Gg aksadi dun aslinda ama cocugun cok onemli bir asisti oldu, kotu gunundeydi hem hucumda hem defansta. Karijma ile cok harika 2 sefer daldilar iceri o pozisyonlarda gununde bir gg olsa mac ilk 25 dakikada 3-0 olacakti.
Marselonun gol atamamasina sasirdim ben. En cok ondan gol bekliyordum o da saskindi azicik
Liyon maclari benim icin onemli degil, paf takimini gotursuler agzimi acip tek laf etmem. Benim hedefim fb maci.
Fbyi boyle yakalamisken tarihi fark atmak lazim, ustune rvo ile bir hesabimiz var onu da kapatmak lazim. Sampiyonluk turunu fbye 5-6 tane attigimiz mactan sonra izlemek istiyorum butun kanallarda sampiyon besiktas mac sonucu besiktas 5 fb 0 yazsin istiyorum. Ha 90. Dakikada fbnin rvosunu da tosice birakmak lazim, salacaksin zincirini tosicin bombalasin o hollandaliyi. 4-5 mac ceza gelir tatile cikar cocuk, kalan maclarda da mitro oynar isinma turu hesabi.
aslında buna aksadı denmez tek başına sağ kanat sorumluluğu bindi üstüne
zaman zaman geri gelmekte zorlandı karşısında çok hızlı bir oyuncu vardı ve maçta gidip geliyordu
birde iki bekimiz birden çıktı sürekli unutmamak lazım iki asist iki bekten geldi küm olursa olsun
hücumcu beklerle oynuyorsan bu kaçınılmaz oluyor biraz iyi kanat oyuncuları seni böyle vurabiliyor
işin kötüsü adriano çıktığında tosiç sola kaydı destek verdi oraya hatalarda yaptı ama ismail efekt gibiydi
dün gece soldaki pozisyonları hatırlayalım başrolde tosiç atiba vs oldu hep mevkisinin adamı nerde
sağ bekte ise orta göbeği kapatmak tek başına marceloya kalınca gg ye yeterli desteği veremedi
Gönül çok fazla tek başına kaldı orda ben yaptığı adam kaçırmalarına ramen onun çok iyi oynadığını düşünüyorum
bir tarafta castilyo diğer tarafta olcay iki tane hızlı yorulmak bilmez ve sürekli sabırla atak yapabilen oyuncu
ve senin birinci önceliği hücum olan iki bekin. Adamlar iki gole katkı verdiler. sanırım buda hocanın
taktiğiydi bek çıkartarak rakip defansın dengesini bozmak bozduda her atağımız tehlikeli oldu biraz daha becerikli olsak
tarihi bir farklada dönebilirdik. bu kadar iyi oynayan ts ye rakip ceza sahasında çok adam bulundurmasak
eskiden olduğu gibi kendi sahamızda top çevirmeye çalışsak presle bizi boğarlardı bekleri hücumcu ama çıkartmadık
ilerdeki opsiyonları dört adamla sınırlı kaldı. her zaman oynadığımız gibi oynamadık taktik maktik yok bam bam bam
dedik.