Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170740 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu yıl uefayı alırsak sevilla vol.2 performansı ile uefa kupasını 2-3 sezon üst üste alabileceğimize inanıyorum.
5 sene üst üste ligi almalıyız bence. Şampiyonluk sayılarını eşitlememiz gerekiyor, ondan sonra Avrupa'da başarı beklerim, şuan 120.yılımıza kadar üst üste şampiyon olsak bana yeter abi  :D :D

Çevrimdışı cursedofdragon

bu yıl uefayı alırsak sevilla vol.2 performansı ile uefa kupasını 2-3 sezon üst üste alabileceğimize inanıyorum.

biyo alalımda 2-3 kez almasazda olur :D

Çevrimiçi Necmi

5 sene üst üste ligi almalıyız bence. Şampiyonluk sayılarını eşitlememiz gerekiyor, ondan sonra Avrupa'da başarı beklerim, şuan 120.yılımıza kadar üst üste şampiyon olsak bana yeter abi  :D :D
çok mütevazi davranmışsın :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

bizim takımda yedekte bekleyip körelen kaç oyuncumuz var :alala:

Bi rhodolfo var oda sakatlıktan sonra toparlayamadı başka yok.

Çevrimdışı Orhan_

Karizma 1 mac oynamasın o zaman degerini anlıyoruz.
Ronaldo bile Karizma olmayınca gol atamıyorum diyor.

saygılar

Tipik Quaresma seviciliği abartı da bile sınır tanıtmaz insana (:

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

bizim takımda yedekte bekleyip körelen kaç oyuncumuz var :alala:
Bizden gidenlere gomebiliyoz mu @Necmi abi?

Mesela kerim fray mantari var. oyle koreldi oyle koreldi ki ikinci lig takiminda kadroya giremiyor.

Artizleniyordu buralarda gorduk sufatini mantarin.

Iki sene oldu hala hocanin tercihleri tartisiyoruz. Oynayan birseyleri yaptigi icin oynuyor, oynamayan da birseyleri seedemedigi icin oynayamiyor. Hocanin istekleri parola.

Hocayi dinleyen oynuyor, dinlemeyen oynamiyor cok basit aslinda

Çevrimdışı mylife1903

Liyonla oynamisken kopya cekmek lazim yahu

Yetmez ama evet diyorum senin icin @Mehmet Ali C.

Evet, evet diyorum sizin icin yani

Çevrimiçi Necmi

Bi rhodolfo var oda sakatlıktan sonra toparlayamadı başka yok.
onun sorunu yedek beklemek değil sakatlıktan dönemedi.
çapraz koparanlarda bu sorun hep oluyor birde yaş ilerlediyse Ersanda
çapraz kopardıktan sonra tam dönemedi. Tolgayda isteneni veremiyor genç
olduğu için daha iyi görünüyor ama genede tam değil. Hırsıyla götürmeye
çalışıyor.

Çevrimdışı tangaz

Tolga'ya sallayanlardan ziyade  sezon içinde ' Şu X futbolcuyu proteso edelim , yuhalayalım , ıslıklayalım ' diyen kafası vücudu kadar gelişmemiş , algı dünyası diplerde gezen ergenler veya ergen kafalar kendilerini sorgulayacak.

kesinlikle katılıyorum. kendimden örneklendirecek olursak burada abubakarı en sert eleştirenler arasındayım. şimdi idmana gidelim en çok ona destek olurum. sonuçta formamızı giyerken bizim için mücadele ediyorlar. sahaya çıktıklarında olumsuzlukları ve homurtularımızı arkada bırakıp destek olmalıyız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ne 6-0 ı ekmeğimle oynama  :bandit:  3-0 iyidir.
dün maç önünde anket yapıyordu anketi kim yapıyordu anlamadım ya Beşiktaş yada vodafone
maç sonucunu soruyorlardı. ben 3-0 dedim valla benden başka 3-0 diyen yoktu. Çekiliş yapılacakmış

6 olsaydı da çekilişte kazanacağın hediyeyi ben yollasaydım sana  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

kesinlikle katılıyorum. kendimden örneklendirecek olursak burada abubakarı en sert eleştirenler arasındayım. şimdi idmana gidelim en çok ona destek olurum. sonuçta formamızı giyerken bizim için mücadele ediyorlar. sahaya çıktıklarında olumsuzlukları ve homurtularımızı arkada bırakıp destek olmalıyız.
tepki verdiğimde bana kızıyordun ama poliyanna oluyordum :alala:
yaptığınız çok yanlışdı. Oyuncu verim veremiyorsa bunun konuşulacağı zaman sene
sonudur. Dere geçerken at değiştiremeyeceğine göre oyuncu yıpratmanın manası yok
dün tolga için üzüldüm sahaya çıkarken ayakları geri geri gidiyordu. Maçı nasıl bitirmiştir
bir düşünün şimdi sorsan oyunun bir dakikasını hatırlamaz. Fabri sakatlandığında herhalde
Tolganın nabzı 120 atmaya başlamışdır.
işte ergenlere kombine devrinin bedelinin ne olduğunu Taraftar görmüştür. Tribündeki gerçek
taraftar oyuncusunu yuhalamaz. Hazırlık maçında staddaydım bunların hepsi 16-18 yaş grubuydu.
stada küfür etmeye ve oyuncu yuhalamaya gelmişler.

Çevrimiçi Necmi

6 olsaydı da çekilişte kazanacağın hediyeyi ben yollasaydım sana  :icool:
çekilişde kazanacağım hediyeyi gider bende alırım bu mevzumu
işin tadı çekiliş kazanmakta.
bizim grupta sürekli herkes bir şeyler kazanıyor kimisi loca kimisi telefon forma bir
ben hep veren taraftayım :bandit:
kaderimi kırmam lazım :bandit:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

beyler maçı resmen ben çevirdim!

maçın başında dışardaydım. 40. dakikada koşarak eve girip ekran başına geçtim. sonrasını biliyorsunuz yardıranspor gibi oynadık  :bandit:

Biz hep Kara Kartallar gibi yani kendimiz gibi oynayalım. Rakibimiz kim olursa olsun hatta Yardıranspor bile olsa rakibimize centilmenlik ölçüleri içinde maç boyunca durmaksızın kara kartallar gibi saldıralım. Dünya üzerindeki hiçbir takım kara kartallar gibi saldırmanın önünde, karşısında duramaz! Kara kartallar gibi saldırdığımızda Yardıranspor'u bile yardırırız. Kara Kartallar: 10 - Yardıranspor: 0. :ok:
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Karizma 1 mac oynamasın o zaman degerini anlıyoruz.
Ronaldo bile Karizma olmayınca gol atamıyorum diyor.

saygılar

Abi ben katılmıyorum Kayserispor maçında Q7 yok diye puan kaybı muhabbeti döndü bence yanlış , Kayseri maçında takım çok iyi oynadı marcelo gidince defansif sorunlarda goller yedik..

Antalyaspor maçında Qauresma vardı mesela çok etkisizdik keza Karabükspor veya Kasımpaşa maçı taraftar puan kaybedilen maçta q7 yoksa onun yokluğuna bağlıyor ama bence öyle değil.

Qauresma yı çok severim ilk gediğinde transfer olacağı muhabbetleri çıkmaya başladığında geceleri uyumadan bekledim. Çocuklugumdan beri hayranı olduğum bi oyuncu iyi oynadığı maçlar çok fazla bu sene ama takımın sahibi gibi hareketleri hoş değil had bilmez tavırları hoş değil.. .

Quaresma nın yaşıda 34 oldu artık yavaş yavaş onun yerine oyunu komple oynayan , Kutuya girip skor yapma kabiliyeti olan özellikte bi oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz..  Quaresma Şuan avrupada en iyi orta açan oyuncularından birisii lakin bizim içerde pivot yok. Zaten günümüz futbolunda Pivotlar özelliğini kaybetmeye başladı Dzeko - Gomez - MAdzukic gibi artık son örnekleri oynamakta.. Forvet pozisyonu Aboubakar tarzı oyuncularla oynanmaya başlandı.. o yüzden İllaki ortaya ihtiyaç yok..

Kanat oynayıp  8+ gol 8 + asist yapacak adamlar lazım bize işin özeti.
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2017, 13:43:55 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı tangaz

tepki verdiğimde bana kızıyordun ama poliyanna oluyordum :alala:
yaptığınız çok yanlışdı. Oyuncu verim veremiyorsa bunun konuşulacağı zaman sene
sonudur. Dere geçerken at değiştiremeyeceğine göre oyuncu yıpratmanın manası yok
dün tolga için üzüldüm sahaya çıkarken ayakları geri geri gidiyordu. Maçı nasıl bitirmiştir
bir düşünün şimdi sorsan oyunun bir dakikasını hatırlamaz. Fabri sakatlandığında herhalde
Tolganın nabzı 120 atmaya başlamışdır.
işte ergenlere kombine devrinin bedelinin ne olduğunu Taraftar görmüştür. Tribündeki gerçek
taraftar oyuncusunu yuhalamaz. Hazırlık maçında staddaydım bunların hepsi 16-18 yaş grubuydu.
stada küfür etmeye ve oyuncu yuhalamaya gelmişler.

siyahla beyaz ayrılmaz abi ama sen siyahla beyazı karıştırıyorsun şimdi sonuçta da gri bölge oluşuyor. burda orda şurda eleştiri olmalı ben eleştiriye karşı değilim yapmaya da dewam edeceğim  :bandit:

sahaya çıktığında ise tribünde kimseyi eleştirmem (ismayl hariç). maç sonucunda ise eleştiririm yada oly maçındaki gibi kart gören adamı döverim. ama maç sonu şeyederim. maç önü ve esnasında deel.

Çevrimiçi Necmi

beyler maçı resmen ben çevirdim!

maçın başında dışardaydım. 40. dakikada koşarak eve girip ekran başına geçtim. sonrasını biliyorsunuz yardıranspor gibi oynadık  :bandit:
maçın hiç bir anında tribünde maç sarpa sarıyor denmedi.
biz alışdık artık ilk yarıların çöpe atılmasına o nedenle
ikinci yarı dağıtacağımızı bildiğimiz için gayet sakin takılıyoruz :D
ama bu ilk yarı hastalığından kurtulmamız lazım akşam erman bile söylüyor
adamlar bıktırana kadar pas yapıyor. Erman resmen of çekti akşam izledinizmi
ama diyor bu paslar rakibi bitiriyor yorgunluktan adım atamaz duruma sokuyor
gol yiyor ama gene temposunu bozmuyor sakin sakin pas yapmaya devam ediyor.
diyor erman söylerken yüzünü görecektiniz.
Ben Beşiktaşın topa sürekli sahip olup bitmez tükenmez paslarından sıkılacağımı sanmazdım
resmen of yeter detirtiyor. biz tribünde dediğimize göre rakip kimbilir ne durumdadır
onlar onlar pasla topu sağa sola döndürdükçe bunlarda topun peşinde koşup telef oluyorlar.
biz bakarken yoruluyoruz.

Çevrimdışı 38life

Mitrovic gibi milli takımda 11 de oynayan yeteneği yedek bekletip köreltecez ve değersiz kilicaz demek.   (4,2 € ye girmiyorum bile )

Körelmek zorunda değil. formayı Marcelodan almak için daha çok çalışacak. Necip'e bak mesela adam oynamadığı halde sürekli kendini geliştiriyor. Herkes örnek almalı. Mitrovic de zaten disiplinli bi çocuğa benziyor.

4.2 ise tamamen başka bir konu. Mitrovic bizim bonservisli futbolcumuz şuan. 4.2'den aşağı bir fiyata satmadığımız sürece zararda değiliz. Marcelo 30 yaşında. 2 sene sonra falan satarız onu. Ozaman Mitrovic belki de bizim as stoperimiz olur. Ozamana kadar rotasyona gidilen maçlar, kupa maçları vs. fırsat buldukça oynayıp tecrübe kazanacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kanat oynayıp  8+ gol 8 + asist yapacak adamlar lazım bize işin özeti.
Babeli iste bu yüzden cok istemiştim forumda gelmesini en cok isteyen bendim çok sukur beni hic yanıltmadı :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Mesela kerim fray mantari var. oyle koreldi oyle koreldi ki ikinci lig takiminda kadroya giremiyor.

Iki sene oldu hala hocanin tercihleri tartisiyoruz. Oynayan birseyleri yaptigi icin oynuyor, oynamayan da birseyleri seedemedigi icin oynayamiyor. Hocanin istekleri parola.

Kerim körelmedi ki. Kerim geldiğinde ne veriyorsa giderken de onu veriyordu. Üstüne koyması gerekiyordu koyamadı.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bence en iyisi şu: Bu sene Avrupa Ligi'ni ve Avrupa Süper Kupası'nı kazanalım, seneye ise Şampiyonlar Ligi'ni ve Dünya Kulüpler Kupası'nı kazanalım.:D
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı tangaz

Bence en iyisi şu: Bu sene Avrupa Ligi'ni ve Avrupa Süper Kupası'nı kazanalım, seneye ise Şampiyonlar Ligi'ni ve Dünya Kulüpler Kupası'nı kazanalım.:D

buna kimse itiraz etmez ama ulaşılabilir bir hedef değil şimdilik en az 300 milyonluk kadro istiyor o iş

Çevrimiçi Necmi

siyahla beyaz ayrılmaz abi ama sen siyahla beyazı karıştırıyorsun şimdi sonuçta da gri bölge oluşuyor. burda orda şurda eleştiri olmalı ben eleştiriye karşı değilim yapmaya da dewam edeceğim  :bandit:

sahaya çıktığında ise tribünde kimseyi eleştirmem (ismayl hariç). maç sonucunda ise eleştiririm yada oly maçındaki gibi kart gören adamı döverim. ama maç sonu şeyederim. maç önü ve esnasında deel.
bende eleştiriye karşı değilim ama
eleştirmekle gömmeyi aynı kefeye koymayın ikisinin arasındaki farkı iyi çizebilmek gerekiyor.
biz bir sene tribünde ismailin saçmalıklarını izleyip sigara üstüne sigara yakarak kendimizi
kanserin kucağına teslim ettik genede küfretmedik yuhalamadık. Savunduk sürekli olarak.
çünkü tersi bir durumun bize faydası yoktu. Geçen sene bunu anlatamadım elinde ismaili yedekleyecek tek
tosiç var ama onuda stoper bölgeni kaybetmiş oraya monte etmişsin gömsen yerle bir etsen ne olur.
mesela adrianoda ilk zamanlar ufaktan doğranmaya başlanmışdı millet caner oynasın diyordu bir sakatlandı
adriano tek kaldı bölgesinde ve aslında nasıl mükemmel bir oyuncu olduğunu görme fırsatımız oldu.
siz oyuncunun alışma evresini yok sayıyorsunuz kimisi çabuk olur kimisi yavaş ama bu süre tanınmalı abou kampın sonuna
yetişti. antrenman yapmadan maçlara çıkmaya başladı. mesela babelde burda gömülmeye başlamışdı
adam devre arası gelmiş ne bekliyor insanlar aslında maçlarda katkısıda üst seviyeydi sadece gol bölgelerinde etkisi düşüktü
bunu görmeyip gömmeye başlamışlardı. şimdi ne kadar değerli bir oyuncu olduğu görülmeye başladı ve bence daha %50 sini bile veremiyor
diğer oyuncularla ciddi uyum sorunu var. Taliscanın mesela üstüne gol dışında yok diye yapıştırma yapmaya başlandı
ama son 2-3 maçtır gerçek bir on numara gibi oynadığını kimse görmüyor. gol atıyor şut atıyor sorumluluk alıyor
asist yapıyor burda forvetler beceriksiz yanlız adam alda at diyor yoksa ve kesinlikle oyundan düşmüyor artık
yavaştan onbirin vazgeçilmezi olmaya başladı. ağırlığını koyuyor oyuna. Birde quaresma rahat bıraksa

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kerim hocayı onu bunu suçlayacağına önce kendini sorgulayacaktı. Şuçu hep başkasında aradı . Netice :
Beşiktaş'a gelen Kerim = Beşiktaş'tan giden Kerim
Futbolun sadece yeteneğe indirgenemeyeceğinin bir örneğidir Kerim. Mental olarak yetersizsen ne kadar yetenekli olursan ol üst seviyede oynayamazsın .
Bir örnek de Emre Mor. Yetenekli çocuk . Mental olarak kendini geliştirirse yol alır. Bildiği gibi devam ederse hep potansiyelinin altında kulüplerde oynar.

Çevrimiçi Necmi

dün babel gençler atağa kalkarken iki top kaptı ilkini asist olarak değerlendirdi beceremediler
ikincisini kendi kullandı. Gol oldu. hala oyun içinde bir devamlılık sorunu yaşıyor ama etkisi gerçekten çok yüksek
kiralık katil gibi dolaşıyor ortada kendini unutturuyor sonra birden çıkıp infaz yapıyor. anlık patlamalarla
oluyor bu bunların sayısı maç içinde arttıkça çok etkili bir kanat oyuncusuna sahip olacağız

Çevrimiçi Necmi

şu anda kadromuz avrupa ligini almak için bile yeterli değil aslında
şl hayali kurmak sadece hayal olarak kalır önümüzde 5 sene var daha bu şekilde doğru
bir yapılanmayla üstüne koyarak ancak şl de saygı duyulan bir takıma dönüşebiliriz.
ülkede şampiyon olmak şart başka yolu yok bunun şampiyon ol madi kazanca ulaş şl ye git sürekli tecrübe
kazan ve üstüne koyarak yürü adım adım. rakiplerin onlarca yıldır bunu yapıyor ve nirvanaya ulaşmışlar
senin onların karşısında rakip olman her şeyden önce ayıptır. her şeyin bir zamanı var.

Etiketler: