benimle ailemle kültürümle hamsi üzerinden dalga geçen insanların anlayacağı dilden cevap veriyorum. silinmemesini veya tartışma yaratacak mesajların tümden silinmesini umardım.
bu, kaba etleri pembemsiler utanmadan çıkıp siyasilerin afedresin ermeni sözünü dillerine dolar. hakettikleri gibi yönetildiklerini anlasınlar
Hangi mesaj, Necmi abinin sert bir şekilde uyardığını hatırlıyorum.
Genel olarak söylicem bu konularda kendisi hakkında kötü söz söylenen diğer taraftarın sözünü burada emsal gösterip aynısını yapmak
ahlaksızlığa ahlaksızlıkla karşılık vermektir herşeyden önce, benim bildiğim beşiktaş değerlerine de karşı zaten. Bir adamın sana kötü bir şey yapması senin de ona yapma hakkını vermez
Şu anki durumda beşiktaş, trabzon, başakşehirin temsil ettiği oyun zevki, centilmence rekabet, oyunu geliştirme üçlüsünün galatasaray, fener cephesinin temsil ettiği kaos, çirkeflik ikilisine karşı nasıl yükseldiğini görmemek için kör olmak lazım, bu yükselişin devam etmesinin türk futbolunu geliştirip avrupada başarı getireceği de açık zaten. Anadolu takımları da bizim trene binmeye çalışıyorlar ve çalışacaklardır.
Ayrıca bein sportsun yurtdısı için oyun kalitesi isteği sonucunda dekoder sayısının önemini yitirmesi, fetö temizlikleri ve hükümetin sporda
gerilimi azaltmak istemesi bizim oldugumuzu düşündüğüm 3lünün yükselişinde başka etkenler ve bunun bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum.