Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173449 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Şimdi TRT Spor'da Gökhan Töre'nin Trabzon ile anıldığını söyledi Trabzonspor muhabiri, Beşiktaş'ın kadroda düşünmemesi durumunda Olcay etkisi ile Trabzon'a gidebileceğini söylediler
Beşiktaş formasını giyerken görmek istemediğim futbolcuların içinde birinci sırada kendisi. son bilic dönemindeki adete şampiyonluğu satışı,milli takımdaki silah olayı, egosu ve egosunu gölgede bırakan yakalalığı vs vs..

Çevrimdışı Berat

Beşiktaş formasını giyerken görmek istemediğim futbolcuların içinde birinci sırada kendisi. son bilic dönemindeki adete şampiyonluğu satışı,milli takımdaki silah olayı, egosu ve egosunu gölgede bırakan yakalalığı vs vs..

Üçe beşe bakmadan bence de, yukarıdakiler ile tamamen ayrı fikirdeyim.

Çevrimdışı underworld

Şimdi TRT Spor'da Gökhan Töre'nin Trabzon ile anıldığını söyledi Trabzonspor muhabiri, Beşiktaş'ın kadroda düşünmemesi durumunda Olcay etkisi ile Trabzon'a gidebileceğini söylediler
Sat sat sat dönemi ( via F.Orman)

Çevrimdışı tardu

Üçe beşe bakmadan bence de, yukarıdakiler ile tamamen ayrı fikirdeyim.

açıkçası bende aynı fikirdeyim fakat olabilecek en iyi bonservis bedeline gönderilecekse gitmesi taraftarıyım.onun haricinde trabzona gönderilmesine karşıyım bizim kadromuzda en kaybolan oyuncu olcayın bile orada neler yaptığını görüyoruz,yarattığı farkı öteyandan töre olcaygibi düz oyuncu değil trabzon takımı ile uyuşursa olcayın 10 katı daha fazla katkı verir.ben seneye şampiyonluk yarışında trabzonun çok ciddi bir şekilde rakibimiz olacağını düşünüyorum kendi elimizle adamları besleme taraftarı değilim 10m euro dan aşağıya transfer teklifini bırakın trabzon'un telefonlarına bile bakılmasına karşıyım.satılacaksa da ülke dışında bir takıma satılsın

olcay konusunda şenol hoca gitmesinde maddi koşullar var demişti sanırım,ben bundan para için gittiğini anlarım madem para ön koşul neden bu adam ucuza giderken,biz daha az kazanırken;oyuncu daha çok kazanacak diye centilmenlik gösterelim?tamam olcay konusunda belki karlı çıktık takım içi dengeler belki + maaş ödeme yükünden kurtuldu kulüp ama töre de iş değişir iyi alıştı bunlarda 50 yılımız 50 yılımız diye gezmelere bunların üslubu beni çok rahatsız ederken 50.yılımız olduğu için seneye şampiyon biz olacağız lafı beni acaip derecede kıllandırıyor bu lafın arkasında özgüvenden fazlası var sanki bir yerden söz almışlar,garanti almış gibiler  :money:

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı underworld

6-7 çok iyidir.
Premier Lig takımı bile 7 verip almaya çekiniyorsa çokta fazla şey etmemek gerekir.
Sonuçta bu töre , üç maç iyi oynar sonra vukuatlara karışır en sonda uzun bir süre sakatlanir ve bu döngü böyle devam eder.

Çevrimdışı cagdas44

6-7 çok iyidir.
Premier Lig takımı bile 7 verip almaya çekiniyorsa çokta fazla şey etmemek gerekir.
Sonuçta bu töre , üç maç iyi oynar sonra vukuatlara karışır en sonda uzun bir süre sakatlanir ve bu döngü böyle devam eder.

Bugün olcay bile elinde yarı otomatik av tüfeğiyle video attı instagrama ki söz konusu adam Töre dolayısıyla orada 1 faydası 3 zararı olur çocukluğunda zarar gören psikolojisini isterse en iyi tedavi edeceği yere gidecek ama istemek onun elinde. Trabzon'un sosyal ortamında da bunu isteyip zaman ayıracağını sanmıyorum

Çevrimiçi Necmi

Son 3 günde Passolig üyeliğinde artış gösteren
Beşiktaş taraftar sayısı farkı GS ya göre 22000 kişiden
19850 kişiye gerilerken
FB ye göre 46950 den -43900 kişi sayısına gerilemiştir

bu durumda son güncel rakamlar
FB   515.818
GS   491.743
BJK 471.895

rakamların BJK lehine artmasının sebebi kombine satışları olabilir.
olası değişiklikleri günlük takip etmekteyim

Saygılar

kombine satışları nasıl olsun zaten passosu olanlar alıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

3-3,5 €'a gider maksimum

3 milyon pound'a kiraladıgımız adımı 3 milyon € satmak :)

Çevrimdışı cagdas44

Oynayıp değerinin üstüne bir artı koydu mu oralarda? Ki giderken neredeyse parayı cebinden vermediği kalmıştı.

Çevrimdışı nusretaslanturk

bazen yapmak gerekir be, ne yazık ki

Çevrimdışı abdusta

Gokhanın Besiktasdan baska yerde oynamak istedigini sanmam.Karizmanın oldugu yerde yedek kalacaktır
Ama Bilici takip etmek gerek.
Bir yerde Fb nin ilgilendigini okudum
Bu durumda olası fb td lugunde Gokhan Toreyi yanına alabilir

Saygılar

Çevrimdışı abdusta

kombine satışları nasıl olsun zaten passosu olanlar alıyor.

3 gunde bu kadar sayısal artısı dikkat cekici bir izahatı olmalı

Saygılar

Oynayıp değerinin üstüne bir artı koydu mu oralarda? Ki giderken neredeyse parayı cebinden vermediği kalmıştı.

adamın alıcısı var :)

Atl madrid alıcaktı olmadı yine kiralarız 2.5'a filan :)

Çevrimdışı cagdas44

adamın alıcısı var :)

Atl madrid alıcaktı olmadı yine kiralarız 2.5'a filan :)

Bizim formamızı giymesinde nerede oynayıp kendini gösterirse göstersin, inşAllah oralarda başarılı olur ama WH performansı ortada tekrar kiralanması zor görünüyor bence yurtdışına

Çevrimdışı arda

şöyle 5 milyon falan üye olsa kolu kıpırdatmadan iyi para toplarız.

Parasından çok, aslında üye sayısı güzel, sponsorumuz sonuçta, yani niteliğin niceliği önem kazanıyor bu hususta (ilk başta saçma gibi duyulsa da) 1M üye, taraftar klübü gibi bişey bu, kazan-kazan! Sponsorun bize desteği ve bizim taraftarın bunu karşılıksız bırakmaması güzel bir olay. İçverde dışarda takımını yanlız bırakmayan taraftarlar gibi.. Birde bu rakamda son 3 ay yok, yeni yeni reklamlar dönmeye başladı 5TL üye ol arkadaşını da getir 3GB al felan bunlar güzel haraketler. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Bizim formamızı giymesinde nerede oynayıp kendini gösterirse göstersin, inşAllah oralarda başarılı olur ama WH performansı ortada tekrar kiralanması zor görünüyor bence yurtdışına

Bende onu diyorum zaten :)

Fakat sizin biçtiğiniz fiyatlar çok az :)

Bizdede hiç oynamadı nerdeyse 3 milyon € kiraladık :)

10-12 milyon € satarızz yada yine 2.5 milyon € kiralarız :)

Çevrimiçi Necmi

bir west ham daha bulamayız bir tarafınızdan uydurmayın şu isteyeni var şu kadar eder
lafları az gerçekci olun şu anda 3 bile etmez west ham macerası artık değerini sıfıra indirdi.
Atleticonun istediği falan yok istese saniyesinde satarlardı. Törede koşa koşa giderdi.
seneye Beşiktaş kadrosunda olmasında isterlerse bedava versinler zerre umrumda değil.
sözleşmesinin bitmesine altı ay kala bir renkliye gider boşuna kapak yaparlar elden hemen çıkartmak gerekiyor
bu adamda gider emin olun.

bir west ham daha bulamayız bir tarafınızdan uydurmayın şu isteyeni var şu kadar eder
lafları az gerçekci olun şu anda 3 bile etmez west ham macerası artık değerini sıfıra indirdi.
Atleticonun istediği falan yok istese saniyesinde satarlardı. Törede koşa koşa giderdi.
seneye Beşiktaş kadrosunda olmasında isterlerse bedava versinler zerre umrumda değil.
sözleşmesinin bitmesine altı ay kala bir renkliye gider boşuna kapak yaparlar elden hemen çıkartmak gerekiyor
bu adamda gider emin olun.

bende gitsin istiyorum işte ama 3-5 birşey kazanalım :)

Çevrimiçi Necmi

şu sözlerinde ciddimisin kiraladıysak biliç sayesinde oldu yoksa mümkünatı yoktu
ve işin kötüsü hocası kiralayıp sonra işe yaramaz diye gönderdikten sonra onun işi bitmişdir.
Biliç resmen Töreyi ıskartaya çıkardı bu haraketiyle ya satacaktık yada kiralamayacaktık.
Ama töre bizi mecbur bıraktı. Neyse en azından zararımızı çıkartmış olduk. Nereye giderse gitsin
kaça giderse gitsin bedava bile gitse kardır. vereceği performansdan ayrı söylüyorum.
onun herhangi bir Beşiktaş formasının içinde yeri yok. isterse messi performansı versin.
çok önce tribündeki taraftarla bağını kopartmıştı zaten sadece şampiyonluk yolunda takımı kırmamak için
taraftar ona hoşgörülü oldu ama bu sefer hiç hoşgörülü olacağını zannetmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

fener eski fener olsa 7-8 gibi bir rakama kaktırırdık :D
onu alabilecek miğdeye sahip olanlarda zorda :bandit:

Çevrimdışı taner37

Gökhan Töre form da olursa ligin en iyi kanadı olur.
Giderse İspanyaya gitsin orda gelişir benim gönlüm kalmasından yana..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Gökhan Töre'nin satılmayacağından emin olabilirsiniz. Fikret Orman potansiyeli olan ancak değeri düşmüş bir futbolcuyu satmaz. En az 1 sene oynatır öyle satar. Bunu birlikte göreceğiz zaten.

Çevrimdışı underworld

Gökhan Töre'nin satılmayacağından emin olabilirsiniz. Fikret Orman potansiyeli olan ancak değeri düşmüş bir futbolcuyu satmaz. En az 1 sene oynatır öyle satar. Bunu birlikte göreceğiz zaten.
Töre'yi satmak için önce geçmişine format atmak gerekir.
Böyle bir şeyde mümkün olmadığı için satılması çok zor olur.
Ts alırsa yanina Erdal bey fındık fıstık mix yapsın göndersin, öyle kuru kuru gitmesin.

Westham işi töre'nin avrupa defterini kapadı.
Bu saatten sonra A.bulut - J.mendes A.Ş bile çaresiz kalır.
( Westham taraftarina beste yaptırtarak çıtayı evereste çıkardı zaten)
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 05:06:17 underworld ]

Gökhan Töre form da olursa ligin en iyi kanadı olur.
Giderse İspanyaya gitsin orda gelişir benim gönlüm kalmasından yana..

İsteyen yok töre'yi bilic zamanında son haftalarda şampiyonluğu sattı bilerek oynamadı canı isteyince oynuyor canı istemeyince oynamıyor.

Başka birisinin ağzına silah sokmalar futbolcu olmasına rağmen ısrarla siyasetin içinde olması.

Westham'a gider gitmez bir iki açıklaması olmuştu bilic ile ilgili şenol hocayı kötülemişti ayrıca biz Beşiktaş taraftarınıda giydirmişti.

Futbolcudan başka herşeye benziyor kısacası bize uzak Allah'a yakın olsun.

Etiketler: