Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128181 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tardu

1 hafta önce bir çok haber kanalında bjk izleme ekibi ve yöneticiler yeni sezon transfer çalışmaları için brezilyaya gitti diye haberler yapıldı.bu haberlerin yapıldığı sitelerin hepsinde izlenecek futbolcuların hepsi birbirinden farklıydı isimleri kasıtlı olarak mı yanlış mı vermişler yoksa her birine ayrı ayrı mı isim söylemişler bilmiyorum veya isimleri haber siteleri sallamışlar mı onu da bilemiyorum ama bu isim listelerinin hepsinde banko bulunan bir oyuncu var thiago maia bu çocuğun bütün videolarını seyrettim atiba ile orta sahada düşünemiyorum bile keşke transfer edilse de erkenden sezon öncesi kampa katılsa  orta saha şampiyonlar ligini her türlü götürür.lens haberleri var inşallah yalandır 30 yaşında adamlardan gına geldi artık  bizim gabriel jesus gibi adamları 10m euro alıp direk 30m euroya okutmamız lazım sırf sosayı sattık diye bir daha yaşlı oyuncuları banko satacaz diye garanti yok şampiyonlar ligi vitrinse neden biz bu vitrine 19 yaşındaki genç yetenekleri çıkartmayalım bu brezilya seferi ile ilgili bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı uğur07

Quaresma nin oldukca hararetli savunuculari ve kadrolu taraftarlari oldugu bir gercek. O yuzden bu konuya girmek istemiyorum ve cok yazmiyorum buraya. Ama artik dayanamadim. Tabi ki besiktasin futbolcusu ve katki veren bir futbolcu.

Ama q7 zor bir insan. Tek yildiz olarak takimda kaldiginda o takimi farkli noktalara goturebilecek biri. Marka imaji olabilir tabi. Ama bu mantikla antalyasporun eto ile su anda muthis bir yerde olmasi gerekiyordu taninabilirlik acisindan. Ama antalya antalya iste. Cicinho roberto carloslu bi zamanlarin sivasi da sivas. Onu bi gecelim.

Mal bu demek ne demek anlamis degilim. Mylife1903. Mal bu lafinin elestrisine neden beyinsiz taraftar seviyesinde cok kızgın bi cevap verdi anlamadim. Tutarsizliginin belli olmasi mi acaba. Ismail futbolcu degilmis q7 yildizmis. Iste bizde bu yuzden bu kadar cocukca tavirlari kabul edemiyoruz. Ismail degil bu q7

Arkadas bir futbolcu her oyundan ciktiginda tepki gosterir mi. Oyundan alinmama hakkinmi var senin. Yeri geliyor messi oyundan aliniyor. Madem bu kadar buyuk futbolcusun 30 una gelmeden al ahli ye neden gittin.

Tavirlari rahatsizlik yaratiyor. Ama bu rahatsızligin onemli bir sebebi de Hak adalet gozetmeden onu savunan adamlarinin olmasi. Ben kendi adima soyleyeyim top onun ayagina geldiginde geriliyorum. Pozisyona girdiginde veya sut cektiginde hic heyecanlanmiyorum ve gormemek icin kafami baska yere ceviriyorum. Kart cezalisi olunca canim besiktasim onsuz bir mac oynayacak diye seviniyorum.

Ama sonucta senol gunes oynatiyor saygi duymak zorundayiz. Bizde dentinhoyu hakeden kalitesiz taraftariz sonucta cok da seyapmamak lazim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Liquidator

Fabri İspanya milli takımına çagrılacakmış.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma nin oldukca hararetli savunuculari ve kadrolu taraftarlari oldugu bir gercek. O yuzden bu konuya girmek istemiyorum ve cok yazmiyorum buraya. Ama artik dayanamadim. Tabi ki besiktasin futbolcusu ve katki veren bir futbolcu.

Ama q7 zor bir insan. Tek yildiz olarak takimda kaldiginda o takimi farkli noktalara goturebilecek biri. Marka imaji olabilir tabi. Ama bu mantikla antalyasporun eto ile su anda muthis bir yerde olmasi gerekiyordu taninabilirlik acisindan. Ama antalya antalya iste. Cicinho roberto carloslu bi zamanlarin sivasi da sivas. Onu bi gecelim.

Mal bu demek ne demek anlamis degilim. Mylife1903. Mal bu lafinin elestrisine neden beyinsiz taraftar seviyesinde cok kızgın bi cevap verdi anlamadim. Tutarsizliginin belli olmasi mi acaba. Ismail futbolcu degilmis q7 yildizmis. Iste bizde bu yuzden bu kadar cocukca tavirlari kabul edemiyoruz. Ismail degil bu q7

Arkadas bir futbolcu her oyundan ciktiginda tepki gosterir mi. Oyundan alinmama hakkinmi var senin. Yeri geliyor messi oyundan aliniyor. Madem bu kadar buyuk futbolcusun 30 una gelmeden al ahli ye neden gittin.

Tavirlari rahatsizlik yaratiyor. Ama bu rahatsızligin onemli bir sebebi de Hak adalet gozetmeden onu savunan adamlarinin olmasi. Ben kendi adima soyleyeyim top onun ayagina geldiginde geriliyorum. Pozisyona girdiginde veya sut cektiginde hic heyecanlanmiyorum ve gormemek icin kafami baska yere ceviriyorum. Kart cezalisi olunca canim besiktasim onsuz bir mac oynayacak diye seviniyorum.

Ama sonucta senol gunes oynatiyor saygi duymak zorundayiz. Bizde dentinhoyu hakeden kalitesiz taraftariz sonucta cok da seyapmamak lazim

Marka değeri bir oyuncu üzerinden anlatılabilecek kadar basit bir konu değil. Bununla ilgili futbol üzerine yazılmış akademik yazılar var. Burada bahsedildiği gibi bahsi geçen oyuncuların marka değerine katkıları "sadece" isim üzerinden maalesef gelişmiyor. Bu yüzeysel bakış açısı, bizim oyuncumuzla ilgili, yanlışlığı kanıtlanmış bir bilgi paylaşımına sebep oluyor. İşin garibi bir kesim tarafından okuması dahi yapılmadan kabul görüyor.

Quaresma tartışmasının benim açımdan ilk ayağı buydu, bir kaç ay önce. Bugüne geldiğimizde ise yaptığı saygısızlığın, hoşnutsuzluklarının ve oyun içi bencilliğinin karşısına 10 asist ve mal bu argümanı koyuluyor ve ben bunu kabul etmiyorum. Mal bu demek bir argüman değil. Varsayalım ki senin için bir argüman o zaman vereceğin cevap beyinsizlik-saftiriklik-bas git lan-ezik-yetersiz₁ gibi ifadelerle olmaz. Bunlar ancak senin konuya ne kadar vakıf olduğunun ve çapının göstergesi olur.

Niye moderasyon yediğime dair zerre fikrim yok (: . Sağlık olsun.

Çevrimdışı Gokhan-

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 11:56:23 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

bu fiorentina sanırım bizim napoli maçlarında stadımızdan etkilenmiş olabilir ordan kopya çekmişlerdir. bütçeleri 460 milyon avroymuş bizimkinin 4 katı, biz 360a yaparız onlara işcileri burdan götürürüz malzeme falan orda daha pahalıda olsa işcilik maliyeti falan daha ucuza bitiririz kesin. beşiktaş inşaat aş. yok mu ihaleye girsin bence 100 milyon kar ettirse başkan borçlar bi anda 400 milyon tl düşer  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Ayneen oyle abi hepimiz hata yapariz muhim olan kabul etmek

Yanlis anlasildiysam kusuruma bakma , tabiki tartisacagiz burasi forum burasi bunun icin var onemli olan birbirimizi kirmamak , burada tartistigimiz bir cok kisi ile tribünde onuz omuza verip bağırıyoruz Gol olunca birbirimize sarılıyoruz sevinçten :tabe:

@Necmi abi bana burda demediğini birakmaz Tribunde Gol olunca birbirimize sariliyoruz mac oncesi Sohbet ediyoruz vs vs Aslolan Beşiktaş hepimiz onun icin mücadele veriyoruz sonuçta cok iyi arkadaslar abiler ve kardesler edindim bu forum sayesinde..

Çok güzel bir yorumda bulunmuşsun Yunus Emre Dökmeci. Beşiktaşlılar olarak amacımız Beşiktaş'ın bugünlere göre daha büyük başarılar elde edip daha iyi ve daha güzel günlere ulaşmasına katkıda bulunmak ve Beşiktaş'ın başarılarıyla gururlanıp mutlu olmaktır.

Eleştiri de öz eleştiri de olacak elbette. Çünkü eleştiri ve öz eleştiri yapmak eksiklerimizi görmemizi sağlar. Eksiklerimizi görürsek onları giderebiliriz. Burada kritik nokta, eleştirilerin yıkıcı değil yapıcı olmasıdır. Kırmadan dökmeden yapılan yapıcı eleştiriler faydalı olur.

Beşiktaş'ın çok yüksek potansiyeli var. Vodafone Group, Fortune dergisinin en son 2016 yılında açıkladığı dünyanın en çok gelir elde eden 500 şirketi arasında 133. sırada yer almış. Böyle büyük bir şirket eğer Beşiktaş'a güvenip Beşiktaş'la 145 milyon dolara Türk Spor Tarihi'nin en yüksek rakamdaki sponsorluk anlaşmasına imza atıyorsa durup düşünmek gerekir. Ayrıca şu da var ki o anlaşma Beşiktaş'ın, Yıldırım Demirören döneminden kalan büyük borçlar yüzünden ekonomik darboğaz yaşadığı 2013 yılında imzalandı.

Vodafone Group nasıl ki Beşiktaş'ın büyük potansiyelinin farkında olup Beşiktaş'la Türk Spor Tarihi'nin en yüksek rakamdaki sponsorluk anlaşmasına imza atıyorsa, biz Beşiktaşlılar da sevgili kulübümüz Beşiktaş'ın yüksek potansiyelinin farkında olarak, kulübümüzün büyük bir dünya kulübü olma seviyesine yükselmesi hedefi doğrultusunda elimizden gelen desteği Beşiktaşımıza verelim.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 23:51:36 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı taner37

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ziyaretçi olarak takip ediyordum. Üye oldum.

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Hoşgeldiniz aramıza :) Forum kuralları gereği profilinize yaşınızı girer misiniz?

Çevrimdışı taner37

Şuan transfer dönemi değil biliyorum ama Brezilya da ilgilendiğimiz oyuncular var.

Roger Guedes
Thiago Maia
 Lucas Lima
Clayton Silviera
Dudu

Bu isimler Brezilya da wonderkid dediğimiz gelecek vadeden isimler. Takım yaşlanmış iken böyle genç gelecek vaadeden oyunculara ilgi duymak beni sevindirdi.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Merhaba taner37, hoşgeldin. Üyeliğin hayırlı olsun.:hosgeldin
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 00:32:44 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı taner37

Hoşgeldiniz aramıza :) Forum kuralları gereği profilinize yaşınızı girer misiniz?
Teşekkür ederim yaş girmek için link atabilir misin?
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 00:11:43 Berat ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı uğur07

belli adamlari surekli soyluyorsun @Mylife1903. Bunlar tabi iyi futbolcular. Ama sonuna jan ekleyerek yazman besiktasa transferini kolaylastirmayacak. Rakitsky gelse sanki besiktasin artik sirti yere gelmeyecekmis gibi bir izlenim edindim. Tabi capim buna yetmis de olabilir. Kesinlikle futboldan cok iyi anlarim diye de iddia etmiyorum. Besiktas disinda mac da izlemem zaten o kadar zamanım yok. Ama yarmelenko akilli bir futbolcu olmasının disinda cok da iz birakmadi bende. En iyisi ben gideyim. 2 3 futbolcu ismi belirleyeyim onlara da esprili yakistirmalar yapayim. Belki kalitesizlikten kurtulurum.

Yanlis anlama asagilik kompleksine girip asiri alinganlik yapmiyorum. Cok umrumda degil baskasinin benim hakkimda ne dusundugu. Kendimle dalga gecerek espri yapmaya calisiyorum senin gibi. Zaten bana direk soylenmis bisey de yok.

Seytanin avukati filminde al pacinonun efsane repligi ile bitireyim

"Kibir insanda en sevdigim günahtır"

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

En son yazdığım mesajı oku nedemek istediğimi anlarsın :)

Biz çifte standart'a itiraz ediyoruz.

Geçen sene İsmail köybaşının evimizde ki ilk maçta bursa maçında onun yüzünden yediğimiz gol'ü anlatan bi caps hazırlamıştım.

İsmail yüzünden gol'ü yemiştik onu bile dile getiremedim.

Necmi abi yine fırça atmıştı eline ne geçti bunu attın da diye.

Bugün Quaresma'nın maç içinde yaptığı yanlışları gif halinde paylaşabiliyoruz.

Ya Kurallar değişti yada kişiye özel ceza veriliyor.

Moderator tabi ki görüşünü bildirebilir ancak yapıcı olmak zorunda

bize bir yanlış gördüğünüzde "Moderator'e rapor et" denmemesi gerekiyor o zaman.

Kimi kime şikayet ediyoruz ?
maç görüntüleriyle ilgili kesit paylaşmakla caps hazırlamak aynı şeymi?
Sen sürekli diğer üyelere saygısızlıktan ceza alıyorsan burdaki moderatörlerden önce kendini sorgula
herkese laf yetiştirme derdindesin.
Quaresma eleştirilerinin hiç birinde saygısız üslup görmedim gördüğüm tek mesajada müdahale ettim.
eleştiri farklı şeydir. gömme başka bir şey şov yapıyor diyene cezamı vereceğiz. Quaresmanın zaten en
büyük özelliği şov yapmak. sen farkı ayırt edemeyebilirsin ama biz taraflı bakmadığımız için mesajlar
arasındaki farkı süzebiliyoruz. Evet bazende adamına göre muamele yapılıyor senin yazdığın bir mesajı
normal sayarken bunu forumu trolleme amacında olan biri yazdığında ceza alabiliyor. Birde neye göre
adil olmadığımıza karar veriyorsun sen kimin ceza aldığını görebiliyormusun gördüğün sadece düşen mesaj
oda bizim onayımızdan geçtiği için sen normal görürsün. biz bu güne kadar atılma olmadığı sürece herhangi bir
cezayı deşifre ettikmi?  @cursedofdragon

Çevrimiçi tolga1903

Uyacak, yapacak, dinleyecek işi ne?
Ay da 2000, 3000, 4000 alan adamlar o iş yerinin sakal bırakma, güleryüz, prezentabl olma gibi saçma sapan kurallarına uymak zorundaysa Quaresma'da bu klübün maaşlı elemanıdır ve klübün menfaatleri içinde karakterinden, sinirinden, hırsından ödün verecek bunları törpüleyecek.
Karşılıksız bir şekil de o klübe para kazandıran taraftarlar nasıl istiyorsa öyle olacak  :bandit:

Abi ne gülmek zorunda ne de hırslarını karakterini törpülemek. Quaresmayi aldık getirdik mi tekrardan getirdik. Bir de üstüne 33 yaşında sözleşme yeniledik mi onu da yaptık. Hala taraftar adam nereye giderse gitsin sadece onun ismini zikrediyor mu zikrediyor. Kusura bakma da böyle bir durumda kim olsa burnundan kıl aldırmaz. Sorun bizde bizim taraftar profilinde biz yaptık ne yaptıysak. Adama kizmanin manası yok Portekiz'in geri kalmış bölgesinde büyümüş belki de eğitimini sağlıklı almamış hani yanlış anlama da bizim "cahil" diye nitelendirdiğimiz bi tiptir ve bu kadar ilgi onun şirazesini kaydirmistir. Adam belki de sıkıldı abi bu kadar ilgiden ondan bu tavırları bilmiyoruzki.

İşini yapsa bize yeter gole sevinmemis surat asmış hocaya tepki göstermiş o hocamızın işi isterse bir daha forma yüzü göstermez olur biter. Önemli olan biz neden her hucumu Quaresma'nın olduğu kanattan yapmak zorundayız neden bu kadar yük biniyor bu adama sağ çizgideyken ataklar sağdan sol çizgideyken soldan yapılıyor göbekten rakibi delmeyi unuttuk biz. Bir takımın hucumlarinin belkide yüzde doksani tek bir adamın kanadından geliyorsa bırakalım da 10 asist yapsin yapmazsa ayıp.

Çevrimiçi Necmi

Denetçiler de engellenebiliyor haberin olsun. Bende bi tanesi 2-3 aydır falan engelli. Yazdığı hiçbirşeyi görmüyorum :) Zaten artık forumda daha az kişinin yazdıklarını görüyorum :D Böyle çok daha iyi ve kullanışlı oldu forum.

Bu arada Quaresma için adalet arayışın bence nafile. Çünkü Quaresma ayrıcalıklıdır. Herkes için çalışan kurallar Quaresma için çalışmaz. Çünkü Quaresma hain, her maç Beşiktaşa ihanet ediyor  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Denetçi engellersinde bir gün engellediğin bir denetçi seni ikaz eden bir mesaj yazarda bunu sen yok sayarsan üyeliğininde iptal edileceğini söyleyeyim. görmediğin için üyelikten olursun benden söylemesi. @38life

Çevrimdışı scarfright

Denetçi engellersinde bir gün engellediğin bir denetçi seni ikaz eden bir mesaj yazarda bunu sen yok sayarsan üyeliğininde iptal edileceğini söyleyeyim. görmediğin için üyelikten olursun benden söylemesi. @38life
Abi belki de bu mesajını da görmedi

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı scarfright

Beşiktaşımızın maçına 18 saat kalmış maç kimsenin umrunda değil gibi. Herkes quaresmada kalmış. Bu maçta puan kaybedebiliriz. Çünkü ne zaman forum maç havasında olmasa o maç sıkıntılı oluyor.

Çevrimdışı Gokhan-

Abi ne gülmek zorunda ne de hırslarını karakterini törpülemek. Quaresmayi aldık getirdik mi tekrardan getirdik. Bir de üstüne 33 yaşında sözleşme yeniledik mi onu da yaptık. Hala taraftar adam nereye giderse gitsin sadece onun ismini zikrediyor mu zikrediyor. Kusura bakma da böyle bir durumda kim olsa burnundan kıl aldırmaz. Sorun bizde bizim taraftar profilinde biz yaptık ne yaptıysak. Adama kizmanin manası yok Portekiz'in geri kalmış bölgesinde büyümüş belki de eğitimini sağlıklı almamış hani yanlış anlama da bizim "cahil" diye nitelendirdiğimiz bi tiptir ve bu kadar ilgi onun şirazesini kaydirmistir. Adam belki de sıkıldı abi bu kadar ilgiden ondan bu tavırları bilmiyoruzki.

İşini yapsa bize yeter gole sevinmemis surat asmış hocaya tepki göstermiş o hocamızın işi isterse bir daha forma yüzü göstermez olur biter. Önemli olan biz neden her hucumu Quaresma'nın olduğu kanattan yapmak zorundayız neden bu kadar yük biniyor bu adama sağ çizgideyken ataklar sağdan sol çizgideyken soldan yapılıyor göbekten rakibi delmeyi unuttuk biz. Bir takımın hucumlarinin belkide yüzde doksani tek bir adamın kanadından geliyorsa bırakalım da 10 asist yapsin yapmazsa ayıp.

Valla dostum haklısın dediğin gibi olan oldu, bizim konuşmamızın, sinirlenmemizin hiç bir anlamı yok artık.
Şampiyonluğa gittiğimiz şu günlerde biz dizginleriz artık kendimizi yapacak bir şey yok.
Umarım transfer döneminde iyi transferler yapılırda Şenol Hoca'nın eli daha güçlenir ve disiplin konusunda taviz verilmez.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Hoşgeldin kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Abi belki de bu mesajını da görmedi

Mümkün  :D
ama ateşle oynamak gibi bir şey eninde sonunda yakar. :evillol:

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Kayseri
Antalya
Trabzonspor maçları var.
Çoğu kişi Trabzon maçına 1 puan hatta Antalya maçına 1 puan yazıyor. Neden  1 puan? Antalya kim Trabzon kim?

Beşiktaş'ın Kayseri maçı hariç kalan zor iki maçı var . Oda Başakşehir ve Fenerbahçe dir.. Diğerleri 3 puan yazın.

Kayseri maçı için nedense benim içinde biraz garip.  Çok rahat kazanacağız gibi geliyor.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Kayseri
Antalya
Trabzonspor maçları var.
Çoğu kişi Trabzon maçına 1 puan hatta Antalya maçına 1 puan yazıyor. Neden  1 puan? Antalya kim Trabzon kim?

Beşiktaş'ın Kayseri maçı hariç kalan zor iki maçı var . Oda Başakşehir ve Fenerbahçe dir.. Diğerleri 3 puan yazın.

Kayseri maçı için nedense benim içinde biraz garip.  Çok rahat kazanacağız gibi geliyor.
fener maçına zor diyorsan ts ninde zor olması normal :D
bence hiç bir maçımız zor değil sadece maçları biz zorlaştırıyoruz
yoksa ayarımızda takım yok ligde

Etiketler: