) Bende Başakşehir'in bu fikstürden maksimum 15 puan çıkartacağını düşünüyorum. Gs ve fb yetisemeyecegine göre ikinci 70 barajını geçemeyecek.
Geçen hatta dediğim bişey vardi. Puan farkının kapanması bunları olumsuz etkileyecek ve puan kaybetmeye başlayacaklar diyordum. Başladılar. Bu bu şekilde devam edecek çünkü stresi kaldırabilecek tecrübeleri yok daha.
Iddia ediyorum. Akhisar - Gençlerbirliği ve Adana maçları dışında 3 puan alacakları bir maç yok bu fikstürlerinde.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende iddaa ediyorum o maçlarda kolay değil Başak defans yapıp iyi kapanıp kontraya çıkıp
bir gol atıp üstüne yatıyordu sürekli ikinci yarı böyle olmayacak dedim takımlar bir puan kardır deyip kapanacaklar
maç almak için üstlerine gitmek zorunda kalacak ve arkada açık verecek. şu anda yaşanan bu
Akhisar rize antalya trabzon kayseri deplasmanlarının hiç biri kolay değil bizim için bile kolay değil
içerde gs Beşiktaş gençler adana sadece adana kolay olur çünkü düşer son maça kalmaz oda son maç olduğu için bence bir önemi olmaz
o nedenle oynayacağı her maç zor ve her maçta puan kaybedebilir. iç saha avantajı yok deplasman zaten zor
zaten geçen hafta söylemiştim Başağın kolay maçları bitti zorlara sıra geldi. Antalya bunlara yatabilir
hiç güvenmiyorum Rızaya. içerdeki gençler maçı bile çok zor bir maç olacak 9 maç ikisini alacağı kesin diyelim
geri kalan 7 maçın 3 ünde puan kaybetse bunun biri bizim maç olduğunda yeterli kayıpları beraberlik olsa maksimum
74 puan alır. bizim zaten kazanacağımız temiz 5 maç var diğer dört maçta beraberlik olsun 74 puan eder yeterki
başakla oynadığımız maçı minimum 2 gol atarak berabere bitirelim. onlarla berabere kalmak koşuluyla bizim 5
galibiyetimize 6 galibiyet gerekiyor onlara hep bir adım önde olacağız. Bir malubiyet alsa galibiyet sayısı 7 olmak zorunda
oda bizim minimum puan almamız koşuluyla 4 beraberlik dediğim maçlardan biz birini kazanırsak onlar 8 galibiyet almak zorunda
yani biz 6 galibiyet 3 beraberlik aldığımızda 76 puanımız oluyor bir malubiyette bir daha puan kaybı yapma şansı bırakmıyoruz
bizden önce oynayacakları rize gs akhisar maçlarından birinde bile berabere kalırlarsa biz yendiğimiz anda kafalarına sıkmış oluruz
şampiyonluk ümitleri kalmaz kayıp yapsınlar ve bizim için başak maçı çok önemli bir maç olsun yenelim işi bitirelim
uefada tur atlarsak yarı finalde kafamız dinç olsun.
yarı finale kalırsak başak yarı final ilk maç fener yarı final ikinci maç bursa olacak bizim için çok kötü bir senaryo olur.
ve bu takımların hepsi işimizi zorlaştırmak isteyecek takımlar oluyor. fener biz uefada tökezleyelim diye her pisliği yapar.
bursayla yarı finallerden sonra oynayacağımızdan çok efor sarfetmiş olarak çıkarız.
tabloya baktığımda lyona elensek bile üzülmem başağın akhisar ve gs maçları bizim gençler ve ts maçlarımız
sonucu oluşan tablo uefa yol haritasını belirler.