Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114619 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Mutlumusun Karizma!!
5 sayfadır seni eleştirmemişler.

Efendim yaş 30 olunca 3 gun arayla 2 zorlu maçta üst düzey performans beklemek
hayalcilik.

Antalyada 2-3 futbolcu haricindekiler iyi degildi.

Beraberlik kabul edilebilir bir sonuç

Saygılar
hiç mutlu olmasın bence ben puan kaybını ona yazdım.
aradan sıyrıldı abou gömücüleri yüzünden o kırmızı olmasaydı şimdi dayak yiyordu :bandit:

Çevrimdışı Kuntz

Aboubakar'a kızgınım. O kart'a çok daha şiddetli tepki göstermeliydi, itiraz etmeliydi. Oğuzhan'a da kızgınım. Maç sonu arkadaşını yem edecek açıklama yapacağına Git hakeme doğru düzgün bi itiraz et. Sen kaptan değil misin?

Neyse Başkan yedirmemiş Bakar'ı gerektiği gibi açıklama yapmış. Mete'nin hatasının altını çizmiş.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 15:07:12 Kuntz ]

Çevrimdışı Anıl1903

Popülist bir yaklaşımda bulunmuş olabilirim ama bu ülkede futbol içi uygulamalar sıfır(0) planlamadan,organizasyona kadar,Beşiktaş izlettiriyor sevdamız yüzünden bu disiplinsizliğe katlanıyoruz...

Çevrimiçi Necmi

yaş ortalamamız çok yüksek.haftada 2 maç ağır geliyor.bu seneyi atlatırsak seneye daha sağlıklı bir yapılanma şart.genç hızlı sprintr kanat forvet bulmalıyız bruma tarzında.
yapmayın ya bu takım lig başladığından beri haftada iki maç oynuyor.
ne zaman ağır geldi şimdi puan kaybetti diye böyle şeyler demek yanlış
mazeret sayacaksan bir milyon tane bulursun. Ama takımın en diri oyuncularıda
yaşı en ileri olanlar. Bak bir sahaya en iyiler Atiba GG Adriano Quaresma ve ben bunlarda
bir yorgunluk göremiyorum. işin tuhafı omuzları düşenler genç olanlar demek bu iş yaşla alakalı değil

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yapmayın ya bu takım lig başladığından beri haftada iki maç oynuyor.
ne zaman ağır geldi şimdi puan kaybetti diye böyle şeyler demek yanlış
mazeret sayacaksan bir milyon tane bulursun. Ama takımın en diri oyuncularıda
yaşı en ileri olanlar. Bak bir sahaya en iyiler Atiba GG Adriano Quaresma ve ben bunlarda
bir yorgunluk göremiyorum. işin tuhafı omuzları düşenler genç olanlar demek bu iş yaşla alakalı değil
Abi omzu düşen genç dediğimiz bi Oğuzhan var, o da sene başından beri kötü başka genç oyuncu mu var kadroda? Talisca diyorsan hep böyleydi. Ben başka genç oyuncu hatırlamıyorum kadroda oynayan dün akşam?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abou neden mimli olsun lig başından beri mimlenecek nasıl bir haraketi oldu adamın sesi çıkmıyor yaptığı tek
kusurlu haraket gole sevinmeyi bilmiyor ne yapacağını şaşırıyor. Bu güne kadar hiç bir kasıtlı haraketi olmamış bir oyuncuyu mimlemek kusura bakma algı yaratmaktır. gol atıyor forma çıkarıyor sarı topa düdükten sonra vuruyor sarı bumu mimledi onu adamın yaptığı tek kusur kafa atması oda uefa maçında oldu birde neden attı o kafayı bilmiyoruz atması yanlışmıydı evet yanlıştı ama nedenini öğrensen belkide helal olsun bir tane yetmezmiş ikincisinide vursaymış diyeceğiz.
Bazen insanların sigortası atar bulunduğu yeri görmeden sorgulamadan refleksle haraket eder doğrumudur hayır ama unutmayalım hepimiz insanız. burda çok daha basit nedenlerden insanlar birbirine girerken adranelin tavan yapmış bir genç oyuncudan maç esnasında bir yanlış haraketinde kan kusuyoruz eleştirelim yanlışı konuşalım ama bununda bir usulü var. Diyorsun ya benim için aslolan Beşiktaşdır işte unutmamamız gerekende bu aslolan Beşiktaş ve dere geçerken at değiştirilmez atında tökezlemesin diye üstüne titrersin. ligin sonuna yaklaşmışız biri abouyu kovar diğeri Talisca oynamasın der biz quaresmayı gömeriz eeee bu ligi hangi oyuncularla bitireceğiz. Bazen ne dediğimizi bilerek konuşmamız lazım her şeyin bir zamanı var. Bugün ligde lidersek uefada çeyrekteysek bu oyuncularla geldik ve bunlarlada devam etmek zorundayız. varmı başka bir yolu.

Ufak bir şey eklemek isterim. Kayseri maçında Aboubakar aynı kafa hareketini Lawal a da yapmıştı. Dikkat edin kafa atmak demiyorum sadece horozlanmaktı Aboubakar ın yaptığı. Olympiakos maçında ise karşısında sahtekar bir rakip vardı ve kafa olayını aynı rvp gibi yutturdu hakeme. Yıllar önce sneider önce veli den makas almış ama veli aynı hareketi yapınca kendini yere atmıştı. Hakem de yemek zorunda kaldı.
Kayseri maçını seyreden biri olarak ben Aboubakar ı uyarırdım . Teknik heyet , yönetim vs o kadar kişinin görmemesi ve uyarmaması ilginç
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kalyoncu

25 Mart Astra giurgui 28 Mart ümraniye ile hazırlık maçı yapacakmışız. Güzel oldu bu.

Çevrimdışı Kuntz

Gümüşdağ'a mevzu sorulmuş şöyle demiş; Önümüzdeki sezon için farklı bir gelişme olabilir bilemiyorum ama bu sadece temenniydi, öneriydi. Ama yani illa bununla ilgili bir değişiklik yapacağımız anlamına gelmiyor.

Sanırım konu ortaya atılsın, tepkiler görülsün ona göre hareket ederiz düşüncesinde.

Çevrimdışı mylife1903

Abi omzu düşen genç dediğimiz bi Oğuzhan var, o da sene başından beri kötü başka genç oyuncu mu var kadroda? Talisca diyorsan hep böyleydi. Ben başka genç oyuncu hatırlamıyorum kadroda oynayan dün akşam?
Oguzhan cenk falan genc oyuncu degil yahu genc oyuncu hamzadir, utkudur, eslemdir.
Oguzhan yavas fitbolcu hizli olsa zaten arsenal o oyun akliyla birakmazdi. Bacaklari mi kisa nedir cocugun boyle kosamiyor. Cenk desek o da ayni 30 dakika oynayacaksin be cocuk, dort motor takman lazim dotune. O da yavas. Cenk az hizli olsa onu da izlerdik simdi almanyanin basalti takimlarinda.

Ha gomezde yavasti ama gucluydu ve akilliydi bu turk oyuncularin kiminle gezdiklerine kiminle dusup kalktiklarina dikkat etmesi gerekir yonetimin. Oguzhanin bu gucsuzlugu hayra alamet degil gecen sene boyle gucsuz degildi bu cocuk. Gece antremanlarini birakip uykusunu alsin bence.

Sahalarin maystrosu olmak istiyorsa da sipor salonlarinin kemanci ismail hakkisi olmali once avmlerin mudavimi degil. Ha kemanci ismail hakki olmadi da bestami oldu o da olumlu

Çevrimdışı Egos

Maaşlı gömücü olarak kaleye geçtikten sonra Fabri'yi hiç gömmedim, gömmemde, çünkü bir kalecide olması gereken tüm özelliklere sahip. Geliş şeklinin yanlış olduğunu daha üst düzey bir kaleci alınması gerektiğini söylemiştim ki adamı hiç izleme fırsatımız olmamıştı ama yönetim ve Şenol Hoca güvendi kaleye koydu, iyi ki de koymuşlar.

necmi ağabey ilk günden ışığı görmüştü adamda, forumdakiler de ihtiyatlı davrandılar, olumsuz eleştiriler kısır kaldı (ospina beklentisi ve sakatlıktan dönmesi nedeniyle haklı sayılabilecek birkaç değerlendirme yapılmıştı). ben yeterli olmayacağını düşünüyordum, sanki topu sürekli tokatlıyor gibi gelmişti, ama rekabet ettiği kişi tolga olunca pek laf söyleyemiyorsun. böyle konularda, senin gibi, referans olarak şenol güneş'i alıyorum; o tolga'yı kaleye geçirse de ikna olurdum, fabri'de karar kıldı ve haklısın, iyi ki de öyle oldu.

hataları oluyor, ama olay profesyonel futbolcu-taraftar ilişkisinden çoktan çıktı; eskiden başka takımların kalecilerini izlerdim, şimdi art arda 10 penaltı kurtaran birine denk gelsem dikkatimi çekmez. gençlerbirliği maçında 2 puan kaybetmemizde en büyük pay onun, fakat herkes 2 puandan daha fazla diyet ödemeye razıydı fabri gibi bir kaleci için, sayesinde ömrümüz en az 4-5 sene uzamıştır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oguzhan cenk falan genc oyuncu degil yahu genc oyuncu hamzadir, utkudur, eslemdir.
Oguzhan yavas fitbolcu hizli olsa zaten arsenal o oyun akliyla birakmazdi. Bacaklari mi kisa nedir cocugun boyle kosamiyor. Cenk desek o da ayni 30 dakika oynayacaksin be cocuk, dort motor takman lazim dotune. O da yavas. Cenk az hizli olsa onu da izlerdik simdi almanyanin basalti takimlarinda.

Ha gomezde yavasti ama gucluydu ve akilliydi bu turk oyuncularin kiminle gezdiklerine kiminle dusup kalktiklarina dikkat etmesi gerekir yonetimin. Oguzhanin bu gucsuzlugu hayra alamet degil gecen sene boyle gucsuz degildi bu cocuk. Gece antremanlarini birakip uykusunu alsin bence.

Sahalarin maystrosu olmak istiyorsa da sipor salonlarinin kemanci ismail hakkisi olmali once avmlerin mudavimi degil. Ha kemanci ismail hakki olmadi da bestami oldu o da olumlu

abi adamın yanından yürüyerek geçiyorlar son 4-5 maçtır ciddiyim öyle koşarak değil adam bildiğin yürüme temposunda geçiyor 2-3 mt yalandan koşuyor peşinden sonra bırakıyor takip etmeyi ama Şenol Hoca'da zavallım başka alternatifi yok oynatıyor çocuğu bi de üstüne kaptanlık veriliyor, iyi güzel severim Oğuzhan'ı ama bu seneki performansıyla seneye oynayacaksa yallah yedek kulübesine..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mellfred

Aboubakar'a kızgınım. O kart'a çok daha şiddetli tepki göstermeliydi, itiraz etmeliydi. Oğuzhan'a da kızgınım. Maç sonu arkadaşını yem edecek açıklama yapacağına Git hakeme doğru düzgün bi itiraz et. Sen kaptan değil misin?
olcay olsaydı belertirdi gözlerini. atiba da o karakterde değil.

Çevrimdışı mylife1903

Ufak bir şey eklemek isterim. Kayseri maçında Aboubakar aynı kafa hareketini Lawal a da yapmıştı. Dikkat edin kafa atmak demiyorum sadece horozlanmaktı Aboubakar ın yaptığı. Olympiakos maçında ise karşısında sahtekar bir rakip vardı ve kafa olayını aynı rvp gibi yutturdu hakeme. Yıllar önce sneider önce veli den makas almış ama veli aynı hareketi yapınca kendini yere atmıştı. Hakem de yemek zorunda kaldı.
Kayseri maçını seyreden biri olarak ben Aboubakar ı uyarırdım . Teknik heyet , yönetim vs o kadar kişinin görmemesi ve uyarmaması ilginç
Ooo ustad hos geldin ben kayseri maci yazisinda belirtmistim lawalin delikanli ciktigini, abu ustune beynin yerinde mi hareketi de yapmisti lawala.
Benim hosuma gitti azicik horozlanmasi ama herkese horozlanilmaz. Karsinda erkek adam olacak boyle rvo gibi tiplerle horozlanmaya calisirsan atilirsin.

Ben cok kizmiyorum cocuga, hakeme de kizmiyorum. Hakemlerin durumu ozellikle metenin durumu belli, mete konusunda yonetim suclu son haftalarda devamli ariza cikartan hakemler maclarimiza geliyir, yonetim sineye cekiyor. Her macimizda sonuca etkineden hata var. ibb macinda maci ordan alip buraya verirlerse son pismanlik olarak bagirmak fayda etmez.
Yonetime yazar hakem olaylari.
Senol gunesin mucadele etmedigi bir hakemler kaldi, adam bir de onlarla mi bogussun.

Lucescu 2004de cok yalniz birakilmisti yonetim tarafindan, insallah o hatalar tekrarlanmaz.

Çevrimdışı Arthur

Avrupa Ligi Kupası benim için 2. plandaydı ancak şu yabancı mevzusu nedeniyle artık çok önemli diyorum.
Kupayı alıp yabancı mevzusunu ağızlarına tıkamamız lazım. Lyon bence kupadaki en dişli takım. Arada lig
maçı oynamayacak olmamız nedeniyle bir adım öndeyiz diye düşünüyorum. Ligde de Başakşehir maçına kadar
5-6 puan farkla gidip Başakşehir stadında büyük ölçüde tur atarız  :ok: Sonrasında da gelsin Avrupa kupası  :super:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hiç mutlu olmasın bence ben puan kaybını ona yazdım.
aradan sıyrıldı abou gömücüleri yüzünden o kırmızı olmasaydı şimdi dayak yiyordu :bandit:
Quaresma , Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim diyerek buna uygun hareket ederek hem kendine hem de takıma zarar veriyor. Quaresma' dan beklenen takımı şampiyon yapması değil takımı şampiyon yapmaya yardımcı olması.  Quaresma bunun farkına varıp buna uygun hareket etse ortada Quaresma tartışması da kalmayacak ya da minimuma inecek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresma , Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim diyerek buna uygun hareket ederek hem kendine hem de takıma zarar veriyor. Quaresma' dan beklenen takımı şampiyon yapması değil takımı şampiyon yapmaya yardımcı olması.  Quaresma bunun farkına varıp buna uygun hareket etse ortada Quaresma tartışması da kalmayacak ya da minimuma inecek.
İnanılmaz bir egosu var, saha içinde de belli oluyor, tavırlarından hareketlerine kadar, el kol yapmalar, kenardan uyarılınca yardımcı hocalara bile hareket yapmalar gerçekten çok garip. Takımı üstüne yaptık da bizim haberimiz mi yok acaba? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

abi adamın yanından yürüyerek geçiyorlar son 4-5 maçtır ciddiyim öyle koşarak değil adam bildiğin yürüme temposunda geçiyor 2-3 mt yalandan koşuyor peşinden sonra bırakıyor takip etmeyi ama Şenol Hoca'da zavallım başka alternatifi yok oynatıyor çocuğu bi de üstüne kaptanlık veriliyor, iyi güzel severim Oğuzhan'ı ama bu seneki performansıyla seneye oynayacaksa yallah yedek kulübesine..
Oğuzhanda sorun yok. Oyun anlayışımız değişti Oğuzhan topu alıyor kafasını bir kaldırıyor yanında Atibadan başka kimse yok q7 çizgiye gömülmüş Talisca ceza sahasının yayının oralarda Aboubakarda öyle adama koridor açan kimse yok. Bir pozisyon hatırlatayım Olympiakos maçında Oğuzhan ve Q7  sağ korner köşesinin orda 2 e 1 yakaladılar q7 ısrarla kendini çizgiye attı sonra Oğuzhana el kol yaptı topu nereye atıyorsun diye durum bundan ibaret işte. Orada Sosa olduğunu varsayıp bir dakika düşününce Oğuzhana çok haksızlık yaptığımızı farkettim bu bir takım oyunu.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bir maçtaki hakem hatası na operasyon denmez. kişisel bir şeyi organizasyona döndürmeye çalışmak
bunun algısını yapmak evet Beşiktaşlılığına laf söylerim kusura bakma burda ego kasacaksınız diye toplumsal algı
yaratıp Beşiktaşa zarar verecek seviyelere ulaştığınızda bunu söylerim. operasyon dediğin şey olsaydı şimdi yerlerde sürünüyor olurduk bir hakem çıkar ama gününde değildir ama kendini birilerine göstermek ister yanlışın içinde
bulunur sen önce operasyonun tanımını öğren öyle operasyon olsa sen hakem hatasıyla puan kaybettiğin hafta bütün
rakiplerinde kaybetmez. Ha rakiplerin puan kaybettiğinde kopma olmasın lig heyecanı devam etsin diye
sanada kaybettirdiler desen bir nebze mantık ararım bunda. Operasyon olsa o topun ele çarptığı pozisyonda
direk penaltıyı çalardı. Hakemin Beşiktaşla adı çıktı millete bak ben Beşiktaşı kollamıyorum havasına girdi
hepsi bu. Buda allahtan puan kaybının bize zarar vermeyeceği bir maça denk geldi. Hadi gençlerdeki bakışı anlarımda sizdeki bu kafayı anlayamıyorum çok daha objektif olmanız gerekirken sürekli hayalgücü çalıştırmak neden
@Necmi abi ben de genel manada bir operasyon olmadığını düşünüyorum. Ancak üzüntüm şu ki tam Fırat'tan kurtulduk derken nur topu gibi bir Mete'miz oldu. Yapılabiliyorsa bu arkadaşa bi ambargo uygulamak lazım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunesin bazi hareketleri milneye benziyir. Mesela dun abu gormese karti oguzhani da cikartacakti kesin.
Simdi bu mac arasi quaresma ve oguzhanin imdanina yetisti. Bu hafta mac olsaydi kesik yiyeceklerdi. Ayrica babel, adriyano, atiba adamlara bikkinlik geldi, yoruldular. Ggnin de bi ayagi zaten sakatlik cukurunda.
Su 4 puani kaybetmeden girecektik bu araya. Cok puan kaybediyoruz, hocanin da hatasi var rotasyon lazimdi bu mac.

Ayrica bu ileri vurma huyundan bahsetmek lazim. Atibada bile yilginlik var, adam tukendi. Alip verip bosa kacmiyor yazik onada.
Iki pas yapip sonra fabrinin degajina bakiyoruZ. Sanki ileride santrafor var, dikiyo topu hocada bisi demiyor, ilginc

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhanda sorun yok. Oyun anlayışımız değişti Oğuzhan topu alıyor kafasını bir kaldırıyor yanında Atibadan başka kimse yok q7 çizgiye gömülmüş Talisca ceza sahasının yayının oralarda Aboubakarda öyle adama koridor açan kimse yok. Bir pozisyon hatırlatayım Olympiakos maçında Oğuzhan ve Q7  sağ korner köşesinin orda 2 e 1 yakaladılar q7 ısrarla kendini çizgiye attı sonra Oğuzhana el kol yaptı topu nereye atıyorsun diye durum bundan ibaret işte. Orada Sosa olduğunu varsayıp bir dakika düşününce Oğuzhana çok haksızlık yaptığımızı farkettim bu bir takım oyunu.
Ok bunu anlayabilirim ama adam neredeyse tüm maçı sağa sola ve geriye pas yaparak geçiriyor tamam bu da oyun anlayışından kaynaklandı diyelim ama yanından yürüyerek adam geçerken hiç müdahale etmemesini oyun anlayışına bağlayamam o tamamen ayrı bir durum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Senol gunesin bazi hareketleri milneye benziyir. Mesela dun abu gormese karti oguzhani da cikartacakti kesin.
Simdi bu mac arasi quaresma ve oguzhanin imdanina yetisti. Bu hafta mac olsaydi kesik yiyeceklerdi. Ayrica babel, adriyano, atiba adamlara bikkinlik geldi, yoruldular. Ggnin de bi ayagi zaten sakatlik cukurunda.
Su 4 puani kaybetmeden girecektik bu araya. Cok puan kaybediyoruz, hocanin da hatasi var rotasyon lazimdi bu mac.

Ayrica bu ileri vurma huyundan bahsetmek lazim. Atibada bile yilginlik var, adam tukendi. Alip verip bosa kacmiyor yazik onada.
Iki pas yapip sonra fabrinin degajina bakiyoruZ. Sanki ileride santrafor var, dikiyo topu hocada bisi demiyor, ilginc
Anadolu takımı havasına bürünüyoruz, bazen Oğuzhan top almaya geliyor defansa sonra tekrar fabriye dönüyor top hop tekrar degaj :) Dün böyle 4-5 tane pozisyon oldu. Fabri degaj rekoru kırmıştır bu maçta büyük ihtimalle, dediğin gibi forvette Gomez gibi veya Tore Andre Flo :) gibi bir adam olsa anlarım indirsin topu tutsun ama o da yok duvar gibi geri sekiyor tüm toplar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan-

Bu yerli muhabbetine geçilmesine önlem olarak Kayseri'de ki Deniz'in işini bitirmeliyiz, okeyde ara taş beklersin ya cuk diye oturan bu çocukta bizim en zayıf bölgemize cuk diye oturacak cinsten.Bonservise kıyılıp alınması taraftarıyım, Şenol hoca 1-2 tık daha yükseltir kendisini 10 numara forvet arkası oyuncusuna sahip olmuş oluruz uzun seneler.
Hoş yabancı serbestliğide olsada alınmasını isterim :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İnanılmaz bir egosu var, saha içinde de belli oluyor, tavırlarından hareketlerine kadar, el kol yapmalar, kenardan uyarılınca yardımcı hocalara bile hareket yapmalar gerçekten çok garip. Takımı üstüne yaptık da bizim haberimiz mi yok acaba? :)
Serhat sorun şu ki taraftarın bir kısmı da Quaresma'nın egosunu besliyor ve bu durum içinden çıkılmaz bir hal alıyor.  Taraftar çözümsüzlüğün bir parçası olarak kalmaya devam edecekse o zaman Hoca ve yönetim el atacak bu duruma , Quaresma'yı ikna edecekler takım içinde oynaması gereken rolde.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 16:23:07 Onur Küçük ]

Çevrimiçi COB

Beyler yabanci kurali mi degisiyor. Ne oldu takip edemedim baya tepki olmus forumda.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ooo ustad hos geldin ben kayseri maci yazisinda belirtmistim lawalin delikanli ciktigini, abu ustune beynin yerinde mi hareketi de yapmisti lawala.
Benim hosuma gitti azicik horozlanmasi ama herkese horozlanilmaz. Karsinda erkek adam olacak boyle rvo gibi tiplerle horozlanmaya calisirsan atilirsin.

Ben cok kizmiyorum cocuga, hakeme de kizmiyorum. Hakemlerin durumu ozellikle metenin durumu belli, mete konusunda yonetim suclu son haftalarda devamli ariza cikartan hakemler maclarimiza geliyir, yonetim sineye cekiyor. Her macimizda sonuca etkineden hata var. ibb macinda maci ordan alip buraya verirlerse son pismanlik olarak bagirmak fayda etmez.
Yonetime yazar hakem olaylari.
Senol gunesin mucadele etmedigi bir hakemler kaldi, adam bir de onlarla mi bogussun.

Lucescu 2004de cok yalniz birakilmisti yonetim tarafindan, insallah o hatalar tekrarlanmaz.

Hoş buldum  :) Kayseri maçında adamlar neredeyse bir tek topu dahi ileri vurmayıp paslarla ve presi delerek çıktılar . Karşındaki takım ne kadar büyük olursa olsun afallıyor o zaman. Kaldı ki biz Beşiktaş'ız . Neden amaçsızca topu ileri vurup uzaklaştırırz ki
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: