Ufak bir şey eklemek isterim. Kayseri maçında Aboubakar aynı kafa hareketini Lawal a da yapmıştı. Dikkat edin kafa atmak demiyorum sadece horozlanmaktı Aboubakar ın yaptığı. Olympiakos maçında ise karşısında sahtekar bir rakip vardı ve kafa olayını aynı rvp gibi yutturdu hakeme. Yıllar önce sneider önce veli den makas almış ama veli aynı hareketi yapınca kendini yere atmıştı. Hakem de yemek zorunda kaldı.
Kayseri maçını seyreden biri olarak ben Aboubakar ı uyarırdım . Teknik heyet , yönetim vs o kadar kişinin görmemesi ve uyarmaması ilginç
Ooo ustad hos geldin ben kayseri maci yazisinda belirtmistim lawalin delikanli ciktigini, abu ustune beynin yerinde mi hareketi de yapmisti lawala.
Benim hosuma gitti azicik horozlanmasi ama herkese horozlanilmaz. Karsinda erkek adam olacak boyle rvo gibi tiplerle horozlanmaya calisirsan atilirsin.
Ben cok kizmiyorum cocuga, hakeme de kizmiyorum. Hakemlerin durumu ozellikle metenin durumu belli, mete konusunda yonetim suclu son haftalarda devamli ariza cikartan hakemler maclarimiza geliyir, yonetim sineye cekiyor. Her macimizda sonuca etkineden hata var. ibb macinda maci ordan alip buraya verirlerse son pismanlik olarak bagirmak fayda etmez.
Yonetime yazar hakem olaylari.
Senol gunesin mucadele etmedigi bir hakemler kaldi, adam bir de onlarla mi bogussun.
Lucescu 2004de cok yalniz birakilmisti yonetim tarafindan, insallah o hatalar tekrarlanmaz.