En son yazdığım mesajı oku nedemek istediğimi anlarsın
Biz çifte standart'a itiraz ediyoruz.
Geçen sene İsmail köybaşının evimizde ki ilk maçta bursa maçında onun yüzünden yediğimiz gol'ü anlatan bi caps hazırlamıştım.
İsmail yüzünden gol'ü yemiştik onu bile dile getiremedim.
Necmi abi yine fırça atmıştı eline ne geçti bunu attın da diye.
Bugün Quaresma'nın maç içinde yaptığı yanlışları gif halinde paylaşabiliyoruz.
Ya Kurallar değişti yada kişiye özel ceza veriliyor.
Moderator tabi ki görüşünü bildirebilir ancak yapıcı olmak zorunda
bize bir yanlış gördüğünüzde "Moderator'e rapor et" denmemesi gerekiyor o zaman.
Kimi kime şikayet ediyoruz ?
maç görüntüleriyle ilgili kesit paylaşmakla caps hazırlamak aynı şeymi?
Sen sürekli diğer üyelere saygısızlıktan ceza alıyorsan burdaki moderatörlerden önce kendini sorgula
herkese laf yetiştirme derdindesin.
Quaresma eleştirilerinin hiç birinde saygısız üslup görmedim gördüğüm tek mesajada müdahale ettim.
eleştiri farklı şeydir. gömme başka bir şey şov yapıyor diyene cezamı vereceğiz. Quaresmanın zaten en
büyük özelliği şov yapmak. sen farkı ayırt edemeyebilirsin ama biz taraflı bakmadığımız için mesajlar
arasındaki farkı süzebiliyoruz. Evet bazende adamına göre muamele yapılıyor senin yazdığın bir mesajı
normal sayarken bunu forumu trolleme amacında olan biri yazdığında ceza alabiliyor. Birde neye göre
adil olmadığımıza karar veriyorsun sen kimin ceza aldığını görebiliyormusun gördüğün sadece düşen mesaj
oda bizim onayımızdan geçtiği için sen normal görürsün. biz bu güne kadar atılma olmadığı sürece herhangi bir
cezayı deşifre ettikmi?
@cursedofdragon