Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124450 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

429 maçta 7 tane frikik golü var :) 61 maçta 1 frikik golü anlamına geliyor :) Bence çok iyi bir istatistik  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

hoca sürekli oynamak istiyor oyundan çıkarken oyuncağı alınmış çocuk gibi oluyor diyordu. bunu kreşe falan yollasak orda oynasa bolbol  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi kimse Quaresma'ya saha içinde fırça atamaz zaten yine her yazdığımı istediğin şekilde anlıyorsun gerçi kim ne yazarsa yazsın istediğin şekilde algılıyorsun ya neyse konumuz o değil, demek istediğim Gomez gibi bir ağırlığı olan takımda böyle kafasına göre oynayamıyordu veya çok fazla el kol hareketi yapamıyordu diyorum sadece, bunuda izlediğim maçlara istinaden söylüyorum. Biraz başı boş kaldı bu sene.
Gökhan Töre ve Kerim Frei vardı. Bütün sebep bu. Aras formayı zorlayabilse olacakta ondanda tık yok belki kayseri maçında şans verebilir hoca.

Çevrimdışı benyv-

Bakıyorum q7'yi gömmeye devam  :D arada bir kahve molası sonra devam. Bu arada bir söz var fazla eleştiri gizli hayranlıktır diye.  :ok:

Çevrimdışı mehmetthedum

Şöyle bir şey hayal ediyorum..

Bu  aralar herhangi bir iç maçta,boştaki bir adama pas vermek yerine topu ezdiği herhangi bir pozisyondan sonra, tam da tribünler quarejmaaaa quarejmaaa diye bağırırken,  atiba reis kenara gelip top tutuculardan bir top alıyor ve yanına gidip topu quarejmaya veriyor.. al bunu az ötede oyna diye..  gerçi bundan fesleğen anlamı da çıkar.

Acaba tribünün tepkisi ne olurdu ?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Berat

Kayseri maçında bel bağı bir isim olmadan daha efektif bir oyun oynayacağımıza olan inancım tam. Bursa maçında malum isim cezalıyken gayet iyi bir performans ortaya koymuştuk.

Çevrimiçi gokhans

Benim anlamadığım şenol hoca neden frikik konusunda müdahele etmiyor. Talisca varken q7 frikikleri kullanıyor sürekli , dün frikik başındayken talisca rica minnetle kullandı resmen. Buarada hürriyetteki haberi okuyan varmı? sunderland temsilcileri tolgay için dün scout yollamışlar. lens tolgay takası gündemdeymiş. Umarım doğrudur.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı İhsan

Dün sadece ikinci devreyi izleyebildim.
Quaresmaya yazılan tepkilere çok şaşırdım.

Q7 bildim bileli böyle. Futbolda şov yaparak zevk alıyor ve bu sayede bize katkıyı veriyor. Asist sayısı ortada.
Bu karekterini sevmeyin biri olarak oyununu başarılı buldum. Çok baskı yaptı, rakibi tedirgin etti.
Son saniye rabonasına takılan çok olmuş. Rabona yapmasa ortası daha kötü olabilirdi.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Kalyoncu

Bakıyorum q7'yi gömmeye devam  :D arada bir kahve molası sonra devam. Bu arada bir söz var fazla eleştiri gizli hayranlıktır diye.  :ok:
Futbol sadece sahada oynanmıyor bence ahlak Beşiktaş için çok değerli. Arkadaş biraz egoist son zamanlarda bir çalkantıda form durumu aşağıya doğru sert düşüş içinde. Motor yakar diyordu herkes galiba yaktı motoru bu zamana kadar çok güzel iş çıkarmıştı.

Çevrimdışı benyv-

Benim anlamadığım şenol hoca neden frikik konusunda müdahele etmiyor. Talisca varken q7 frikikleri kullanıyor sürekli , dün frikik başındayken talisca rica minnetle kullandı resmen. Buarada hürriyetteki haberi okuyan varmı? sunderland temsilcileri tolgay için dün scout yollamışlar. lens tolgay takası gündemdeymiş. Umarım doğrudur.

Valla 10 numara olur, Çünkü tolgay bu eşiği aşamıyor malesef. Oğuzhan, Necip, Atiba, G.İnler daha verimli bence.

Çevrimiçi Necmi

Yunan basını , ikinci yarı Karizmayı durduramadık!!
diye başlık atmış.

saygılar
işin kötüsü bizde durduramadık :bandit:

Çevrimdışı Orhan

Şu sıkıntı aslında.Birseyde ne kadar iyi olursan ol seNi geren bir faktör varsa baskı altında olursun.Firikilerde Quaresma'nın topun basında olması bence Talisca'yı baskı altına sokuyor.Ya sol ayagın kötü işte ters ayaksın topun basına niye geciyorsun birde üstüne üstlük Talisca rica ediyor ben vurayım diye.

Çevrimdışı federo

her zaman Q7 yi destekledim ve sevdim, ama hiçbir zaman deli gibi bağırmadım, gerekte görmedim. 2. gelişine çok sevindim oyununu bir noktaya kadar seviyorum, fakat son dönemlerde saha için değişik suratlar tavırlar hareketler özellikle mükemmel hava yakalamışken hoş olmuyor !

Çevrimdışı Orhan

her zaman Q7 yi destekledim ve sevdim, ama hiçbir zaman deli gibi bağırmadım, gerekte görmedim. 2. gelişine çok sevindim oyununu bir noktaya kadar seviyorum, fakat son dönemlerde saha için değişik suratlar tavırlar hareketler özellikle mükemmel hava yakalamışken hoş olmuyor !
Aynı sekilde düşünüyorum.Hatta q7 için forumda arkadasların çok üstüne gittiğini düşünüp tepki falan veriyordum.Ama dünkü tavırlarından sonra bu adamlar ne dese haklı.Ederini bulursa kesin kesin gitmesini istiyorum.Kesinlikle kalmamalı.

Çevrimdışı Orhan

PSG Ben Arfa'yı bırakmıs bu arada.

Çevrimdışı benyv-

Aynı sekilde düşünüyorum.Hatta q7 için forumda arkadasların çok üstüne gittiğini düşünüp tepki falan veriyordum.Ama dünkü tavırlarından sonra bu adamlar ne dese haklı.Ederini bulursa kesin kesin gitmesini istiyorum.Kesinlikle kalmamalı.

Halihazırda çok iyi performans da veriyor olsa, futbolunun son yıllarındaki bir oyuncuyu paraya çevirmek her halükarda mantıklı olur. Hele ki şu durumda ve Q7 gibi bir markaysa. Takımı çok yaşlandırdık, biraz gençleştirmek gerek, aksi halde seneye 3 kulvarda performansımız çok düşebilir, şenol hoca rotasyondan yana da değil.

Çevrimiçi Necmi

iyi de sol bek hücuma çıktığında sol stoper kademesine geçer rakibi karşılar topu da taca atar saçma sapan stop etmez sonra rakip gelip topu alınca hamle yapar orta açmaması için bi aksiyon alır tosiç burada bunların hiç birini yapmıyor külliyen hatalı. napsın adriano hiç hücuma çıkmasın mı  :alala: şu pozisyonda adrianoyu suçladın ya. pess...
sol kanadımızdan sol bekimizin kontrol etmesi gereken bölgeden atak yiyoruz ve golle sonuçlanıyor kimi suçlamamız gerekiyor ilk önce :alala:
atağa çıkmayacakmı çıkmayacak bu kadar basit bekin birinci görevi savunmaktır adı üzerinde bek
çıkışlarını riske sokmayacak şekilde yapacak ve hızlıda dönecek dönemiyorsa çıkmayacak her oyuncu önce asli görevini kusursuz yapacak sonra tali göreve soyunacak mesela Babel savunma yapsınmış hayır dostum önce asli görevi olan hücumu doğru yapacak savunma talidir onun için ancak baskı yediğimiz çıkamadığımız maçlarda ondan destek bekleriz yada beklemeliyiz. futbol basit oyun herkes asli görevini iyi yaparsa sorun olmaz asli görevini riske sokmayacak şekilde tali görevleri yaptığı anda zaten mükemmel takım olursun. biz ismaildede aynı sıkıntıyı yaşadık gidip gelmediği için stoper öğüttü. sorun orda orta değildi. orta yapıldığında onu karşılaması gereken oyuncunun ortayı kesmeye uğraşmasıydı sorun. eğer tosiç orda olmasaydı esas yerinde marcelonun olduğu yerde olacaktı marceloda GG nin olduğu yerde olacaktı o zaman marcelo o kafayı vurdurmazdı. Cambiaso tek başına hamle yapıyor orta sahadan tek başına koptu geldi onu kim takip ediyordu hiç kimse bu arada liberolar ne yapıyordu Tolgay yada atibadan birinin onu kontrol etmesi gerekmiyormuydu. bu kadar sığ düşünmeyi bir kişiyi günah keçisi yapmayı bırakın golü takım yedi. stoperler adam kaçırır beklerde kaçırır. Tosiç topu taça vurmalıydı vurmadı hata yaptı. bunu her daim yapabiliriz. maç boyunca birde tosiçin kestiği toplara bir bakın oyuncu hata yapar diğerlerinin işi bu hataları kapatmaktır kapatamazsan zincirleme hatadan golü yersin. Ne sanıyorsunuz barçamıyız yada bayernmi öyle olsak bile daha yeni barça 4 yedi demekki yeniyor. Ama meraklısınız adam gömmeye hadi gömüyorsun hata yapsa bile takım için sahada mücadele edeni ter akıtanı gömmeyin eleştirin ama gömmeyin orda gömülecek tek adam quaresma o kadar ego sahbi o kadar bencilki kendisine pas verilmedi diye gole bile sevinmiyor Beşiktaşın kazanması umrunda bile değil milletin bahanesi neymiş sol ayağıyla orta açamıyormuş ona kadar maçta neler var mesela karşı karşıya pozisyonda kaleci yatmış yapacağın tek şey üstünden kaleye topu göndermek olacakken beyfendi kaleciyede çalım atmak istiyor. Orda derdi gol atmak değil egosunu tatmin etmek benim saydığım en az 3 pozisyonda bariz golümüzü yedi sırf egosu için dün galip gelemediysek bunun suçu tosiçde değil direk quaresmadadır. Sayesinde hiç bir şekilde baskın atak yapamıyoruz. Çünkü arkadaş önce birini karşısına alacak çalım atacak oldumu yok kesmedi dönecek tekrar çalım atacak oldumu yok bir ikinci kişiye daha çalım atmak zorunda bu arada eğer topu kaptırmadıysa zaten rakip kutuda bütün oyuncular kontrol altına alınmış oluyor. zaten ondada yapacağı orta %90 kutunun gerisine olacak orda yetişirse bir oyuncumuz tekrar içeriye gönderecek
neymiş 12 asist yapmış eee bende oynasam orda bütün topları kendime istesem her maç 10 orta yapsam  23 maç 230 orta eder o kadar asisti bende yaparım

Çevrimdışı Orhan

Halihazırda çok iyi performans da veriyor olsa, futbolunun son yıllarındaki bir oyuncuyu paraya çevirmek her halükarda mantıklı olur. Hele ki şu durumda ve Q7 gibi bir markaysa. Takımı çok yaşlandırdık, biraz gençleştirmek gerek, aksi halde seneye 3 kulvarda performansımız çok düşebilir, şenol hoca rotasyondan yana da değil.
Oyun içi faydasından fedakarlık etmemiz lazım artık.Bazı dönemler Mental anlamda takımı olumsuz etkilemeye baslıyor .Gecen sene ki Besiktas olsa Abunun golünden sonra takım nasıl tepki verirdi onu düşünüyorum.

Çevrimdışı Berat

futbol basit oyun herkes asli görevini iyi yaparsa sorun olmaz asli görevini riske sokmayacak şekilde tali görevleri yaptığı anda zaten mükemmel takım olursun. biz ismaildede aynı sıkıntıyı yaşadık gidip gelmediği için stoper öğüttü. sorun orda orta değildi. orta yapıldığında onu karşılaması gereken oyuncunun ortayı kesmeye uğraşmasıydı sorun. eğer tosiç orda olmasaydı esas yerinde marcelonun olduğu yerde olacaktı marceloda GG nin olduğu yerde olacaktı o zaman marcelo o kafayı vurdurmazdı. Cambiaso tek başına hamle yapıyor orta sahadan tek başına koptu geldi onu kim takip ediyordu hiç kimse bu arada liberolar ne yapıyordu Tolgay yada atibadan birinin onu kontrol etmesi gerekmiyormuydu. bu kadar sığ düşünmeyi bir kişiyi günah keçisi yapmayı bırakın golü takım yedi. stoperler adam kaçırır beklerde kaçırır. Tosiç topu taça vurmalıydı vurmadı hata yaptı. bunu her daim yapabiliriz. maç boyunca birde tosiçin kestiği toplara bir bakın oyuncu hata yapar diğerlerinin işi bu hataları kapatmaktır kapatamazsan zincirleme hatadan golü yersin. Ne sanıyorsunuz barçamıyız yada bayernmi öyle olsak bile daha yeni barça 4 yedi demekki yeniyor. Ama meraklısınız adam gömmeye hadi gömüyorsun hata yapsa bile takım için sahada mücadele edeni ter akıtanı gömmeyin eleştirin ama gömmeyin orda gömülecek tek adam quaresma o kadar ego sahbi o kadar bencilki kendisine pas verilmedi diye gole bile sevinmiyor Beşiktaşın kazanması umrunda bile değil milletin bahanesi neymiş sol ayağıyla orta açamıyormuş ona kadar maçta neler var mesela karşı karşıya pozisyonda kaleci yatmış yapacağın tek şey üstünden kaleye topu göndermek olacakken beyfendi kaleciyede çalım atmak istiyor. Orda derdi gol atmak değil egosunu tatmin etmek benim saydığım en az 3 pozisyonda bariz golümüzü yedi sırf egosu için dün galip gelemediysek bunun suçu tosiçde değil direk quaresmadadır. Sayesinde hiç bir şekilde baskın atak yapamıyoruz. Çünkü arkadaş önce birini karşısına alacak çalım atacak oldumu yok kesmedi dönecek tekrar çalım atacak oldumu yok bir ikinci kişiye daha çalım atmak zorunda bu arada eğer topu kaptırmadıysa zaten rakip kutuda bütün oyuncular kontrol altına alınmış oluyor. zaten ondada yapacağı orta %90 kutunun gerisine olacak orda yetişirse bir oyuncumuz tekrar içeriye gönderecek
neymiş 12 asist yapmış eee bende oynasam orda bütün topları kendime istesem her maç 10 orta yapsam  23 maç 230 orta eder o kadar asisti bende yaparım

Bir takımdaki bütün duran topları(ŞL özelinde penaltı+korner+serbest vuruş) kullansam heralde ben de yakın istatistiklere sahip olurdum. Osmanlı maçında Babel q7 kanatlarıyla oynarsak, Pinto ve Vrsajevic'in neler yapacağını hep birlikte göreceğiz bu arada.

Benim sözlerim baya bir tepki çekmişti de, selamlar herkese tekrardan.

Çevrimdışı Savaş

Transfer için erken ama yeri gelmişken serbest kalan Ben Arfa ile hemen protokol yapıp sene sonu portekizliyi 3e 5e bakmadan göndermek lazım.

Ben seneye de bu adamın triplerini izlemek istemiyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kuntz

Transfer için erken ama yeri gelmişken serbest kalan Ben Arfa ile hemen protokol yapıp sene sonu portekizliyi 3e 5e bakmadan göndermek lazım.

Ben seneye de bu adamın triplerini izlemek istemiyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Arfa işini şimdiden halletmek çok akıllıca bir hamle olur. Herkesin kafası rahatlar.

Çevrimiçi Necmi

rakip zaten 10 kişi gibi oynuyordu gayet sıradan kötü ve yetersizdi hala neyini savunuyorsun? sahi apoel astana yangboyslu grupdan ikinci çıkmışlardı dimi  atlamışım bu başarılarını! elemek değil sadece amaç yenmek sürekli yenip puanlarının üzerine koymak olmalı o zaman kategori yükseltiyor elemelerde üst torbalarda yer alıyorsun bırakın şu sığ görüşleri artık... amacınız sıklet yükseltmek mi günlük başarı mı???
neden bu takımları isimleri apoel astana yangboys olduğu içinmi küçümsüyorsun :alala:
astana gs ye kök söktürmüştü yongboys feneri elemişti apoel benim kurada eşleşmek istemediğim bir kaç takımdan biriydi. hem eski gücüyle örnek verilmez deyip hemde ne olduklarını bilmediğin takımlarla oynadığı performansa bakmak senin burun kıvırdığın apoel 16 da mücadele ediyor 32 de Atletico Bilbaoyu eledi. Hiçde öyle yabana atılacak bir takım değil. objektif ol bence :bandit:
doğru söylüyorsun Oly bizim ayarımızda bir takım değil ama zayıf olduğundan değil bizim güçlü olmamızdan kaynaklanıyor. Eleştiriyi bizim buramız şuramız kötü diye değilde her mevkinin daha iyi olması için yapmak daha doğru Atiba mükemmel ama daha iyisini bulmalıyız. Çıta sürekli yükselmeli Bu gün as kadronun değişmezi seneye kulübeye gidebilmeli kadromuz Türkiye için fazlasıyla yeterli ama yetermi bence yetmez Bugün uefa için çok yeterli yarında şl için yeterli kadroyu kurmamız gerekir. Bunun içinde zaman ve para gerekiyor. her şey adım adım Beşiktaş büyüyor bunu dışardan bakanlar görüyor. Biz istiyoruz her şey bir anda olsun bitsin Bu acelecilikde bize kazandırmıyor bilakis sürekli kaybettiriyor.

Çevrimiçi levitate

Ben Arfa ile anlaştık diyelim şimdi katılabilir mi takıma?

Free agent'larda öyle bir sınırlama yok diye duymuştum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Puan oyle degil takim puani olarak onemliydi. Ilk 20 deyiz bu yil icinde topladigimiz puanlarla. Bir onceki turda 2 galibiyet arti tur puani simdide iki galibiyet arti ceyrek final puani yerimizi saglamlastirirdi, ceyrek finalde kim gelir belli degil belki utd gelir o yuzden olimpiyakosu boyle yakalamisken sokusturuverip gondermek lazimdi.
Seneye coye kalirsam belki torba atlatacak bize bir galibiyet.

Benim icin hedef torba atlamaktir. Feto sonrasi 4. Torbadan alamanya sampiyonunu cekmeyiz.

Ama eleme konusunda katiliyorum, yenemiyorsan yenilmeyeceksin ve 180 dakika gerekirse uzatma ve penaltilar sonrasi rakibi evine gondereceksin.

Ben sonuctan memnunum fazla yorulmadik uzak deplasman degil genc arkadaslar nikoyu gordu televizyonda falan.

Bizim @yorgo_d(geodem) maca gitti mi acaba
Biz kayıp iki yılımız silinmeden torba falan atlayamayız. Rakiplerin 5 yıllık
puanla yarışırken sen karşılarına 3 yılda topladığın puanla çıkıyorsun seneye bir yılı sileceğiz
ondan sonraki sene ikinci yılıda sileceğiz anca iki sene sonra dediğin gibi olur. şu anda 3 senede
40000 puan barajını geçmiş olmak bile çok iyi bu sene gidebildiğimiz kadar gidelim seneyede
bunu başardıkmı iki sene sonra ikinci torbadan girmememiz için bir neden yok çünkü puan eklenirken bize silinen puanımız olmayacak her sene minimum 15000 puan bile koyabilsek iki sene sonra 70000 puan gibi bir
rakama ulaşırız buda ikinci torbayı zorlar birde şl de ön eleme bile oynasak bu puanla seri başı oluruz.

Çevrimiçi Necmi

Çeyrek finale kalırsak 1 ekstra puan gelecek.

Tur atlamak çok önemli, burada 0-0 berabere kalarak atlasak bile seneye 3. torba yakın görünüyor.
yok sanmıyorum 40.000 puanımız var 3. torbada rakiplerin bu sene en düşük 52.000
puanı vardı uefa kupasını kaldırsak bu puana ulaşamayız gibi ama önceki mesajımda dediğim gibi
iki sene sonra birden zıplayacağız yeterki bu performansı sürdürelim. Bu sene şampiyon olup şl ye
katılırsak seneyede şampiyon olduğumuzda 55.000 gibi bir puanla gireriz büyük ihtimal 3. torba olur
ondan sonraki senede 2. torba

Etiketler: