Bize ne abi renklilerden onlar istedikleri söylesinler.
Sen sahada güçlüysen heryerde güçlü olursun.
O yüzden onlara çok takılma. (Kurt muhabbeti via Fikret Orman)
Onlar adam olsalardi 2 sene şampiyon oldukları aysal döneminde yaptıkları bol zamlı sözleşmelere bakarlar tepki verirlerdi.
Ama onlarda bu takim şampiyon , o zaman zam tabiki alacak zihniyeti ile gittiler şimdi sonuç ortada.
Maaş hesabina baktın ve benim dediğimin doğru olduğunu gördün.
Şimdi yan yolllara sapiyorsun.
Madem maksadın o degilse gs şöyle dedi sen niye böyle diyorsun;Olcay ,bobo , holosko yu da koysaydin , kadronun 14 olmadığıni biliyorum falan gibi şeyler yapma lütfen.
Bunların hepsini eminim sen benden daha iyi biliyorsun ama bunları ben söyledim diye bana karşı otekilestirici yüzünü gösteriyorsun.
Maaş konuda da bu işten kim sorumluysa dikkatli olunsun diyorum kalkipta Yönetim gitsin﹗ etsin demiyorum.
Zamanında aci tecrübelerimiz oldu.
Onlardan ders çıkartıysak bundan sonra harcamalara çok dikkat edecez.
Dikkatimi cekti ben bir konudan bahsederken cevaplarında hep daldan dala antlıyorsun necbi abi .
cevaplarinda o konu üzerinde kal lütfen.
koyu ile işaretlediğim kısıma inanıyorsan inanma yok öyle birşey
sen sahada hakemide yeneceksin safsatasınada inanma bu niyetle çıkan hakemi yenemezsin
en basiti 2004 şampiyonluğunun nasıl gittiğine bak
daldan dala atlamıyorum senin yanlışlarını söylüyorum biriktirip toplu söylüyorum
yoksa elbette maaş dengesini iyi yönetmek zorundalar ama senin üslupta sıkıntı var
önünde kötü renkli örneği var diye bizde aynısını yapıyoruz durumu neden olsun
onlar bunu yaparkende yanlış olduğunu biliyorlardı ama öylede korunuyorlardıki
sürekli bize bir şey olmaz dediler. Biz korunmadığımız için hep kendi gücümüze göre adım attık.
kendi yağımızla kavrulduk bu bizim geleneğimize işledi yanlış yapan YD de birilerine
güvenip yapmadı bunu o nedenle ikide bir bizi renklilere benzetip durma benzer bir yanımız yok