yeni gördüm bunu baya iyi olmuş.
iki sene önce atibayla sözleşme yenilendi diye burda kıyametler kopmuştu
biz ne diyorsunuz takımın en iyi oyuncusu dediğimizde ne yönetim yalakalığımız kalmışdı
demediklerini bırakmamışlardı burdan atiba yüzünden atılanların sayısı bayağı fazla
şimdi merak ediyorum Atibayı izlerken biraz olsun utanıyorlarmı sanmıyorum şimdide başka birine kafayı
takmış ona gömmekle meşgul oluyorlardır.
olcayada aynısını yaptılar yapmayın etmeyin takım için çok şey ifade ediyor dedik şimdi ne dediğimizi
trabzonda görüyorlardır. aslında sevmesemde Tolga mesela Abounun gol attıktan sonra koşarak kime gittiğini
farkeden oldumu. Bazı oyuncular vardır performansları ötesinde değerlidir. Hani diyoruz ya takımda abi olmalı diye
Tolga olsun olcay olsun ersan olsun böyle oyuncu. Bazı arkadaşlar sadece iyi oyuncuları toplayım takıma koymakla
takım olunduğunu sanıyor. öyle olsaydı geçen sene biz değil fener şampiyon olurdu.
takıma kaliteli tuğlaları dizersinde işte o tuğlaları biribirine bağlayacak çimentoda lazım. Tolga yı kulübede iyi izleyin derim.
Veli için mesela atalım vereceğimiz paradan kurtulalım deniyor sonra bir aşağıdaki mesajda Beşiktaşın aile resimleri
konuyor oyuncuların arasındaki ilişkiler ve mutlulukları işleniyor. şimdi veliyi gönderelim diyen arkadaşlar merak ediyorum
ailenizden biri sakatlanıp iş yapamayacak duruma gelecek olsa allah korusun öncelikle kapıyamı koyacaksınız.
Böyle bir şey yapıldığında aile birliği korunabilirmi. Her şey sadece para demek değildir dengeler vardır huzurlu ortam vardır
başarıyı getirmek için o huzurlu ortamı muhafaza etmek gerekir. Bazen bunu kestiğin bir pastayla yaparsın bazende büyük
bedeller ödeyerek yaparsın. Başkan ne diyor Beşiktaş büyük bir ailedir ve ailenin her bireyi bizim için değerlidir.
para alıyor oynayacak felsefesi mantık açısından doğru ama özünde yanlış bir ifade oynamak var oynamak var.
birinde çıkar oynar diğerinde kendini bir parçası hissettiği ailede tekmeye kafa koyar. Kimseye para alıyorsun tekmeye kafa uzat
diyemezsin bu aidiyetle ilgili bir şeydir. Sahiplenmedir. Canerin kendini bu ailenin bir parçası hissetmesi bir an önce takıma katılmak için
çabalaması Taliscanın ayağındaki kırığı gizlemeye çalışması bunlar dün gelenler düşünün takım içindeki bütünlüğü
ben uzun zamandır Gökhan gönülün güldüğünü görmemiştim şimdi somurttuğunu görmüyorum.
Belki çok büyük çok güçlü bir takım değiliz ama çok güzel bir takım olduk.