Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114836 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son Dakika - Beşiktaş Vodafone Arena stadiumdb.com yaptığı halk oylamasında birinci oldu  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cagdas44

Halk oylamasında Vodafone Arena 1. oldu 27,386 oy almışız

Çevrimdışı arda

Son Dakika - Beşiktaş Vodafone Arena stadiumdb.com yaptığı halk oylamasında birinci oldu  :bandit:

Ee Halkın Takımı Beşiktaş! :D

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayrıca genel oylamada da birinci olduk  :D 2016 nın en iyi stadı Beşiktaş Vodafone Arena  :halay:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

@underworld kardeşim özetleyeyim o zaman bir Beşiktaşlı dimdik durur.
öyle iki kelimesinden birinde rakipden korkmaz. sürekli rakipleri üstün görmez.
rahat ol lider takımının şampiyon kadron var. Bırak rakipler senden korksun.
Bak dün sergen nediyordu. Her tarafı kusursuz güçlü bir takımla oynayacağız.
rakip işte seni böyle görüyor. şampiyonluktaki rakiplerinde öyle adamların ilk onbirinde olmayan
adamlar senin kulübenin gediklisi adamlar yalanarak bakıyorlar.
Temkinli olmak , tedbirli olmak eziklik değildir Necmi abi.
Ben işin kupayı kaldirana kadar çok sıkı tutulması istiyorum.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Beşiktaşımızın stadyumu Vodafone Arena (Şeref Bey Stadyumu) 2016 yılında yapılan stadyumların en iyi seçildi. Tebrikler Beşiktaşım! Tebrikler tüm Beşiktaşlılar! :halay:
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2017, 22:18:22 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı kyiv

Şaşırdık mı? Hayır! Beşiktaş taraftarıyla stadıyla futbol takımıyla amatör branşlarıyla herşeyin en iyisine layık :halay:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Dünya'nın en güzel ve en muhteşem stadyumu olan Şeref Bey Stadyumumuzun 2016 yılında yapımı tamamlanmış olan stadyumların en iyisi olarak seçilmiş olması biz Beşiktaşlıları çok mutlu etti.

Beşiktaşımızın stadyumu Şeref Bey Stadyumumuz sadece 2016 yılının değil sahip olduğu özellikleriyle (Beşiktaş Tarihi'nin önemli bir parçası olması, Beşiktaşlı taraftarların stadyumu olması, Dünya'nın en güzel yeri olan İstanbul Boğazı'nın yanıbaşında bulunması hasebiyle sahip olduğu muhteşem konumu, kolezyum şeklindeki dış görünümü, uzay gemisi görünümlü elips yapısı, muhteşem müzesi, Beşiktaş ruhunu yaşatan en önemli merkez olması ve diğer üstün özellikleriyle) tüm zamanların en güzel ve en muhteşem stadyumudur.

Gururlan burası Beşiktaş, gururlan! :halay:
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2017, 22:47:28 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı underworld

Vallaha kapasitesi falan anlamam şu stad ta Şampiyonlar Ligi finali oynanmali.
Hakaret Yasak)₅ uefa  1.ci seçilen bu stada bi güzellik yapsın.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Krasnodarın şansızlığı Vodafone arena ile aynı senede yapılmış olması
yarışma tarihinde ilk defa 100 bin puan üzerinde almış iki stadyum ve ilk defa
aldıkları oyların yarısından fazlasını kendi ülkelerinin dışından almış

Çevrimdışı Sercan62

Kafam karıştı.

2016 yılının en iyi stadı Vodafone Arena mı London Stadium mu oldu?

Yoksa ikisi beraber mi oldu? :)

Çevrimdışı goktasoktay

Kafam karıştı.

Jüri londonu birinci, arenamızı ikinci seçti
Halk oylamasında arenamız en çok oyu alarak birinci seçildi.
Yani iki sonuç var, ikisi de gurur verici...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tangaz

halk seçimini yapmış, halkın iradesi her şeyin üzerindedir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı goktasoktay

halk seçimini yapmış, halkın iradesi her şeyin üzerindedir  :D

Çevrimdışı tangaz

iyi ki ospina yerine fabriyi almışız hem beleş hem de her maç 5er 5er yemiyor  :D

Çevrimdışı Sercan62

Evet hakikaten gurur verici bir şey.

Taraflı tarafsız herkes çok beğendi stadı. Oylama yapan site de stadın yapım aşamasında çekilen sıkıntılara değinmiş. Bunun yanında Vodafone Arena'ya sadece Türkiye'den değil diğer ülkelerden de yoğun bir oy kullanıldığını belirtmişler.

Çevrimdışı ardiles

iyi ki ospina yerine fabriyi almışız hem beleş hem de her maç 5er 5er yemiyor  :D

sezon öncesi transfer edilir korkusuyla küreğime kuvvet az gömmedim ospinayı. 3-5 maçını izleyen biri zayıf yanlarını keşfederdi zaten. münih, ospinanın bug ını bulmuş 10 tane atmış.

gerçi fabriyi de gömüyordum ama 29 yaşına gelmiş kariyeri boyunca sadece 65 maç oynamıştı. sakatlıklar yüzünden bugüne kadar hiç form tutmamıştı. beşiktaşta bu sezon 29 maça çıktı ve daha şimdiden toplam kariyerinin yarısı kadar oynamış oldu.

benim adamlarım wayne hennessey c.palace da mandanda ya forma yüzü göstermiyor. antonio adan ise betisi ligde tutuyor.

Çevrimdışı Anıl1903

Bir yandan Wenger bize iyilik yapmış abi kızmıştık adama.

Çevrimdışı Anıl1903

Vodafone Arena,sadece ülkemizde değil uluslararası alanda da hakettiği değeri görmeye devam ediyor.Büyük organizasyonlar için bu tarz oylamalar önemli referans olacak.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Kafam karıştı.

Evet hakikaten gurur verici bir şey.

Taraflı tarafsız herkes çok beğendi stadı. Oylama yapan site de stadın yapım aşamasında çekilen sıkıntılara değinmiş. Bunun yanında Vodafone Arena'ya sadece Türkiye'den değil diğer ülkelerden de yoğun bir oy kullanıldığını belirtmişler.

2016 yılında yapımı tamamlanmış stadyumların en iyisi elbetteki totalde Vodafone Arena seçilmiş oldu. Çünkü Vodafone Arena, halk oylamasında 1. stadyum, jüri oylamasında ise 2. stadyum olarak seçilmişken, London Stadium, jüri oylamasında 1. stadyum olarak seçildi ama halk oylamasında ilk 3 stadyum arasına giremedi. Bu sonuçlar muvacehesinde halkın ve 'elitlerin' ortak teveccühünü kazanmış olan Vodafone Arena, London Stadium'u totalde geride bırakarak 2016 yılında yapımı tamamlanmış stadyumların en iyisi olarak seçilmiştir. :ok:
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2017, 03:30:16 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi maçı izledin mi, ospina birkaç tane sağlam top çıkardı, Bayern bize çıkmıyor Allah'dan yoksa bizim sonumuz'da kötü olur. bir de dün arsenal penaltı olana kadar epey iyiydi.

Çevrimdışı İhsan

Kulüp bu meselede de iyi iş çıkaracak gibi görünüyor. Hadi hayırlısı.
Kartal Yuvası’nın çocuk ürünlerinin tanıtım yüzü Noah Hutchinson olmuş.

https://twitter.com/vatandanhaber/status/839096200049672193
KAYNAK HABER ==>http://www.vatandanhaber.com/spor/besiktastan-atibanin-oglu-noaha-surpriz-karar-h35412.html

Vatandan Haber

:claps:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı benyv-

Çinlilerin Cenk için 20 m euro teklif haberleri çok fazla dönmeye başladı etrafta. Bizim açımızdan ne kadar güzel olsa da umarım Cenk'i sezon sonuna kadar etkilemez. Son maçlarda kafası orada mı acaba diye düşünüyorum, ama Şenol hoca böyle bir dalgınlığa izin vermez sanırım. Şampiyon olalım da önce, üzerine bir de 15-20m euroya onu satabilirsek ne ala.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2017, 10:23:06
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Çinlilerin Cenk için 20 m euro teklif haberleri çok fazla dönmeye başladı etrafta. Bizim açımızdan ne kadar güzel olsa da umarım Cenk'i sezon sonuna kadar etkilemez. Son maçlarda kafası orada mı acaba diye düşünüyorum, ama Şenol hoca böyle bir dalgınlığa izin vermez sanırım. Şampiyon olalım da önce, üzerine bir de 15-20m euroya onu satabilirsek ne ala.

Ba içinde böyle dedikodular başlamıştı sonra sattık  :ok:
Gerçeklik payı var bence kesinlikle. Ligimiz özellikle biz çin pazarında tanınıyoruz.
Ba , Ersan, Burak ....
Şampiyon olup , 20 M E sattık mı o para ıle kımlerı alacağımızı siz hayal edin  :biggrinking:
Gelsin Lucas Limalar, Taliscalar  :biggrinking:

Etiketler: