Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşim var artık belki olabilir bakıcaz CV vermeye gidiyorum Bi işe girelim artık bu yaşımıza kadar yat yat yat nereye kadar hemi
itiraf ediyorum babelden bu kadar katkı beklemiyordum, maaşını bir tarafa bırakırsak epey iyi katkı verdi, Karijmadan çok daha efektif.
Sakin kalmayı ne zaman öğrenecez çok merak ediyorum.Hoca dahil oyuncular çok çabuk sinirlenip gerçek oyunumuzu bozuyoruz.35 dakika talisca çok uzun ve direk oynamaya çalıştı baskı yapamadık.bunlara q7 ve adrianonun top kayıpları da eklenince istediğimizi yapmakta zorlandık.Ne zaman fabri sakatlanma mevzusu oldu oyun soğudu ondan sonra gene vites attırdık.Vitesi de bizim oyunumuz olan pasla yaptık.Bu takım savunmayı pasla , hücumu pasla , oyunu soğutmayı pasla, tempo katmayı pasla yapmak zorunda. bunu yaptığımız zaman karışımızda kimse kalamaz .
inanıyorum abi çok inanıyorum o kupa buraya gelecek allahın izniyle Çocuklar inanın, inanın çocuklarGüzel günler göreceğiz güneşli günlerUEFA'da finali biz oynayacağızStockholm'u siyah-beyaz boyayacağız
Elinde maç istatistiği olan varsa paylaşsın lütfen
Bak hatırlattın yine 9 gün kaldı
Dün takım olarak iyiydik. Bende en olumlu izi ise Talisca bıraktı. Açıkçası orta sahayı 2'li bıraktığı için zorluk derecesi yüksek anlarda Talisca'lı orta sahayı pek tutmuyordum ama dün geldiğinden beri en iyi maçlarından birini oynadı. Bunu attığı gol ve hücum bölgesindeki bir iki aksiyonu için söylemiyorum. Daha doğru paslar attı. Oyun görüşünün mesafe katettiğini gösterdi. Daha doğru pozisyon aldı. Gerektiğinde pas arası yaptı. İkili mücadelelerde de daha aktif göründü. İlk kez orta saha oyuncusuna benzer bir performans gördüm. Zaten Rivaldovari sol ayağı gibi ekstralarını da ekleyince oldukça özel bir görüntü çizdi. Milli maç arasında bolca taktik ve pozisyon çalıştığını hissettim. Hocayla da ilişkisi iyi. Eksiklerini gidermeye yöneldiğini görmek oldukça sevindiriyor keza çok büyük potansiyeli var.
çok yetenekli olduğunu herkes biliyordu fakat vurdumduymaz bir karakter olarak bu kadar kısa surede takımı sahiplenmesi ve oyun iştahı beni şaşırtıyor. Quaresma hakkında çok şey yazdım artık o konuya girmek istemiyorum. Kıyas kabul etmez
Karizma 1 mac oynamasın o zaman degerini anlıyoruz.Ronaldo bile Karizma olmayınca gol atamıyorum diyor.saygılar
eee deplasman tribünün de atıyorum 50 kişi var , 2150 bileti biz aldık , 2150 Beşiktaşlı ve 50 deplasman seyircisi bi arada mı oturacak , deplasman tribünü denen ayrı bir yer farkindasiniz di mi , en mantiklisi deplasman tribünü biletlerini misafir takım satın alır parasını bize öder isterse kimse gelmesin farketmez , ya da adam ben 50 kişi için bu kadar bileti almam hepsi sizin der hepsini biz satarız
Deplasman tribününde 2.150 Beşiktaşlı ve 50 kişi de rakip takım taraftarı bulunması niye olmasın ki? Hepimiz kardeşiz. Medeni insanlar olarak bir arada oturup maçları birlikte seyredebiliriz. Deplasman tribününün tüm biletlerini rakip takımın satın almasını istemek ve beklemek doğru olmaz. Bu bilhassa Anadolu takımları için külfet olur.
Quaresma'sız Beşiktaş asitsiz kola gibidir Saygılar.