Yabanci sinirlamasi olmasaydi eldeki yabancilari da tutabilirdik, elimiz rahatlardi. Ama cins cins topculari toplayip onlara futbolcu muamelesi yapilmasini aciklamaz bunlar. Hep yazdim bu sacma sapan futbolculari toplamak yerine atinci oynatsaydik eskude kadar oynamaz miydi? Turkiyeden hic transfer yapmamak lazimdi ya gurbetci ya paf takim.
hiç alakası bile yok yabancı sınırı olmasa bile transfer yapamazdık bir sürü dava kasada
bir lira yok yönetimin geldiği sene ümraniyede bakkal bizi icraya vermişti.
Evet çok kötü bir kulüp iflasın eşiğinde değil resmen iflas etmiş ve buna karşılık tecrübesiz bir yönetim
hatalı bir sürü transfer yaptılar evet yanlıştı ama doğrusunuda yapacak imkan yoktu. ilk senenin günahı olmaz bu alt yapı o
zaman kurulmaya başladı hata yaptılar ders çıkardılar. ikinci senede azalsada hata yaptılar gene.
ama öncelik sportif başarı değildi. kulübü o durumdan bu duruma getirenlerde aynı kişiler
unutmamak lazım.
işin ilginç tarafı gerçekten futbol aklı olan bir yönetimin baştada o hataları yapmaması gerekiyordu.
belkide bu bize bir şampiyonluğa neden oldu belki diyorum çünkü o dönem pek dile gelmeyen ama bizden çok şey alıp götüren
ve sonrasındada çok şey getiren gezi olayları oldu. Belki iyi bir kadroylada bir şey yapamayacaktık.
bu hafta gs nin penaltısını veremeyen Bülentin ankarada yönettiği bir Beşiktaş maçı var o maçı izleyin
geldiğimiz yeri daha rahat görürsünüz. bu dört yıllık süre zarfında bile bir şampiyonluğumuz
çalındı. peki kime gitti çalınan şampiyonluğumuz tabiki gs ye. O sene nasıl şampiyon olduklarına kendileri bile inanamadı
ama biz biliyorduk nasıl olduklarını.
Evet yönetim hata yaptı başında ama olayı bu şekilde değerlendirmeden önce başka şeyleride göz önüne koyup öyle
değerlendirmek gerekiyor. biz o dönem barça kadrosuda olsa şampiyon olamazdık. o dönem federasyonda olup tvlerde boy
gösteren ama geçen seneki fetö temizliğinden sonra bir daha adını duymadığınız insanlara bakın sonrada nazifoğlunun
federasyonda haklarımızı koruyacak kimse yok diye geçenlerdeki ağlamasını düşünün. matematik şaşmaz 2+2 her zaman
4 eder.
İki renklide bu sene neden ağlıyor söyledikleri ne Beşiktaşlılarla doldurulmuş federasyon bizden kimse yok peki federasyon seçilirken
hep renkliler vardı orda sonra seçim olmadı birden renkli dolu federasyon nasıl olduda Beşiktaşlılarla doldu.
kimse kusura bakmasın o dönem kendi adamınız dediğiniz adamlara el çektirildi. bir dönem onlar sayesinde
çok kaymaklar yediniz. şimdi o kaymakların kayması bayağı doğal bir şey. Her dönem at koşturalım demek
güzel elbette ama bunun karşılığı bedel ödemekte var. Bu gün seni mahvettiklerini söylediğin savcılarla
geçmişte fener forması giydirip foto çektirirken güzeldi. yıllarca ülkerin kaymağını yiyordun ne olduda
şimdi yerine başka sponsor arıyorsun. Sonrada mahkeme köşelerinde çıkıp fetö ile tek mücadele eden biziz demeyeceksin
yaptığın mücadele değil günah çıkartmak. Yıllardır o mücadeleyi veren taraftarıyla yönetim kuruluyla biziz
ve biz yıllarca bunun bedelini öderken siz foto çektirip kaymak yiyordunuz. Evet o kaymakların bir taraftan çıkma zamanı geldi.
dostum
@mylife1903 futbol sadece sahada oynanmıyor eleştirileri yaparken bunlarıda düşünmek gerekir.
her şeyi doğru yapsan bile bu ülkede belli güçler önünü kesecekse gene kesiyor. Yani Beşiktaşsan hakemide yeneceksin
olayı gerçeği yansıtmıyor. yenemezsin çünkü o düdüğü sadece hakem üflemiyor. bakın hakemler biraz adil olunca
hatalar eşitlendiği anda biz çiçek gibi açtık. aynı hatalar bizede yapılıyor baksan eşittir ama işte biz artık sahada hakemide
yenebiliyoruz. o nedenle bize yapılan hatalar gündem olmuyor.