Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156755 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

L'Equipe'in iddiasına göre Lyon deplasmanında yaklaşık 15 bin Beşiktaş taraftarı olacak.

Beşiktaş adama kendi evinde deplasmani yaşatır !! :busted_cop:

daha farkına varmasalar stadı bile kapatabilirdik komple :D

30-40 bin kişi filan :D

Çevrimiçi Necmi

Bize ne abi renklilerden onlar istedikleri söylesinler.
Sen sahada güçlüysen heryerde güçlü olursun.
O yüzden onlara çok takılma.  (Kurt muhabbeti via Fikret Orman)
Onlar adam olsalardi 2 sene şampiyon oldukları aysal döneminde yaptıkları bol zamlı sözleşmelere bakarlar tepki verirlerdi.
Ama onlarda bu takim şampiyon , o zaman zam tabiki alacak zihniyeti ile gittiler şimdi sonuç ortada.

Maaş hesabina baktın ve benim dediğimin doğru olduğunu gördün.
Şimdi yan yolllara sapiyorsun.
Madem maksadın o degilse gs şöyle dedi sen niye böyle diyorsun;Olcay ,bobo , holosko yu da koysaydin , kadronun 14 olmadığıni biliyorum falan gibi şeyler yapma lütfen.
Bunların hepsini eminim sen benden daha iyi biliyorsun ama bunları ben söyledim diye bana karşı otekilestirici yüzünü gösteriyorsun.

Maaş konuda da bu işten kim sorumluysa dikkatli olunsun diyorum kalkipta Yönetim gitsin﹗ etsin demiyorum.

Zamanında aci tecrübelerimiz oldu.
Onlardan ders çıkartıysak bundan sonra harcamalara çok dikkat edecez.

Dikkatimi cekti ben bir konudan bahsederken cevaplarında hep daldan dala antlıyorsun necbi abi .
cevaplarinda o konu üzerinde kal lütfen.
koyu ile işaretlediğim kısıma inanıyorsan inanma yok öyle birşey
sen sahada hakemide yeneceksin safsatasınada inanma bu niyetle çıkan hakemi yenemezsin
en basiti 2004 şampiyonluğunun nasıl gittiğine bak
daldan dala atlamıyorum senin yanlışlarını söylüyorum biriktirip toplu söylüyorum
yoksa elbette maaş dengesini iyi yönetmek zorundalar ama senin üslupta sıkıntı var
önünde kötü renkli örneği var diye bizde aynısını yapıyoruz durumu neden olsun
onlar bunu yaparkende yanlış olduğunu biliyorlardı ama öylede korunuyorlardıki
sürekli bize bir şey olmaz dediler. Biz korunmadığımız için hep kendi gücümüze göre adım attık.
kendi yağımızla kavrulduk bu bizim geleneğimize işledi yanlış yapan YD de birilerine
güvenip yapmadı bunu o nedenle ikide bir bizi renklilere benzetip durma benzer bir yanımız yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Cenk Tosun her kulvarda atıyor 🔥"

📌 Şampiyonlar Ligi: 1 ⚽
📌 Avrupa Ligi: 3 ⚽
📌 Süper Lig: 16 ⚽
📌 Dünya Kupası Elemeleri: 2 ⚽
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

önümüzdeki sene toplam gelirimiz 200 m dolarlara ulaşabilir mi ?

Maçlar oynandıkça skorları yanına yazıcam :)

Çevrimdışı Ensar

L'Equipe'in iddiasına göre Lyon deplasmanında yaklaşık 15 bin Beşiktaş taraftarı olacak.

Beşiktaş adama kendi evinde deplasmani yaşatır !! :busted_cop:
efsane olur :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

önümüzdeki sene toplam gelirimiz 200 m dolarlara ulaşabilir mi ?
Bence bu sene ulaşır
hesapla bütün gelirleri locaların 1/3 ünü koy sponsorluklar şl gelirleri şampiyonluk gelirleri naklen yayın
bilet satışları kartal yuvaları vs vs ben geçen bir hesap yapmıştım bilinenler 650 civarı oluyordu birde
bilinmeyen gelirler var diğer branşlardan gelen sponsorluk vs sportoto ve iddaa gelirleri farklı sponsorluklar
isim hakları onlardan gelenle bu rakamı geçebilir. ciddi bir çok şey aşıldı artık şu anda her konuda bir numarayız
ve çıta sürekli yükseliyor. tabi futbolcu satışlarındanda elde edilen gelirleri koymak lazım ben onları koymadım
yeni aklıma geldi gideri koyuyorsan geliride koyacaksın birde adidasın anlaşma gelirini koyuyorum ama forma satışlarında
bizim anlaşmada satışa göre yükselen primde olması lazım onu bilemiyorum ne kadar olduğunu

Çevrimiçi Necmi

ama bir şeyide unutmamak lazım gelir iyi ama giderde çok fazla ve bunların kısılması şart
ne kadar gideri kısarsan o kadar borçları çabuk bitirme avantajı yakalanır bu musluğu hep akıtmak
kolay değil şimdi rüzgarla gelen bazı gelirlerde zamanla düşüş yaşanacaktır

Çevrimdışı Ensar

stadda böyle şeylerin olması felan harika , resmen dünya kulübü olma yolunda emin adımlarla devam ediyoruz bu sene uefa kupasını almalıyız :D

Astra'nın hocası Sumudica: "5 yıldızlı otelde kaldık ve 4 minibüs ile karşılandık. Beşiktaş bizi bir Şampiyonlar Ligi takımı gibi ağırladı."

Çevrimiçi 38life

Aboubakar'ın Hapoel'e attığı gol. Çok güzel bi açıdan çekilmiş.

http://twitter.com/muharrem_acar/status/845970265599291392

Kendi yazdığı ''My Liverpool Story'' kitabında Steven Gerrard: ''Futbolun kitabı yazılsa Beşiktaş taraftarının en başta yer alacağından eminim. Tek kelimeyle inanılmazlar."

Çevrimiçi Necmi

Maçlar oynandıkça skorları yanına yazıcam :)

maç maç zorluk derecesine baktığımızda başak daha zor görünüyor sanki
evlerindeki maçların zorluk derecesi yüksek yani her evindeki maça 3 puan yazamaz
bu bizim için avantaj

Kocaeli Birlikspor'dan Beşiktaş açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, Kocaeli Birlikspor’un hisselerinin bir bölümünü satın almak için görüşmelerini sürdürüyor.

Konu ile ilgili ulaştığımız Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Erhan Yılmaz, HABER1903’e açıklamalarda bulundu.

İşte Yılmaz’ın HABER1903’e yaptığı açıklamalar:

“Beşiktaş Kulübü ile görüştüğümüz doğrudur. Şartlar yerine gelirse gerçekleşir. Görüşmeler olumluya yakın. Zaten sezon başından beri istiyorlardı. Bir kısım hisseleri Beşiktaş Kulübü’ne devredip ortaklık yapabiliriz. Projeyi tam olarak netleştiremedik. Projenin amacını, hedefini konuşmamız gerekiyor. Başkan Fikret Orman ve Metin Albayrak ile görüştüm. Ama bu işin öncülüğünü Metin Albayrak yapıyor” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence bu sene ulaşır
hesapla bütün gelirleri locaların 1/3 ünü koy sponsorluklar şl gelirleri şampiyonluk gelirleri naklen yayın
bilet satışları kartal yuvaları vs vs ben geçen bir hesap yapmıştım bilinenler 650 civarı oluyordu birde
bilinmeyen gelirler var diğer branşlardan gelen sponsorluk vs sportoto ve iddaa gelirleri farklı sponsorluklar
isim hakları onlardan gelenle bu rakamı geçebilir. ciddi bir çok şey aşıldı artık şu anda her konuda bir numarayız
ve çıta sürekli yükseliyor. tabi futbolcu satışlarındanda elde edilen gelirleri koymak lazım ben onları koymadım
yeni aklıma geldi gideri koyuyorsan geliride koyacaksın birde adidasın anlaşma gelirini koyuyorum ama forma satışlarında
bizim anlaşmada satışa göre yükselen primde olması lazım onu bilemiyorum ne kadar olduğunu
Necmi abi senin hesaplamalarına göre 180 m dolar ve fazlası da var gibi görünüyor, borç her sene 20 30 m dolar azalmalı, bir de üst üste Şampiyonluklar gelirse bunun akabinde Şl ile ekonomik olarak epey rahatlarız. Ayrıca 3 yıldızlı formalarımız 500 binin üzerini görecektir.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi senin hesaplamalarına göre 180 m dolar ve fazlası da var gibi görünüyor, borç her sene 20 30 m dolar azalmalı, bir de üst üste Şampiyonluklar gelirse bunun akabinde Şl ile ekonomik olarak epey rahatlarız. Ayrıca 3 yıldızlı formalarımız 500 binin üzerini görecektir.
dereyi görmeden paçayı sıvamayalım önce 3 yıldızı takalım sonra hesabını yapalım doğmamış bebeğe don biçilmez. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

3 yıldızı takmak ligi domine etmek falan bunların hepsi hikaye sadece tatmin duygusu
bizim bu gelirleri sürekli yukarda tutabilmemiz için sürekli başarılı bir çizgide gitmemiz gerekiyor
bunun için şampiyonluk önemli çünkü bu gelirlerin yarısı direk şampiyonlukla geliyor
diğer yarının bir kısmıda dolaylı olarak başarıyla geliyor.
önümüzdeki 5 yıl hata yapma lüksümüz yok borçları azalttıkça ödenebilirliği artacak.
önümüzde fırsat altın tepside duruyor. uzanıp alacağız sadece.
fener toparlanamaz önümüzdeki 5 yıl gs dün kafasına sıktı yoksa biraz daha iyi olurdu fenere göre
ama göle tersden daldılar. onlar için iyi günler beklemiyor. Biz önümüzdeki 5 yıl ts ile çekişeceğiz gibi görünüyor
onlar kolay toparlanırlar. Doğru işlerde yapıyorlar.

Bunu biliyor muydunuz ?
Beşiktaş'da Quaresma, Atiba ve Fabri toplamda 3.75 milyon euro maaş alırken; Galatasaray'da sadece Sneijder 4.5 milyon euro maaş almaktadır.

Çevrimdışı underworld

Bunu biliyor muydunuz ?
Beşiktaş'da Quaresma, Atiba ve Fabri toplamda 3.75 milyon euro maaş alırken; Galatasaray'da sadece Sneijder 4.5 milyon euro maaş almaktadır.
Tolga cigerci 2 milyon kazanıyor komedi gibi

hayret rakip takımıda kötüleyebiliyormuşsun :)

Çevrimdışı Ensar

bence yanlışlıkla oldu :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2017, 15:51:01
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Tolga hakkediyor ama adam Atiba'dan daha iyi kesinlikle  :zuhaha: :muhaha:

Çevrimdışı underworld

Ben kimseyi kötülemiyorum sadece gerçekleri söylüyorum.
Bu gerçekler herkesin hoşuna gitmiyor olsada.

Çevrimdışı Ensar

Etiketler: