Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166237 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Yediğimiz ilk golde özeti izledikten sonra farkettim ki Tosic Olcay'a kıyamamış ayağını çekmiş.

Benim bildiğim Tosic o topu adamla beraber götürürdü ordan. Kayar mayar adamla beraber topu taca kornere vururdu.

Kıyamamış Olcay'a :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ardiles

Çevrimdışı Karabay

Yediğimiz ilk golde özeti izledikten sonra farkettim ki Tosic Olcay'a kıyamamış ayağını çekmiş.

Benim bildiğim Tosic o topu adamla beraber götürürdü ordan. Kayar mayar adamla beraber topu taca kornere vururdu.

Kıyamamış Olcay'a :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+ ceza sahası çizgisindeydi penaltı yapmaktan korktu.

Çevrimdışı Constantino

Tosic tacı kullanan adamın karşısına geçip engelledi rakibin tacı kullanmasını
Orda bi güldüm aha dedim kırmızı yiyecek şimdi
Neyse ki sarı ile yırttı Ali palabıyık terbiyesizini mümkünse Beşiktaş maçlarında görmeyelim artık kasten mi yapıyorlar ayıp yani bu bir değil iki değil üç değil çok dengesiz bi hakem hiç ummadığın anda kırmızı çıkarıp seni bi anda şaşırtabiliyor umarım önümüzdeki sezon bu arkadaşı hakem olarak görmeyiz gitsin başka iş yapsın burda milleti ayar etmesin tam bi vukuat bu adam
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2017, 01:15:03 Constantino ]

Çevrimdışı Anıl1903

Attığımız gollerin hepsi güzeldi ama Oğuzhan'ın Aboubakar'a asistine şapka çıkarılır gerçek Oğuzhan bu,delici ara paslarla kaç rakibi ekarte ediyor.

Çevrimdışı Anıl1903

Şu Aboubakar'da şeytan tüyü mü vardır nedir,sevsen ayrı kızsan ayrı dert.Uygun bonservise transfer edilirse kendini de buldu iş yapacak bayağı.

Çevrimdışı ilhan mansız

lyonu elersek inşallah kupaya uzanacağız, rıdvan akar olayına üzüldüm fakat gayet iyi bilinir ki profesyonel yöneticilik bu tarz demeçleri kaldırmaz. maalesef çok büyük hata yapmış. Yönetici olarak Beşiktaşı temsil ettiğini unutmamalıydı.

Çevrimdışı Berat

Akar ile yolların ayrılması bana göre doğru karar yalnız çok daha büyük bir şekilde profesyonellik dışı hareket yapıp 2020'ye kadar sözleşme verdiğin Tosic akla gelince biraz tutarsızlık oluyor.

Çevrimdışı AmaralGürses

M.Uslu, A.Yıldırım, İ.Ekşioğlu gibi yöneticilerin rutin şekilde kullandığı üsluptan daha kötü bir üslup değildi Rıdvan Abi'nin ki.

Ama neticede biz EFENDİ BEŞİKTAŞ'ız ve Beşiktaşlılık duruşu gereği aksiyon alındı diye düşünüyorum.
Yoksa asıp kesecek birşey yok ortada burası Türkiye.

Çevrimdışı Gokhan-

Şu Aboubakar'da şeytan tüyü mü vardır nedir,sevsen ayrı kızsan ayrı dert.Uygun bonservise transfer edilirse kendini de buldu iş yapacak bayağı.

Valla yeteneğine o para normal bence, gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz bunu.
Ben başından beri korur kollardım kendisini ama 10 milyon etmez derdim şu an o para verilip alınmassa çok üzülürüm.
Tabi pazarlıkla düşürülürse daha yakışıklı olur, orası ayrı.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 'TaNeR'

Akar ile yolların ayrılması bana göre doğru karar yalnız çok daha büyük bir şekilde profesyonellik dışı hareket yapıp 2020'ye kadar sözleşme verdiğin Tosic akla gelince biraz tutarsızlık oluyor.

Armutla elmayı kıyaslamak gibi olmuş bu...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gokhan-

M.Uslu, A.Yıldırım, İ.Ekşioğlu gibi yöneticilerin rutin şekilde kullandığı üsluptan daha kötü bir üslup değildi Rıdvan Abi'nin ki.

Ama neticede biz EFENDİ BEŞİKTAŞ'ız ve Beşiktaşlılık duruşu gereği aksiyon alındı diye düşünüyorum.
Yoksa asıp kesecek birşey yok ortada burası Türkiye.

Valla ben de böyle düşünüyorum, şimdi bu saydığın tipler gereksiz gereksiz konuşunca hiç garipsemiyorum Fb'dir normaldir diyorum.
Ama biz de olunca göze batıyor hakkaten.

Sağlık olsun yapacak bir şey yok, ilerleyen zamanlarda tekrardan görev alacaktır.

Çevrimdışı Berat

Armutla elmayı kıyaslamak gibi olmuş bu...

İkisi de Beşiktaş arması altında görev alıyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı ilhan mansız

Valla ben de böyle düşünüyorum, şimdi bu saydığın tipler gereksiz gereksiz konuşunca hiç garipsemiyorum Fb'dir normaldir diyorum.
Ama biz de olunca göze batıyor hakkaten.

Sağlık olsun yapacak bir şey yok, ilerleyen zamanlarda tekrardan görev alacaktır.
tabi ki ileride tekrar görev alabilir, gerçekten iyi bir Beşiktaşlıdır ama bugün attığı tweet bence hiç yakışmamış, çok gereksiz ve çok mantıksız,

Çevrimdışı Gokhan-

tabi ki ileride tekrar görev alabilir, gerçekten iyi bir Beşiktaşlıdır ama bugün attığı tweet bence hiç yakışmamış, çok gereksiz ve çok mantıksız,

Maçın heyecanına yenik düşmüş işte abi, böyle galibiyet devreleri yaktırıyor insana :) Profesyonel de olsan değişmiyor.

Çevrimdışı Anıl1903

Valla yeteneğine o para normal bence, gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz bunu.
Ben başından beri korur kollardım kendisini ama 10 milyon etmez derdim şu an o para verilip alınmassa çok üzülürüm.
Tabi pazarlıkla düşürülürse daha yakışıklı olur, orası ayrı.

Aynen pazarlıklarla iyi olur da başkan Porto karşısında nasıl bir yol izler merak ediyorum.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Fabri'nin konuşmakla meşgul Oğuzhan'a fırçası  :evillol:

Resme tıkla:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Trabzonspor'u 4-3 yenen Beşiktaşımızı, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda taraftarlarımız sevgi tezahüratları ve meşalelerle karşıladı.

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Açıkçası şeytan tüyü var demek ona haksızlık olur, onu küçültmek olur. Şeytan tüyü değil tamamiyle beceri var. Sıradışı ve tuhaf ama akıllı ve yetenekli.

Çevrimdışı 38life

Fabri'nin konuşmakla meşgul Oğuzhan'a fırçası  :evillol:

Resme tıkla:

Pazubant Oğuzhanda olsa da takımda kaptanlığı faal olarak Atiba ve Fabri yapıyor zaten.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Açıkçası şeytan tüyü var demek ona haksızlık olur, onu küçültmek olur. Şeytan tüyü değil tamamiyle beceri var. Sıradışı ve tuhaf ama akıllı ve yetenekli.

Biraz sabır etmek gerekiyor, kumaşı iyi... Şenol hocayla daha da iyileşekcektir, bi kamp yesin karaboğa hele  :evillol:
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı taner37

Hemen siyasete yormayin ama böyle birsey dolaniyor ortalıkta

Duyum - Son Dakika

Beşiktaş yöneticisi Rıdvan Akar Trabzonspor'u  yeni stadına gömeriz lafını kullandıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ı arayarak yöneticinizin yaptığı terbiyesizliğin cezasını verin dedi.Fikret Orman Beşiktaş yönetiminde görev alan ve Trabzonspor hakkında hakaretli tweet atan yöneticinin görevine son verdi
Güzel fıkra:)

Cumhurbaşkanın işi gücü bitti dedi ts nin hakkının savunmak için arayıp şunu kovun diyor. Duyumun kaynağını merak ettim.. 😂

Neyse Lyon maçında Quaresma yok sanırım.. Aboubakar da yok.. nasıl bir ilk 11 çıkar acaba.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Seneye ilk iş Abou'nun bonservisi almak olmalı, bonservisi çok diyordum ama gün geçtikçe yanılttı beni gerekirse 10 milyon €'da gözü kapalı verilebilir ama maaşında biraz indirim şart.
Mario'ların golcülüğü şu an için Abou'dan yi ama yaşlı adamlar, Abou Şenol Güneş'in elinde ikisini de sollayacaktır onlarda olmayan şeyler var çünkü.
Bugün oyun içinde de çok iyiydi, top aldı sakladı, güzel yerlere koşu yaptı ama pas alamadığı zamanlar oldu.

@tangaz abi'nin aldığı forma'ya bile ismini yazdırtacak derece de gelişecek deli oğlan  :icool:

ben bugün bakarı beğenmedim. gol dışında kötüydü hatta aldığı topları çok hatalı kullandı bir keresinde GG çıldırdı hatta maç içinde sonradan girmek yaramadı iyi oynamıyor die düşündüm aslında attığı golde de kötü vurdu dönüşü mükemmeldi ama kötü vurdu isteği aslında yapıştırmaktı ama sıyırdı ve 1.direğe gitti bir nevi "eğri gemi doğru sefer" durumu oldu @Gokhan-
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Maçı 3. Kez izledim. daha   öncede söyledim bizi yenebilecek takım yok

Etiketler: