Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119514 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Babel benim gördüğüm kadarıyla kendine yaklaşan veya kendini gösteren bi arkadaşı olduğunda bencil davranmayıp tercihini pastan yana kullanıyor.  Maç içinde 3 oyuncuyla basıldığı pozisyonlar oluyor. Ona yakın ayağı düzgün partnerlerle daha çok fayda sağlarız kendisinden bence.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Bizim bursaspor ayarinda bi takim iste abi. Osmanliyi nasil elediler onu cok dusunurdum maci izlemesem. O bifuma midir nedir birini almislar osmanliya cok facia, endiaye dedikleri adam da boh gibi oynuyor zaten bir tane de karlos mu ne var tipine baksan 45 yasinda gosteriyor. Yoksa osmanli daha tehlikeli takim bu olimpiyakostan.
Biraz fazla saygi duyduk ve kontrollu oynadik ilkyari.

Dedigim gibi bekledigim gibi bi rakip gelmedi, mac oncesi 1-1i verselerdi hic ucaga falan bindirmezdim takimi

maç öncesi 1-1 deseler bende tamam der uefa maç pirimini de yunanlı dostlarımıza bırakır kayseri analizi yapardım ama maç sonu 3 farklı yenemedik die öfkeliyim dostum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Alman scoutlar bunu beğenmemiş abi.

almanlar beğenmediyse kesin iyidir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Deplasmanda BEŞİKTAŞ çeyrek finalist olamadı diye üzülür hale geldik😄
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ARDA TURANDAN BEŞİKTAŞA ÖVGÜ
Beşiktaş Olympiakos deplasmanında avantajlı skorla dönüyor. Beşiktaş'ın kaliteli oyuncuları var. Fakat Avrupa'da yavaş yavaş gitmek lazım. Biz bunu Atletico Madrid'de yaptık, bu yolun doğru olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş her takımı yenecek düzeyde bir takım" ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar: "Beşiktaş yüzde 80 tura yakın ama yine de dikkat etmek lazım. Futbol aynı zamanda çok da fırıldak bir spordur 😂😂

Olympiakos karşısında Beşiktaş, bu sezon Avrupa kupalarındaki en yüksek pas yüzdesi, pas denemesi ve pas isabeti bulduğu maçı oynadı.

Çevrimdışı underworld

iki kanadımızla 3 senelik 2'şer kağıttan imza attıık .
Buda demek oluyor ki 3 sene bunlarla yola devam edecez.
Fakat gözden kaçan ayrıntı , bu iki oyuncu ile ne uzarız ne de kısalırız.
Yani 3 sene hucumdaki en büyük bölgemiz statik verimli oyuncuların ellerinde kaderlenecek.
Bunun da meali fb ve gs çok kötü ben her türlü bu oyuncu gurubu ile işi çözerim anlayışı.
Bu anlayış bizi ''Daima Güçlü Beşiktaş'' mottosuna götürmez.(Daima Güçlü Beşiktaş manifestosunu yakında duyuracam   :steamed:)

Geçenlerde 6 sene üst üste şampiyon olan juve'nin kadrosunu paylaşmıştım.
Bizim için verilebilecek en güzel örneklerdendir kendisi.
Adamlar her seferinde üzerine koyarak nerden nerelere geldi.Bizde elimizdekiyle yetinme durumunu bırakalım ve geleceğe dönük daha sağlıklı güçlenme yolunda sağlam atılımlara devam edelim.

Çevrimdışı tuncaboylu

anlatmak istediğini anlatıyorsun ama gerçekçi değilsin polyannalığın dibine vurmuş durumdasın diyorum bende. adamların savunmasını açıklamaya çalışıyorsun ama ölçme yapabileceğin tek bir rakiple dahi oynamamışlar o 42 maç içerisinde ciddi tek rakipleri bizmişiz. dün bizim yerimizde orta karar bir belçika takımı olsa 3 alman takımı olsa 5-6 ingiliz takımı olsa 8 atar dönerdi.

Bu ciddi olmayan takımlara kaç gol atabilmişler peki?

Biraz Quaresma eleştirisi...

Sürekli çızgide kalıyor içeri girmiyor bu da Gökhan Gönül'ün alanını kapatıyor.

Bu macta biraz daha fazla ice kat etti daha sik içe kat etmesi gerekiyor

Çevrimdışı tangaz

Yani 3 sene hucumdaki en büyük bölgemiz statik verimli oyuncuların ellerinde kaderlenecek.
Bunun da meali fb ve gs çok kötü ben her türlü bu oyuncu gurubu ile işi çözerim anlayışı.
Bu anlayış bizi ''Daima Güçlü Beşiktaş'' mottosuna götürmez.(Daima Güçlü Beşiktaş manifestosunu yakında duyuracam   :steamed:)

Adamlar her seferinde üzerine koyarak nerden nerelere geldi.Bizde elimizdekiyle yetinme durumunu bırakalım ve geleceğe dönük daha sağlıklı güçlenme yolunda sağlam atılımlara devam edelim.

+1903

Çevrimdışı mylife1903

Biraz fazla havalandik biryerlerde cok fena patlayacaz ikinci kievlik olacaZ.

Taraftar futbolcu begenmez oldu. Sanki ispanyada yasiyoruz baskan ronaldoyu satip babeli aliyor falan.

Arkadaslar gecen sene 7 gol 12 asist yapan sosa hop milAna transfer oldu adamlar okuz yukuyle para verdi, neden verdi size gore sosa ile akraba mi onlar, karisi milanoda gezain diye mi verdi
Mac aliyor adam o yuzden para ediyor

Tabela yapamayanlarda bizde oynuyor. Azicik gercekci olun, azicik boyle bedeninizden cikip yukaridan bakin kus bakisi

Elestirdigimiz babel yil sonuna kadar 10 gol 10 asist yapsaydi cat diye onu da alirdi adamlar
Gomdugumuz karijma asist sayisi kadar gol atsin bu yasinda transfer yapar.

Istatistikler sacmadir tamam herseyi gostermez ama tikir tikir gol azist yapan adami da pit pit kaparlar turkiyeden.

Hayaller hamsik, naygolan
Gercekler ayman, hurriyet bizim icin

Çevrimdışı tangaz

Bu ciddi olmayan takımlara kaç gol atabilmişler peki?

kötüyü örnek vererek kötülerle maçlarını kıstas alarak bizi iyi yerlere çekemeyiz. kötü oynuyoruz. 4 atacağımız maçda kaleciyi yatırmadan geri dönüyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz de koyarak gidiyoruz işte.

Geçen sene kalemizde ve sol bekte kim oynuyordu?

Sosa ve Gomez'in gidişlerine sebep olan olağanüstü koşullar yaşanmasaydı, Beşiktaş'ın kadrosunu düşün işte.

Çevrimdışı tuncaboylu

Taraftar futbolcu begenmez oldu. Sanki ispanyada yasiyoruz baskan ronaldoyu satip babeli aliyor falan.

Arkadaslar gecen sene 7 gol 12 asist yapan sosa hop milAna transfer oldu adamlar okuz yukuyle para verdi, neden verdi size gore sosa ile akraba mi onlar, karisi milanoda gezain diye mi verdi

Tabela yapamayanlarda bizde oynuyor. Azicik gercekci olun, azicik boyle bedeninizden cikip yukaridan bakin kus bakisi

Elestirdigimiz babel yil sonuna kadar 10 gol 10 asist yapsaydi cat diye onu da alirdi adamlar

Istatistikler sacmadir tamam herseyi gostermez ama tikir tikir gol azist yapan adami da pit pit kaparlar turkiyeden.

İşte bunu demeye çalışıyorum.  :claps:

Taraftar fazla havalanmış durumda, en tehlikelisi bu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

+1903
Mitrovic ve minvalinde oyunculara yatırım yapılması kanaatindeyim, Tosic, Quaresma ve Babel geçici çözümler yerine, seneye yine bu senede şampiyon olmamız lazım seneye takımı düzeltiriz diye konuşarak geçirmeyiz umarım sezonu. Çünkü 2 sezondur bunu yapıyoruz geleceğe yatırım yapmıyoruz ucundan bile olsa. Mitrovic dışında bu minvalde bir transfer yapmadık gelecek adına belki Fabri'yi de katabiliriz işin içine.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 11:58:46
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
anlatmak istediğini anlatıyorsun ama gerçekçi değilsin polyannalığın dibine vurmuş durumdasın diyorum bende. adamların savunmasını açıklamaya çalışıyorsun ama ölçme yapabileceğin tek bir rakiple dahi oynamamışlar o 42 maç içerisinde ciddi tek rakipleri bizmişiz. dün bizim yerimizde orta karar bir belçika takımı olsa 3 alman takımı olsa 5-6 ingiliz takımı olsa 8 atar dönerdi.
:claps:
en iyi kurayı çekmişiz bunu ilk yarı anladık.
ikinci yarı dağıttık üzerlerine gidince ama beceriksizdik laubaliydik.
kurada çekmeyi istediğimiz genk veya gent bunları 5 lik yaparmış...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

kötüyü örnek vererek kötülerle maçlarını kıstas alarak bizi iyi yerlere çekemeyiz. kötü oynuyoruz. 4 atacağımız maçda kaleciyi yatırmadan geri dönüyoruz.

Yahu kötü mötü oynadığımız yok, duruma ve skora göre oynadık işte.

Atina deplasmanında 4 atamadık diye hayıflanacak/öfkelenecek kadar havalanmanın adı şımarıklık artık.

Çevrimdışı Fatih_

Eskiden Avrupa maçlarında elimiz ayağımız titrerdi, geçen sene öve öve bitiremediğimiz takım Uefa gruplardan çıkamadı.
Sosanın iki sezondaki Avrupa performansı 12 maçta 1 gol 1 asist golde İskenderbeye. Yani demem o ki bu sene farklı ve çok daha bir güçlü oyun oynuyoruz.
Avrupa da ne oynanması gerekiyorsa takım onu oynadı dün gece.
Takım içerisindeki 3-4 kötü performans gösteren oyuncuya rağmen takım oyunu olarak güçlü oynadık 1-1 den sonra adamlardaki teslim oluşu görmek onların çok kötü olduklarının değil bizim güçlü oynumuzun eseridir.

Çevrimdışı tuncaboylu

:claps:
en iyi kurayı çekmişiz bunu ilk yarı anladık.
ikinci yarı dağıttık üzerlerine gidince ama beceriksizdik laubaliydik.
kurada çekmeyi istediğimiz genk veya gent bunları 5 lik yaparmış...

Kaç kere izledin Gent'i?  :alala:

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı tangaz

Yahu kötü mötü oynadığımız yok, duruma ve skora göre oynadık işte.

Atina deplasmanında 4 atamadık diye hayıflanacak/öfkelenecek kadar havalanmanın adı şımarıklık artık.

atina deplasmanın adı sanı kalmamış 20 yılın en kötü olipiası ile oynuyorsun, bunu şımarıklık olarak düşünenlerin sonu gese febe gibi olur. sonra young boysa krasnadora elenince de ooo isviçre takımı avrupanın başkenti uefa kayırdı ya da ama statları çok iyiydi o kadar yatırımın karşılığını almaları doğal vbvb die konuşursunuz  günü gelince...

Çevrimdışı sametbagan

Bu işin fıtratında transfer var zati olması gerekenler bunlar ama sen gidip de sattığın adamlardan daha iyisini yada gelecek vaat edeni alamıyorsan işte orda geriye doğru gidersin ileri değil.Arkadaşa katılıyorum ve ben de bunu bi kaç kez tekrar ettim.İster juveyi örnek alırız ister lyonun 7 sene üst üste şampiyon olduğu dönemi hiç farketmez ikisi de aynı şeyleri yaptılar.Rakipleri geriye giderken onlar ileri doğru adım attı hep bu da başarıyı getirdi.Conte gidince juve düşebilir dediler ama adamlar sistemi oturtmuş kimin gelip kimin gittiği önemli değil önemli olan sistem.Sisteme ayak uyduran kaldı uyduramayan zaten otomatikman devre dışı kaldı.Bakınız pogba juve de çok iyi gözüküyordu united de sırıtıyor sebebi sistem.Bu kadar basit elimizde bu fırsat var rakiplere acımadan kafasına vura vura en az bu sene dahil 6-7 sene şampiyon olup araya da bi uefa kupası sıkıştırırsak avrupada ilk 10 takım arasına adımızı yazdırırız.Ligde de kırılması imkansız bi rekorun sahibi olabiliriz yeter ki sistemi bozmayalım.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Dün ki oyunda Abou yerine Babel alsa Cenk ya da Abou kanata atsa daha fazla iş yapardı, Quarizma'ya top yekün kızgınım ama Babel'i de ciddi anlamda son maçlarda kötü. Babel kötü olduğu içinde oyun daha çok Quarizma kanadına biniyor hoş binmese de paşamız her topu istiyor 4~4 bir pozisyon var Babel ya da Atiba ikisinden birisi boştu ama şut çekti. İki kanata da alternatif değil direk 11 yazılacak adam almak gerek. 10 numara konusuna hiç girmeyeyim orada herkes hem fikirdir.

Tapatalk Pro ile gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

atina deplasmanın adı sanı kalmamış 20 yılın en kötü olipiası ile oynuyorsun, bunu şımarıklık olarak düşünenlerin sonu gese febe gibi olur. sonra young boysa krasnadora elenince de ooo isviçre takımı avrupanın başkenti uefa kayırdı ya da ama statları çok iyiydi o kadar yatırımın karşılığını almaları doğal vbvb die konuşursunuz  günü gelince...

Bunun konumuzla ilgisi yok.

Ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu halde olmalarının sebebi de taraftarlarının şımarması, oyuncu beğenmemesi, sürekli transfer istemesi ve yönetimlerinin bunları mutlu etmek için popülist adımlar atması.

Daha geçen sene son 32'ye kalamadık bu kupada, bu sene son 16'da deplasmandan 1-1'le dönünce oyunculara öfke kusmalar, isyanlar falan.

Cidden anlamakta zorlanıyorum bazı şeyleri.

Etiketler: