Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162002 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu son virajda hakem oyunlarına karşı çok dikkatli olmalı ve önlemlerini almalıyız.

twitter.com/Diktatorlig/status/843770490724540416
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2017, 16:38:02 cursedofdragon ]

Çevrimdışı abdusta

Olayı sinüs problemi yapmadan
Basitçe
Uçuk rakamlı bonservis ve yıllık ücretleri arttıran Galatasaraydır
Onun dümen suyunda giden Fenerbahçedir
Beşiktaş ve sonradan Trabzonspor yarış içeresinde kalabilmek için yüksek ücretleri zorlamışlardır

Neticede toplam gelirlerin yüzde 90nına ulaşan bu rakamlar sürdürülemez olmuş ve takımlar UEFA kriterlerine takılmıştır
Maaş ve bonservisler düşmek zorundadır yoksa klubler borç batağı ile yok olma yolundadır

Beklentim önümüzdeki yıllarda rakamlar düşerken hala direnen GS ve FB devlet tarafından kurtarılmayı bekleyen Tarihi 2 takım olacaktır.

Sonuç olarak Piyasa kendi kurallarını ve şartlarını koyarki ona uymayan yok olur gider

Saygılar

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Karabay

Sponsorlarımız ne zamandır bize reklam filmi yapmıyor. Aslında bu aralar ihtiyacımız da yok değil hani.

Çevrimdışı underworld

Sponsorlarımız ne zamandır bize reklam filmi yapmıyor. Aslında bu aralar ihtiyacımız da yok değil hani.
3. Yıldız olayından sonra ben bekliyorum

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Karabay

3. Yıldız olayından sonra ben bekliyorum
o zaman da yapsınlar. Hep yapsınlar. Bak hafta sonu oturduk evde kös kös eski filmler izliyoruz. Mağdurum yani.

Çevrimdışı Librarius

H.s ve a.e. Gibi vatan haini, emek hirsizlari gs camiasindan ihrac edilmemis. Dunun haberi budur. Iste gs camiasi boyle bir camiadir. Bir zumrenin takimidir, populer kultur takimidir. Azcik basari ile genetigi degismis turk insanini cevresinde toplamistir.

Adamlar ust kullanim hakkina sahip olduklari bir mulku devlete verip, beles stada kondular. Hala sosyal medyada devlet onu pahaliya satti, diyecek kadar goZleri kor olmus. Alismislar, daha dun vergi borclari sifirlandi, kemerburgazdan arazi verdiler, florya ve rivayi devlete verdiler, sanki kendi mallariydi.

Olaya bak yahu aklim almiyor. Benim kiracim olacak 1 sene sozlesmesi olacak, cikmasi icin ben ona baska yerde daha buyuk daha luks bir ev yaptiracam. Yahu bu kiraci fetocu gs camiasi kirasini bile odemiyordu. Sozlesmesini fesih edersin, bas git dersin olimpiyat stadina.

Haksiz rekabet var. biz stada yok yerimizden 400milyon harcadik. Devlet bize farkini versin, bu olaylar iyice anlatilmali ve irdelenmelidir. Biz sustukca yakinda fbye de kiyaklar baslar.

Alemin enayisi biz miyiz?
Dovlot bizi bohmiir

Bakin bu vergi meselesinin rekabetimize dogrudan kan dogruyan bir boyutu var. Turkiye'de futbolcular vergi vermez (veya cok cuzzi bir kismini oderler bilemiyorum), onlarin yerine bunu kulupler yapar.

Soyle dusunelim, GS gidip astronomik rakamlarla kaliteli oyuncu aliyor ve bunun yuksek vergisini odemesi gerekiyor devlete. Devlet bunlarin vergisini sildigi icin sadece oyuncunun maasini oduyorlar. Vergisini odeyen Besiktas'in kasasindan ise hem futbolcu maasi hem de vergi parasi cikiyor. Daha iyi oyunculari bizim vergi yukumuz yuzunden ayni paralari odeyerek almis oluyorlar. Bizim kasamizdan da ayni para cikiyor ama icinde vergi oldugu icin belki de 1 tik kalitede adam almis oluyoruz.  Devlete bu hakki kim veriyor?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Ensar

o zaman da yapsınlar. Hep yapsınlar. Bak hafta sonu oturduk evde kös kös eski filmler izliyoruz. Mağdurum yani.
geçen yeni vodafone karakartal reklamı vardı abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forma dediğin..●

Ne farki var bunun gecen seneki cubukludan :alala:

Ben Juve gibi Kalin cubuklu ama Beyaz ağırlıklı bir forma bekliyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Eger ince Cubuklu olacaksa da yine boyle beyaz ağırlıklı bir cubuklu olsun :super:

Çevrimdışı Librarius

o zaman üslubunda sıkıntı var. bunu eleştirmekte bizim hakkımız.
Bende diyorumki olayın bir bütünü var ve bu bütünü yönetenlere haksızlık etmek istemiyorsan bütünü önce bilmen gerekiyor
bilmeden böyle eleştiriler havanda su dövmektir bir şey kazandırmadığı gibi
Babel örneği vermişsin ordan gideyim Babel boşta kalmış bunu istemediği için bir takımla düşük
fiyata altı ay anlaşmış bu onun bir sonraki köntratı o rakama yapacağı anlamı çıkartmaz
şimdi Dembaba bizden para almadan 6 aylık imza attı seneye bir takıma giderse onların sen altı ay
Beşiktaşda bedava oynadın senin değerin 2.5 etmez deme hakkımı var özel durumları genel
şart gibi göstermekte algı oynaması yapmaktır.
Her oyuncunun fiyatı sende göstereceği performansla ve o oyuncu üzerindeki planınla şekillenir
bu planları sen yapmıyorsun yapana saygı göstereceksin ne bu kulübü yönetenlerden daha iyi biliyorsun nede
şenol hocadan daha iyisin.sana söyleyecek değiller abou üzerinde belki çok büyük bir yatırım planları var gizli bir proje yürütüyorlar
bazı oyuncularda bu tip projeler oluyor. Bunu görüp yakalayanlar parayı kazanıyor. siz sanıyorsunuzki bir oyuncu iyi o nedenle
alınıyor tabi bu şekilde olanıda var ama ciddi strateji transferide oluyor arda çok iyi olduğu içinmi barçaya gitti.
daha doğrusu o fiyatları edecek bir oyuncumu ama barça verdi neden verdi. Barça neden ardayı istesin hiç ihtiyacı yokki
o nedenle bazı şeyler siyah beyaz diye bakmayacaksın biz ersanı neden geri aldık bize katkı veremeyeceği belliydi
yada dembaba için yabancı kadromuzu neden şişirdik baya para vermiyoruz ama onun için tff ye ciddi para veriyoruz
bazen kendi kafandan mana uydurman doğru değildir. bir sürü farklı bileşen olabilir. Verilen sözler olabilir. Kimse bilemez bunu
belki satarken gitmelerini garantiye almak için söz verdik burda yeriniz hazır diye büyük olmak zararda etsen verdiğin sözü
tutarak olur. İnsan faktörü devrede birde transferde risk vardır Messiyi getirirsin olmaz garantisi yok şimdi abou her maç boş geçmese
aldığı para konuşulurmuydu. olanı eleştirmek kolay adamda ciddi potansiyel var daha fazlasını edebileceğini grüyorsun
birde senin oyuncuya leval atlatan bir hocan var neden risk almayasın birde opsiyonlu kiralık yani aldığın risk büyükde değil.
Abou siz inanın yada inanmayın bizde acayip değer kazandı kimse senin ligine bakmıyor avrupada tanıdıkları bildikleri
rakiplere karşı gösterdiği performansa bakıyorlar. birde uyum sorunu olacağını bilerek düşünüyorlar şimdi porto geri alabilmek için
uğraşıyor. biz vaz geçersek ve porto kalkıp 20 ye başkasına satarsa burda en fazla niye almadık diye yaygara kopartacak
olanlar bugün niye aldık bunu diyenler olacaktır.
Transferde risk var kabul etmek gerekiyor. kazanmak isteyen o riski göze alır.12.5  verip elde patlamasıda oluyor işte bu genede
düşük riskli bir transfer aslında abouda gerçekten etmeyeceğini düşünse porto kiralamazdı satmaya uğraşırdı. nasıl burda
Töre kiralanırken kiralamayın satın diye kıyamet kopardık hepimiz biliyorduk itiraf edelim bir yıl sonra west ham almayacakdı onu
kaktırdın kaktırdın. Şimdi değerini iyice kaybetmiş olarak geri dönecek. satma şansınıda kaybettik. bu sene kalsaydı şlde belki iyi bir alıcı bulurduk
ama töre elimizdeki bütün kartları aldı. Bizi mecbur bıraktı.
Abou ve taliscadada porto ve Benfica bu şekilde mecbur kaldı işte oyuncular değeli olacak durumda ama kulüple sorun yaşadılar
gitmek istediler ama şu andada pazarlanacak durumda değillerdi. Bizim töre konusunda mecbur kaldığımız gibi onlarda mecbur kaldı
gerisi şans abou ile Talisca Töreden daha kaliteli olduğu için bunların riski bizimkinden düşük oldu.

Abu ve Talisca transferleri dogru transfer hamleleriydi. Bu arada gozden kacmasin, Benfica ve Porto bu oyunculari her takima kiralamazdi. Besiktas'in dogru takim olduguna ikna olduktan sonra gonderdiler bunlari. Kaldi ki adamlar hakli cikti ve bu oyuncular degerlendi Besiktasta. Porto ve Benfica'nin portfoyunde bir cok yetenekli oyuncu var. Hepsine yer acamadiklari icin bunlari kiralayabiliyorlar. Hersene boyle bir iki oyuncuyu kiralamak lazim.

Aboubakar konusunda cok iddialiyim, biz de veya Porto'da bu cocuk buyuk bir transfer yapacak. Yonetimin Abou'dan vazegececegini sanmiyorum. Gerekirse 10 milyon verilecek. Porto'lu taraftarlarin da agzinin suyu akiyor. Abou avrupa maclarinda baya baya parladi. Oyuncuyu parlatip Porto'ya hediye etmek kerizlik olur. 

Beşiktaş mogaz 22.ci hafta ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş mogaz 22.ci hafta ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş  :bandit:
hentboldaki başarıyı futbolda da yakalarız inşallah  :D

Ahmet Çakar: ''Galatasaray genel kurul üyeleri dün Türk vatandaşı değil de,aslında iyi birer Fransız olduklarını kanıtlamış,omurgasız şahıslardır.''
'
AHMET ÇAKAR VURDU VE GOLLLLLL :) :D

Çevrimdışı Librarius

sen bir oyuncuyu hedef alırsın ama tahribatı takım alır. Bu şekilde
bir şey hoş görülemez. Bütün takımı resmen bitiriyorsun. Her oyuncu ondan sonra risk almaz
 idare eder çekinir tarafatr yuhalayacak diye sonra elinde korkak takım kalır biz yıllarca Beşiktaş tribünlerini neden
eleştirdik takım içerde dışardan fazla puan kaybediyordu korkudan oynayamıyordu. Bu kendini bilmez
tipler yüzünden şimdi neden tribünleri beğeniyoruz çünkü tribünde bilinçli bir kitle var bunlara asla
prim vermiyor bunlarda o kitlenin yer almadığı hazırlık maçlarında kupa maçlarında çıkıyorlar ortaya
işte şimdiki tribün taraftarını gene küstürürsen tribün bunlara kalacak. Şu an paralı taraftar diye püskürtülmeye çalışılan
taraftar aslında para kazanmak için harcanan emeğin ne olduğunu bilen insanları teşvik ederek nasıl randıman kazanıp
üretimi arttırabildiğinin bilincinde olan taraftar. evet paralı ama o paranın nasıl kazanıldığınıda biliyor bedava biletle
tribüne gelmiyor. Bence yönetim hazırlık maçlarının bilet fiyatlarınıda yüksek tutmalı ve bilet devrini önlemeli
bunlar gelecekse tribüne gelmesin bence bunlarla oynamaktansa boş tribüne oynamak daha iyi olur

Necmi abi basindan beri senin tribunler konusunda yaptigin tespitleri cok yerinde buluyorum. Bazi Besiktasli kardeslerimiz iyi tribunu saha icine etkisi sifir olan arabesk tezahuratlari soylemekten ibaret zannediyor. Yok eski kutu yokmus, yok eski kapali yokmus, yok eski carsi artik yokmus. Iyi de kardesim donun bakin o ozlem duydugunuz yillarda Besiktas'in ic saha performansi nasilmis, hakemler nasil dogramis. Vodafone Arenayla birlikte tam bir cehennem ortami olustu rakipler ve hakemler icin. Harika bir islik kulturu gelisti.

Carsi bir toplanti yapti Abbasagada, guya tribunler kotuymus. Ondan sonra yine arabesk tezahuratlar basgosterdi ama Allah'tan pek ilgi cekemiyorlar. Beer Sheva macinda mac 1-1 olmus, rakip tehlikeli geliyor, tribunler GS'ye kufurle mesgul. Bu mu ozlem duyduklari eski gunler?

Etkili tribune bos arabesk tezahuratlari susmadan soylemekle olmaz, etkili tribun saha icinden kopmayan, rakibi ve hakemi baski altinda tutan tribundur ve bu yolda ilerliyoruz. Bundan geri donus kabul edilemez.

Bu kufurcu ergenlere gelince, yonetim kameralardan tespit edip def etmeli bu lumpen tipleri. 

Çevrimdışı Berat

Ne farki var bunun gecen seneki cubukludan :alala:

Ben Juve gibi Kalin cubuklu ama Beyaz ağırlıklı bir forma bekliyorum

Ne farkı var diye sorup sonraki iletinde kendin cevapladığın için sağol. Çubuklu her türlü öncelikli tercihim benim. Herkesin beğenisi farklıdır.

İşte bu yaaa :super: :super:

Biraz daha detaylandirdim mi tamamdir :ok:

Ne farkı var diye sorup sonraki iletinde kendin cevapladığın için sağol. Çubuklu her türlü öncelikli tercihim benim. Herkesin beğenisi farklıdır.
Tamam iste bende Cubuklu olsun diyorum zaten

Ama cubuklar kalin da olsa ince de olsa Forma beyaz ağırlıklı olsun diyorum

Bunun gibi :tabe:

Çevrimdışı ekrembaser

Ahmet Çakar: ''Galatasaray genel kurul üyeleri dün Türk vatandaşı değil de,aslında iyi birer Fransız olduklarını kanıtlamış,omurgasız şahıslardır.''
'
AHMET ÇAKAR VURDU VE GOLLLLLL :) :D

Ahmet Çakar önce çaldığı şampiyonluklarımızı versin amokachiyi niye atmış Alpay hakanı çekti yalanıyla nasıl penaltı vermiş çocukluğumuzun içine nasıl etmiş onları anlatsın sonra konuşsun onlardan hiçbir farkı Yok o şampiyonlukların 2 sinde ana aktör kendisi

Çok formda maşallah tosun paşa :)

Buda gecen seneki Cubuklu ama siyah ağırlıklı

Simdi ne demek istedigimi daha iyi anlamissindir umarim :alala: @Berat

Beni anlamamak icin neden bu kadar direniyorsun onu anlamiyorum halbuki cok basit bisey soyledim ve bunu da gorsellendirdim
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2017, 18:36:22 Yunus Emre Dökmeci ]

hentboldaki başarıyı futbolda da yakalarız inşallah  :D

inşallah :)

Etiketler: