Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119209 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu saatten sonra kimin çıktığı önemli değil. Çıkıp işimizi yapalım yeterli. Gönül isterdi ki başka takım çıksın ama olmadı. Lyon güçlü ise en biz de güçlüyüz.

Tapatalk Pro ile gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,

Sonunda forumumuza kavuştuk böyle bir maçta yazamamak koydu hepimize  :biggrinking:
Güzel bir oyunla iyi bir skorla geçmek ayrı güzel.

Sıra geldi Lyon'a . Onu nasıl geççcez kara kara düşünüyorum . :money:
küçük takım gelseydi küçümser sıkıntı çekebilirdik bence bi yandan da iyi oldu ciddiyet içerisinde 2 maç oynayacağız bu turu da geçersek zaten kupaya yürürüz Allahın izniyle :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2017, 09:42:03
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
küçük takım gelseydi küçümser sıkıntı çekebilirdik bence bi yandan da iyi oldu ciddiyet içerisinde 2 maç oynayacağız bu turu da geçersek zaten kupaya yürürüz Allahın izniyle :)

Haklısın abide biraz çekincem var Lyon'dan . Tek sıkıntılı takımdı hızlı atak üzerine onu çektik .
Çıkıp oynumuzu oynıcaz artık başka çaremiz yok. Fransa'da bir hata yapmayalım beraberlik yeter bize tur için  :pray:

Çevrimdışı Ensar

Haklısın abide biraz çekincem var Lyon'dan . Tek sıkıntılı takımdı hızlı atak üzerine onu çektik .
Çıkıp oynumuzu oynıcaz artık başka çaremiz yok. Fransa'da bir hata yapmayalım beraberlik yeter bize tur için  :pray:
valla ilk 10 dk bende ah vah dedim de sonra alışıyor insan zamanla :D

Çevrimdışı Ensar

yalnız Olympiakos kalecisi de tam bir dana , ne goller yedi öyle :D

Çevrimiçi COB

yalnız Olympiakos kalecisi de tam bir dana , ne goller yedi öyle :D

Olympiakos'un TolGEA'si.

Çevrimdışı sallapati

Arkadaslar..dun fernandao ya uzuldum.. Adam cok kotu sakatlik gecirdi. Ama souza disinda hic bir takim arkadasi ilgilenmedi adamla..  Bence yarinki maca "GECMIS OLSUN FERNANDAO" pankartiyla ciksin Besiktas... Hem duyarliligimizi gosterir hem de guzel bir PR calismasi olur.. Diger takim taraftarlarinin sempatisini kazaniriz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,

Sonunda forumumuza kavuştuk böyle bir maçta yazamamak koydu hepimize  :biggrinking:
Güzel bir oyunla iyi bir skorla geçmek ayrı güzel.

Sıra geldi Lyon'a . Onu nasıl geççcez kara kara düşünüyorum . :money:
Napoliyi nasil geçtiysek Lyonu da oyle geçeceğiz :ok:

Lyon iyi takim ama Benfica ve Napoliden daha iyi değiller

Biz cikip kendi futbolumuzu oynayacagiz ve Tur atlayacagiz , Ayrica rakipte Depay 2 macta da oynayamayacak

Lacazette ve Fekiri kitlersek isi çözeriz bu arada onlar bizden daha fazla cekiniyorlar hem taraftarlari hemde yöneticileri :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Biz cikip kendi futbolumuzu oynayacagiz ve Tur atlayacagiz , Ayrica rakipte Depay 2 macta da oynayamayacak

Lacazette ve Fekiri kitlersek isi çözeriz bu arada onlar bizden daha fazla cekiniyorlar hem taraftarlari hemde yöneticileri :ok:
gonalons da sarı kart cezalısı ilk maç :)

Çevrimdışı tangaz

Arkadaslar..dun fernandao ya uzuldum.. Adam cok kotu sakatlik gecirdi. Ama souza disinda hic bir takim arkadasi ilgilenmedi adamla..  Bence yarinki maca "GECMIS OLSUN FERNANDAO" pankartiyla ciksin Besiktas... Hem duyarliligimizi gosterir hem de guzel bir PR calismasi olur.. Diger takim taraftarlarinin sempatisini kazaniriz

Beşiktaşın Beşiktaştan başka dostu yok  :bandit:

not: kırılan kemik şayet haberlerde ifade edildiği gibi dirsekle omuz arası yani üst kol kemiği ise kemiğin adı HUMERUS, 2008de benim sağ kol humerus kemiği paramparça olmuştu. tedeavi 9 ay gibi sürmüştü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada lyon düşünsün cümlelerini fazla romantik buluyorum keşke genk çıksaydı  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

bu arada lyon düşünsün cümlelerini fazla romantik buluyorum keşke genk çıksaydı  :icool:
abi kura öncesi haklısın ama şu an yapacak birşey yok koyup geçicez :D

Çevrimdışı Ensar

arkadaş ben bu tahrik meselesini anlamıyorum , ne diyor abi adam sana da tutup kafa atıyorsun. kendi sahanda 2 gol bulmuşsun herifleri dağıtacak durumdasın ne yani anana karına mi küfür etti nedir durum , gül suratına o sinir olsun o çaksın kafayı nedir derdiniz anlamıyorum bu kadar amatör olunmaz , zafer algöz'ün dediği gibi " a bu iki oldu "

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaşın Beşiktaştan başka dostu yok  :bandit:

not: kırılan kemik şayet haberlerde ifade edildiği gibi dirsekle omuz arası yani üst kol kemiği ise kemiğin adı HUMERUS, 2008de benim sağ kol humerus kemiği paramparça olmuştu. tedeavi 9 ay gibi sürmüştü...
Abi gecmis olsun hayvandaoya da atlanmamasi gereken bisi var, bu hayvandao devamli kaleciye dalan bir tip. Umit karan yapardi aynisini.
O pozisyonda da cakallik yapti kalecinin almis oldugu topta fiziken zayif kaleciye bodislama daldi ve kontrolsuz dustu, allahin sopasi yok kotu sakatlandi.
Sakatlik kotu allah kimsenin basina vermesin ama boyle pozisyonlara giriyorsa futbolcu boyle sakatliklara hazirlikli olacak. Kendi dusen aglamaz

Abubakar icinde benzeri gecerli fazla kizmiyorum ayni tosice kizdigim nedenlerle kiziyorum, o kafayi koyuyorsan adama rvo da olympiakoslu oyuncu da got ustu oturup kalkamayacak. Vuramadigin ya da korkup tirsip son anda vazgectigin aksiyon yuzunden 3-4 mac ceza yiyecegine kafayi koyup adamin agzini burnunu kirip 5-6 mac ceza ye. Boyle kiz gibi faul yapip kart goruyorlar zaten gorecen karti vur adama oyle gor.

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunes klasik kadro ile cikar biz de maksimumuzu goruruz. Lyon sadece cok hizli aslinda adamlar cok cok hizli degil bizim takim yavas. Iyi kapanip iki maci da 0-0 bitirp penaltilarla gecersek mutlu olurum

Çevrimdışı Ensar

Senol gunes klasik kadro ile cikar biz de maksimumuzu goruruz. Lyon sadece cok hizli aslinda adamlar cok cok hizli degil bizim takim yavas. Iyi kapanip iki maci da 0-0 bitirp penaltilarla gecersek mutlu olurum
bizim gol yemediğimiz maç hatırlıyor musun abi

Çevrimdışı tangaz

arkadaş ben bu tahrik meselesini anlamıyorum , ne diyor abi adam sana da tutup kafa atıyorsun. kendi sahanda 2 gol bulmuşsun herifleri dağıtacak durumdasın ne yani anana karına mi küfür etti nedir durum , gül suratına o sinir olsun o çaksın kafayı nedir derdiniz anlamıyorum bu kadar amatör olunmaz , zafer algöz'ün dediği gibi " a bu iki oldu "

rahat rahat sövemedik adama evde çocuk kötü örnek olmamak gerekiyor sustuk. forum desen göçüktü şöle rahat rahat sövemedim abuya. ah ulen forum göçecek zamanmıydı mis gibi bannlanacaktım  :D

hayatımda çok aptalca ve gereksiz kırmızı kart gören oyuncu gördüm ama bunun kadar anlamsızını görmedim. bir de şark kurnazlığı yapıyor aklınca çaktırmadan yanından geçerken yandan koyuyor. ben kameruna kadar sopayla kovalarım bunu. öyle çok zarar verdi ki. çeyrek finalde yok elersek yarı finalin en az 1 maçında yok. bu kritik eşikte forvette tek alternatif cenk kaldı uefada ve yedeği ömer ki burda uefa listesini veren hocanın da seçimi yanlış. takım bakar yüzünden gereksiz efor sarfetti. antalya maçını da etkiler bu gereksiz yorgunluk 60 dan sonra düşen çok oyuncu olur.

Çevrimdışı Gokhan-

Yaş ortalamaları 24'müş, döve döve eleyecez onları.
En güçlü yanları kanatları gibi gözüküyor, ama bana göre de bizim en iyi yanımız kanat beklerimizdir.
Atiba farkıyla turu geçeceğiz, gönül isterdi ki finalde koyalım ama bu da onların şanssızlığı.

Bu arada Quaresma hangi akla hizmet haftanın 11'ine seçildi, ben yanlış maç mı izledim :D
Maçta hiç beğenmedim ama sinirlenmedim de, kötü oynayabilir buna hakkı var ama oyundan çıkarken gözlerimi yaşarttı, takdir ettim  :lol:
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2017, 10:26:01 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2017, 10:26:37
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Valla tek düşüncem Napoli benfica maçlarında ki gibi çıkıp oynamak. Depay zaten yok listede dediğin gibi.  :ok:
Orda gol yemeyelim yeter başka bısey istemiyoruz .
Bir bakıma erken final oldu.  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

ben maça şöle çıkarım

fabri- gg marcelo tosiç adriano- atiba necip talisca- babel karizma ömer

şimdi ömer ne alaka diyenler olacaktır. ömere derimki ilk devre koş vur kır dök stoperleri yor. ikinci devre cenki sahaya sürcem 45 dk 0-0 giderse de 60 dk sahadasın hadi koçum derim. bakar öyle zarar verdiki maç içi hamle şansımızı da bitirdi 9 numara mevkiinde. veya gerekirse çift forvete dönme olasılığını da bitirdi.

Çevrimdışı Gokhan-

Abou'ya Olympiakos maçı için değil de çeyrek final maçları için çok kızdım, o maçı alacağımızdan emindim çünkü zerre stres olmadım.
Ama Lyon maçlarında çok ihtiyacımız olacaktı kendisine, ne güzel de kendine gelmişti karaoğlan ama şu sıralar ceza vermeye gerek yok şu süreçte her oyuncuya ihtiyacımız var hiç birini küstürmemeliyiz.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Abou'ya Olympiakos maçı için değil de çeyrek final maçları için çok kızdım, o maçı alacağımızdan emindim çünkü zerre stres olmadım.
Ama Lyon maçlarında çok ihtiyacımız olacaktı kendisine, ne güzel de kendine gelmişti karaoğlan ama şu sıralar ceza vermeye gerek yok şu süreçte her oyuncuya ihtiyacımız var hiç birini küstürmemeliyiz.

küserse küssün, bence en ağır cezayı vermeliyiz 500bin avro iyidir. turu geçip yarı finale çıkarsak 1,6 milyon avro alıcaz şayet bizi bundan mahrum edecekse bedelini de ödesin. iq testi yapıp öyle transfer masasına oturtalım bu tip oyuncuları  :bandit:

Çevrimdışı Ensar

hemde ne form yakalamış her maç gol atıyor son iki maça ilk 11 çıkmış gidiyor kafa atıyor. kiev maçının üstüne bu tuz biber oldu

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı tangaz

bana kuralar da garip geldi. bi hinlik varmış gibi hissettim. m.utd, lyon, şalke, celta sanki bu 4 büyük ülke takımları yarı finale çıksınlar senaryosu hayata geçirilmiş gibi kura oldu. enteresan  :money:

Etiketler: