bi kıyaslama yapmışlar twitter'da Mrmic,Cordoba ve Fabri arasında, canlı izleyenlerin yorumlarına göre mrmic baya önde çıkmış..biz izleyemedik @Necmi abi, biraz mrmic'ten bahseder misiniz? neydi onu öne çıkaran?
İsme özel sorulmuş ama Mrmic'i ayrı severim o yüzden bir kaç şey yazayım

Transferini kendiside bir kaleci olan Rasim Hoca istemişti. Bu yönden Fabri, Şenol Hoca birlikteliğine benziyor biraz. Mrmic'in bendeki en özel anlarından biri Valencia eşleşmemizdir. Deplasmandaki maçta ki, o zaman Valencia'da Valencia'ydı hani

takım çok iyi maç çıkarmıştı. O maçta aklımda kalan iki net kare var, Amokachi'nin 6 pastan kaçırdığı gol ki o gol girse büyük ihtimal turu geçerdik, bir de Mrmic'in resmen havada fotoğraf çektirdiği kurtarışı. Sonra kedi gibi kaleci demeye başlamıştı millet. Bende hep düzeltirdim panter o, kedinin bizde ne işi var diye.
Çok iyi refleksleri vardı ve bence onun en önemli yanı kaleci aklıydı. Örneğin ceza alanına bir topçu girmiş, karşı karşıya gelmek üzereler, açıyı kapatır çizgiye doğru iterdi, öyle bir gelirdi herkes penaltı olacak diye korkardı ama otokontrolü mükemmeldi, bu tarz pozisyonlarda yattığında bile topu alamamışsa kollarını asla kaldırmazdı bu yüzden de penaltı olmazdı. Ha bir iki hakem olmayan penaltı verdi ama onları saymıyoruz, alıştığımız şeyler malum

Çok soğukkanlıydı ve inanılmaz güven verirdi.
Cordoba ve Fabri sevimli sıcak kanlı elemanlar. Bu da sempatik geliyor herkese. Ben her ikisini de seviyorum açıkçası. Ama Mrmic'in yeri ayrı sempatik bir tipi yoktu. Buz gibiydi genelde yüzü. Ama hep maçın içindeydi ve yaptığı kurtarışlar hep normal bir şeymiş gibi hava yaratıyordu. Kendimi her zaman Amokachi ve Mrmic'i canlı izlediğim için şanslı sayarım. Keşke daha fazla oynayabilselerdi bizim takımda. Benim çıplak gözle Beşiktaş kalesinde izlediğim en iyi kaleciydi diyebilirim.