Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164192 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı cursedofdragon

O değilde gençler maçında ve ts maçında 2 maçtada Q7 kenardayken Talisca 2 frikik gol'ü nü de yazdı  :alala:

Yanına gelmesi yanında durması talisca'yı etkiliyor mu ki  :alala:

Çevrimdışı Constantino

https://twitter.com/YunusEmreUNAL/status/850738346695544832

:lol:
Doğrusu en çok dikkatimi çeken aboubakar ın bu bakışı oldu o sever böyle şeyleri malum gol sevincine benzer bi takım hareketler yapıyor ilgisini çekti ister istemez
Bonservisi alınması konusunda hemfikirim umarım talisca ve aboubakar ı takıma kazandırırız

ŞENOL GÜNEŞ: "Futbolculara fazla şampiyonluk fotoğrafı çekmeyin, seneye bir daha çekersiniz dedim"

15 Mayıs 2016 !

Çevrimdışı cagdas44

Matematiksel olarak olmasa da mental açıdan şampiyonluğu garantiledik sayılır. Geçen haftaki Başakşehir maçını bildiğim gibi, Gs maçı sonucu için de iddialıyım. Berabere veya Gs kazanacak %99. Böylece fark en az 7 olacak. Daha sonra da Adanaspor maçı bizim için çok güzel iç sahada. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu Lyon'a verme zamanı. Son Lyon maçına da baktım, bizden iyi bir takım değil Lyon, elenebiliriz de eleyebiliriz de ama Lyon asla favori değil. Bir de Adriano'yu eğer cidden Astronomik bir teklif gelmedikçe satmayız umarım, yaşına takılıyordum takımı gençleştirmek adına ama yanılmışım, yaşlı dediğimiz bu seneki takımın da performansı üst düzey. Maliyetler uygun olduktan sonra ve planlama iyi yapıldıktan sonra kadro yaşlı da olsa, döngü içerisinde bize sıkıntı yaratmayacaktır.

Premier Lig ve La Liga'da yaşlanan oyuncu bizim futbol anlayışımızda hala iş yapacak formda oluyor aslında. Her iki liginde fiziksel ihtiyaçları farklı olmakla birlikte devamlılık ve dayanıklılık konusundan bizden daha üst bir nokta istiyor. Ayrıca iki ülkede pişmiş oyuncu bize geldiğinde saha içinde bir teknik direktör gibi anlık oyun kuruluşuna destek olabilecek oyun görüşüne de sahip oluyor bence.

Çevrimdışı Necmi

O değilde kazanma aşkı budur Adriano ve Cenk'e dikkat direk topu alıp santraya   :claps:

http://twitter.com/avfattas/status/850846963155251201?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

@Necmi youtube'dan palaştığımızı direk video olarak görüyoruzda twitterdan paylaştığımızı neden göremiyoruz ?
düzeltmeye uğraşıyoruz youtube da sıkıntı vardı halloldu. Twitterde daha düzeltemedik.

Çevrimdışı mehmetthedum

Ben direkt kavga istiyorum once dalsin sariyi gorsun sonra bir daha dalsin, hakem bakti vermedi kirmizi cift ayak dalsin sonra yerdeyken ustune atlasin ver allahim ver ver allahim ver, yermisin yemezmisin soyunma odasi koridorlarinda da devam. Daha da boyle pislik kimse yapmaya cesaret edemez. O herif dayak yemeli cok fena haketti.

Yahu o taraftara dil cikartma, fli kelime ile kufur falan hadi onlari gectik, elini sortun soktu hadi icligini duzeltti dedim yahu gol sonrasi o oguzhanin onune kaymasi nedemekti, hayatimda gordugum en buyuk igrencliklerden biriydi.

Sen oyle git pepenin onune kay bakalim, kalkabiliyor musun bir daha ayaga.

Soyle kombo da olumlu

"Youngblood" filminde vardır bu. "Buz hokeyi" ve "genç vitaminsiz süper yetenek"  temalı bir film. 80'lerde oynamıştı, mutlaka izleyin.

Film boyunca  başroldeki vitaminsizi, muhtelif çirkeflik ve sertliklerle taciz eden ve sakatlayan ligin kaşar ve ayı oyuncusuna, son maçın final dudüğü ile birlikte başroldeki vitaminsiz buzun üstünde erkek erkeğe meydan dayağı atıyordu. Tüm salon ve iki takımın oyuncuları da alkış ve nümayişle izliyordu.

Tosiç veya bizim "vitaminsiz" ozzy (!) , maçtan sonra orta sahada rvp'yi pataklasa yeridir.
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2017, 16:17:10 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Bu sezon ceza sahası dışından 6 gol atarak, Avrupa'da zirvede yer alan iki isim var! Talisca ve Messi

Çevrimdışı mylife1903

"Youngblood" filminde vardır bu. "Buz hokeyi" ve "genç vitaminsiz süper yetenek"  temalı bir film. 80'lerde oynamıştı, mutlaka izleyin.

Film boyunca  başroldeki vitaminsizi, muhtelif çirkeflik ve sertliklerle taciz eden ve sakatlayan ligin kaşar ve ayı oyuncusuna, son maçın final dudüğü ile birlikte başroldeki vitaminsiz buzun üstünde erkek erkeğe meydan dayağı atıyordu. Tüm salon ve iki takımın oyuncuları da alkış ve nümayişle izliyordu.

Tosiç veya bizim "vitaminsiz" ozzy (!) , maçtan sonra orta sahada rvp'yi pataklasa yeridir.
Cok sevdigim bir filmdir. Rob lowe ile patrik swayze oynuyordu. Ona benzer red dawn vardi bi de road house. Hokeyli efsanem ise paul newmanli slap shottir.
Bu 80ler ayri bisiydi

Çevrimdışı Necmi

Matematiksel olarak olmasa da mental açıdan şampiyonluğu garantiledik sayılır. Geçen haftaki Başakşehir maçını bildiğim gibi, Gs maçı sonucu için de iddialıyım. Berabere veya Gs kazanacak %99. Böylece fark en az 7 olacak. Daha sonra da Adanaspor maçı bizim için çok güzel iç sahada. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu Lyon'a verme zamanı. Son Lyon maçına da baktım, bizden iyi bir takım değil Lyon, elenebiliriz de eleyebiliriz de ama Lyon asla favori değil. Bir de Adriano'yu eğer cidden Astronomik bir teklif gelmedikçe satmayız umarım, yaşına takılıyordum takımı gençleştirmek adına ama yanılmışım, yaşlı dediğimiz bu seneki takımın da performansı üst düzey. Maliyetler uygun olduktan sonra ve planlama iyi yapıldıktan sonra kadro yaşlı da olsa, döngü içerisinde bize sıkıntı yaratmayacaktır.
önemli olan yaşlı oyuncu olması değil gençlerle harmanlamayı iyi yapmak ve yaşı ilerlemiş
oyuncunun kalitesi burda dikkat edilmesi gereken şey genç oyuncularda kırılma yaşanırken tecrübeli
oyuncular maçı kopartıyor.

Çevrimdışı cagdas44

Ricardo Quaresma'nın Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme
Futbol Takımımızın Trabzonspor ile oynadığı maçta sakatlanıp oyundan çıkan oyuncumuz Ricardo Quaresma'nın yapılan ortopedik muayene ve çekilen MR'ı sonucu sağ baldır adele zarında mikro kanama ve hafif ödem tespit edildi.

Futbolcumuz Ricardo Quaresma'nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlandı.
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/69678/

Ricardo Quaresma'nın Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme
Futbol Takımımızın Trabzonspor ile oynadığı maçta sakatlanıp oyundan çıkan oyuncumuz Ricardo Quaresma'nın yapılan ortopedik muayene ve çekilen MR'ı sonucu sağ baldır adele zarında mikro kanama ve hafif ödem tespit edildi.

Futbolcumuz Ricardo Quaresma'nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlandı.
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/69678/

kaç gün sürer ki  :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma'nın çekilen MR'ı sonucu sağ baldırında mikro kanama ve hafif ödem tespit edildi..
Lyon maçı kadrosunda yer alacak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ardiles

benimle ailemle kültürümle hamsi üzerinden dalga geçen insanların anlayacağı dilden cevap veriyorum. silinmemesini veya tartışma yaratacak mesajların tümden silinmesini umardım.

bu, kaba etleri pembemsiler utanmadan çıkıp siyasilerin afedresin ermeni sözünü dillerine dolar. hakettikleri gibi yönetildiklerini anlasınlar

Çevrimdışı arena_t2000

Trabzonspor maçında başrolde hep tosic vardı.Verilen pozisyonlar genelde tosic imzalı.1. golde tosic in olcaydan topu alması gerekiyordu. Y.yazıcı nın pozisyonunda ilk once uzaklaştıramadı sonra önünde sadece kaydı Atiba kurtardı. Rodallega nin kafa vuruşunda takip etmedi.Fabri çıkardı.3. golde yine  takip etmedi golü yedik...Bu konuda birşeyler yapmalıyız acil..Ayrıca G.Gönül cok yalnız kalıyor.Seneye kanatlara dikkat etmeliyiz.Takım olarak saha içi olgunluğumuzu cok iyi gördüm.Son olarak ihtiyacımız olan şeyler 1-maçı erken  bitirmeyi öğrenmek 2-tosic konusuna çare bulmak...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

böyle giderse alıcaz abuobakar'ı herhalde :D

Boş geçtiği maç yok :)

Tek sıkıntısı kırmızı kart :)
Ba yı alırız kırmızı gördüğü zamanlar onu oynatırız :D

Çevrimdışı Necmi

benimle ailemle kültürümle hamsi üzerinden dalga geçen insanların anlayacağı dilden cevap veriyorum. silinmemesini veya tartışma yaratacak mesajların tümden silinmesini umardım.

bu, kaba etleri pembemsiler utanmadan çıkıp siyasilerin afedresin ermeni sözünü dillerine dolar. hakettikleri gibi yönetildiklerini anlasınlar
bu forumda siyasetin s sini yaparsan atılırsın son uyarım bu @ardiles
yazdığın mesajın neden silindiğinin bile farkında değilsin

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Trabzonspor'a,

İlk mağlubiyet yaşatan takım: Beşiktaş
İlk mağlubiyet yaşatan teknik direktör: Şenol Güneş
İlk golü atan futbolcu: Cenk Tosun
İlk golü atan takım: Beşiktaş

Emre Bol: "Talisca'nın ayağına bakmak lazım. O nasıl bir ayak? Plase vuruyor ama lang diye giriyor. Anlamadım ben."  :D :D

Çevrimdışı Mahmut

Hangi mesaj, Necmi abinin sert bir şekilde uyardığını hatırlıyorum.

Genel olarak söylicem bu konularda kendisi hakkında kötü söz söylenen diğer taraftarın sözünü burada emsal gösterip aynısını yapmak
ahlaksızlığa ahlaksızlıkla karşılık vermektir herşeyden önce, benim bildiğim beşiktaş değerlerine de karşı zaten. Bir adamın sana kötü bir şey yapması senin de ona yapma hakkını vermez

Şu anki durumda beşiktaş, trabzon, başakşehirin temsil ettiği oyun zevki, centilmence rekabet, oyunu geliştirme üçlüsünün galatasaray, fener cephesinin temsil ettiği kaos, çirkeflik ikilisine karşı nasıl yükseldiğini görmemek için kör olmak lazım, bu yükselişin devam etmesinin türk futbolunu geliştirip avrupada başarı getireceği de açık zaten. Anadolu takımları da bizim trene binmeye çalışıyorlar ve çalışacaklardır.

Ayrıca bein sportsun yurtdısı için oyun kalitesi isteği sonucunda dekoder sayısının önemini yitirmesi, fetö temizlikleri ve hükümetin sporda
gerilimi azaltmak istemesi bizim oldugumuzu düşündüğüm 3lünün yükselişinde başka etkenler ve bunun bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Necmi

hamsi diye alay edenler TS ile değil karadeniz halkıyla alay ettiklerinin ırkçılık ve aşağılama
içeren bir alay olduğunun ve burda karadenizli bir çok Beşiktaş taraftarının olduğunun bile farkında değiller.

Etiketler: