Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114232 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben ısrarla söylediğim bir şeyi tekrarlayacağım musleranın kalitesi farklı dedin hayır muslera iyi bir kaleci
değil iyi kurtarışlar yapıyor çizgide ama onun topa çıkamaması yüzünden yedikleri golleri kimse gündem yapmıyor
bir ligde kalecin 4-5 maç kaybettirirse şampiyon olamazsın diğer maçlarda ölümüne kurtarışlar yapsa ne olur
çok basit çıkıp yumruklayacağı bir topa çıkmadığı için gs gol yiyor eskiden yediklerinden fazlasını atabildikleri için göze gelmiyordu ama 3 yıldır kamyon yüküyle yiyor. musleranın tek iyi olduğu şey çizgide çevik olması Fabri çizgide çevik bir kaleci ama en büyük özelliği bu değil çünkü pozisyonun oraya gelmesini engelleyen önleyen bir kaleci kutuya tamamen hakim yan topu iyi uzaktan vurulan şutlarda iyi çizgide iyi ikinci üçüncü hamlelerde çok hızlı fener maçında havada istopladığı topu kedi gibi geriye dönüp RVP nin önünde bloklamasına bakın çok çevik bir kaleci bence musleradan bir kaç gömlek iyi ve bu adam geldiğinde gömücüler üzerinde sağlam çalışdı. ön yargıyla geçti kaleye herkesin sevgilisi oldu. bu kolay iş değil. Muslera avrupa maçlarında çuvallarken Fabri maç kurtaran kaleci oldu. Birde unutmayayım maç konsantrasyonu mükemmel hiç oyundan düşmüyor.
Maaşlı gömücü olarak kaleye geçtikten sonra Fabri'yi hiç gömmedim, gömmemde, çünkü bir kalecide olması gereken tüm özelliklere sahip. Geliş şeklinin yanlış olduğunu daha üst düzey bir kaleci alınması gerektiğini söylemiştim ki adamı hiç izleme fırsatımız olmamıştı ama yönetim ve Şenol Hoca güvendi kaleye koydu, iyi ki de koymuşlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Akil Emre

Futbolun patronları ilk aşamada yabancı sayısını acaba kaça düşürür. Ben 6+3 gibi yine entresan birşey bekliyorum.

Bizde Bankoları yazacak olursak Fabri, Marcelo, Mitrovic, Tosic, Adriano, Atiba,Talisca, Babel, Q7, Abubakar- Şimdide Yollanabilecekler : Rhodolfo, Aras, Beck

İsimlere bakarsak mecbur Abu gitsede bi yabancı forvet gelir. Q7 yollanır Töre geri gelir, sıkıntı olmasın diye Kerim frei geri döner. Tosic veya Mitrovicden biri feda edilir Ersan ve Atınc kadroya katılır. Bu aşamada Fabri G. Gönül Marcelo Ersan Caner Atiba Oguzhan Talisca Babel Töre M.Gomez kadromuz olur. Yedekler: Adriano,Mitrovic,Necip,Cenk, Tolgay, G.İnler,Tolga. ( Pektemek, Veli, Ö. Şişmanoğlu , Atınç, Utku, +1 yabancı) Full kadro olur.

Bu yine iyi ihtimal gibi, gerçi Aziz ve dursuna sormak lazım ilk onbir kaç yerli koyabiliyosunuz diye malum onlar birşey söylemeden kadro yapılmaz. Hepsi Türk futbolunun geleceği için tabi. :akuma:

Çevrimiçi Savaş

Hayır işin garibi yerlisi de yok bunların. Heralde kötünün iyisi diye bunu yapmaya çalışıyolar. Anlamadım ki.

Hadi bizi geçtim anadolu kulüpleri kesin batar. Abuk subuk bi ton yabancı var.

Devlet desteği mi çıkacak nolacak anlamadım. Neye güveniyorlar acaba.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2017, 14:08:27
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Adamlar batmış durumda biz o 3-4 senelik yapılanmayı boşuna mı yaptık?kimse sana zorla 14 yabancı al demiyor istersen almazsın bu kadar basit.baskette de kaldırın o zmn çakallar tek iyi olduğunuz branş orası yemiyor değilmi.operasyonun kralı çekiliyor vallahi.böyle birşey olursa hukuksal açıdan haklarımızı CAS ta filan arayabiliyormuyuz yoksa yine sözde tarafsız yargı mı karar verir?

Herkes kabul ettikten sonra biz CAS'a felan gidersek direk kendi basımıza buyruk hareket etmiş olup , TFF yi zor durumda bırakmış oluruz ve yaptırımı agır olur bence. Tek temennim gelecek yıl devreye girmesin bu kural. Kademeli olursa yine karslı biz çıkarız gibi geliyor.

Çevrimdışı tangaz

Ben ısrarla söylediğim bir şeyi tekrarlayacağım musleranın kalitesi farklı dedin hayır muslera iyi bir kaleci
değil iyi kurtarışlar yapıyor çizgide ama onun topa çıkamaması yüzünden yedikleri golleri kimse gündem yapmıyor
bir ligde kalecin 4-5 maç kaybettirirse şampiyon olamazsın diğer maçlarda ölümüne kurtarışlar yapsa ne olur
çok basit çıkıp yumruklayacağı bir topa çıkmadığı için gs gol yiyor eskiden yediklerinden fazlasını atabildikleri için göze gelmiyordu ama 3 yıldır kamyon yüküyle yiyor. musleranın tek iyi olduğu şey çizgide çevik olması Fabri çizgide çevik bir kaleci ama en büyük özelliği bu değil çünkü pozisyonun oraya gelmesini engelleyen önleyen bir kaleci kutuya tamamen hakim yan topu iyi uzaktan vurulan şutlarda iyi çizgide iyi ikinci üçüncü hamlelerde çok hızlı fener maçında havada istopladığı topu kedi gibi geriye dönüp RVP nin önünde bloklamasına bakın çok çevik bir kaleci bence musleradan bir kaç gömlek iyi ve bu adam geldiğinde gömücüler üzerinde sağlam çalışdı. ön yargıyla geçti kaleye herkesin sevgilisi oldu. bu kolay iş değil. Muslera avrupa maçlarında çuvallarken Fabri maç kurtaran kaleci oldu. Birde unutmayayım maç konsantrasyonu mükemmel hiç oyundan düşmüyor.

fabri ligin en iyi kalecisi.

eksik yönleri:

yan toplarda iyi değil  boy dezavantajı war maalesef bu toplarda, aşırı güveni ile çıkıp elinden kaçırdığı yan toplarda oluyor daha geçen maç yiyorduk böle bir golü. yan toplarda blokaj yerine tek yumruk uzaklaştırmaya yönelik çalışma yapmasını öneriyorum. birde çıkışlarda bir tık dozajı düşürmeli.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Saece 4 yabancı kullanarak şu kadrodan daha kaliteli 11 oluşturabilecek bir kulüp yok. Bırak daha kaliteliyi, yanımıza bile yaklaşamazlar.

Çevrimiçi Necmi

kusura baktım! öyle Beşiktaşlılığımıza laf söylenince kusura bakarız.

biz burda haftalardır operasyon deyince yok öyle birşey hakemler kötü herkese kötü vbvb demiyormuydunuz. ne oldi??? tornistan yapmayın şimdi biz testi kırılmadan konuşuruz siz testi kırılınca  :bandit:
Bir maçtaki hakem hatası na operasyon denmez. kişisel bir şeyi organizasyona döndürmeye çalışmak
bunun algısını yapmak evet Beşiktaşlılığına laf söylerim kusura bakma burda ego kasacaksınız diye toplumsal algı
yaratıp Beşiktaşa zarar verecek seviyelere ulaştığınızda bunu söylerim. operasyon dediğin şey olsaydı şimdi yerlerde sürünüyor olurduk bir hakem çıkar ama gününde değildir ama kendini birilerine göstermek ister yanlışın içinde
bulunur sen önce operasyonun tanımını öğren öyle operasyon olsa sen hakem hatasıyla puan kaybettiğin hafta bütün
rakiplerinde kaybetmez. Ha rakiplerin puan kaybettiğinde kopma olmasın lig heyecanı devam etsin diye
sanada kaybettirdiler desen bir nebze mantık ararım bunda. Operasyon olsa o topun ele çarptığı pozisyonda
direk penaltıyı çalardı. Hakemin Beşiktaşla adı çıktı millete bak ben Beşiktaşı kollamıyorum havasına girdi
hepsi bu. Buda allahtan puan kaybının bize zarar vermeyeceği bir maça denk geldi. Hadi gençlerdeki bakışı anlarımda sizdeki bu kafayı anlayamıyorum çok daha objektif olmanız gerekirken sürekli hayalgücü çalıştırmak neden

Çevrimdışı mellfred

hukuksuz ülkem adına yapacak bir şey yok buna mukabil  ozzy ve Tolgay'ı tutmak lazım elde töre ile de uzatmak şart oldu maalesef

Çevrimdışı mellfred

Başakşehirin başarılı yerlileri toplaması tesadüf değilmiş Gümüşdağ bildiğin uyanık adam
 biz resmen kurban edilecez

Çevrimdışı 38life

Saece 4 yabancı kullanarak şu kadrodan daha kaliteli 11 oluşturabilecek bir kulüp yok. Bırak daha kaliteliyi, yanımıza bile yaklaşamazlar.

Ligde hepsinin anasını ağlatmaya devam ederiz. Ancak mesele bu değil. Yabancı sınırı getirmek demek Türk takımlarının avrupada başarılı olmasına engel olmak demektir. Bunu kim neden yapar? Hangi Türk bunu ister? Neden Türk takımlarının avrupada başarısız olması isteniyor? Kim istiyor? Bence bu karar kesinlikle kabul edilmemeli. Başakşehir video hakem gelmezse lige çıkmayacağız diyor. Biz de yabancı sınırı gelirse lige çıkmayacaz diye rest çekmeliyiz. Çocuk oyuncağı değil bu. Beşiktaş yerli kadro kurunca yabancı sınırlamasını kaldır yabancı kadro kurunca sınırlamayı geri getir. Ne lan bu? Oyuncak mı bu? Taraftarlar olarak organize olup TFF binasını ateşe vermeliyiz böyle birşey gerçekleşirse. Liglerin başlamasına izin vermemeliyiz. Ayağını deenk alsınlar.

Neden böyle diyorum? Başarısız olacağımızdan değilç Bizim yerli kadromuz gayet kaliteli. Ancak gururuma dokunuyor abi gururuma! Bizimle oyuncak gibi oynayamazlar arkadaş!
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 14:20:38 38life ]

Çevrimiçi Necmi

oly maçında kötü rakibe ezik oynayıp kontradan 2 gol atınca konuşmak boş konuşmaktır, istatistiğin minik etek olması durumudur. sahadaki oyuna bakacaksın gömül babam gömül yaslan geriye sonra ezilmedik de cümle başına da uefa son 16 die ekleki cümle afilli olsun. biz böyle büyümedik sen 10 kişi ezerek oynadığımız maçları seyretmemişsin sanırım. sen 10 kişi kalıp geriye yaslanan Beşiktaşı sindiriyorsan bu senin ezikliğindir, aslını inkar etmektir.  :bandit:
Evet sindiriyorum ve evet uefada çeyrek final oynayan ve ligdede lider olan takımımın
ezik futbol oynadığını kabul etmiyorum hemde tartışmasız şu ana kadar bütün maçlarında dominant futbol
oynayan takımımın eziklikle suçlanmasını kobul etmiyorum. Bir maç sadece bir maç takım gününde olmaz
yorgun olur. Maçı idare etmek ister 1 puanı yeterli görür. Bu eziklik değildir. Beşiktaşın ezik futbol oynadığını söyleyen
birininde herşeyini sorgularım. Onun Bakış açısı Beşiktaşın değil kendi ezikliğinin dışa vurumu olduğunuda
söylerim. Burda Beşiktaşdan bahsederken herkes önce bir destur diyecek. Burası Beşiktaşa hakaret etme yeri değil
Herkesin Beşiktaşa zarar verecek kelimelerden kaçınması gerekir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bugünkü toplantıda Fikret Başkan ile Rıza Çalımbay'ın diz dize  sohbetlerini gördükten sonra bizim burada algı yaratmamızın ne gibi bir faydası olacak? Özellikle Necmi abiye soruyorum. Fotoyu da isterse atarım buraya..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

En kötü anadolu takımının bile 14 yabancısi varken neyi değiştiriyonuz.

Aziz falan denmis, bu adam coluk çocuğun maskarasi oldu yüzüne bakan bile yok  o yüzden kaale almayın.
Gg havlasin dursun, boş teneke misali takilsin.

Çevrimdışı tangaz

Evet sindiriyorum ve evet uefada çeyrek final oynayan ve ligdede lider olan takımımın
ezik futbol oynadığını kabul etmiyorum hemde tartışmasız şu ana kadar bütün maçlarında dominant futbol
oynayan takımımın eziklikle suçlanmasını kobul etmiyorum. Bir maç sadece bir maç takım gününde olmaz
yorgun olur. Maçı idare etmek ister 1 puanı yeterli görür. Bu eziklik değildir. Beşiktaşın ezik futbol oynadığını söyleyen
birininde herşeyini sorgularım. Onun Bakış açısı Beşiktaşın değil kendi ezikliğinin dışa vurumu olduğunuda
söylerim. Burda Beşiktaşdan bahsederken herkes önce bir destur diyecek. Burası Beşiktaşa hakaret etme yeri değil
Herkesin Beşiktaşa zarar verecek kelimelerden kaçınması gerekir.

son yıllarda 10 kişi kalıpta rakibi sahasına yasladığımız tek maç söyleyebilirmisin???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2017, 14:30:07
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
En kötü anadolu takımının bile 14 yabancısi varken neyi değiştiriyonuz.

Aziz falan denmis, bu adam coluk çocuğun maskarasi oldu yüzüne bakan bile yok  o yüzden kaale almayın.
Gg havlasin dursun, boş teneke misali takilsin.

azizi bence cok küçümsüyorsunuz,şike süreci ve ihale süreçlerinden sonra devlet ile çok içli dışlı.
Aziz  evet ama diğer klublerinde onayını almıştır mutlaka. dursun zaten yetersiz₁ transfer yapmayı bılmediği için onayladı, gümüşdağ'ın ne olduğunu zaten bılıyoruz. Ama su kadro ve ffp bıtiş arefe öncesi bu durumu kabul etmemeliyiz.

Çevrimdışı 38life

Biri fener ve gs'nin yerlilerden oluşan kadrosunu yapıp paylaşabilir mi burada? Bu sene 3.cülük mücadelesi veriyorlar yabancı sınırı gelirse 8.cilik mücadelesi verirler. Çok net söylüyorum bunu. çökmüş Topal veterean volkan demirel ile mi yoksa ruh hastası volkan şen ve şener şenle mi mücadele edecekler? gs yerli lewandowski ve pogba ciğerciyle mi yoksa el bombası semihle mi mücadele edecek? Geçin bu işleri. Lig başlamadan biter. Maçların oynanmasına bile gerek yok. Direk şampiyonluk kupasını bize versinler. Ama herşey ligden ibaret değil, avrupa da önemli. Avrupada başarı için yabancı şart!

Çevrimdışı aykut.celenk

Yabancı sayısını bizim için değiştirmek istemiyor esra-ceyda kardeşler anadolu takımlarında kaliteli yabancı oyuncular var. Adamlar bu takımlara puan kaybettiği  ve o takımlar bu sarılınlardan daha iyi oynadığı için kalksın istiyorlar.

Çevrimdışı 38life

Yabancı sayısını bizim için değiştirmek istemiyor esra-ceyda kardeşler anadolu takımlarında kaliteli yabancı oyuncular var. Adamlar bu takımlara puan kaybettiği  ve o takımlar bu sarılınlardan daha iyi oynadığı için kalksın istiyorlar.

Anadolu takımlarındaki kaliteli yabancılar sayılı ve belli başlı oyuncular. Onlar zaten takımda kalır. Diğer plase yabancıların da yerlilerden çok üstün bir tarafı yok. Kontrat krizleri yaşayabilirler, maddi kayıp yaşarlar ama kadro olarak öyle çok düşmezler. sarışınlar yine bizden daha fazla kayıp yaşarlar. Böyle bomboş arayışlar içinde olacak kadar akılsız olduklarını sanmıyorum.

Çevrimdışı Gokhan-

Bugünkü toplantıda Fikret Başkan ile Rıza Çalımbay'ın diz dize  sohbetlerini gördükten sonra bizim burada algı yaratmamızın ne gibi bir faydası olacak? Özellikle Necmi abiye soruyorum. Fotoyu da isterse atarım buraya..

Yönetimle istediği gibi sarmaş dolaş olabilir.
Ama tek isteğim ilk iç saha maçında ağız dolusu sövmek olacak kendisine, kimse bana ayıp olur, efsanedir, adamdır falan demesin.
Ve böyle bir protestoya canı gönülden katılırım, iştahlı iştahlı söverim.
Kongre üyeliği varsa iptal edilmeli, ileride bu klüpte görev almayı artık aklında bile geçirmemeli ve bunun yolu bizim kendisine göstereceğimiz tepkiyle açılacaktır.
En çirkef futbolculara ve teknik direktörlere bile bu şekilde kurulmadım ben, çünkü adamların ne olduğu belli.
Ama buna Atom Karınca dedik, Beşiktaş'a kaptanlık yapmış dedik, büyük başarılar kazanmış dedik saygı duyduk ama yaptığı hareketlere bak bildiğin sinsi.
İnşallah hak ettiğini veririz Vodafone Arena'da.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı benyv-

Müsade etmemeliyiz, ama oldu da bir şekilde dolap çevirip bunu yaptılar, yine akıllı stratejilerimizle buna pişman etmeliyiz. Yerli hangi oyuncuyu alıp da bizim önümüzde şampiyon olacaklar çok merak ediyorum.

Çevrimdışı benyv-

Müsade etmemeliyiz, ama oldu da bir şekilde dolap çevirip bunu yaptılar, yine akıllı stratejilerimizle buna pişman etmeliyiz. Yerli hangi oyuncuyu alıp da bizim önümüzde şampiyon olacaklar çok merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Bi futbol maçında 10 tane böyle bu tarzda pozisyon oluyor ki bunlar pozisyon icabı yaşanan şeyler ha doğru mu değil ama bir tarafta Gomez gibi bi dünya markası öbür tarafta mimli bir adam bazen hareket ederken saha içinde bunada dikkat etmek gerekir, cin olmadan adam çarpmayacaksın, Gomez cindi çarptı Abou cin değil. Hakemin takdir hakkının yanlış olduğunu düşündüğümü belirterek yorumlamanızı rica ederim yazımı.
Abou neden mimli olsun lig başından beri mimlenecek nasıl bir haraketi oldu adamın sesi çıkmıyor yaptığı tek
kusurlu haraket gole sevinmeyi bilmiyor ne yapacağını şaşırıyor. Bu güne kadar hiç bir kasıtlı haraketi olmamış bir oyuncuyu mimlemek kusura bakma algı yaratmaktır. gol atıyor forma çıkarıyor sarı topa düdükten sonra vuruyor sarı bumu mimledi onu adamın yaptığı tek kusur kafa atması oda uefa maçında oldu birde neden attı o kafayı bilmiyoruz atması yanlışmıydı evet yanlıştı ama nedenini öğrensen belkide helal olsun bir tane yetmezmiş ikincisinide vursaymış diyeceğiz.
Bazen insanların sigortası atar bulunduğu yeri görmeden sorgulamadan refleksle haraket eder doğrumudur hayır ama unutmayalım hepimiz insanız. burda çok daha basit nedenlerden insanlar birbirine girerken adranelin tavan yapmış bir genç oyuncudan maç esnasında bir yanlış haraketinde kan kusuyoruz eleştirelim yanlışı konuşalım ama bununda bir usulü var. Diyorsun ya benim için aslolan Beşiktaşdır işte unutmamamız gerekende bu aslolan Beşiktaş ve dere geçerken at değiştirilmez atında tökezlemesin diye üstüne titrersin. ligin sonuna yaklaşmışız biri abouyu kovar diğeri Talisca oynamasın der biz quaresmayı gömeriz eeee bu ligi hangi oyuncularla bitireceğiz. Bazen ne dediğimizi bilerek konuşmamız lazım her şeyin bir zamanı var. Bugün ligde lidersek uefada çeyrekteysek bu oyuncularla geldik ve bunlarlada devam etmek zorundayız. varmı başka bir yolu.

Çevrimdışı Tolga

2 sene evvel yabancı kuralını serbest yapacağız dediklerinde burada yazmıştım. Bunlara güven olmaz tak diye tekrardan eski kurala dönebilirler o yüzden de yerli oyuncuları mümkünse kadroda tutmalıyız demiştim bu yüzden de hiç şaşırmıyorum.

Dediler ki aşamalı olarak yabancı sayısını azaltacağız ona göre plan yaptık sonra dediler ki tamamen serbest bırakacağız ona göre plan yaptık ama bunu da değiştirecekler. Sebebi aslında çok basit makasın açılmasını engellemek. Lig de rekabetin az da olsa devam etmesini sağlamak. Çünkü Fb ve Gs mevcut halleriyle doğru düzgün transfer yapamazlar biz yapamıyorsak Beşiktaş da yapamasın fikridir bu başka birşey değildir.

Biz yine eldeki yerli havuzuyla şampiyon oluruz o konuda sıkıntı yok ama çok daha iyi yabancılar getirip Avrupa da başarılı olmamızı engellemeye çalışıyorlar asıl amaç bu. Bu sezon Çeyrek Final de elensek bile lig de şampiyon olup Ş.Ligi'ne gitmek, oradan gelecek parayla çok iyi yabancılar getirmek ve bu yabanclarla başarılı olmak bizim marka ve piyasa değerimizi oldukça arttıracaktı ve bu da rakiplerle farkın iyice açılmasını sağlayacaktı.

Bu ülkede rekabet çarkı her zaman döndürülmeye devam edecek. Sen istediğin kadar iyi takım kur iyi yönetimin olsun iyi hocan olsun farketmiyor. Birileri yine bir yerden istediklerini yapabilmek için kendi kafasına göre kararlar alıp uygulayabiliyor.

Bein Sports boşuna o kadar para vermedi. Rekabet olacak ki onlar kazanacak ama dediğim gibi bizim yerli oyuncu kadromuz da gayet yeterli. Rakiplerin yerlilerini görünce hem de baya iyi.

Bundan sonra yabancı alırken elit ve fark yaratacak yabancı oyuncular almalıyız yani olmuş oyuncular almalıyız. Ya tutarsa transferi yapmamak lazım artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Aboubakar'a kızgınım. O kart'a çok daha şiddetli tepki göstermeliydi, itiraz etmeliydi. Oğuzhan'a da kızgınım. Maç sonu arkadaşını yem edecek açıklama yapacağına Git hakeme doğru düzgün bi itiraz et. Sen kaptan değil misin?

Çevrimiçi Necmi

ihtiyattan kastımız bu aslında, bi tarafta 15 hafta kart görmeyen bir adam öbür tarafta üst üste 2 hafta kırmızı kart gören bir adam. Mental sıkıntıları olduğunu söylemiştik Abou'nun ki iş strese girince dahada zorlanıyor, üstelik formdasın gol atıyorsun bu neyin saçma tavırları, ayrıca abounun şu hareketini gs veya fenerden birisi yapsa hangi hakem çalardı? sonra bizim lobimiz var, geçeceksin o işleri, hakem hatası başka art niyet başka.
nesinin ihtiyatı adamın yaptığı haraketin kartlık bir karşılığı yokki ihtiyatlı davransın
Beck kievde kırmızı gördü suçlayalımmı kırmızı gördü diye hakemin kötü niyetinin kurbanı oldu
abouda burda hakemin kötü niyetinin kurbanı oldu. oly maçındaki haraketi için eleştiriyorsan
sonuna kadar haklısın ama üzümü sapını birbirine karıştırmamak lazım oyuncuya kızgınsın diye
esas suçlu olanın yanına kar kalmasını sağlamamak lazım
Birde artık bırakın renklilere olsaydı verilmezdi durumlarını artık o köprünün altından çok sular aktı geçmiş
örneklerle günümüzü konuşmak yanlış adamlarda şu anda doğranıyor. bayağıda veriliyor hiç alışık değiller
bu durumlara nereye saldıracaklarını şaşırdılar. Aslında bakarsan geçen seneden beri bizim maçlarda hakem yönetimleri
daha adil oluyor hatalar olmuyormu oluyor. Eskiden penaltı almadan sezon bitirirdik. çabuk unutuluyor bunlar
herkes istiyorki aleyhimize hiç düdük çalınmasın bende isterim ama yok öyle bir dünya. Eskiden görmüşmüydün
Renklinin son saniyede attığı gol iptal edilecek yürek yetmezdi çimdi nizami olanı bile iptal edilebiliyor.
Başak korunuyor deniyor ama adamların penaltı verilmiyor nizami dolleri verilmiyor ve puan kaybediyorlar
bumu korunmak arkadaşlar hakemler kötü ve herkese kötü bir bize değil. şu aralar genede biraz düzeldiler ilk
yarı tam bir faciaydı.

Etiketler: