Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173890 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Başakşehir'in Akhisar Gençler ve Adana maçından 3 puan alabileceğini düşünüyordum ilkinden bile alamadılar.

Kalan 8 maçtan maksimum 2sini 3'er puan ile bitirecekler gerisi 1 veya 0.

70 barajını göremezler. O kadar iddialayım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Yarından itibaren Vodafone Arena avantajı sahaya yansımalı. Başakşehir 8 de 8 yapamayacağına göre kalan 9 maçta 7 galibiyet hatta 6 galibiyet bile işimizi görür.

Beşiktaş şampiyon olurken 2.ciliğinde tesadüf şans vb. şekilde Galatasaraya gitmesini istemiyorum. O nedenle biz bütün maçlarımızı kazanalım Başakşehirde onu 2. yapacak bütün maçları kazansın Galatasaray maçı dahil! Fenerbahçe ve Galatasarayda 5. lik kupasına yarışsınlar.Trabzonspor ve Antalyaspor bunların 2 sini de geçer.

Türkiye Süper Ligi'nde kalan maçlara baktığımızda Beşiktaş olarak bizim 5 iç saha maçımızın, Başakşehir'in ise 4 iç saha maçının kaldığını görüyoruz. Vodafone Arena'da oynayacağımız 5 iç saha maçımızın 5'ini de taraftarlarımızın yoğun desteğiyle kazanmak için elimizden geleni yapmalıyız. Ligde kalan 5 iç saha maçımızın 5'ini de kazanırsak şampiyonluk yolunda büyük mesafe kat etmiş oluruz.

Şampiyonluk formülümüz belli: Şeref Bey Stadyumu'nda oynayacağın 5 iç saha maçının 5'ini de kazan ve deplasmanda oynayacağın 4 deplasman maçının hiçbirinde yenilmeyip ne kadar puan toplayabiliyorsan topla ve şampiyon ol! :ok:
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 17:02:18 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Galatasaray maçına çıkarken milli ara sonrasında 2 kez Akhisar'la oynamış olacaklar, bugün oynadılar 3 gün sonra bir daha. Ama bir farkla bugün oynamayan Emre 4'ündeki maçta ve sıkıntı olmazsa GS maçınsa oynayacak. Emre Başakşehir için önemli bir oyuncu saha içinde bir teknik direktör olarak koşmasa topa müdahale etmese bile etkisi fark edilebilen birisi onu oyundan düşürüp kenara göndermek Başakşehirin kilidini açar.

Başakşehir'in Galatasaray'a karşı en büyük kozu eğer Başakşehir -Galatasaray maçında oynarsa elbetteki Emre Belözoğlu olacak. Fakat buna rağmen Galatasaray, Başakşehir'den puan ya da puanlar alabilir. Çünkü Galatasaray, Başakşehir'den hem daha kaliteli bir takım hem de Galatasaray'ın sezon sonunda ligi 2. sırada tamamlayabilme ihtimali ve az da olsa şampiyon olabilme ihtimali var. Bu yüzden Galatasaray, Başakşehir deplasmanından puan ya da puanlar çıkartabilmek için elinden geleni yapacaktır diye tahmin ediyorum.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 17:35:02 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Kuntz

Başakşehir çok kötü biz ondan şampiyon oluyoruz olabilir mi? Yoksa ligdeki diğer 17 takım çok kötü bundan dolayı mı şampiyonuz?  :evillol:

Çevrimdışı kyiv

Bir de unutmadan kalan 9 maç 27 puan = 9 milyon tl = 2,5 milyon dolar  azımsanmayacak bir gelir. Es geçmeyelim! Gelecek şampiyonluk gelirleri hariç.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cagdas44

...

Photoshopu hazırlayan arkadaşı tebrikler güzel çalışma isim seçimi gerçekçi bir duruş sağlamış

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl1903

Caner Erkin adına çıkarılan tshirt.

Caner Erkin adına çıkarılan tshirt.

çıkarmadığımız kim kaldı başka :D

Çevrimdışı Anıl1903

çıkarmadığımız kim kaldı başka :D
Mesela Gökhan Gönül,Tolgay,Necip bunlar hatırladıklarım birkaç isim daha var :)

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı abdusta

Bu arada sizede duyum gelmiştir.

Talimatlı yorumcular
Sezon sonunda Şenol Hocayı Milli takıma,
 Abdullah Avcı hocayıda Beşiktaşın başına tayin etmeye başladılar.

Saygılar

Mesela Gökhan Gönül,Tolgay,Necip bunlar hatırladıklarım birkaç isim daha var :)

gökhan gönül'ü çıkartmamız gerekiyor bence en çok hakedenlerin başında geliyor :)

Çevrimdışı Anıl1903

gökhan gönül'ü çıkartmamız gerekiyor bence en çok hakedenlerin başında geliyor :)
Aynen,yakında onunki de çıkacaktır.

Çevrimdışı cagdas44

“Beşiktaş’ın Çocuğu Necip Uysal” Kitabı Beşiktaş Dergisi ile Hediye

Beşiktaş Dergisi, futbolcu portre kitaplarına devam ediyor. Nisan sayısında Necip Uysal’ın yaşamını anlatan kitap, taraftarlarımıza hediye ediliyor.

Bugüne kadar Beşiktaş Dergisi’nde sekiz Beşiktaşlı futbolcunun yaşamını anlatan kitap yayınlandı. Beşiktaş Futbolcu Portreleri kitap dizisinde bu defa Necip Uysal’ın sıradışı yaşamına ışık tutuluyor.

Necip Uysal başta olmak üzere ailesi, eski hocaları, sevenleri ve Beşiktaşlı futbolculardan BJK Nevzat Demir Tesisleri emekçilerine tüm çalışma arkadaşları ile yapılan özel röportajlar kaynak alınarak hazırlananan bu kitap, futbolcunun Beşiktaş Altyapısı’na adım attığı on üç yıl önceki çocukluk zamanlarından bugününe tüm futbol yaşamını gözler önüne seriyor:

“PAF takıma geldiğimde Fikret Demirer ile çalıştım. Benden büyük yaş grubu olmasına rağmen beni oynattı, bana güvendi. Beşiktaş’ın altyapısında ben çok şey kazandım. Bütün hocalarımın hepsinin benim üzerinde emeği var. Onlar sayesinde karakterim, kişiliğim oluştu ve buralara geldim. PAF takımdayken beni görüp, A takıma çağıran kişi ise Ertuğrul Sağlam’dır. O sezon A takımın kampına gittim. Mustafa Denizli ile oynamaya başladım, Schuster zamanında ise daha sık forma şansı buldum. Tayfur Havutçu da, hem antrenör hem de insan ve abi olarak benim için çok önemli bir isim. Onun dediklerini her zaman uyguladım. Slaven Bilic de beni çok sevdi ve şimdi de Türk futbolunun en büyük isimlerinden Şenol Güneş hocamın öğrencisi olmaktan dolayı gururluyum.”

Abonelik: 0850 399 1903 - www.kartalyuvasi.com.tr
Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde

Çevrimiçi Necmi

GG nin ayağındaki dövmenin tshortü çıkmışdı zaten tanıtımınıda o yapmıştı :D

GG nin ayağındaki dövmenin tshortü çıkmışdı zaten tanıtımınıda o yapmıştı :D

yetmez abi :)

FABRİCİO RAMİREZ :
File bekçiliği yapmam, oyunu daha ileriden okurum. Yalnızlığı reddeder ve stoperlerimizle bir olurum. Kaderime razı olmam ,
en iyi savunma saldırıdır! deyip
kaderime baş kaldırmayı tercih ederim. Beşiktaş’ın askeriyim.

Çevrimdışı tardu

bugün çıkan;başkanın bir dünya yıldızı getirmek istiyorum medya yüzü olarak diye sunulan haber hiç bizim başkanın üslubuna ve tarzına benzemiyor ama haber doğruysa umarım torres felan değildir.

bugün çıkan;başkanın bir dünya yıldızı getirmek istiyorum medya yüzü olarak diye sunulan haber hiç bizim başkanın üslubuna ve tarzına benzemiyor ama haber doğruysa umarım torres felan değildir.

bizim başkanın diceği şeyler değil onlar her haber'e inanmayınız :)

Etiketler: