Yapacak bir şey yok mu basbayağı var, küfür müfür etmeyeceksin saçma sapan, adam gibi maçını izleyeceksin, kulübe zarar vermeyeceksin.
Kim ne olduğu ortada, fetö falan dedik de adamlar beşiktaşlı mı oldu. Ne işe yaradı. Evimizde yediğimiz cezalardan 10 kat salakça yediğimiz cezanın tutarına bakınca.
Adamlar gidip kulübü 370 bin tl zarar ettirmiş, yok ucuza mal olmuşmuş. Millet evinden çocuğundan biriktirip forma alır, el bezi diye kullanmayacağı t-shirti alır, beyefendiler de gider saçma sapan küfürlerle kulübe zarar verir. Daha 3-4 sene önce bu paralara muhtaçtık kimse unutmamalı bence.
Sen de gidip bunu savunuyorsan sende dolaylı yoldan beşiktaş'a zarar veriyorsun, yaptıkları işi meşrulaştırıyorsun. Beşiktaşlılığını sorgulamalısın bence.
zoruna giden hangisi merak ettim fetönün aşağılanmasımı gs nin bunlar sayesinde o yıldızları taktığının
ima edilmesimi. çok küfürden ceza yedik onlar yanlıştı ama fetönün sayesinde kaç şampiyonluğumuz gitti birde
bundan uğradığımız zararları düşün evet buna isyan edeceksin bunu söyleyeceksin bundan ceza yiyorsan bundan sen değil ceza
verenler utansın. orda küfür falan yok bir gerçeğin ifadesi var gerçekleri ben söylemiyorum bizzat fetullahın kendisi
söylüyor. Bunu ima ettikleri için ceza yediysek son kuruşuna kadar helal olsun.
sakın olaki burda bu konuda saçmalama benim Beşiktaşlılığımı sorgulayacağına kendininkini sorgula
onur 3 kuruşa satılmaz menfaatlerine uymuyor diye hak aramaktanda isyan etmektende vaz geçilmez.
önce hangi camianın parçası olduğunu düşün sonra saçmala.yaşın 23 sen daha doğmadan bu kulübün içinde fetöye karşı savaş veriliyordu
biz bu savaşı verip bunun uğrunda ne şampiyonluklar feda ederken renkliler onlarla kol kola şampiyonluk
kutladılar. Bunu ifade ettikleri için ceza aldılarsa son kuruşuna kadar helal olsun biz Beşiktaş olarak bu uğurda çok
şey feda ettik varsın bir 260 bin lira daha feda edelim. Bu gün kaybettiklerin yarın sana çok daha büyük bir kazanç olarak geri döner.
Bu gün taraftarımız başı dik bunu söyleyebiliyorsa ne mutlu bize. bak bugün o kulüpler kafaları önlerinde
pısmış vaziyette duruyorsa Bizde dimdik ayaktayız. işte şu anda dimdik ayakta durabilmek için geçmişte o yıldızları feda ettik
bize 4 yıldız gösterenlere elbette o yıldızların nasıl geldiğini hatırlatacağız.
@Mahmutburda sakın olaki benim Beşiktaşlılığımı yada başka birinin Beşiktaşlılığını sorgulama
orayada sen ben gitmedik kulüp tarafından seçilmiş kişiler gidiyor. emin ol orda söylenen bir şey varsa söyletende vardır.
siz futbolu sahada oynanan bir oyunmu sanıyorsunuz arka planda satranç oynanıyor. şu an bile
türk futboluna operasyon yapılıyordur her yerden himmetçiler₁ temizlenirken futbol gibi dibine kadar girdikleri bir yeri
bırakacaklarmı sanıyorsun. belki şimdi büyük ihrtimal lig bitiminde bu operasyonyapılacaktır. işte haykırasınki sürekli olarak
dün yedikleri kaymakları yarın bir taraflarından çıkartsınlar. biz yıllardır bedel ödüyoruz şimdi karşılığını alma zamanı
sen kalkmışsın 260 bin lira cezanın peşindesin bir düşün yıllardır bizi doğramak için bahane yaratan hakemler iki yıldır
kayboldu yerlerine melekler geldi. bak iki renklide bütün federasyon kurullarını Beşiktaşlılar kapladı diye ağlıyor
düşün neden acaba bu federasyon son seçimde renkli ağırlıklıydı nereye kayboldular acaba