Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115451 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı arda

:alala:

Jüri ödülü ayrı Halk oyu ayrı @Necmi abi, Bu stadiumDB IMDB gibi kult bi site.

Juri stadlara bakmış Krasnodar'ı 3. olarak seçmiş; Görsel çarpıcılığı diye bi kategorileri varmış oylama yaparken Krasnodar 7.4 almış 10 üzerinden..

Vodafone Arena 2. olarak seçilmiş yine jüri tarafından; Çevreyle uyum açısından 7.6/10 vermişler. İşte böle şehir içinde her tarafı yollar dar bi lokasyon da büyük bir stad yapmanın zorluğu felan diye etkilenmişler. StadiumDB tarihinde sadece iki stad bu kategoride bizimkinden yüksek oy almış! Yani baya etkilemiş mabedin Dolmabahçe'ye cuk oturması :)

Jüri 1. si 15 dk sonra açıklanacak

Halk oylaması 1. 2. 3. takip eden saat başlarında sondan başa doğru açıklanacak..

Yaklaşık ülke bazlı gönderilen oylara bakıldığında;

Türkiye 12K  (4 stad)
Rusya 8,4K  (2 stad)
Fransa 8,1K (1 stad)
Uruguay 7K (1 stad)
USA 4,6K  (2 stad)
Endonezya 3,8K (1 stad)
..

diye gidiyor..

Halk oylamasında; Uruguay ve Fransa alacak gibi görünüyor. Rusya mı biz mi onu ilerleyen saatlerde göreceğiz.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı kyiv

Formalar konusunda ben de alternatif renk olarak yeşil rengin yakışacağını düşünüyorum   :aman: Bir aralar yeşil renk kaleci kazağımız vardı çok hoş duruyordu. Ama mümkünse alternatif renk stadyumda giyilmesin.

Çevrimiçi Necmi

Formalar konusunda ben de alternatif renk olarak yeşil rengin yakışacağını düşünüyorum   :aman: Bir aralar yeşil renk kaleci kazağımız vardı çok hoş duruyordu. Ama mümkünse alternatif renk stadyumda giyilmesin.
:o_o:

Çevrimdışı cursedofdragon

İntihar ederim çok net.  :biggrinking:

Çevrimdışı kyiv

Durun yahu söylediğime düşündüğüme pişman oldum  :iblush: pazarlama açısından bakıyorum olaya, satış olsun kulübe faydası olsun mesela Ziraat Türkiye Kupasında  sadece Nevşehir Belediyespor ile eşleştiğimizde deplasman maçında giyeriz yeşil formayı. :evillol: Her kötü rengin bir alıcısı vardır sonuçta. Düşünün bu ülkede sarı kırmızı rengi kulüp rengi diye seçenler var  :D
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2017, 19:47:58 kyiv ]

Çevrimdışı arda

Durun yahu söylediğime düşündüğüme pişman oldum  :iblush: pazarlama açısından bakıyorum olaya, satış olsun kulübe faydası olsun mesela Ziraat Türkiye Kupasında  sadece Nevşehir Belediyespor ile eşleştiğimizde deplasman maçında giyeriz yeşil formayı. :evillol: Her kötü rengin bir alıcısı vardır sonuçta. Düşünün bu ülkede sarı kırmızı rengi kulüp rengi diye seçenler var  :D

Aslında konuya burdan bakınca biraz mantıklı gelmedi değil, şaka şaka :D Ne yeşili yahu greyscale olursa bi gideri olur anca :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

İntihar ederim çok net.  :biggrinking:

Bazı maçlarımıza bordo formalarla çıktık intihar etmedin de yeşil formalarla çıkarsak mı intihar edecen? Ha bordo forma ha yeşil forma ne fark eder ki ikisi de Beşiktaşımızın renklerinden biri değil.:tabe:
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı murat

12 k oyun yüzde 70 ini alırsak yeterli olur.yurtdışındanda 2 k oy gelir.

Bazı maçlarımıza bordo formalarla çıktık intihar etmedin de yeşil formalarla çıkarsak mı intihar edecen? Ha bordo forma ha yeşil forma ne fark eder ki ikisi de Beşiktaşımızın renklerinden biri değil.:tabe:

Türk Bayrağının rengi o kırmızı :)

Siz kırmızı veya bordo ile yeşil'i bir mi tutuyorsunuz :)

Çevrimdışı murat

oy verirken 5 tane stada oy veriliyor.açık ara birinci çıkarız diye düşünüyorum.

oy verirken 5 tane stada oy veriliyor.açık ara birinci çıkarız diye düşünüyorum.

Abi oylama bitti :)

2.ci olduk biz 1.ci westham'ın stadı oldu 3.cü krosnadar'ın stadı :D

http://stadiumdb.com/news/2017/03/stadium_of_the_year_2016_jury_vote_2nd_place_vodafone_arena

Çevrimdışı Berat

Ayrı bir halk oylaması var ondan bahsediliyor. @cursedofdragon

Çevrimdışı arda

Halk oyunda Uruguay'a 3. ödülü gitmiş.. 2. yarım saat sonra açıklanacak @cursedofdragon 

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Düşünün bu ülkede sarı kırmızı rengi kulüp rengi diye seçenler var  :D

Sarı-kırmızı rengin bir kulübün kulüp rengi olarak belirlenip seçilmesi hakikaten faciadır! Çünkü sarı-kırmızı renk kız rengidir, kadın rengidir. Normal bir erkeğin nasıl ki sarılı kırmızılı cicili bicili kıyafetler giyip gezmediği gibi, sarı-kırmızı renkte forma olsun başka tür giysi olsun bu tür renkte kıyafetle gezmek hiçbir erkeğe yakışmaz!

Sarı-kırmızı rengi kulüplerinin rengi olarak seçip belirlemiş olan Galatasaray, Göztepe, Kayserispor gibi kulüpler, kız rengi olan, kadın rengi olan bu renk birleşimini belirlemekle büyük hata yapmıştır. Çünkü kız rengi olan sarı-kırmızı rengi kulüp rengi olarak belirlemiş olan bunlar ve bunlar gibi kulüplerin sadece kız taraftarları, kadın taraftarları yok ki!

Akıl alır gibi değil yahu! Taraftarlarının önemli bir bölümü ve belki de yarısından çoğu erkeklerden oluşan kulüpler çıkıyorlar ve kulüplerine renk olarak kız rengi, kadın rengi olan sarı-kırmızı rengi belirliyorlar. Cimbom'un ve kulübünün rengi sarı-kırmızı kız rengi olan diğer kulüplerin erkek taraftarlarına acıyıp üzülüyorum. Çünkü kulüplerinin rengi kız rengi olan sarı-kırmızı renkten oluştuğu için, bu kulüplerin taraftarı olan erkekler sarı-kırmızı kız rengi, kadın rengi formalar ya da kıyafetler giyerek gezmek durumunda kalıyorlar.
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2017, 20:54:01 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı cagdas44

Jüri ödülü ayrı Halk oyu ayrı @Necmi abi, Bu stadiumDB IMDB gibi kult bi site.

Juri stadlara bakmış Krasnodar'ı 3. olarak seçmiş; Görsel çarpıcılığı diye bi kategorileri varmış oylama yaparken Krasnodar 7.4 almış 10 üzerinden..

Vodafone Arena 2. olarak seçilmiş yine jüri tarafından; Çevreyle uyum açısından 7.6/10 vermişler. İşte böle şehir içinde her tarafı yollar dar bi lokasyon da büyük bir stad yapmanın zorluğu felan diye etkilenmişler. StadiumDB tarihinde sadece iki stad bu kategoride bizimkinden yüksek oy almış! Yani baya etkilemiş mabedin Dolmabahçe'ye cuk oturması :)

Jüri 1. si 15 dk sonra açıklanacak

Halk oylaması 1. 2. 3. takip eden saat başlarında sondan başa doğru açıklanacak..

Yaklaşık ülke bazlı gönderilen oylara bakıldığında;

Türkiye 12K  (4 stad)
Rusya 8,4K  (2 stad)
Fransa 8,1K (1 stad)
Uruguay 7K (1 stad)
USA 4,6K  (2 stad)
Endonezya 3,8K (1 stad)
..

diye gidiyor..

Halk oylamasında; Uruguay ve Fransa alacak gibi görünüyor. Rusya mı biz mi onu ilerleyen saatlerde göreceğiz.

Çevreyle uyum bakımından bizden çok puan alan iki yerden biri de zaten Jüri üyelerinden biri tarafından tasarlanmış

Caner Erkin Perşembe günü götürülcekmiş  :alala:

Çevrimdışı cagdas44

Krasnador halk oylamasında 100 bin oyun 27,430'unu alarak 2. stat seçildi.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Türk Bayrağının rengi o kırmızı :)

Siz kırmızı veya bordo ile yeşil'i bir mi tutuyorsunuz :)

Beşiktaşımızın ana renkleri siyah-beyaz. Armamızın içindeki Türk bayrağımız nedeniyle 3. rengimiz kırmızı. Millî renklerimizden biri turkuaz rengi.

Beşiktaşımızı temsilen çoğunlukla ana renklerimiz siyahı ve beyazı kullanarak siyah ve beyaz formalarla maçlara çıkmamız uygun olur. Bazen de Türkiyemizi temsilen kırmızı-beyaz renkli formalarla ya da turkuaz renginde formalarla maçlara çıkmamız da uygundur.

Bunun dışında hangi renkte formalarla maçlara çıkarsak çıkalım doğru bulmuyorum. Bu açıdan baktığımızda bordo renkte formalarla da yeşil renkte formalarla da maçlara çıkmamalıyız.:tabe:

Çevrimdışı kyiv

Sarı-kırmızı rengin bir kulübün kulüp rengi olarak belirlenip seçilmesi hakikaten faciadır! Çünkü sarı-kırmızı renk kız rengidir, kadın rengidir. Normal bir erkeğin nasıl ki sarılı kırmızılı cicili bicili kıyafetler giyip gezmediği gibi, sarı-kırmızı renkte forma olsun başka tür giysi olsun bu tür renkte kıyafetle gezmek hiçbir erkeğe yakışmaz!

Sarı-kırmızı rengi kulüplerinin rengi olarak seçip belirlemiş olan Galatasaray, Göztepe, Kayserispor gibi kulüpler, kız rengi olan, kadın rengi olan bu renk birleşimini belirlemekle büyük hata yapmıştır. Çünkü kız rengi olan sarı-kırmızı rengi kulüp rengi olarak belirlemiş olan bunlar ve bunlar gibi kulüplerin sadece kız taraftarları, kadın taraftarları yok ki!

Akıl alır gibi değil yahu! Taraftarlarının önemli bir bölümü ve belki de yarısından çoğu erkeklerden oluşan kulüpler çıkıyorlar ve kulüplerine renk olarak kız rengi, kadın rengi olan sarı-kırmızı rengi belirliyorlar. Cimbom'un ve kulübünün rengi sarı-kırmızı kız rengi olan diğer kulüplerin erkek taraftarlarına acıyıp üzülüyorum. Çünkü kulüplerinin rengi kız rengi olan sarı-kırmızı renkten oluştuğu için, bu kulüplerin taraftarı olan erkekler sarı-kırmızı kız rengi, kadın rengi formalar ya da kıyafetler giyerek gezmek durumunda kalıyorlar.

Ben mi yanlış hatırlıyorum sarı kırmızıya rahmet okutacak pembe formaları bile oldu adamların :D

Hakikaten renklerin açık ara en asili en karizmatiği siyah ve beyaz

Çevrimdışı tangaz

beyler ne yeşili yapmayın etmeyin ben kalecimizin yeşil giymesine bile tahammül edemiyorum bana kertenkeleleri çağrıştırıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

beyler ne yeşili yapmayın etmeyin ben kalecimizin yeşil giymesine bile tahammül edemiyorum bana kertenkeleleri çağrıştırıyor

pazarlama stratejisi yahu kızmayın hemen :bandit: forma olarak değil belki ama günlük hayatta giyilebilecek farklı renk ürünler iyi gider. Bu konuda da ciddiyim. Siyah beyaz renk ürünler olmazsa olmazımız ama farklı alternatifler de müşteri çeker. Tabi kartal yuvalarını rengarenk hale getirmeden!

Çevrimdışı tangaz

pazarlama stratejisi yahu kızmayın hemen :bandit: forma olarak değil belki ama günlük hayatta giyilebilecek farklı renk ürünler iyi gider. Bu konuda da ciddiyim. Siyah beyaz renk ürünler olmazsa olmazımız ama farklı alternatifler de müşteri çeker. Tabi kartal yuvalarını rengarenk hale getirmeden!

yeşile allerjim war benim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Ben mi yanlış hatırlıyorum sarı kırmızıya rahmet okutacak pembe formaları bile oldu adamların :D

Hakikaten renklerin açık ara en asili en karizmatiği siyah ve beyaz

Galatasaray futbol takımının liselerinin rengi olan mor renkte formalarla maçlara çıktığını biliyorum da pembe renkte formalarla maçlara çıkıp çıkmadıklarını bilmiyorum.

Cimbom'un kulüp rengi kız rengi, kadın rengi olan sarı-kırmızı renk. Eğer Cimbomlular pembe renkli formalarla da maçlarla çıktılarsa, o davranışlarıyla kız renkli kulüp olma özelliklerini perçinlemişlerdir.:D

Çevrimdışı kyiv

yeşile allerjim war benim  :D

Bu benim yeşil Bursanın yeşil değil canım  :evillol: werder bremen veya kocaelispor yeşili  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Katılıyorum. Juve nin de renkleri siyah beyaz ama bu yılki mavi formaları çok şık.

Etiketler: