Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139247 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Yok abi. Sevilla Nasriyi kiralayinca bunu kiraladi Şalkeye. O zaman biz neden ilgilenmedik diye düşünmüştüm ben de.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

törenin durumu kanat transferi ihtiyacını belirler. ben arası yollar genç ve düşük maliyetli bir latin kovalarım. 2 milyona kadar bonservisli. ya tutarsa hesabı tutmazsa da sorun olmayacak türden.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maç bitmiş, transfer sezonu açılmış bile. :D

Hayaller kurmaya gerek yok, önümüzdeki sene kanatlar Quaresma - Babel - Töre olacak.

"Babel'in bitiriciliği biraz şey mi sanki" falan diye falso bulmak anlamsız, dünkü maçın formatı zaten bir kanat oyuncusunun bitiriciliğini test edecek bir maç değil.

Geçen hafta 2 gol kaçırdı diye 1 ay önce 2.5 senelik sözleşme imzaladığın adamı da kızağa çekecek lüksü yok bu kulübün.

Önümüzdeki sene çok bir transfer beklemeyin, Talisca kalırsa sadece Atiba'ya genç bir yedek alıp kapatırız.
Kızağa çeksin demedim böyle oynayacaksa bal yapmayan arı gibi oynayacaksa şart dedim. Yeni bir Olcay'ı kimse istemez sanırım :) Kimse Quaresma'yı konuşmuyor mesela çünkü asist sayıları harika ve pozisyona sokuyor ve rakibi zorluyor, Babel'den de istenen bu. Bu 1-2 maçlık kötü performansı kalıcı olmasın sadece..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

törenin durumu kanat transferi ihtiyacını belirler. ben arası yollar genç ve düşük maliyetli bir latin kovalarım. 2 milyona kadar bonservisli. ya tutarsa hesabı tutmazsa da sorun olmayacak türden.
Dudu ile sezon sonu için anlaşıldı diye yazılmıştı belki de o gelir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben 4. kanat olarak yerli oyuncu tercihindeyim, hatta Muhammed Enes'i çıkarır bir şans veririm.

Maliyetleri azaltmak ve yerli sayısını dengede tutmak lazım.

Daha Oğuzhan Aydoğan vardı, onu unutmuşum.

Çevrimdışı tangaz

Kızağa çeksin demedim böyle oynayacaksa bal yapmayan arı gibi oynayacaksa şart dedim. Yeni bir Olcay'ı kimse istemez sanırım :) Kimse Quaresma'yı konuşmuyor mesela çünkü asist sayıları harika ve pozisyona sokuyor ve rakibi zorluyor, Babel'den de istenen bu. Bu 1-2 maçlık kötü performansı kalıcı olmasın sadece..

karizma dün son 30 dk hiç çekilmedi yalnız, çok kötüydü ve son dönemde ki en güçsüz oyununu oynadı. fiziken epey yıpranmış gördüm olympiakos maçları öncesi kötü haber bence.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Ben 4. kanat olarak yerli oyuncu tercihindeyim, hatta Muhammed Enes'i çıkarır bir şans veririm.

Sedat şahintürk de üstüne durulması gereken bir isim.

Çevrimdışı Gokhan-

Hem mental olarak hem de fizik olarak 2 tane zımba gibi kanadımız olsa dediğinde haklısın.
Ama bakıyorsun Quaresma-Töre-Babel  :D Hepsi süper oyuncu ama fena dalgalılar ne verecekler, ne yapacakları belli değil.
Bu yüzden Muhammed Enes'ten daha sağlam bir adam lazım oraya bence.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tuncaboylu

Olcay'ın sorunu gol ya da asist sayısı değil, bu sene isteksiz ve takımdan kopuk oynamaya başlamasıydı.

Babel'le değiştirilmesinin sebebi de bu oldu.

Babel skora geçtiğimiz senelerdeki Olcay kadar katkı yapacaksa ben razıyım.

15 gol 15 asist yapacak hali yok zaten, bir sezodna 8-10 gol 4-5 asist ve defansa katkı yeterli bir verimdir.

Çevrimiçi gokhans

Yeni yayın ihalesi ile şampiyonun büyük payını kapıcaz bu sene inşallah ve kalkan transfer ffp ile sağlam takviyelerle önümüzdeki birkaç yıla ambargo koyarız. Oğuzhanın yerinde sosa yada o kalitede bir adam alırsak , santraforada gomez gelse , sol stopere sözleşmesi biten pepeyi getir  öfff diyorum. Sezon başında törede geliyor kanat rotasyonuna , talisca önümüzdeki sezonda bizde. Düşünsenize kanatlarda q7,töre,babel var. santraforda gomez , arkasında talisca , ortasahada atiba ve sosa tarzı hatta daha iyisi bir box to box ortasaha. Kalede fabri mütiş , beklerimiz mütiş , marcelo pepe mütiş. Ambargo koyacağımız 2 ,3 yıl içindede tüm transfer politikamızı genç yetenek avcılığına çıkarız tüm güney amerika ve kuzey avrupada.  :ishock: :ishock: :ishock:
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tangaz

Hem mental olarak hem de fizik olarak 2 tane zımba gibi kanadımız olsa dediğinde haklısın.
Ama bakıyorsun Quaresma-Töre-Babel  :D Hepsi süper oyuncu ama fena dalgalılar ne verecekler, ne yapacakları belli değil.

öyle o isimlerle olmaz hiç biri bizim seviye oyuncusu değil genç türk oyuncuların bakım eslem erzurumda kadroya giremiyor  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yeter yeter, çok şişirmeye gerek yok kadroyu.

Bu sene başında ne Töre vardı, ne de Babel.

Bunlar oynamadığında ya da oyundan alındığında sorun yaratacak tipler zaten, yatırım yapılacak bölge orası değil.

Yaz için bütün odak Atiba'ya alternatif bir çocuk bulmak olmalı, 3 bacaklı, tercihen uzun boylu, oyun zekası yüksek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay'ın sorunu gol ya da asist sayısı değil, bu sene isteksiz ve takımdan kopuk oynamaya başlamasıydı.

Babel'le değiştirilmesinin sebebi de bu oldu.

Babel skora geçtiğimiz senelerdeki Olcay kadar katkı yapacaksa ben razıyım.

15 gol 15 asist yapacak hali yok zaten, bir sezodna 8-10 gol 4-5 asist ve defansa katkı yeterli bir verimdir.
Ben de bu rakamlara razıyım ama stabil bir oyun sunması da şart. 2 maç iyi 2 maç rolanti olmuyor pek. Atiba 34 yaşında hep aynı performans sunuyor Quaresma bile aynı şekilde 29 yaşında adamdan da bunu beklemek hakkımız :) Bu arada Atınç Rhodolfo Veli Aras Ömer Ş. ve mümkünse Tolga ile yolları ayırırsak da tadından yenmez seneye :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

aras hala bizde mi ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gokhan-

öyle o isimlerle olmaz hiç biri bizim seviye oyuncusu değil genç türk oyuncuların bakım eslem erzurumda kadroya giremiyor  :bandit:

Benim ata toprakları abi soğuk çarpmıştır, bahar da düzelir ve kadroya girer. :bandit:

@tuncaboylu Yetenek ve sayısal olarak elbette yeterli olurda bana göre bu oyuncuların 3'ünde de iş ahlakı yok, disiplin hak getire.
Yani bu yüzden oraya Atiba gibi, Beck gibi, eski Sarı Kartal Münch gibi bir tipleme oturtmalıyız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

her sene birer ikişer adriano ve Atiba gibi adamlar almak lazım, 29 30'u aşmamak kaydıyla tabii  :)

Çevrimdışı Çağatay

dünkü maçtan sonra hem maçın geneline
hemde bireysel performanslara bakarak
ve hocanın motivasyonunu da düşünerek
aklıma bir soru geldi. Koyduk mu ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

bak bu da doğru. şu an tüm renkli sporcu eskileri yabancı sayısını ısıtıyorlar. neymiş eskiden hakemler küfürden çok oyuncu atarmış şimdi türkçe konuşulmadığı için küfürden atılan kalmamışmış. fatih terim olsa maç izlemeye gitmezmişmiş. ba ba baa...
Uefa tapeleri nasil okuyacak kafasi bu

Çevrimdışı Gokhan-

Gerçi Caner'de eskisi gibi dönerse hem Adriano'nun hem de Caner'in açıkta oynayabilme kabiliyetleri var bu yüzden o kadar elzem bir olay değil kanat transferi.
Gökhan Töre yaşadıklarından ders çıkarmış olsun yeter, gerçi bu da Bilic çalıştığım en iyi hoca demişti, benim tanıdığım Şenol hoca bunu biraz süründürmeden ekmek vermez  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Gerçi Caner'de eskisi gibi dönerse hem Adriano'nun hem de Caner'in açıkta oynayabilme kabiliyetleri var bu yüzden o kadar elzem bir olay değil kanat transferi.
Gökhan Töre yaşadıklarından ders çıkarmış olsun yeter, gerçi bu da Bilic çalıştığım en iyi hoca demişti, benim tanıdığım Şenol hoca bunu biraz süründürmeden ekmek vermez  :lol:

şu an bana sol bek seç caner mi adriano mu deseler benim oyum adrianoya olur dün akşam bir tek benim kadememe girmedi ki son haftalarda bunu düzenli olarak yapıyor. maşallahı var.  :claps:

Çevrimdışı underworld

Yeni sözleşmelerle birlikte maaş yükümuz 35 milyonu geçti.
Diğer sezon için max 40 milyonu geçmemeli.
Tosic, Babel ve Q7 sözleşmelerinde çok büyük hatalar yapıldı.
Ins yeni uzatmalar için aynilari tekrarlanmaz.

Çevrimdışı Gokhan-

şu an bana sol bek seç caner mi adriano mu deseler benim oyum adrianoya olur dün akşam bir tek benim kadememe girmedi ki son haftalarda bunu düzenli olarak yapıyor. maşallahı var.  :claps:

Abi öyle bir adam ki tecrübesiyle tokatlıyor rakiplerini, Adriano öyle hızlı bir bek değil ama ne Fb maçında Lens'e ne Gs maçında kendisinden çok daha hızlı olan Yasin'e adım attırmadı.Büyük tecrübe büyük zeka helal olsun.
Ama yine de en beğendiğim maçı deplasmanda ki Napoli maçıdır, attığı golden bağımsız defansif anlamda süper oynamıştı.

Çevrimdışı tangaz

Abi öyle bir adam ki tecrübesiyle tokatlıyor rakiplerini, Adriano öyle hızlı bir bek değil ama ne Fb maçında Lens'e ne Gs maçında kendisinden çok daha hızlı olan Yasin'e adım attırmadı.Büyük tecrübe büyük zeka helal olsun.
Ama yine de en beğendiğim maçı deplasmanda ki Napoli maçıdır, attığı golden bağımsız defansif anlamda süper oynamıştı.

bence hızı süperlig için çok bile birde fiziken çok iyi durumda farkındaysanız sırtını rakibe dönüp kalçasını yasladı mı rakibi sokmuyor geri itiyor.

+ pas hatası yapmıyor ve hamleleri hemen hiç risk barındırmıyor. boşa kaçıp pas istemesi falan buram buram kalite kokuyor...
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2017, 13:00:00 tangaz ]

Çevrimdışı mylife1903

Kanat oyuncusu konusunda torenin ve arasin durumu onemli. Arasin biyolocik saati artik uymustur boze seneye patlama bekliyorum ben kendisinden.
Ha yarmo olursa olsun ya da hames kiralanabiliyorsa kiralansin bu tara oyuncu alinacaksa alinsin yoksa hic ellemesinler kanatlari gerek yok.
Bekleri ellemeye gerek yok. Stoper raketci oluyorsa alsinlar, pepe istiyorsa gelsin yoksa orayi da ellemeye gerek.

Ortasaha konusunda ise seetmem su yonde. Musa kesin olarak alinmali. Ayrica turkiyenin juventusu olacaksak tsden de okay alinmali. Atibanin yerini doldurabilecek tek oyuncu da maykil bredlidir amerigali cocuklugundan beri takip ederim keranaciyi. Atibanin az serti, sut atanidir ha bi de beyaz tenlisi, kemal sunal gibi komurle boyarsan atiba diye yedirirsin.

Bir esik vardi bu sene sampiyon oldugumuz an o esigi atlayacagiz ve 5. Viteste yardirmaya baslayacagiz.

Forvet tranferinde balojan kesin kazandirilmali, yaz doneminde gerekli spor sayfasi isgali yapilir, ustune taraftarin sevgilisi olur, formasi satilir vs.
demba gomez falan ben fazla sicak bakmiyorum ama hayir da demem.

Asik onemli takim lideri transferi yapilmali. Hirsli, teknik, sert futbolu bilen bir italyan oyuncu lazim boyle totti gibi. Dun oguzhan efendi kayarak gelen adamdan gene korktu mesela bana orda kayarak gelen adam gelince otomatik ona gelisine kayarak girecek ve agzini yuzunu dagitacak 10 numara lazim. O girsin bakayim aymana oyle girsin bakayim hurriyete noluyo.

Sentez soyle olacak bitutam gattuzo, guinti azicik, birazda delpiyero serpecen oh mis

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

öyle zaten abi adriano komple bir bek. sakatlık ve yaşı handikap sadece Caner'den bir hayli daha iyi içerideki napoli maçında mükemmel oynamıştı  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye gereken transferler : Taş gibi stoper, 10 numara, Mario Gomez ve iyi bir kanat forvet

Etiketler: