sen bir oyuncuyu hedef alırsın ama tahribatı takım alır. Bu şekilde
bir şey hoş görülemez. Bütün takımı resmen bitiriyorsun. Her oyuncu ondan sonra risk almaz
idare eder çekinir tarafatr yuhalayacak diye sonra elinde korkak takım kalır biz yıllarca Beşiktaş tribünlerini neden
eleştirdik takım içerde dışardan fazla puan kaybediyordu korkudan oynayamıyordu. Bu kendini bilmez
tipler yüzünden şimdi neden tribünleri beğeniyoruz çünkü tribünde bilinçli bir kitle var bunlara asla
prim vermiyor bunlarda o kitlenin yer almadığı hazırlık maçlarında kupa maçlarında çıkıyorlar ortaya
işte şimdiki tribün taraftarını gene küstürürsen tribün bunlara kalacak. Şu an paralı taraftar diye püskürtülmeye çalışılan
taraftar aslında para kazanmak için harcanan emeğin ne olduğunu bilen insanları teşvik ederek nasıl randıman kazanıp
üretimi arttırabildiğinin bilincinde olan taraftar. evet paralı ama o paranın nasıl kazanıldığınıda biliyor bedava biletle
tribüne gelmiyor. Bence yönetim hazırlık maçlarının bilet fiyatlarınıda yüksek tutmalı ve bilet devrini önlemeli
bunlar gelecekse tribüne gelmesin bence bunlarla oynamaktansa boş tribüne oynamak daha iyi olur
Necmi abi basindan beri senin tribunler konusunda yaptigin tespitleri cok yerinde buluyorum. Bazi Besiktasli kardeslerimiz iyi tribunu saha icine etkisi sifir olan arabesk tezahuratlari soylemekten ibaret zannediyor. Yok eski kutu yokmus, yok eski kapali yokmus, yok eski carsi artik yokmus. Iyi de kardesim donun bakin o ozlem duydugunuz yillarda Besiktas'in ic saha performansi nasilmis, hakemler nasil dogramis. Vodafone Arenayla birlikte tam bir cehennem ortami olustu rakipler ve hakemler icin. Harika bir islik kulturu gelisti.
Carsi bir toplanti yapti Abbasagada, guya tribunler kotuymus. Ondan sonra yine arabesk tezahuratlar basgosterdi ama Allah'tan pek ilgi cekemiyorlar. Beer Sheva macinda mac 1-1 olmus, rakip tehlikeli geliyor, tribunler GS'ye kufurle mesgul. Bu mu ozlem duyduklari eski gunler?
Etkili tribune bos arabesk tezahuratlari susmadan soylemekle olmaz, etkili tribun saha icinden kopmayan, rakibi ve hakemi baski altinda tutan tribundur ve bu yolda ilerliyoruz. Bundan geri donus kabul edilemez.
Bu kufurcu ergenlere gelince, yonetim kameralardan tespit edip def etmeli bu lumpen tipleri.