Beyler Beşiktaş kapalı tribününden bu maç nefret ettim.Lütfen kimse Beşiktaş taraftarına şöyle diyorsun böyle diyorsun diye konuyu okumadan direk linç etmesin.
Kardeşim sene boyunca laylaylomunuzu izledik eyvallah,lig maçlarında alınabilecek kötü sonuçların telafi opsiyonunun olması tepkimi bir nebze azaltmıştı ama bu maçta çok net gördüm ki bu adamların takım falan umurunda değil,umurlarında olan tek şey senelerdir sahip oldukları statükoyu Beşiktaş menfaatlerini zerre gözetmeden ne pahasına olursa olsun korumak.Maçın başlarında başlayan laylaylom,takımın 10 kişi kalmasından sonra tüm gücüyle devam etti.Eski açıkta bulunmadım bilemem ama Şevşek in başını çektiği kapalı göbekteki grup,takım 10 kişi iken ve "telafisi olmayan bir maç oynarken"özellikle ikinci yarıda bütün stad,rakip ataktayken ıslıklar ve yuhlarken sürekli Fatih Terim ve Yunanistan ın anneleriyle ilgili iğrençliklerine bir de bu kavga başka kavga girerek adeta mum diktiler.Kombinem göbekte olduğu için bütün maçlarda dikkatli bir şekilde gözlemliyorum ki kapalıdaki grup arasında ıslık karşıtı bir karar almış ki bütün stad rakibi ıslıklarken seslerinin zerre duyulmayacağını bilmelerine rağmen küfür ve goygoya maç farkı gözetmeksizin devam ediyorlar.Benim doğrum doğrudur demiyorum ama senelerdir hem İnönü hem de diğer İstanbul stadlarında doğranmamızın en büyük sebebinin,rakip ve hakemin üstünde tribün baskısını kuramamamız ve tam aksine Kadıköy ve Toki de rakiplerin bu baskıyı çok yoğun kurabilmeleri olduğu çok aşikardır.Umarım bu arkadaşların saçmalıkları bize bu ve önümüzdeki senelerde pahalıya patlamaz.Yönetimden mi olur,tribünden mi olur bilmiyorum kafası çalışan sağduyulu birlerinin bütün grupları etrafına alıp birşeyleri oturtması bu sene için mümkün gözükmese de önümüzdeki sene için mutlaka gereklidir.
Bitecekler kaçınılmaz son tribünde onlara pabuç bırakmayan çok bilinçli bir kitle var.
bu bilet fiyatlarıylada olmaya devam edecek. stad açıldığından beri kapalının tribünlere hiç bir
etkisi olmadı kendi başlarına goy goy yapıyorlar eski açıkta karagümrüklerinde durumu aynı
onların çevresinde grupda yok seneye büyük ihtimal kaçarlar eski açıktan antipati daha sevimli geliyor
bunun nedenide adamlar dışarda oynarkende takımı yanlız bırakmadılar ankara maçlarında bile yollardaydılar.
ama onlarda bir tribün insanı nasıl bilinçsiz olur örneğini veriyorlar tek dertleri forzanın kuyruğuna
takılmak kendi başlarına bir grup olamadılar. Forzaya yalanmaya çalışıyorlar. neyse bunların bir önemi yok
staddaki en büyük grup bilinçli Beşiktaş taraftarı. onlar gerektiği anda bütün grupların sesini kesmesini
biliyor. Stad açıldığındada söyledim tribün değişti gruplar ya bu değişime uyacak ve liderlik yapacaklar
yada silinip gidecekler. taraftar verdikleri zararları görüyor. Şimdilik takım ve tribünler iyi gidiyor diye
hedefe koymadılar ama buda olur. ciddi eleştiriler çıkmaya başlıyor.