Puan oyle degil takim puani olarak onemliydi. Ilk 20 deyiz bu yil icinde topladigimiz puanlarla. Bir onceki turda 2 galibiyet arti tur puani simdide iki galibiyet arti ceyrek final puani yerimizi saglamlastirirdi, ceyrek finalde kim gelir belli degil belki utd gelir o yuzden olimpiyakosu boyle yakalamisken sokusturuverip gondermek lazimdi.
Seneye coye kalirsam belki torba atlatacak bize bir galibiyet.
Benim icin hedef torba atlamaktir. Feto sonrasi 4. Torbadan alamanya sampiyonunu cekmeyiz.
Ama eleme konusunda katiliyorum, yenemiyorsan yenilmeyeceksin ve 180 dakika gerekirse uzatma ve penaltilar sonrasi rakibi evine gondereceksin.
Ben sonuctan memnunum fazla yorulmadik uzak deplasman degil genc arkadaslar nikoyu gordu televizyonda falan.
Bizim @yorgo_d(geodem) maca gitti mi acaba
Biz kayıp iki yılımız silinmeden torba falan atlayamayız. Rakiplerin 5 yıllık
puanla yarışırken sen karşılarına 3 yılda topladığın puanla çıkıyorsun seneye bir yılı sileceğiz
ondan sonraki sene ikinci yılıda sileceğiz anca iki sene sonra dediğin gibi olur. şu anda 3 senede
40000 puan barajını geçmiş olmak bile çok iyi bu sene gidebildiğimiz kadar gidelim seneyede
bunu başardıkmı iki sene sonra ikinci torbadan girmememiz için bir neden yok çünkü puan eklenirken bize silinen puanımız olmayacak her sene minimum 15000 puan bile koyabilsek iki sene sonra 70000 puan gibi bir
rakama ulaşırız buda ikinci torbayı zorlar birde şl de ön eleme bile oynasak bu puanla seri başı oluruz.