Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125722 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Evet bana ait. Rize maçına bu formayla geliyorum.

:icool:

Fenomen olmuşsun o zaman abi, beğeni sayın çok fazla diyim de :D 119 ve 121'e selam söyle. 😉

Çevrimdışı mylife1903

Bu muhabbet 20 senedir sürer, çocukluğum ve gençliğim bunun umuduyla geçmişti.

Koraç Kupası finali için salonun kapısında 8 saat beklerken bile yapıyorduk bu muhabbeti.

Yani bu konuda umudumu kaybedecek kadar bekledim sanırım.

Tuncay Özilhan ürün/takım adının bile kısıtlandığı ülkede, taraftarı olmayan takıma yatırım yapmayı sürdürdü ve sürdürüyor.

Katar pazarına yönelmeyi planlıyorlarmış, Kelepçe Alper açıklamış geçen gün.

http://www.milliyet.com.tr/alper-yilmaz-katar-pazarina-yonelmek-istanbul-yerelhaber-1872189/

Bira mı satacaklar Katar'a sizce, yoksa sattıkları Alternatif Bank'ın arkasından iş ortaklığı mı kovalıyorlar? Kararını siz verin.

http://www.karar.com/ekonomi-haberleri/a-bank-katarlilara-satildi-344350
Alkolsuz bira ya da bira sisesinde su satarlar katara iyi guzel oh mis. Yallah

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok yanlış düşünüyorsun  :tabe: Basketbolda başarı takım kimyasına bakıyor. Sanıldığı gibi öyle çok yüksek parlar falan da gerekmiyor başarılar için  :tabe: Bknz. Pınar Karşıyaka. Bknz. 4 kupalı 2011-2012 sezonu.

Basketbolda başarı paraya bakıyor dostum, takım kimyası işin kreması.

4 kupalı takımın bütçesi 8 milyon dolardı(Demirören Aziz Yıldırım taktiği yapmıştı, Milangaz sponsorluğu ile).

Sezona Deron Williams'la başlamıştık ve lokavt bitmese Lamar Odom da geliyordu. Ötesi var mı?

Ha çok büyük bir kimya deneyi yaptın, sinerji ile şampiyon oldun Karşıyaka gibi.

Bobby Dixon (Ay pardon Ali Muhammed) nerede oynuyor şimdi?

Es kaza bir sene şampiyon olsan bile, paran yoksa yıldızlarını aç kurt gibi sömürüyorlar.

Sonra yine kimya laboratuvarına dönüp deney yapmaya başlıyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşın ana planı çok basit...
Hücum bölgesinde
Adriano bir tarafta taç çizgisine kadar çıkıyor diğer tarafta Quaresma ve Gökhan
Babel ise top Quaresma veya Gökhana gelince arka direğe doğru koşu yapıyor
Cenk de bu koşuyu öne doğru yapıyor ve Taliscanin ortadan yaptığı koşu ile ceza sahasında son vuruşu yapmak için 3 oyuncu oluyur. Rakip savunmanın vurduğu topları Atiba alıp Oğuzhan ile beraber tekrar hücuma aktarıyor.
Bunu yanında Taliscanin şutlari ortadan yapılan ikiye birler kenardan içeri kat edip atılan şutlar tali planlar...
Tabiki bir de duran top planlarımiz var

Rakipler bunları biliyor ama önlem almak kolay değil. Beşiktaşi alt edebilmenin tek yolu Atibanin pas bağlantısını kesmek ve Stoperlere baskı yapmak...
Ancak böyle bir durumda oyunu kurmak için Adrianoyu da kullanabilir Şenol hoca
Yani Beşiktaş çok bilinmeyenli bir denklem
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı benyv-

Beşiktaşın ana planı çok basit...
Hücum bölgesinde
Adriano bir tarafta taç çizgisine kadar çıkıyor diğer tarafta Quaresma ve Gökhan
Babel ise top Quaresma veya Gökhana gelince arka direğe doğru koşu yapıyor
Cenk de bu koşuyu öne doğru yapıyor ve Taliscanin ortadan yaptığı koşu ile ceza sahasında son vuruşu yapmak için 3 oyuncu oluyur. Rakip savunmanın vurduğu topları Atiba alıp Oğuzhan ile beraber tekrar hücuma aktarıyor.
Bunu yanında Taliscanin şutlari ortadan yapılan ikiye birler kenardan içeri kat edip atılan şutlar tali planlar...
Tabiki bir de duran top planlarımiz var

Rakipler bunları biliyor ama önlem almak kolay değil. Beşiktaşi alt edebilmenin tek yolu Atibanin pas bağlantısını kesmek ve Stoperlere baskı yapmak...
Ancak böyle bir durumda oyunu kurmak için Adrianoyu da kullanabilir Şenol hoca
Yani Beşiktaş çok bilinmeyenli bir denklem

Bir de Babelin yerine üst düzey bir kanadımız olsaydı daha çok bilinmeyen olacaktı. Ama lig için fazlasıyla yeterliyiz.

Çevrimdışı mylife1903

4 kupalı takımın bütçesi 8 milyon dolardı(Demirören Aziz Yıldırım taktiği yapmıştı, Milangaz sponsorluğu ile).

Sezona Deron Williams'la başlamıştık ve lokavt bitmese Lamar Odom da geliyordu. Ötesi var mı?

Ha çok büyük bir kimya deneyi yaptın, sinerji ile şampiyon oldun Karşıyaka gibi.

Es kaza bir sene şampiyon olsan bile, paran yoksa yıldızlarını aç kurt gibi sömürüyorlar.

Donelim laboratuara

Çevrimdışı tuncaboylu

Galatasaray'ın şöyle bir kadrosuna baktım da, aşağıdaki adamların sözleşmesi 2018'de bitiyor:

Muslera
Sneijder
Bruma

Bu 3 adamın da seneye sözleşme yenileyeceklerini sanmıyorum.

Önümüzdeki yaz, ellerinde tam bir enkaz kalacak gibi duruyor.

Çevrimdışı tangaz

Galatasaray'ın şöyle bir kadrosuna baktım da, aşağıdaki adamların sözleşmesi 2018'de bitiyor:

Muslera
Sneijder
Bruma

sigdursunu geri getirsinler  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı fani madida

İlgilenen arkadaşlar için:

Rizespor maçına 8. kategoriden 20 kadar bilet var şu anda passo'da.

Muhtemelen maça gidemeyecek olan taraftarlar kulübe iade etti, maça gitmek isteyen arkadaşlar kaçırmasın.
rize maçına ne kadar bilet kaldı acaba kaç bin kişi oluruz
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Muslera
Sneijder
Bruma

muslera kalmalı bence 3,575 m euro + 20 k euro maç başı ücreti var sezonda 50 maç oynadığını düşünürsek 4,575 m euro acayip bir para keza sneijderde çöp bence 33 yaşında 4 5 m euro bandında maaşı tam bilmiyorum, Bruma'da kalsın bence zam yapsınlar 3 m euro da o alsın  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

34 tane misafir tribünü satılmış şuana kadar, bizim tarafta ise 4,5,6,7,8 bitmiş durumda 3.kategori ve 2.kategori'de maç saatine kadar 200 250 tane satılabilir tahminime göre 32 33 bin civarında seyirci olacaktır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

NBA ve yeni sponsoruyla D-League zaten artık Amerika dışına oyuncu çıkışını zorlaştıracak (bence imkansız olacak) Yakında tüm takımlar koca bir kimya laboratuvarına dönüşecek  :tabe: Oturmuş başarılı kadroyu korumak için de yatırım yap bir zahmet  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Resmi Site Video paylasmis

Dun Vodafone Arenada ki Antrenmanda Talisca ile Q7 frikik çalışması yapmış

Taliscanin frikigi Çatalda patlarken Q7 nin ki 90 dan ağlarla buluşuyor :icool:

Minimum 35.000 diolar :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Minimum 35.000 diolar :bandit:
Yine bein sport 27000 açıklar maç içinde o zaman  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kategori 3'de :325 kategori 2: 717, kategori 1 :1000 civarı misafir:2000 civarı, Vip :313, 1903:271 tane bilet var. Toplamda 4626 adet satışta bilet var, maksimum 300 tane satılır gibi görünüyor. 4300 kalır, 3000 3500 civarı kombine sahibinin gelmeyeceğini düşünürsek 32 bin civarı seyirci olacaktır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sigdursunu geri getirsinler  :bandit:
Murat abi sigdurson olmadı da dickturson oldu o da olumlu @mylife1903 abi

Çevrimdışı tangaz

Murat abi sigdurson olmadı da dickturson oldu o da olumlu @mylife1903 abi

dicke siki siki sarilsinlar birakmasinlar  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yarın olsa da beşiktaşımızı izlesek

Çevrimdışı onder23

Resmi instagram hesabımız da talisca ile quaresma'nın frikik atışması var.
Talisca resmen mermi gibi vuruyor toplara ateş ediyor adam :D
Oğuzhan'ın cılız şutlarından sonra resmen zevke geliyorum şöyle şutlar görünce  :super: :super:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Resmi instagram hesabımız da talisca ile quaresma'nın frikik atışması var.
Talisca resmen mermi gibi vuruyor toplara ateş ediyor adam :D
Oğuzhan'ın cılız şutlarından sonra resmen zevke geliyorum şöyle şutlar görünce  :super: :super:

Sahaya ağır ateşli silah sokmak ama  bu adam sokuyor... Şut değil onun çektiği.

Çevrimdışı tuncaboylu

NBA ve yeni sponsoruyla D-League zaten artık Amerika dışına oyuncu çıkışını zorlaştıracak (bence imkansız olacak) Yakında tüm takımlar koca bir kimya laboratuvarına dönüşecek  :tabe: Oturmuş başarılı kadroyu korumak için de yatırım yap bir zahmet  :tabe:

D-League oyuncu çıkışını zorlaştırması imkansız, ilgi çekmesi zor ve rekabetçi olması mümkün olmayan bir organizasyon.

Hiç bir D-League takımı 3-4 gün sonrasını ön göremiyor, çünkü her NBA takımı teklif ettiği oyuncusunu kadrosuna katabiliyor sezon ortasında.

Ayrıca Fenerbahçe'nin, Daçka'nın ve CSKA'nın bütçesi NBA takımlarının 4'te biri kadar. NBA'de kadroya giremeyen oyuncuları çok rahat alırlar yine.

Oturmuş kadroyu koruman da mümkün değil. 2 adamına CSKA'dan, 1 adamına NBA'den teklif geldiği anda uçar giderler.

Onlarla nasıl yarışacaksın?

Çevrimdışı Savaş

Bu sene takımda en son 100. yılda gördüğüm birlik, beraberlik ve sahiplenme durumu var. Futbolcular idman dışında kendileri, eşleri, çocukları dahil sık sık zaman geçiriyorlar. İdmanlar izlediğimiz kadarıyla neşe içinde geçiyor. Maç sonları masöründen tut malzemecisine, tercümanına kadar herkes kola kola sevinebiliyorlar. Maç sonları bu heyet kol kola girip saha kenarında futbolcuları yanlarına çağırıyorlar..

Skor ne olursa olsun taraftar tepkisini üzerinde hissetmiyor futbolcular. Biliyorlar ki her şekilde destek alacaklar. Baskı bile yok üstlerinde.

Taraftar, Yönetim ve futbolcular kendilerine, takımına, Beşiktaş'a inanıyorlar..

Hal böyleyken, her şey bu kadar pozitifken o Avrupa Ligi kupası neden gelmesin? Gelebilir, gelmeli, ge-le-cek! İnanın!

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Necip'in sakatlığı ne durumda ve ne zaman dönecek, bilgisi olan var mı?

Hiç bir yerde yazmıyor, çok enteresan.

Etiketler: