar.
Bu yönetime yönelttiğin ithama cevap değil ordaki yöneticilerin hepsi iş adamı zengin
insanlar mitrovic 4 M bonservise alındı hadi yediler bunun ne kadarını yiyenilirler birde
kendi aralarında pay edecekler o yönetimde o paraya tenezzül edecek insanmı var. bu bir
ikincisi Beşiktaş muhasebesi bakkal hesabıyla yönetilmiyor her 3 ayda bir bağımsız uluslar arası
denetim firmaları tarafından denetleniyor. sen transfer usulsüzlüğü yapılıp bunu uefadan ve
uluslararası denetim kuruluşlarından kaçırılabileceğine inanıyormusun.
burda boş boş konuşamazsın varsa kanıtın bir usulsüzlüğe dair sunarsın ama burda çamur at izi kalsın
yapılmaz @Panjandrum
bunu daha öncede oyuncumuza yaptın burda böyle şeyler alışkanlık edilmez. biraz dışarda kal düşün
bunları. yazma üslubunun bir Beşiktaşlıya ne kadar yakıştığına düşün bu iki oldu üçüncüde uyarılmayacaksın
Firildak cok rahat doner abi trasfer islerinde ama ispat edilebilemez. Yonetimi itham etmemek lazim, ispati cok zor. Gomez transferinde de bir firildak dondu ama ispat edemiyoruz iste

Etiketler: