Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114338 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

babelin şansı zaten olcay ve kerimin birlikte gidişi ve canerinde sakat olması oldu.biliyorsun olcayın gitmesini kesinlikle istemiyordum.olcay tarzında bir oyuncumuz yok.tek top oynamak zordur.topu almadan atacağın yeri bilmen gerekir.olcayın formsuz görünmesi etrafındaki isimlerlede alakalı bence.
Katılıyorum Olcay günah keçisi oldu çok bilen taraftarımız tarafından :bandit:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Katılıyorum Olcay günah keçisi oldu çok bilen taraftarımız tarafından :bandit:
O çok bilen taraftar grubu şimdi de Oğuzhan'a salça olmaya çalışıyor. Bunları eğitmek şart ama @mylife1903 'ün usulleriyle.

Çevrimdışı mylife1903

centilmen olmayı salaklıkla karıştırmamak gerekiyor. Fernandaonun yaptığı haraket orda
kaleciyi sakatlardı. Kendi sakatlandı. Orda oyun akışıyla olan bir sakatlık değil tamamen kendi kötü niyetinden
yaptığı bir haraketle oluyor. Bu adam bu tip acımasız girişleri tekmeleri sıklıkla yapıyor. Bu karakterdeki oyunculara
yazık oldu demem kendi etti kendi buldu. orda kalecinin attığı çığlığı duymadınızmı. kendi yere düştü sanırım düştüğünde kırdı kolunu
birine sakatlamaya gir sonrada kontrolsüz girişinden kendin sakatlan bizde yazık oldu diyelim yok öyle bir şey.
Kendi etti kendi buldu. Cakal hayvandao. Alemin enayisi biz miyiz. Fb macindan sonra tosic akil sagligini kaybetti diye bize gecmis olsun mu dilediler, dalga gectiler. Profesyonel bir meslekmis falan dediler, rvo evet profesyonel bir is yapiyor futbol eskortu.
Boyle yapa yapa sampiyon oldular senelerce. Kaleciye faul yapip elle gol attilar yahu konyaspor zavalli kekolariydi bunlarin habire elle gol atarlardi konyaya gene dedi kendi kendini sakatladi. Allahin sopasi yok bunlar daha iyi gunleri

Sarisinlar beraber aglamaya baslamiar, dekoderlerini idare edeceklermis, besiktasi izlemek istemiyorlarmis, federasyon ve yayinci kurulus eski duZene donmeliymis.
Siz diki tutun, sarilin dike de birakmasin sizi diksiz kalmayin, oburunuzde sigtorsonu cagirsin geri ama beraber imece usulu alin dekoderlarinizi ustune oturun o dekoderlarin.

Sigtorson gitsin ozbek dursun
Diren azizyildirim arkandayim

Çevrimiçi Necmi

Kendi etti kendi buldu. Cakal hayvandao. Alemin enayisi biz miyiz. Fb macindan sonra tosic akil sagligini kaybetti diye bize gecmis olsun mu dilediler, dalga gectiler. Profesyonel bir meslekmis falan dediler, rvo evet profesyonel bir is yapiyor futbol eskortu.
Boyle yapa yapa sampiyon oldular senelerce. Kaleciye faul yapip elle gol attilar yahu konyaspor zavalli kekolariydi bunlarin habire elle gol atarlardi konyaya gene dedi kendi kendini sakatladi. Allahin sopasi yok bunlar daha iyi gunleri

Sarisinlar beraber aglamaya baslamiar, dekoderlerini idare edeceklermis, besiktasi izlemek istemiyorlarmis, federasyon ve yayinci kurulus eski duZene donmeliymis.
Siz diki tutun, sarilin dike de birakmasin sizi diksiz kalmayin, oburunuzde sigtorsonu cagirsin geri ama beraber imece usulu alin dekoderlarinizi ustune oturun o dekoderlarin.

Sigtorson gitsin ozbek dursun
Diren azizyildirim arkandayim
yıllarca uyuttular en çok bizim taraftarımız var biz kazandırıyoruz diye yayıncı kuruluşta köşe başlarını tuttular.
şimdi her şey tersine döndü artık yayıncı kuruluş ülkede satacağı dekoter sayısına bakmıyor iyi futbol istiyorki
maçları uluslar arası pazarlayabilsin Bunu zaten girer girmez bizim maçları uluslar arası yayınlayarak belli etti.
bu renkliler hala değişen düzenin farkında değiller. adamların heryerde kanalı var ve yayın akışlarını kaliteli
maçlarla doldurmak zorunda endüstriel futbol zamanında bizi vurdu şimdi sırada onlar var. kapitale ama benim
25 M taraftarım var diye sallayarak yediremezsin. adamlar senin lafınla istatistik tutmazlar. Boş tribünleri çekip
bunu avrupada yayınlayamazlar. Hoş sen kötüde olsan aynı dekoteri satarlar. kimsede palavra sıkmasın iade ederiz
falan diye bunu yapabilecek az insan var. Ben 2007 de iade ettim mesela istemiyorum renkli propagandalarınızı
para vererek izlemek dedim sürekli arıyorlar her seferinde dediğim kelime şansal görevinin başındamı oluyor
evet diyorlar s..tirin gidin o zaman diyorum :D

Çevrimdışı Gokhan-

Şu Olcay'dan kurtulalım gerekirse üstüne para verelim diyen kitle şimdi de Olcay'ı neden 200.000 €'ya verdik diye yönetime giydiriyor.

Bizim maç hariç her maçta gol veya asist yapmasını istediğim ve beklediğim futbolcu Olcay, biz de sistemin kurbanı oldu yoksa formsuz falan değildi.

Küstürdük adamı, bizler yeterince arkasında duramadık giydirenler nerede duracağını bilmediler ve o da gitmek istedi sonunda.
Koşar adım Fb'ye giden Feyyaz efsane olarak adlandırılırken Olcay'ın hakkına girdiğimizi düşünüyorum.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı underworld

Olcay'in gitmesi gerekiyordu gitti bunda farklı şeyler aramak yersiz.
Bu takim her seviye atladiginda birer modül ayrılacak,bu kaçınılmaz son.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Şu Olcay'dan kurtulalım gerekirse üstüne para verelim diyen kitle şimdi de Olcay'ı neden 200.000 €'ya verdik diye yönetime giydiriyor.

Bizim maç hariç her maçta gol veya asist yapmasını istediğim ve beklediğim futbolcu Olcay, biz de sistemin kurbanı oldu yoksa formsuz falan değildi.

Küstürdük adamı, bizler yeterince arkasında duramadık giydirenler nerede duracağını bilmediler ve o da gitmek istedi sonunda.
Koşar adım Fb'ye giden Feyyaz efsane olarak adlandırılırken Olcay'ın hakkına girdiğimizi düşünüyorum.

Olcay ne yazık ki tribün tarafından mimlrnmişti.20 gol 30 asist yapsa da taraftar için birşey farketmeycekti çünkü başka oyunculara gösterilen tolerans ona gösterilmiyordu.Yetenek açısından bir çoğunun dediği gibi yetersiz olsada savaşçılığı,zekası ve yürekten Beşiktaş lılığı ile zaman zaman faydalı oluyordu.Bu sene formsuz olduğu Da bir gerçekti ama kadroda tutulması gereken bir oyuncuydu.

Çevrimdışı Gokhan-

Olcay ne yazık ki tribün tarafından mimlrnmişti.20 gol 30 asist yapsa da taraftar için birşey farketmeycekti çünkü başka oyunculara gösterilen tolerans ona gösterilmiyordu.Yetenek açısından bir çoğunun dediği gibi yetersiz olsada savaşçılığı,zekası ve yürekten Beşiktaş lılığı ile zaman zaman faydalı oluyordu.Bu sene formsuz olduğu Da bir gerçekti ama kadroda tutulması gereken bir oyuncuydu.

Valla abi olan oldu artık, yamyamların dilinden kurtulduğu da iyi oldu bir bakıma üzülüyordu yok yere.
Şimdi hem oynadığı takımda iyi katkı veriyor hem de gönlünü verdiği takım dolu dizgin gidiyor bizim kadar seviniyordur o da.

Çevrimiçi Necmi

hani taraftar gruplarına zamanla kaybolacak diyorsun ya işte senin gibi
taraftar profili kaybolmadıkça o gruplarda kaybolmaz aynı kafadasınız çünkü.
birilerini eleştirerek onlardan farklı olmuş olmuyorsun.

Çevrimiçi Necmi

Valla abi olan oldu artık, yamyamların dilinden kurtulduğu da iyi oldu bir bakıma üzülüyordu yok yere.
Şimdi hem oynadığı takımda iyi katkı veriyor hem de gönlünü verdiği takım dolu dizgin gidiyor bizim kadar seviniyordur o da.
Olcay adına sevindim ve başarılı olmasını istiyorum. Çalışkan bir oyuncu gittiği
her yerde fark yaratır. Bizde göremediği saygıyı inşallah TS de görür. Bizim en fazla istatistik yapan
kanat oyuncumuzdu.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

centilmen olmayı salaklıkla karıştırmamak gerekiyor. Fernandaonun yaptığı haraket orda
kaleciyi sakatlardı. Kendi sakatlandı. Orda oyun akışıyla olan bir sakatlık değil tamamen kendi kötü niyetinden
yaptığı bir haraketle oluyor. Bu adam bu tip acımasız girişleri tekmeleri sıklıkla yapıyor. Bu karakterdeki oyunculara
yazık oldu demem kendi etti kendi buldu. orda kalecinin attığı çığlığı duymadınızmı. kendi yere düştü sanırım düştüğünde kırdı kolunu
birine sakatlamaya gir sonrada kontrolsüz girişinden kendin sakatlan bizde yazık oldu diyelim yok öyle bir şey.

Fernandao'nun sakatlandığı pozisyonu normal bir futbol mücadelesi olarak görmüştüm.
Fernandao eğer kötü niyetli bir futbolcuysa ve sakatlandığı pozisyonda rakip kaleciye zarar vermek niyetindeyse tabii ki ona geçmiş olsun dileğinde bulunmamız doğru olmaz.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Gokhan-

Zor günlerimizde bizleri taşıyan futbolcularla şimdikileri bir tutmam ben.
Keşke şu ayrımı yapabilseniz, kim ne derse desin FEDA dönemi topçularına daha bir duygusal yaklaşıyorum ben.

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, Oğuzhan konusunda da aynı havayı seziyorum umarım onunda üstüne gidilmez.

Çevrimdışı Berat

Olcay'ın neredeyse gidiş fermanının imzalandığı AZ Alkmaar maçını hiç unutmayacağım, yaş ortalaması en fazla 16 olan grup yeni açık üst tarafından saçmasapan tezahüratlara/küfüre maruz kaldı. Alt jenerasyonlarımın içler acısı halini de farklı bir şekilde gözlemlemiştim o gün. Şu anda kendisi mutlu ve başarılı ben de böyle devam etmesini umuyorum. Şov yapmaya değil yarar sağlamaya çalışıyordu.

Çevrimdışı Gokhan-

Olcay adına sevindim ve başarılı olmasını istiyorum. Çalışkan bir oyuncu gittiği
her yerde fark yaratır. Bizde göremediği saygıyı inşallah TS de görür. Bizim en fazla istatistik yapan
kanat oyuncumuzdu.
İnşallah abi İnşallah.
Şu an iyi gidiyor ve seviliyor da, yine bütün maç sonu 3'lüleri onda :)

Çevrimdışı ardiles

olcay taraftar yüzünden ayrılmadı. tekrar tekrar yazıyorum, ıslık yüzünden ayrılan futbolcunun son gideceği kulüp ts dir

olcayın talisca ile uyumsuzluğu, kısa pas oyunundan uzaklaşmamız vs. sebeplerle misyonunu tamamlamış oldu.

hepimiz isterdik sosa nın boşluğu dolsun olcay ın etkinliği devam etsin. ama kulübün menfaatlerini de düşünelim. talisca uzun vadede takımda kalacak hissiyatı oluştu olcayı etkileyen de bu durumdu.

olcay gibi futbolcuların takım motivasyonunda güçlü etkileri olur. olumlu yanları olduğu kadar tehlikelidir de. olcay mutsuzken bütün takım etkilenir.

trabzonda mutlu olması bize yeter allah sağlık versin ayağı çime takılmasın

Çevrimdışı ardiles

bu akşam yusuf yazıcı yı alıcı gözüyle izleyin derim

Çevrimiçi Necmi

Fernandao'nun sakatlandığı pozisyonu normal bir futbol mücadelesi olarak görmüştüm.
Fernandao eğer kötü niyetli bir futbolcuysa ve sakatlandığı pozisyonda rakip kaleciye zarar vermek niyetindeyse tabii ki ona geçmiş olsun dileğinde bulunmamız doğru olmaz.
orda girişini görmüyormusun kaleci havada çığlık atıyor. sen orda ikili mücadeleyede girsen rakip oyuncuya zarar
verecek şekilde giremezsin kaleci topa hakim oluyor. derdi topa hakim olmak değil kaleciye girdi direk olarak
o pozisyonda hiç bir iyi niyet yok öyle hızla rakip oyuncuya çarpmak için gelmenin iyi niyeti olamaz rakip savrulur
dengesiz düşer. Bu sefer kaleciyi sıyırdı vurup düşecekti havada boşluğa doğru gitti kendi dengesiz düştü
düşün yaptığı haraketin şiddetini hızından yerde kendi kolu kırıldı. yere çakılmamak için kollarını koyuyor önce
şiddetten kol kırılıyor. Birde kaleciye havada vuruşunu düşün havadayken şiddetli darbe alırsan kendini koruyamazsın
ufak bir darbede bile dengen bozulur şiddetli olanın vereceği hasarı düşün yerde olsan vücut zeminden destek alır kasar kendini korur
ama havada böyle bir savunma yapamaz vücut savrulur.

Çevrimdışı underworld

hani taraftar gruplarına zamanla kaybolacak diyorsun ya işte senin gibi
taraftar profili kaybolmadıkça o gruplarda kaybolmaz aynı kafadasınız çünkü.
birilerini eleştirerek onlardan farklı olmuş olmuyorsun.
Geçmişle , arabesk modla yasayamayiz.
Günümüz futbolu acımasız ve kurallar açık.
Daima guclu kalmak , rakiplerini teker teker ekarte etmek istiyorsak sürekli aşama kaydetmek zorundayız.

Olcay feda döneminin aranılan tipte oyuncusuydu ve bizde bunu çok iyi başardı.
Sonra takım seviye atlamaya başlayınca siritmaya başladı, yani vedalaşma kaçınılmazdı.
Şimdi bizden güzel ayrıldı ve gittiği kulüpte gene çok iyi işler yapıyor.
Güzel olan bir şey varsa o da budur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Feyyaz ile Olcay'i ayni kefeye mi koyuyorsunuz?? Gencliginize veriyorum!
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimiçi Necmi

Geçmişle , arabesk modla yasayamayiz.
Günümüz futbolu acımasız ve kurallar açık.
Daima guclu kalmak , rakiplerini teker teker ekarte etmek istiyorsak sürekli aşama kaydetmek zorundayız.

Olcay feda döneminin aranılan tipte oyuncusuydu ve bizde bunu çok iyi başardı.
Sonra takım seviye atlamaya başlayınca siritmaya başladı, yani vedalaşma kaçınılmazdı.
Şimdi bizden güzel ayrıldı ve gittiği kulüpte gene çok iyi işler yapıyor.
Güzel olan bir şey varsa o da budur diye düşünüyorum.

3 maçtamı sırıttı :alala:
olcayda dert başkaydı bir kere kapalı sahada oyunculara tepki koyarken olcay döndü
susun işareti yaptı o zamandan beri bazı taraftarlar ona takıktı.
yukarda söylenen doğru ozi hedef alınıyor çünkü gene bazı lay lay lomcuları eleştirdi
sahaya etkiniz olmuyor dedi. Hemen kara propaganda başlıyor ondan sonra
bir takım kendi fikri olmayanlarda hemen buna sarılıp sallamaya başlıyor. Bu periyodik olarak
hep yapılır. Aptallarda bunların peşine takılır. özellikle ergenler içinde güç bulurlar.
bizde maç seyretmeyen sosyal medyada dolaşan bir tayfa var bazıları stadın yerini bilmiyordur
tek yaptıkları şey sosyal medyada gündem yaratıp hid kasmak. bunları ateşlemek kolaydır.
farketmiyor Beşiktaş menfaatleri sürekli eleştir bu kulübe oyuncuya zarar vermiş hiç önemli değil.
birde sürekli eleştirmeyi marifet sanan tipler var. işler ters gittiğinde hemen ortaya çıkarlar.

Çevrimiçi Rasim

benim hesabıma göre gelecek sezona en kötü 40. sırada başlayacağız.3. torbayı zorluyoruz.
3 torba icin 65.000 bandina gelmek lazim suan 43.000 bandindayiz yani önümüzdeki senede bir 20 puan alabilirsek 3. torbaya anca gireriz :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Feyyaz ile Olcay'i ayni kefeye mi koyuyorsunuz?? Gencliginize veriyorum!
ben feyyazı bir alt kefeye koyarım gençde değilim. işin efsane kısmına gelince ne olcay efsane nede feyyaz
efsane böyle olmaz. sadece sana emek vermiş iyi oyuncular daha ileriye koymanın anlamı yok
efsaneler bütün ömürleriyle katkı vererek efsane oluyor. feyyazın bizden gittikten sonra nasıl bir katkısı oldu.
ağzından bir kere Beşiktaş kelimesimi duyduk bırakın katkıyı. bunlara efsane demek baba hakkılara sebalara hakarettir.
maf kadrosunun bize başarılı bir dönem geçirtmek dışında bende hiç bir duygu yaşatmıyorlar paralarını alıp hakkınca işlerini yaptılar.
teşekkür ederiz emekleri için ama kulüpden ayrıldıktan sonra Beşiktaş için iyi bir şey söylemeye bile çekinen insanların
neresi efsane oluyor. renkliler bile bunlar kadar erinmiyor Beşiktaşı övmek için.

Çevrimdışı underworld

3 maçtamı sırıttı :alala:
olcayda dert başkaydı bir kere kapalı sahada oyunculara tepki koyarken olcay döndü
susun işareti yaptı o zamandan beri bazı taraftarlar ona takıktı.
yukarda söylenen doğru ozi hedef alınıyor çünkü gene bazı lay lay lomcuları eleştirdi
sahaya etkiniz olmuyor dedi. Hemen kara propaganda başlıyor ondan sonra
bir takım kendi fikri olmayanlarda hemen buna sarılıp sallamaya başlıyor. Bu periyodik olarak
hep yapılır. Aptallarda bunların peşine takılır. özellikle ergenler içinde güç bulurlar.
bizde maç seyretmeyen sosyal medyada dolaşan bir tayfa var bazıları stadın yerini bilmiyordur
tek yaptıkları şey sosyal medyada gündem yaratıp hid kasmak. bunları ateşlemek kolaydır.
farketmiyor Beşiktaş menfaatleri sürekli eleştir bu kulübe oyuncuya zarar vermiş hiç önemli değil.
birde sürekli eleştirmeyi marifet sanan tipler var. işler ters gittiğinde hemen ortaya çıkarlar.
Ins o tiplerinde sonu gelecek ama burda mesele olayın o noktaya gelmeden farkedilmesi.
Olcay'in tıklandığı bilicin son döneminden beri belliydi ama bunu göremediler.
Yarın aynısı şu anda cok sevilen q7 içinde olacak.
O da yetersiz kalacak takımın artan seviyesi karşısında.
Gene dönüp dolaşıp sözleşme mevzusuna gelecek olay.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Zor günlerimizde bizleri taşıyan futbolcularla şimdikileri bir tutmam ben.
Keşke şu ayrımı yapabilseniz, kim ne derse desin FEDA dönemi topçularına daha bir duygusal yaklaşıyorum ben.

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, Oğuzhan konusunda da aynı havayı seziyorum umarım onunda üstüne gidilmez.

Futbol cahili olan bir kısım taraftarımızın sanki futbolcudan anlıyorlarmış gibi davranarak istemedikleri futbolcuları takımdan göndermeye yönelik olarak yaptıkları mobbingler Beşiktaş'a zarar veriyor.

Bu konuda iki çarpıcı misal vereyim: Bir kısım futbol cahili taraftarımız, Beşiktaşlı eski futbolcularımız Ayhan Akman'ı ve Burak Yılmaz'ı protesto ederek onların Beşiktaş'tan ayrılmalarına neden oldu.

Peki sonra ne oldu? Ayhan Akman, Galatasaray'a transfer oldu ve Galatasaray'da yıllarca başarıyla futbol oynadı. Burak Yılmaz ise hem Trabzonspor'da hem de Galatasaray'da gol kralı olmanın yanı sıra uzun yıllar boyunca Türk millî takımımızın 1. santraforu oldu ve o hâlen de millî takımımızın 1. santraforudur.

Eğer Ayhan Akman ve Burak Yılmaz bizde kalsalardı Beşiktaş'a çok faydalı olurlardı. Bir kısım taraftarımız yüzünden Ayhan Akman'ın ve Burak Yılmaz'ın Beşiktaş futbol takımımıza yıllar boyunca verecekleri katkılardan mahrum kaldık.

Bu durum da Beşiktaş ve Beşiktaşlılar olarak başarılı olmak için sadece renklilere karşı mücadele vermediğimizi, renklilerin yanı sıra futbol cahili olup ama futbolu bildiğini futbolcudan anladığını sanıp takımına büyük zararlar veren futbol cahili bir kısım taraftarımıza karşı da mücadele vermemiz gerektiğini gösteriyor.

Oğuzhan Özyakup'un tekniği Türkiye'de futbol oynayan kaç futbolcuda var?! Futbol cahili bir kısım taraftarımız umarım ki Oğuzhan'ı elimizden kaçırmamamıza neden olmazlar ve Beşiktaş'a büyük bir zarar daha vermezler.

Oğuzhan Özyakup'un sahip olduğu tekniği ve oyun görüşüyle yüksek potansiyeli var ve o eğer önümüzdeki 2-3 yılda kendisini daha da geliştirirse Beşiktaş'tan Çin'e 30-40 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olabilir.

Tolgay Arslan'ın da potansiyeli yüksek. Tolgay'ın genel verimi zannediyorum ki yaşadığı ağır sakatlıktan tam hazır dönemeyişi nedeniyle bu sezon biraz düşük seviyede seyrediyor. Eğer Tolgay, Beşiktaş'ta kalmaya devam ederse gelecek sezon daha yüksek performans sergileyecektir diye tahmin ediyorum.
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2017, 20:10:36 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı underworld

Oziye kimse dokunamaz ins bu takımda futbolu bırakacak.

Etiketler: