Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167253 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol Güneş: "Bu kadar iyi oynadığımız maçta böyle hatalar yaparsak, Lyon'da işimiz zor olur..."

bu önemli hocada farkında.
Tosic yerine aklı başında bi stoperimiz olsa bu maçı çok daha rahat yenerdik. Okay' ın golünde de hatası vardı, Rodallega' nın golünde de hatası vardı.
Lyon maçında allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı benyv-

Normalde duran toplarda sıkıntı yaşamıyorduk, bu maçta Trabzonun ekstra becerisi veya çalışması buna yol açmış olabilir, çok önemli bir galibiyet aldık ama şu Tosic canlı bombası bakalım Lyonda ne yapacak.  :ok:

Çevrimdışı Ensar

tosic yetti artık , 38life yazdığı çok doğruydu mitro sol stoper değilmiş miş miş , tosic stoper bile değil , yeter artık , belki bu sezon sabredicez ama seneye mümkün değil , tosicin yeri yedek kulübesi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Savaş

Devre arasında yazmıştım oyun gol olucam diye bağırıyordu ki öyle oldu.

Efsane galibiyet aldık. Keyfini çıkarın. Darısı Lyon maçına.

Çok büyüksün Beşiktaş!!!!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

tosic yetti artık , 38life yazdığı çok doğruydu mitro sol stoper değilmiş miş miş , tosic stoper bile değil , yeter artık , belki bu sezon sabredicez ama seneye mümkün değil , tosicin yeri yedek kulübesi

Tosic'e yedeğe çekmek lazım seneye :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bunu bile öngörüp kaleciye haber yolluyor  :lol: Adam adam başka söze gerek yok keşke daha gençken yollarımız kesişseydi  :bawling:

Çevrimdışı Ensar

Bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü atan Atiba Hutchinson, 1 gol, 4 asistle 5. gol katkısını yaptı. UEFA Avrupa Ligi’nde de 1 golü olan tecrübeli oyuncu toplamda 6 gole katkı yapmış oldu.

Siyah beyazlı oyuncu geçen sezonu ikiye katlamış oldu. Atiba, geçtiğimiz sezonun tamamında 2 gol, 1 asistle 3 gole katkıda bulunmuştu.

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Librarius

Kazandik ama Ali Palabiyik'in tetikciligi gume gitmesin. Ahmet Nur Cebi cikip diyor ki hakem iyi yonetti.

1. Ugur'un eline carpan topu net gordu, duraksadi ama ici elvermedi ve penaltiyi yedi.

2. Top dondu bizim kaleye, daha sonra TS'lilerden auta cikan topu korner diyere TS'lilere teslim etti. Ve gol yedik.

3. Aboubakar'in ilk yarida bir pozisyonu var cok inc, yan hakem FB'li Cem Satman ofsayt caldi. Ayni Cem satman daha net ofsayt olan Ts pozisyonunu devam ettirdi.

Bugun kazanamasaydik adam resmen 3 puanimizi calacakti. Bu serefli hakemin bizim butun maclarimizda art niyetli kararlari oluyor. Dun de yazdim. Ugur'un eline carpan top bizim oyuncuya carpsa ksin penalti verirdi.

Bizim yonetici de ustune hakem iyiydi deyip MHK'nin eline koz veriyor. Ayni Ali Palabiyik yine kritik bir maca verilip bizi harcayabilir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Barış1903

Atiba Hutchinson sen muhteşem bir detaysın muhteşeem

Çevrimiçi Kapkarakartal

Onu bunu bilmemde hakemi savunanlar nerde Uğur'un pozisyonu net penaltı onu geç hadi Yusuf atılmalıydı ikinci sarıdan atmadı Ersun YANAL bile anlayıp adamı çıkardı.

Bu arada Atiba ADAMSIN.  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bunu bile öngörüp kaleciye haber yolluyor  :lol: Adam adam başka söze gerek yok keşke daha gençken yollarımız kesişseydi  :bawling:

Vay arkadaş :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Maç süperdi , beraberliğe razıydım ama Atiba babanın golü bal şeker oldu.

Maçtan aklımda kalan iki şey:

✔️Gökhan Gönül hakeme " Benden cıktı Hocam " demesi

✔️ Maç başında Olcay bizim klübeye geldi , Tolga ile selamlaşırken Tolga'nın elini öpmeye çalıştı. Şaşırdım

Maç süperdi , beraberliğe razıydım ama Atiba babanın golü bal şeker oldu.

Maçtan aklımda kalan iki şey:

✔️Gökhan Gönül hakeme " Benden cıktı Hocam " demesi

✔️ Maç başında Olcay bizim klübeye geldi , Tolga ile selamlaşırken Tolga'nın elini öpmeye çalıştı. Şaşırdım

Biz hep iyi niyetliyiz de hakemler Orman Çocuğu.

Ts'nin 3.cü gol'ünde önce penaltımızı yedi çok iyi hakem (!)

Çevrimdışı taner37

Kazandik ama Ali Palabiyik'in tetikciligi gume gitmesin. Ahmet Nur Cebi cikip diyor ki hakem iyi yonetti.

1. Ugur'un eline carpan topu net gordu, duraksadi ama ici elvermedi ve penaltiyi yedi.

2. Top dondu bizim kaleye, daha sonra TS'lilerden auta cikan topu korner diyere TS'lilere teslim etti. Ve gol yedik.

3. Aboubakar'in ilk yarida bir pozisyonu var cok inc, yan hakem FB'li Cem Satman ofsayt caldi. Ayni Cem satman daha net ofsayt olan Ts pozisyonunu devam ettirdi.

Bugun kazanamasaydik adam resmen 3 puanimizi calacakti. Bu serefli hakemin bizim butun maclarimizda art niyetli kararlari oluyor. Dun de yazdim. Ugur'un eline carpan top bizim oyuncuya carpsa ksin penalti verirdi.

Bizim yonetici de ustune hakem iyiydi deyip MHK'nin eline koz veriyor. Ayni Ali Palabiyik yine kritik bir maca verilip bizi harcayabilir.
Yusuf yazıcının ikinci yarıda sarı kartı varken taliscaya yaptığı faul vardı. Talisca yere düştü sonra Yusuf yine dokundu Talisca ya.. orda ikinci yarı gelse Yusuf kırmızı görmesi gerekiyordu.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İlk golde de olcay Atiba ya faul yapıyor onu da vermedi ama 1 pozisyonda bizim stoperimiz 2 kere asist yapınca laf edemiyorum o gol için ... öyle ayarlıyor ki bir de küçük pozisyonlarda orta saha civarı genelde 2-3 ortada pozisyonu lehimize verdi ama tüm kritik kararlar aleyhimize ahmet çakar vahap beyaz cem papila bülent yıldırım vs yolunda emin adımlarla ilerliyor ali eyyam bıyık...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı Gokhan-

Atiba iyi oynadıkça üzülüyorum, gideceği gün geliyor aklıma nasıl ayrılacaz biz bu adamdan.
O gün geldiğinde tüm hava limanı dolup taşmalı, bütün karşılamaların, uğurlamaların önüne geçmeli.
Efsanesin Atiba efsane.

Abou reiste gene golünü attı, ama Lyon maçında olmayacak olması üzücü inşallah şansta yanımızda olur geçeriz Lyon'u.
Her ne kadar iyi olsalarda tecrübesiz bir takım, Şenol Güneş iyi futbol izletmek için böyle oynattı bu maçta oradaki savunma anlayışımız falan farklı olur, sıkıntı yok.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Kapkarakartal

Quaresma'nın durumu nedir ya bilgi var mı ? UEFA'da hücum oyuncumuz kalmadı resmen.

Çevrimdışı 38life

Bence gecenin en güzel golü Aboubakar'ın golüydü. Akıl dolu bir goldü. Aboubakar'ın ne yapacağını asla tahmin edemezsiniz. Çok garip bir futbolcu.

Çevrimdışı underworld

Özel bir kamera ayarlasinlar 90 dk sadece atiba'yi çeksin.
O görüntüleride gençlere altyapıda ders diye izletsinler.

Çevrimdışı mellfred

Babamı bu kadar sahiplenmedim ben

lyon 2-1 geride şu an.. :)
3-1
edit: kendi evinde, lyon buysa biz bu takımı çok fena yaparız..

6 tane yedek oyuncularla çıkmışlar maça :)
depay-lagazatte-toliso-valbuena hepsi sahada şu an..fekiri göremedim sadece..yenildikleri takım düşme potasında bu arada 19.sıradda

Çevrimdışı Berat

Lyon'un bu maçı yanıltmasın hemen çok da gözümüzde büyütmeyelim o iş Necip'te. 😉

Etiketler: